TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: speciali akcija ir mažiausia kaina atnaujintiems išmaniems „Xiaomi“ LED šviestuvams, iš Čekijos sandėlio populiariausias mini siurblys „Alfawise H6S“ (Video, 2019 m. 37 savaitė)  ()

- 53 % nuolaida vaizdo registratoriui „Tecney N2“

- 38 % ir 33 % nuolaidos LED šviestuvams „Yeelight YLXD41YL“ ir „Yeelight YLXD42YL“

- 21 % nuolaida kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“ (iš Čekijos sandėlio)

- 2 % nuolaida universaliai „soundbar“ tipo belaidei garso kolonėlei „Alfawise BS-28B“ (su nuolaidos kuponu)

- 14 % nuolaida „soundbar“ tipo garso sistemai „Alfawise XBR-08“ (su nuolaidos kuponu)

- 13 % nuolaida bekontakčiui temperatūros matuokliui „Alfawise CK-T1803“ (su nuolaidos kuponu)

- 25 % nuolaida biudžetiniam sporto laikrodžiui „NO.1 DT 28“

- 19 % nuolaida pilnai automatiniam multimetrui „Apexel ET8103“

- 47 % nuolaida LED žibintuvėliui „Nitecore TUP“

- 12 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Alfawise I7E“ su ECG jutikliu, 15 populiariausių sportų režimų, 10 skirtingų aritmijos sutrikimo rūšių


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina vaizdo registratoriui „Tecney N2“

17.30€ | 53 % nuolaida | „Tecney N2“ specifikacijos, atsiliepimai

Populiarumo rekordus mušantis biudžetinis vaizdo registratorius. „Tecney N2“ - kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su atjungiamu 2 colių ekranu, 600 mAh baterija, keturių IR LED naktinio filmavimo sistema. Šis įrenginys yra lengvai valdomas, filmuoja HD raiška, turi judesio daviklį ir automatinį autoįvykio įrašo išsaugojimą. Pirkėjams taip pat patinka šio įrenginio dydis bei kokybės ir kainos santykis.

Vienas iš mūsų draugų įsigijo šį daiktą ir jį rekomendavo mums. Mes nusprendėme jį išbandyti ir jis tikrai yra vertas kiekvieno cento. Tai yra kompaktiškas, mobilus ir jautrų smūgių jutiklį turintis registratorius, automatiškai išsaugantis autoįvykių įrašus ir turinti ciklinio įrašymo funkciją. Lengvai įrengiamas, turintis geras instrukcijas ir puikiai filmuojantis net naktį šis registratorius yra nuostabus. Tereikia įsigyti savo atminties kortelę. (Bosco)

Kaina

Tikrinta 2019 09 10

  • Gearbest.com - 17.30€
  • tai mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Tecney N2“ - tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su 12 MP sensoriumi, filmuojantis 1080P (1920 X 1080P) raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Kameros objektyvas yra pakankamai platus - siekia 120 laipsnių. Šis įrenginys turi 2 colių TFT ekraną, kuris palengvina registratoriaus valdymą ir montavimą, tačiau neriboja matomumo.

Vienas iš išskirtinių „Tecney N2“ bruožų - atjungiamas ekranas. Jį galima tiesiog pašalinti, kad jis netrukdytų matomumui. Tuomet mažo profilio registratorius labai gražiai pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio.

„Tecney N2“ neturi „Wi-Fi“ prieigos, tačiau jį valdyti labai lengva ant įrenginio esančiais mygtukais.

„Tecney N2“ viduje - 600 mAh baterija, skirta tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui nutrūkus energijos tiekimui. Tai yra labai svarbu avarijų atveju, kuomet maitinimui skirtas „microUSB“ gali tiesiog iškristi. „Tecney N2“  turi smūgių jutiklį, kuris leidžia automatiškai išsaugoti svarbiausius vaizdo įrašus. Įprastai įrenginys įrašo cikliškai 1, 2 arba 3 minučių trukmės įrašais.

„Tecney N2“ taip pat turi ir judesio daviklį, kuris pravers, jei įrenginį naudosite kaip saugumo kamerą. Tačiau bene įspūdingiausiai atrodo naktinio filmavimo galimybė. „Tecney N2“ turi 4 IR spindulių LED, kurie užtikrina, kad naktį daryti įrašai bus ryškūs.

„Tecney N2“  turi daug gerų savybių, bet svarbiausia, kad kainuoja fantastiškai pigiai. Už tokią kainą būtų galima tikėtis visiško niekučio, bet pirmieji pirkėjų atsiliepimai netikėtai teigiami ir labai pozityvūs. Panašu, kad tai vienas iš pigiausių vaizdo registratorių su tokiais gerais pirkėjų atsiliepimais.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (14 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 12 MP raiška; F3.0 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 120 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė.
  • Ekranas: atjungiamas 2 colių TFT.
  • Valdymas: mygtukais ant korpuso.
  • Papildomos savybės: ciklinis vaizdo įrašymas (1,2 arba 3 min.), smūgių jutiklis, judesio daviklis (2-5 m), pažangus naktinio filmavimo režimas su keturiais IR spindulių LED.
  • Baterija: 600 mAh, skirta tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“ .
  • Komplektavimas: registratorius, laikiklis su siurbtuku, „microUSB“ laidas.
  • Išmatavimai ir svoris: 3,50 x 3,50 x 9,00  cm, 83 gramai.

