Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: 150 000 mAh talpos išorinė baterija, vaizdo registratorius su CPL filtru ir 2019 m. rudens naujiena - „Roidmi NEX“ su plovimo funkcija, bei kada geriau rinktis „Roidmi F8“ (8 apžvalgų suvestinė, Video)  (1)

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Roidmi F8“ ir „Roidmi NEX“ siurblių detalus palyginimas, testų rezultatai;

- „Xiaomi Mijia Cleanfly CoClean FVQ“ – belaidis, rankinis, automobilinis dulkių siurblys. Praktinis testavimas automobilyje;

- „VIOFO A119 V3“ vaizdo registratorius. Vaizdo įrašai dienos ir nakties metu bei palyginimas su „Xiaomi 70mai Pro“;

- „Bosscat AY-006“ – 150 000 mAh talpos išorinė baterija. Kokybiška apžvalga su testų rezultatais;

- „Xiaomi ULlife LOVExtend“ – žibintuvėlis, išorinė baterija ir rankena pernešti daiktams viename;

- „INSMA“ TWS belaidės ausinės - „Tai vienos geriausių, jei ne pačios geriausios ausinės, kurias turiu“;

- „Muscle Deep Relaxation Fascia Electric Massage Tool“ raumenų masažuoklis - praktinis išbandymas ir asmeninė nuomonė po savaitės naudojimo;

- „Sonoff Mini“ išmanusis valdiklis - „puikus pasirinkimas tiems, kurie nenori atsisakyti savo fizinių jungiklių, tačiau siekia jiems suteikti papildomo funkcionalumo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belaidžiai dulkių siurbliai

Šią savaitę turime porą gerų ir išsamių apžvalgų, kuriose apžvelgiami, ištestuojami ir tarpusavyje palyginami „Roidmi F8“ ir „Roidmi NEX“ siurbliai.

Ir atsakoma į klausimą: ar tikrai naujasis „NEX“ yra geresnis už kokybiškąjį „F8“?

Taip pat dėmesio verta ir „Xiaomi Mijia Cleanfly CoClean FVQ“ – belaidžio, rankinio, automobilinio dulkių siurblio apžvalga.

„Roidmi F8“ ir „Roidmi NEX“ siurblių detalus palyginimas

„Roidmi NEX“:

Aliexpress - 412,59 €.

„Roidmi F8“:

Aliexpress - 275,67 €.

„F8 ir NEX yra Roidmi belaidžiai dulkių siurbliai, kurie iš pirmo žvilgsnio atrodo panašūs. Bet tarp jų yra labai rimtų skirtumų apie kuriuos jūs privalote žinote.“

Šioje apžvalgoje ir sužinosime kuo gi vienas nuo kito skiriasi šie du belaidžiai dulkių siurbliai.

Pats naujausias „NEX“ modelis šioje apžvalgoje bus palygintas su jau rinkoje kurį laiką esančiu ir gerą vardą užsitarnavusiu „Roidmi F8“ modeliu.

Šie du siurbliai palyginti praktiškai visais aspektais: išvaizdos, siurbimo režimų, galios, atliekų dėžučių, triukšmingumo ir taip toliau.

Taip pat bus pateikti ir testų rezultatai.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad abu belaidžiai dulkių siurbliai dirba puikiai ir su jais tikrai kokybiškai išvalysite savo namus. Tad renkantis iš šių siurblių atsižvelkite į asmeninius prioritetus.

Jei norite siurblio, kurio baterija ilgiau veiktų ir pats siurblys dirbtų tyliau – tada rinkitės NEX.