Dabartinė 17.30€ kaina yra mažiausia šio vaizdo registratoriaus kainų istorijoje:

2. Mažiausia kaina LED šviestuvui „Yeelight YLXD41YL“ ir „Yeelight YLXD42YL“

72.88€ | 38 % nuolaida„Yeelight YLXD41YL Upgrade Version 320mm“​

91.10€ | 33 % nuolaida | „Yeelight YLXD42YL Upgrade Version 480mm“

Šiuo metu priimami išankstiniai užsakymai ir jau dabar taikomas ženklios nuolaidos, tačiau geriausia yra tai, kad įsigiję vieną kurį nors iš šių dviejų šviestuvų - antrąjį galime gauti nemokamai.

Gearbest teigia, kad suskubę pirkėjai (pirmieji 500 užsakymų) dalyvaus loterijoje ir turės galimybę laimėti tokį patį šviestuvą.

Na, o pirmieji 100-as pirkėjų, kurie įsigys bet kurį vieną iš šių šviestuvų, dovanų gaus „YEELIGHT Colored Bulb“ lemputę, o nuo 101-ojo iki 500-ojo gaus „YEELIGHT Smart Switch“ jungiklį, su kuriuo yra ypatingai patogu valdyti šiuos šviestuvus.

Kaina

Tikrinta 2019 09 10

„Yeelight YLXD41YL Upgrade Version 320mm“

  • Gearbest72.88€
  • Tai mažiausia kaina
  • Taikoma 38 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Yeelight YLXD42YL Upgrade Version 480mm“

  • Gearbest - 91.10€
  • Tai mažiausia kaina
  • Taikoma 33 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Speciali akcija

„YEELIGHT YLXD41YL“ yra 32.00 x 32.00 x 7.30 cm dydžio ir 1,94 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Šiestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT YLXD41YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvos valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę).

O jei būsite tarp tų pirmųjų laimingųjų, šį šviestuvą dar galėsite valdyti ir su „YEELIGHT Smart Switch“ jungikliu.

Dabartinė 72.88€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

„YEELIGHT YLXD42YL“ yra labai panašus LED šviestuvas į jau mūsų aptartąjį „YEELIGHT YLXD041YL“, turi daugelį tų pačių gerųjų savybių, tačiau šiuo atveju jis yra šiek tiek didesnis, truputi lengvesnis ir didesnės galios.

Tad „YEELIGHT YLXD42YL“ yra 48.00 x 48.00 x 8.00 cm dydžio ir 1,76 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 32 W.

„YEELIGHT YLXD42YL“ ryškumas siekia iki 2200 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 32 W galios šviestuvo užtenka apšviesti 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, kuris jau yra pakuotėje, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Ir smagu tai, kad „YEELIGHT YLXD42YL“ palaiko „Moonligth“ ir „Sunlight“  švietimo režimus.

Beje, šie du šviestuvai pasižymi ir dar viena puikia savybe. Juos galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ išmaniosiomis apyrankės. Ir kai tik apyrankė pradės fiksuoti, jog užmigote, ji automatiškai apie tai informuos šiuos šviestuvus ir jie patys išsijungs - labai patogus dalykas.

Tad čia turime du puikius LED šviestuvus, kurie atrodo moderniai bei stilingai ir suteikia daugybę patogių šviesos valdymo ir kontroliavimo galimybių. Belieka tik išsirinkti sau patį tinkamiausią.

Dabartinė 91.10€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

3. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“

32.79€ | 21 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Kaina

Tikrinta 2019 09 10

  • „Gearbest“ 32.79€
  • Tai mažiausia kaina
  • iš Čekijos sandėlio
  • Siuntimas į Lietuvą 5.63€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.92 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

Dabartinė 32.79€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

4. Su nuolaidos kuponu siūloma universali „soundbar“ tipo belaidė garso kolonėlė „Alfawise BS-28B“

32.79€ | 2 % nuolaida + nuolaidos kuponas 6MKF5KIFMR | „Alfawise BS-28B“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise BS-28B“ – tai universali „soundbar“ tipo belaidė garso kolonėlė, kuri esant reikalui prie įrenginių gali būti prijungiama ne tik Bluetooth ryšiu, bet ir naudojant AV arba 3,5 milimetrų jungtis. Ši garso kolonėlė taip pat turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją, todėl esant reikalui gali būti naudojama ir be tiesioginio elektros maitinimo šaltinio.

Tai tiesiog nuostabi belaidė garso kolonėlė už visiems prieinamą kainą. Turiu pripažinti, kad ji verta kiekvieno sumokėto euro. Man labai patiko, kad sureguliuoti žemus dažnius šioje belaidėje kolonėlėje yra labai paprasta. Kadangi dažniausiai žiūriu sporto transliacijas ir filmus, man taip pat itin praverčia komplekte pridedamas nuotolinis valdymo pultelis. (Hull)

Kaina

Tikrinta 2019 09 10

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“ 32.79€
  • Kuponas: 6MKF5KIFMR
  • su nuolaidos kuponu mažiausia kaina
  • Dabar parduodama su 2 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai registruotu paštu.

Praktika rodo, kad šiuo metu tiek kompiuterių, tiek televizorių gamintojai itin didelio dėmesio neskiria garso sistemoms. Tai iš dalies yra normalu, nes tai atitinkamai įtakotų šių įrenginių kainą. Džiugu, kad pirkėjams, kurie nori mėgautis kokybišku garsu sprendimas tikrai egzistuoja. Jiems tereikia įsigyti šiuolaikinę išorinę belaidę garso kolonėlę. Tiesa, garsiausios kolonėlės kainuoja labai nepigiai ir dažnai alternatyvų ieškoma Kinijoje.

Iš Kinijos dažniausiai perkamos TV garso sistemos yra „Alfawise XBR-08“ (dabar kainuoja 54.66€)  ir „Xiaomi 33 inch TV Soundbar“ (dabar kainuoja 82€). Pagal analogus tai tikrai geros kainos produktai, bet kartais ir jie būna per brangūs arba šių kolonėlių dydis būna per didelis. Štai todėl sukurta ir anonsuota mažesnė ir pigesnė belaidė, ekonominės klasės kolonėlė „Alfawise BS-28B“, vos už 32€. Kuo ji pasižymi?

„Alfawise BS-28B“ yra aprūpinta keturiais 5 W galingumo garsiakalbiais, kurie gana kokybiškai atkuria visą girdimą dažnių diapazoną. Reikšmingu šios belaidės garso kolonėlės privalumu taip pat tampa kompaktiškas korpusas (55 x 5,5 x 5,5 cm).

Nors gamintojas pristatydamas „Alfawise BS-28B“ nuolatos akcentuoja belaidį šios garso kolonėlės darbo režimą, jį esant reikalui prie įrenginių gali būti prijungiama ir 3,5 milimetro standartine jungtimi ar naudojant AV tipo jungtį. Be to, „Alfawise BS-28B“ taip pat turi integruotą Micro SD kortelės lizdą bei FM radiją, todėl esant reikalui gali būti naudojama muzikos transliacijoms ir be kitų papildomų išorinių įrenginių.

Kadangi tai yra „soundbar“ tipo garso sistema, tai reiškia, kad „Alfawise BS-28B“ gali būti statoma ne tik ant stalo paviršiaus. Esant reikalui šią garso sistemą galima montuoti prie sienos. Montavimas šiuo atveju yra iš tiesų paprastas, nes papildomai nereikia rūpintis laidais, kuriuos kaip nors reikėtų užmaskuoti standartinių garso kolonėlių atveju. Be to, „Alfawise BS-28B“ turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją, todėl prireikus tam tikrą laiką ji gali veikti išvis be jokio išorinio energijos šaltinio.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise BS-28B“ belaidė garso kolonėlė pas pirkėją iš karto atkeliauja su nuotoliniu valdymo pulteliu bei integruotos baterijos įkrovai naudojamu USB laidu. Komplekte taip pat rasite 3,5 milimetrų tipo laidą, kuris leis prie šios belaidės garso kolonėlės prijungti senesnės kartos įrenginius be integruoto Bluetooth ryšio modulio.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.82 balai iš 5 (22 vertinimai)
  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x 5 W galingumo garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 20 Hz – 20 kHz.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.1.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: Micro SD, 3,5 milimetrų, AV tipo.
  • Papildomos funkcijos:  FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; AV tipo jungtis; integruota 2000 mAh talpos baterija.
  • Matmenys ir svoris: 55 x 5,5 x 5,5 cm; 640 g.

5. Su nuolaidos kuponu siūloma „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“

51.01€ | 14 % nuolaida + nuolaidos kuponas GHSS061261 | „Alfawise XBR-08“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise XBR-08“ – tai „soundbar“ tipo garso sistema, kuri yra aprūpinta keturiais 52 milimetrų 10 W garsiakalbiais ir dviem pasyviais žemų dažnių garsiakalbiais. Ši belaidė garso kolonėlė taip pat garsėja unikalia korpuso konstrukcija, kuri leidžia esant poreikiui šią „soundbar“ garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.

Kaina

Tikrinta 2019 09 10

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“51.01€
  • Su nuolaidos kuponu GHSS061261
  • Nemokamas siuntimas Priority Line metodu.

„Soundbar“ tipo garso sistemos sparčiai populiarėja. Praktika rodo, kad kai kurie pirkėjai šias sistemas perka vietoje standartinių namų kino sistemų. Bene esminis „soundbar“ tipo sistemų privalumas yra tas, kad jos yra santykinai mažos ir tuo pačiu ganėtinai pigios – kaina kelis ar net keliolika kartų mažesnės nei profesionalios namų kino sistemos. Be to, jose yra integruojamas pakankamas kiekis garsiakalbių, kurie gerai atkuria tiek aukštus, tiek žemus dažnius.

Pavyzdžiui, „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“ praktiškai patvirtina aukščiau išsakytus argumentus. Šis garso kolonėlė yra apie 1 metro ilgio, tačiau yra aprūpinta net keturiais standartiniais 10 W 52 milimetrų skersmens garsiakalbiais, kurių šalia dar randame ir du papildomus pasyvius žemų dažnių garsiakalbius. Praktika rodo, kad dažniausiai tokios kombinacijos pakanka vidutinio dydžio kambaryje norint užtikrinti kokybišką skambesį.