Bet jei jums nesukels galvos skausmo šiek tiek trumpesnis baterijos tarnavimas ir jums nereikia, kad siurblys gebėtų plauti grindis, tada rekomenduoju Roidmi F8, kuris valo lygiai taip pat puikiai, kaip ir NEX, tik F8 dar geriau atlieka giluminį kiliminės dangos valymą.“

Papildymas: „Roidmi NEX“ plovimo funkcijos bandymas

Apžvalgininkas išplatino ir dar vieną trumpą vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip išbandoma „Roidmi NEX“ plovimo funkcija. Šis siurblys gali ir plauti kietas grindis, tačiau esant ypatingai sudėtingoms užduotims - jam kyla problemų.

Tad apžvalgininkas ant grindų pripylė daug pomidorų padažo ir išbandė, kaip gi veikia plovimo funkcija. Deja, bet visa siurbimo galva, vamzdis, filtras, atliekų dėžutė išsitepa ir juos teks plauti.

Tad didelei netvarkai išplauti „Roidmi NEX“ netinka. Jis tinka bendram grindų plovimui, smulkių dulkių surinkimui, bet ne gausiai prilietų pomidorų padažų, išlietų sriubų ir panašių dalykų plovimui.

„Xiaomi Mijia Cleanfly CoClean FVQ“ – belaidis, rankinis, automobilinis dulkių siurblys

Aliexpress - 35,27 €.

Internetinėje parduotuvėje Aliexpress šis siurblys yra labai perkamas ir turi gerą pirkėjų įvertinimą: 4,9 reitingas, 530 atsiliepimų, 940 užsakymų.

Išsami apžvalga ir įrankio testavimas pradedamas nuo išpakavimo, aptarimo kokybės ir valdymo.

Siurblys yra įkraunamas nuo autombilio ir apžvalgininkas pasidalina keletų vaizdo įrašų, kaip šis dulkių siurblys valo automobilį.

„Manau, kad šis siurblys yra vertas savo kainos – geras daiktas. Vaikai automobilyje pritrupino sausainių? Ne bėda. Tiesiog pasiimame šį nediduką dulkių siurblį ir susiurbiame atliekas. Daugiau nereikės iš namų neštis didelio siurblio ar ilgos kelionės metu ieškoti kur čia rasti degalinę, kuri turėtų dulkių siurblį.“

„VIOFO A119 V3“ vaizdo registratorius

„VIOFO A119 V3“:

Aliexpress - nuo 92 €.

„Xiaomi 70mai Pro“:

Aliexpress - nuo 50 €.

Gera ir išsami apžvalga. Jos autorius jau turi ne vieną skirtingą vaizdo registratorių, tad turi gerą supratimą apie šiuos įrenginius.

Yra vaizdo įrašai, kaip filmuoja „VIOFO“ vaizdo registratorius ir dienos metu vaizdas tikrai geras. Nakties metu taip pat gana kokybiškas, tik kitų automobilių numeriai yra matomi, kai važiuojama paskui automobilį. Jei automobilis atvažiuoja iš priekio, tada numerius įžiūrėti jau yra sunku.

Dar vienas įdomus dalykas, kad šis vaizdo registratorius pakuotėje turi ir CPL filtrą. Jei automobilio priekinis stiklas yra dengtas plėvele, tai vaizdo registratoriai turi tam tikrų problemų.

Kai važiuoja priešais šviečiančią saulę, toji plėvelė matyti ir ji ženkliai pabloginą fiksuojamą vaizdą. Kai uždedamas šis CPL filtras – vaizdas tampa švarus ir aiškus.  

„Palyginus VIOFO A119 V3 su Xiaomi 70mai Pro galiu pasakyti, kad VIOFO yra geresnis vaizdo registratorius, nors pačio vaizdo kokybė yra praktiškai tokio pačio lygio. VIOFO atveju vaizdo kokybė yra kokiais 10 % geresnė – geresnė detalizacija.

Tačiau Xiaomi yra neabejotinas lyderis, kai pasižiūrime į kokybės/kainos santykį. Ir jei jūsų biudžetas siekia iki 70 eurų, tada Xiaomi 70mai Pro yra nuostabus pasirinkimas.