Kitu reikšmingu „Alfawise XBR-08“ garso sistemos privalumu tampa modulinė sistema, kuri leidžia esant reikalui padalinti šią garso sistemą į dvi atskiras garso kolonėles. Toks sprendimas yra iš tiesų labai naudingas, nes už visiems prieinamą kainą kiekvienuose namuose be jokių papildomų investicijų leidžia sukurti erdvinio garso efektą naudojant dvi atskiras kolonėles.

Šis funkcionalumas „Alfawise XBR-08“ dar labiau priartina prie įprastų namų kino sistemų. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad šios „soundbar“ tipo sistemos komplekte yra pridedamas nuotolinis valdymo pultelis, kuris taip pat yra įprasta namų kino sistemos dalis.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise XBR-08“ turi Bluetooth 4.2 ryšio modulį, todėl esant reikalui gali atstoti ir belaidės garso kolonėlės funkciją. Tuo tarpu platus integruotų jungčių pasirinkimas leidžia klausyti muziką ne tik iš Micro SD kortelės, bet ir iš USB atmintinės. Be to, „Alfawise XBR-08“ dar gali atstoti ir radijo imtuvą, nes turi integruotą FM ryšio modulį.

Bene artimiausiu „Alfawise XBR-08“  konkurentu šiuo metu tampa „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistema. Vis dėlto „Xiaomi TV Soundbar“ patrauklumas šiek tiek nublanksta, kai paaiškėja, kad „Alfawise XBR-08“ yra pigesnė ir tuo pačiu dar siūlo geresnį funkcionalumą.

Pavyzdžiui, apie 30 eurų daugiau kainuojanti „Xiaomi TV Soundbar“ neturi nei USB, nei Micro SD kortelės lizdo. Taip pat negali pasiūlyti nuotolinio valdymo pulteliu ir neturi FM radijo imtuvo. Pridėti dar galima ir tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali būti naudojama tik horizontaliai arba montuojama prie sienos, kai tuo tarpu „Alfawise XBR-08“ dar siūlo ir minėtą modulinę architektūrą, kuri leidžia šią garso sistemą padalinti į dvi atskiras kolonėles.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.66 balai iš 5 (118 vertinimai)
  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x10 W 52 mm skersmens;  2x pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 150 Hz – 150 kHz.
  • Kanalai: 2.
  • Varža: 4 omai.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.2 + EDR.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: USB, Micro SD, Aux, optinė garso įvestis.
  • Papildomos funkcijos: LED ekranas; FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; galimybė, kuri leidžia garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.
  • Matmenys ir svoris: apie 1 m ilgio; 1,59 kg.

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas bekontaktis termometras „Alfawise CK-T1803“

8.48€ | 13 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBZYIL25QA1„Alfawise CK-T1803“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise CK-T1803“ – tai naujos karto bekontaktis temperatūros matuoklis, kuris tinka ne tik kūno, bet ir objektų temperatūrai matuoti 32 oC – 42,5 oC ribose. Šis bekontaktis termometras taip pat ypatingas dėl tos priežasties, nes atmintyje gali saugoti net 32 paskutinius matavimo rezultatus.

Puikus termometras, kuris puikiai tinka ne tik kūno, bet ir kitų įvairių objektų temperatūrai matuoti. Man patinka „Alfawise CK-T1803“ surinkimo kokybė, o tikslumas įvertinus kainą yra daugiau nei pakankamas. Planuoju šį termometrą nupirkti ir savo sesei. (Vivian)

Kaina

Tikrinta 2019 09 10

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“8.48€
  • su nuolaidos kuponu GBZYIL25QA1
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Bekontaktis termometras yra geras pasirinkimas, nes jis neliečia sergančiųjų, todėl tikimybė pernešti bakterijas ir virusus yra šiek tiek mažesnė. Be to, šiuolaikiniai bekontakčiai termometrai puikiai tinka ne tik kūno, bet ir kitų aplinkinių objektų temperatūrai matuoti. Kad toks funkcionalumas yra įmanomas praktiškai patvirtina „Alfawise CK-T1803“ bekontakčio termometro pavyzdys.

„Alfawise CK-T1803“ turi du darbo režimus. Vienas jų leidžia išmatuoti žmogaus kūno temperatūrą vos per vieną sekundę. Tuo tarpu kitas darbo režimas gali praversti tada, kai, pavyzdžiui, greitai norite sužinoti vandens temperatūrą vonioje ar pieno butelyje. Toks pagalbinis įrankis gali tapti iš tiesų labai naudingas auginant vaikus.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tik tai, kad „Alfawise CK-T1803“ darbo diapazonas yra 32 oC – 42,5 oC ribose, todėl matuojant kitų objektų temperatūrą į tai būtina atsižvelgti. Be to, šis bekontaktis termometras temperatūros parodymus gali fiksuoti ne tik celsijais, bet ir farenheitais, todėl yra pilnai pritaikytas naudoti bet kurioje pasaulio šalyje.

Pristatant šį naujos kartos bekontaktį termometrą dar norisi pabrėžti ir tai, kad jis vidinėje atmintyje gali saugoti net 32 paskutinius temperatūros matavimus. Tai gali tapti itin naudinga statistika keliaujant pas šeimos daktarą. Galiausiai „Alfawise CK-T1803“ išskirtinumo suteikia ir garsinis aliarmas, kuris yra aktyvuojamas tik užfiksavus labai aukštą žmogaus kūno temperatūrą.

Bene pagrindiniu „Alfawise CK-T1803“ konkurentu šiuo metu, žinoma, tampa populiarusis „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontaktis termometras. Vis dėlto labai panašu, kad šiuo atveju labiau susirūpinti reikėtų „Xiaomi“. „Alfawise CK-T1803“ siūlo „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ prilygstantį funkcionalumą už dvigubai mažesnę kainą ir taip pat dar gali pasigirti papildomomis funkcijomis (garsinis signalas, atliktų matavimų saugojimas atmintyje, objektų temperatūros matavimas).

„Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ privalumu galimai galime laikyti tik vokišką „German Heimann“ infraraudonųjų spindulių daviklį, tačiau kokia jo pridėti vertė kol kas sunku pasakyti, nes šie du bekontakčiai termometrai dar nebuvo palyginti tarpusavyje.

Tiesa, klausimų kelia „Alfawise CK-T1803“ matavimo tikslumas – komentaruose pirkėjai rašo, kad jis pakankamas. Bet ką tai reiškia, paaiškės po tikslių ir išsamių apžvalgų. Visgi, šis termometras pagal populiarumą jau tapo vienu perkamiausiu, tai tikėtina, kad buitinėmis sąlygomis jo tikslumo visai pakanka.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.69 balai iš 5 (285 vertinimai)
  • Pagrindinė funkcija:  temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių daviklį.
  • Diapazonas: 32 oC – 42,5 oC.
  • Suveikimo laikas: 1 sek.
  • Naudojimo atstumas: nenurodomas, tačiau gali būti naudojamas ne tik kūno, bet ir objektų temperatūrai matuoti.
  • Papildomos funkcijos: daiktų temperatūros matavimas; 32 matavimo rezultatų išsaugojimas atmintyje; automatinis išjungimas praėjus 15 sek.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 16,5 x 4 x 4 cm; 68 g.

7. Mažiausia kaina biudžetiniam sporto laikrodžiui „NO.1 DT 28“

20.04€ | 25 % nuolaida | „NO.1 DT 28“ specifikacijos

Įspūdingas kiekis funkcijų už labai gerą kainą, labai teigiamos pirmosios apžvalgos ir štai rezultatas. Žinoma, tobulų daiktų nėra, o ypač už tokią kainą, bet pagal galimybes ir kainą šis laikrodis kol kas tiesiog nepralenkiamas.  

„Tikrai nesitikėjau iš šio laikrodžio tiek daug funkcijų ir tokio patogaus valdymo - viskas pavyksta iš pirmo karto“. Kaip tiksliai viską matuoja „NO.1 DT 28“, kodėl nepasileido EKG ir funkcijų palyginimas su „Apple Watch“ („NO.1 DT 28“ apžvalga, Video)

„Iki visiško tobulumo trūksta, bet už tokią kainą geresnio sporto laikrodžio nerasite“. EKG jutiklis, kraujo spaudimo matavimas, 1,54 ekranas ir daugybė sporto režimų („NO.1 DT28“ apžvalga, Video, dvigubai pigiau nei Lietuvoje)

Kaina

Tikrinta 2019 09 10

  • Gearbest - 20.04€
  • Tai mažiausia kaina
  • 25 % nuolaida (tradiciškai Kinijoje kainuoja apie 25€),
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje - apie 51€

NO.1 DT 28 – tai naujas išmanusis laikrodis su 1,54 colių spalvotu TFT ekranu, 230 mAh baterija ir IP68 standartą atitinkančiu cinko ir polikarbonato korpusu. Tai yra pirmasis NO.1 laikrodis su EKG (elektrokardiogramos) funkcija. Jame suderinamos sveikatos, sporto ir laisvalaikio funkcijos.

„NO. 1 DT 28“ sporto laikrodis yra visiškai naujiena - oficaliai pristatas 2019 metų vasario mėnesio pabaigoje vykusiose technologijų parodoje „Mobile World Congress“ (MWC) Barselonoje.

Tai kol kas daugiausiai dėmesio visame pasaulyje sulaukęs NO. 1 kompanijos sukurtas sporto laikrodis su vidinėje dalyje įmontuotais elektrokardiografiniais jutikliais (EKG). Jie užrašo širdies ląstelių sukurto suminio elektros lauko potencialo kitimo kreivę. Pagal jos ypatumus galima spręsti apie širdies veiklą, nors aišku, medicininio tikslumo tikėtis neverta ir tikrų medicinių prietaisų jis negali pakeisti. Bet dėl bendros orientacijos, laikrodis gali būti visai įdomus.

Elektrokardiogramai fiksuoti pakanka atidaryti programą ir prispausti pirštą prie laikrodžio ekrano – du elektrodai prietaiso galinėje dalyje tuo metu liečia kitą ranką. Po 30 sekundžių trunkančios procedūros duomenis galima matyti programėlėje, taip pat išsaugoti ar persiųsti. Elektrokardiogramos duomenys ir jų analizė bei užrašai taip pat saugomi „FunDo Pro“ programoje.

Be kraujospūdžio matavimo funkcijos, laikrodis turi ir įprastas tokiems įrenginiams funkcijas – žingsniamatį, rodo pranešimus ir sudegintas kalorijas, matuoja pulsą, širdies ritmą, veikia priminimų, žadintuvo funkcijos. Laikrodis taip pat turi aukštimatį, oro slėgio matavimą, rodo UV spinduliuotę, galima valdyti telefono kamerą ir muziką, matuoti deguonies kiekį kraujyje. Įrenginys  yra suderinamas su naujausiomis ir senesnėmis iOS ir Android versijomis.