O jei galite išleisti daugiau, tada VIOFO A119 V3 taps puikiu pasirinkimu. Jis neturi jokių problemų su GPS (Xiaomi atveju jų yra), puiki vaizdo įrašų kokybė, daugybė įvairių naudingų nustatymų bei funkcijų ir man ypač patikęs dalykas – CPL filtras. Jis tiesiog nepakeičiamas.“

„Bosscat AY-006“ – 150 000 mAh talpos išorinė baterija

Gearbest - 355,29 €.

Labai specifinis daiktas, apie kurį padaryti įdomi apžvalga. Joje detaliai apžvelgiamos šio įrenginio techninės specifikacijos, pagaminimo kokybė, panaudojimo galimybės bei yra pateikiami testų rezultatai.

„Bosscat AY-006 yra ypatingas daiktas. Daugeliui tokio tipo daiktų visai nereikia, tačiau man labai svarbu turėti galimybę bet kuriuo metu ir bet kokioje situacijoje ilgai darbuotis su nešiojamu kompiuteriu. Šis prietaisas su šia užduotimi susidoroja tiesiog puikiai.

Jei Bosscat AY006 laikysite namie, tada tai nebus praktiškas dalykas, bet sodyboje ar kur nors kaime jis tikrai gali praversti.“

„Xiaomi ULlife LOVExtend“ – žibintuvėlis, išorinė baterija ir rankena pernešti daiktams viename

Aliexpress - 13 €

Dar vienas įdomus daiktas, o ir apžvalga yra gera – su testų rezultatais, išbandoma kaip šviečia ir kaip dirba toji baterija, kokią srovę ir įtampą palaiko.

Deja, bet galutinis verdiktas toks labiau neigiamas.

„Manau, kad kinai tik apsunkina sau gyvenimą į rinką išleisdami tokius daiktus.

Išorinė baterija kaip ir veikia, bet didelės srovės tikėtis neverta. Žibintuvėlis taip pat veikia, tačiau mėlyna šviesa neužtikrina būtino šviesos kiekio, kurio reikia patogiam judėjimui tamsoje. O toji rankena – ji irgi veikia, bet tik nešant nedidelio svorio pakuotes (iki 10 kg).

Xiaomi matyt norėjo į vieną daiktą sudėti kelis prietaisus ir padaryti daugiafunkcį daiktą, bet gavosi kaip visada.“

„INSMA“ TWS belaidės ausinės

Aliexpress - 23,71 €.

„Bluetooth 5.0“, „TWS“, „CVC8.0“ triukšmo slopinimo technologijos, kokybiškas dėkliukas su baterijos indikatoriumi (4 šviesos diodai) palaiko belaidį įkrovimą, yra C-tipo įkrovimo jungtis, ausinės greitai suporuojamos, lengvos, valdomos mygtukų paspaudimais, garso kokybė labai gerai.

Apžvalgininkas taip pat truputi jas palygina su „Blitzwolf“ belaidėmis ausinėmis.

„Tai vienos geriausių, jei ne pačios geriausios ausinės, kurias turiu.

Talpi baterija (400 mAh), kurią galima įkrauti belaidžiu būdu – labai patogus dalykas; užtikrinamas ilgas muzikos klausymasis vienu įkrovimu; lengvas ir patogus ausinių valdymas; pagamintas viskas kokybiškai ir praktiškai – yra magnetukai, lengva įdėti ir išimti ausines, jos automatiškai įkraunamos ir poruojamos su telefonu; dėkliukas pats neatsidaro – kas yra labai svarbu; ir pagrindinis dalykas – puiki garso kokybė. Užtektinai žemų ir kitų tonų, geras garso balansas – naudotis šiomis ausinėmis yra vienas malonumas. Rekomenduoju.“

„Muscle Deep Relaxation Fascia Electric Massage Tool“ raumenų masažuoklis

Gearbest - 81,99 €.