Iš tikrųjų NO.1 DT 28 duomenys atrodo įspūdingai - 64KB RAM ir 512KB ROM atmintis, 240x240 rezoliucijos ekranas, pulsometras ir elektrokardiografas. Į apžvalgos autoriaus rankas pateko prototipas, kuris buvo jau beveik visiškai paruoštas gamybai. „SmartWatch Ticks“ kanalo kūrėjas pirmiausia pastebėjo, kad šis laikrodis iš tiesų yra gražus.

NO.1 DT 28 turi cinko lydinio korpusą su apvaliu ekranu ir polikarbonato nugarėle. Nors iš šios pusės laikrodžio niekas neapžiūrinės, galine jo dalį dengia anglies pluoštas. Bandomas laikrodis turi termoplastiko apyrankę, tačiau gamintojas siūlo ir plienines apyrankes. Apžvalgos autorius negalėjo atsigrožėti termoplastiko apyrankę puošiančia balta siūle. Ji tarsi imituoja odinę apyrankę, tačiau tuo pat metu nėra pagaminta iš dirbtinės odos.

Programėlės randamos apačioje. Čia yra žingsniamatis, miego duomenys ir sporto režimai, kurių NO.1 DT 28 turi kelis (ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, kopinėjimas, plaukimas, futbolas, krepšinis ir taip toliau). Šiame meniu taip pat yra ir orų pranešimai.

„Šiame laikrodyje surasite funkcijas, kurios kituose panašiuose prietaisuose įprastai nesutinkamos. Bet tik kai laikrodis yra susietas su telefonu“ – taip apžvalgos autorius apibūdino orų programėlės prieinamumą.

Sąsaja su telefonu taip pat leidžia laikrodžio ekrane atvaizduoti tokius parametrus kaip aukštis virš jūros lygio, atmosferinis slėgis, UV spinduliuotės lygis.

Įdomiausios NO.1 DT 28 funkcijos yra susijusios su biometriniais matavimais. Tai yra pirmasis gamintojo laikrodis su elektrokardiografo funkcija. Tam naudojami du elektrodai nugarėlėje, kurie per žmogaus odą gali pajusti silpnus širdies elektrosignalus, kurie yra grafiškai atvaizduojami programėlėje.

Elektrodus reikia sušlapinti, o patį laikrodį prispausti kitos rankos pirštu.

NO.1 DT 28 taip pat matuoja širdies ritmą. Galima nustatyti, kad kiek laiko norite, kad būtų atliekami matavimai. Tuo tarpų kraujo spaudimo ir  deguonies koncentracijos kraujyje matavimai tokių nustatymų neturi. NO.1 DT 28 taip pat primena pajudėti, leidžia per atstumą valdyti muzikos grotuvą, kamerą, surasti telefoną.

Nors „Google Play“ parduotuvėje viskas parašyta kinų kalba, galima pasirinkti ir anglų. Duomenys sinchronizuojami vieno mygtuko paspaudimu. Programėlėje lengva peržiūrėti skirtingų dienų duomenis, nustatyti tikslus, nustatyti kai kurias funkcijas. Programėlė veikia ir nepriklausomai nuo laikrodžio – ji gali skaičiuoti jūsų žingsnius naudodama ir įprastus telefono jutiklius. Galiausiai, programėlėje galima nustatyti kokios programėlės į laikrodį siųs pranešimus.

Įdomu tai, kad programėlė kai kuriuos nustatymus dubliuoja. Pavyzdžiui, automatinio ekrano įsijungimo funkciją galima įjungti/išjungti ir laikrodyje, ir programėlėje. Keičiant nustatymus svarbu prisiminti juos patvirtinti varnele, nes kitaip jie išsaugoti nebus.

Dabartinė 20.04€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

8. Mažiausia kaina pilnai automatiniam multimetrui „Apexel ET8103“

16.39€ | 19 % nuolaida„Apexel ET8103“ specifikacijos

„Apexel ET8103“ – tai šiuolaikiškas pilnai skaitmeninis bei automatinis multimetras, kuris automatiškai geba identifikuoti matuojamų objekto parametrus (talpą, varžą, įtampą ir t.t.). Šis multimetras taip pat ypatingas tampa dėl integruoto LED žibintuvėlio bei funkcijos, kuris nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).

Kaina

Tikrinta 2019 09 10

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“16.39€
  • Tai mažiausia kaina
  • AliExpress14.66€
  • Dabar parduodamas su 20 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 1.53€.

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Apexel ET8103“.

„Apexel ET8103“ kaip ir kiekvienas multimetras gali matuoti, srovę, įtampą, varžą, talpą, tačiau ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes visus šiuo parametrus geba aptikti automatiškai. Kitaip sakant, šio multimetro naudotojui nereikia rūpintis ir iš anksto pasirinkti matuojamo parametro, nes šį darbą „Apexel ET8103“ tiesiog atlieka automatiškai. Tai itin naudingas sprendimas mažiau patyrusiems multimetro naudotojams.

Pavyzdžiui, įsigijus senesnės kartos multimetrą matuojamą parametrą ir jo preliminarias matavimo ribas tenka nustatyti rankiniu būdu. Didžiausias pavojus yra tas, kad šiuos parametrus nustačius neteisingai, atliekant matavimą kartais netgi galima sugadinti multimetrą. Tuo tarpu įsigijus „Apexel ET8103“ multimetrą šie pavojai negresia, nes reikiamus matuojamus parametrus multimetras parinks pats automatiškai.

Multimetras „Apexel ET8103“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LED žibintuvėlį. Toks sprendimas gali praversti tikrai labai įvairiose situacijose, tačiau yra labai naudingas ir multimetrą naudojant pagal paskirtį. Pavyzdžiui, „Apexel ET8103“ integruotas LED žibintuvėlis gali puikiai pasitarnauti neapšviestame kieme žiemos sezono metu norint išmatuoti automobilio akumuliatoriaus įtampa. Sprendimas labai paprastas, bet tikrai padeda taupyti laiką ir energiją.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Apexel ET8103“ gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Apexel ET8103“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai atliekant bet kokius ręžimo darbus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.66 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: varža, įtampa, talpa, srovė, diodai, grandinės tikrinimas, NCV.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: 0 – 40 oC.
  • Papildomos funkcijos: pašvietimą turintis LCD ekranas; galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV); integruotas LED žibintuvėlis; automatinis parametrų aptikimas.
  • Matmenys ir svoris: 13,9 x 6,3 x 2,85 cm; 250 g.

Dabartinė 16.39€ kaina yra mažiausia šio multimetro kainų istorijoje:

9. Mažiausia kaina LED žibintuvėliui „Nitecore TUP“

36.44€ | 47 % nuolaida | „Nitecore TUP“ specifikacijos, atsiliepimai

„Nitecore TUP“ – tai kompaktiškų matmenų į kišenę telpantis LED prožektorius, kuris yra aprūpintas XP-L V6 HD tipo LED ir maksimaliai geba sukurti 1000 liumenų siekiantį šviesos srautą. Be to, šis LED prožektorius turi 1200 mAh talpos ličio jonų bateriją ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 70 valandų.

Puikus LED prožektorius už prieinamą kainą. Jis veikia iš tiesų labai gerai, yra labai mažas, tačiau tikrai labai galingas. Drąsiai galiu rekomenduoti ir kitiems. (Nestor)

Kaina

Tikrinta 2019 09 10

  • „Gearbest“36.44€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 47 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje - 75€

Ieškote LED prožektoriaus, kuris galėtų pakeisti išmaniajame telefone įmontuotą LED blykstę? Būtent šiuo metu tam turite puikią progą, nes neseniai pasirodęs LED prožektorius „Nitecore TUP“ garsėja ne tik kompaktiškais matmenimis, bet ir pakankamu ryškumu.

Šis naujos kartos LED prožektorius yra aprūpintas XP-L V6 HD tipo LED, kuris, pasak gamintojo, „Nitecore TUP“ leidžia sukurti net 1000 liumenų siekiantį šviesos srautą. Būtent to šiuo atveju pilnai pakanka apšviesti objektams esantiems maždaug už 180 metrų. Toks rezultatas skamba iš tiesų ypatingai, įvertinus tai, jog „Nitecore TUP“ korpuso matmenys siekia vos 7,3 x 2,95 x 2,62 cm. Kitaip sakant – 180 metrų šviesa iš degtukų dėžutės dydžio prožektoriaus. Neblogai, tiesa?

Reikšmingą išskirtinumą šiam LED prožektoriui taip pat suteikia integruotas OLED technologijos ekranas. Šiame ekrane „Nitecore TUP“ geba atvaizduoti tiek esamą baterijos įkrovos lygį, tiek realiu laiku sukuriamą šviesos srautą, tiek naudojamą darbo režimą, tiek LED prožektoriaus naudojimo laiką po atlikto paskutinio baterijos įkrovimo.

„Nitecore TUP“ LED prožektorius taip pat gali pasigirti dar viena naudinga funkcija, kuri esant poreikiui leidžia deaktyvuoti korpuse integruotus fizinius mygtukus. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri garantuoja, jog „Nitecore TUP“ atsitiktinai nebus įjungtas tuomet, kai LED prožektorių nešiojatės kišenėje.

Čia dar būtina pridėti, jog „Nitecore TUP“ turi specialų laikiklį, kuris šiuo atveju saugiai padeda šį LED prožektorių pritvirtinti prie kelnių kišenės krašto ar diržo. Gamintojas dar pabrėžia, kad šis laikiklis taip pat praverčia ir naudojantis „Nitecore TUP“. Pavyzdžiui, dėl mažo dydžio naudodami šį laikiklį „Nitecore TUP“ LED prožektorių esant poreikiui lengvai galite pritvirtinti ir prie vasarinės kepurės snapelio.