Ar vis dar jaučiate pasekmes po traumų? Kankina kaklo, pečių, rankų ir kitų kūno sričių skausmai? Šis daugiafunkcis giluminių raumenų atpalaidavimo įrankis jums gali labai pagelbėti.

„Muscle Deep Relaxation Fascia Electric Massage Tool“ palaiko 3 skirtingus masažo intensyvumo lygius:

1) 1440 vibracijos per minutę;

2) 1920 vibracijos per minutę;

3) 2560 vibracijos per minutę.

Taip pat geriausias efektas bus pasiekiamas naudojant konkrečioms kūno vietoms skirtus antgalius.

Jų pakuotėje iš viso yra 4, tad su „Muscle Deep Relaxation Fascia Electric Massage Tool“ galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.

O kaip gi tai atrodo praktiškai, galite pasižiūrėti šioje apžvalgoje:

„Šiuo įrankiu naudojamės savaitę laiko ir jis yra labai galingas, dirba efektyviai ir jausmas po procedūros yra puikus.

Nereikia, kad žmogus būtų tikras masažavimo specialistas, tiesiog atsigulate, pasakote kuriose vietose jums skauda, jaučiate raumenų tempimą, ir žmogus su šiuo įrankiu jums išmasažuoja šias vietas. Tam gali užtekti vos 6 minučių ir jausitės kur kas geriau.

Šis įrankis labai tinka tiems, kurie aktyviai sportuoja, daug fiziškai dirba ir tiems, kurie vis jaučia raumenų skausmus, įtampą. Po savaitės su tokiu įrenginiu mes galime drąsiai jį rekomenduoti. Puikus daiktas – vertas šių pinigų.“

„Sonoff Mini“ išmanusis valdiklis

„Sonoff Mini“ valdiklis:

Gearbest - 6,28 €.

„Sonoff Basic“ valdiklis:

Gearbest - 6,37 €.

„Sonoff Mini“ yra mažesnė ir šiek tiek paprastesnė „Sonoff Basic“ versija, tačiau su šiuo valdikliu taip pat galima bet kurį senąjį namų jungiklį paversti išmaniu ir įrenginius valdyti nuotoliniu būdu, o svarbiausia, šis valdiklis telpa į jungiklio montažinę dėžutę.

Apžvalgininkas teigia, kad įdiegus „Sonoff Mini“ valdiklį bus galima savo namų prietaisus valdyti su išmaniąja programėle (palaiko „WiFi“ 2,4 GHz ryšį) ir balsu (palaiko „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“). Išliks galimybė juos valdyti ir su įprastu fiziniu mygtuku. Taip pat yra galimybės nustatyti laiką, kada norite, kad prietaisas automatiškai įsijungtų/išsijungtų ir kt.

Šioje apžvalgoje detaliai apžvelgiamas ir išbandomas „Sonoff Mini“ valdiklis.

„Iš esmės Sonoff Mini yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nenori atsisakyti savo fizinių jungiklių, tačiau siekia jiems suteikti papildomo funkcionalumo.

Valdiklis yra labai kompaktiškas, plastikinio korpuso, su kokybiškais ir lengvai pasiekiamais gnybtais.

Pati programėlė ir viskas joje Sonoff Mini atveju pateikta lygiai taip pat, kaip ir prijungus Sonoff Basic. Pagrindiniame lange yra įjungimo/išjungimo mygtukas, galimybė nustatyti prietaiso veikimo tvarkaraštį, laikmatis. Galima pasirinkti konkretų laiką (datą, savaitės dieną, valandą ir minutes) kada norite, kad prietaisas įsijungtų/išsijungtų. Ir viskas čia veikia lygiai taip pat, kaip ir Sonoff Basic versijoje. O nukeliavus į prietaiso nustatymus galite pastaruosius peržiūrėti ir dalį jų pakeisti į tokius, kokių