„Nitecore TUP“ taip pat maloniai stebina dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą net 1200 mAh talpos ličio jonų įkraunamą bateriją. Gamintojas tvirtina, jog šios baterijos energijos paprastai užtenka daugiau nei 70 valandų.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Nitecore TUP“ dar yra aprūpintas ir unikaliu ATR lustu, kuris padeda realiu laiku reguliuoti LED prožektoriaus šviesos srautą atsižvelgiant į aplinkos temperatūrą. Trumpai tariant, ATR lustas padeda parinkti optimalų šviesos srautą taip išvengiant potencialaus „Nitecore TUP“ perkaitimo. Priminsime, kad būtent perteklinė šiluma yra tas aspektas, kuris paprastai gali ženkliai sutrumpinti elektronikos tarnavimo laiką.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.87 balai iš 5 (15 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 1000 lm.
  • LED tipas: XP-L V6 HD.
  • Režimai: daily mode, demo mode.
  • Baterija: ličio jonų 1200 mAh, įkraunama.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 7,3 x 2,95 x 2,62 cm; 53 g.

Dabartinė 36.44€ kaina yra mažiausia šio žibintuvėlio kainų istorijoje:

10. 12 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Alfawise I7E“ su ECG jutikliu, 15 populiariausių sportų režimų, 10 skirtingų aritmijos sutrikimo rūšių

26.41€ | 12 % nuolaida | „Alfawise I7E“ specifikacijos, atsiliepimai

Antroje vietoje įsitaisė itin daug žadanti išmanioji apyrankė „Alfawise I7E“. Tai naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas, kuris yra aprūpinta spalvotu 0,96 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu, palaiko meditacijos režimą, turi net 15 populiariausių sportų režimų ir taip pat geba fiksuoti elektrokardiogramas (ECG). Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas yra pilnai suderinamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ išmaniaisiais telefonais.

Puikus kainos ir kokybės santykis. Neįtikėtina, bet panašu, kad šis fizinis aktyvumo asistentas savo funkcionalumu netgi lenkia „Fitbit“. Mane žavi „Alfawise I7E“ funkcijų gausa, tikslumas, ergonomiškumas ir atsparumo vandeniui. Rekomenduoju. (Sam)

Kaina

Tikrinta 2019 09 10

  • „Gearbest“26.41€
  • Dabar parduodamas su 12 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.24€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Daugelis fizinių aktyvumo asistentų siūlo praktiškai vienodas galimybes. Vienintelis aspektas, kuris leidžia jiems išsiskirti iš kitų dažnu atveju tampa tik dizainas. Vis dėlto pasitaiko ir išimčių, kai įprastai atrodantis fizinis aktyvumo asistentas gali nustebinti iki šiol retai sutinkamomis funkcijomis. Jog visa tai yra įmanoma puikiai patvirtina „Alfawise I7E“ fizinis aktyvumo asistentas.

Tai yra vienas iš nedaugelio fizinių aktyvumo asistentų rinkoje, kuris be standartinių funkcijų dar gali pasigirti ir integruotu ECG tipo jutikliu, kuris šiuo atitinkamu atveju leidžia fiksuoti elektrokardiogramas.

Būtent elektrokardiogramų pagalba gydytojai paprastai geba nustatyti organizmo sutrikimus, potencialių lygų požymius bei kitus sveiktą įtakojančius simptomus.

Įdomu ir tai, kad remdamasis elektrokardiograma bei dirbtiniu intelektu šis fizinis aktyvumo asistentas gali diagnozuoti aritmijos – širdies ritmo sutrikimus.

Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise I7E“ iš viso geba analizuoti ir aptikti net dešimt skirtingų aritmijos sutrikimo rūšių.

Būtina pridėti ir tai, kad „Alfawise I7E“ fizinis aktyvumo asistentas turi ne tik pulsometrą, bet taip pat dar geba nustatyti ir kraujospūdį. Negana to, šiame fiziniame aktyvumo asistente integruoti davikliai svarbiausius širdies parametrus geba fiksuoti realiu laiku, todėl savo fizinę būklę galėsite sekti ir stebėti tiesiog kiaurą parą.

„Alfawise I7E“ turėtų sudominti ir tuos skaitytojus, kurie užsiima meditacija. Šis fizinis aktyvumo asistentas meditacijos metu geba fiksuoti kvėpavimo intensyvumą ir pagal tai galiausiai įvertina meditacijos efektyvumą. Greičiausiai nesuklysime sakydami, kad tai pirmasis tokią funkciją turintis fizinis aktyvumo asistentas rinkoje.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise I7E“ turi daugiau nei įprastai sporto režimų. Pavyzdžiui, jeigu kitas tipinis fizinis aktyvumo asistentas paprastai geba užfiksuoti 5 populiariausius sporto režimus, tai „Alfawise I7E“ šiuo atveju yra pajėgus aptikti net 15 sporto režimų. Tai lygiai taip pat yra didelis išskirtinumas, kurio rinkoje kol kas negali pasiūlyti joks kitas fizinis aktyvumo asistentas šioje kainų grupėje.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (25 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, pulsometras, automatiškas miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas.
  • Sporto režimai: 15 sporto režimų: aerobika, plaukimas, šokinėjimas per šokdynę, bėgimas ant takelio, bėgimas lauke, futbolas, tinklinis, krepšinis, tenisas, stalo tenisas ir kt.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie gautas žinutes ir skambučius, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, elektrokardiogramos fiksavimas (ECG), informaciniai pranešimai iš išmaniojo telefono, meditacija.
  • Ekranas: 0,96 colių, 160 x 80 raiškos.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 75 mAh.
  • Medžiagos: plastikinis korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: suderinama tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema.
  • Matmenys ir masė: 3,7 x 2 x 1,2 cm; 27 g.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: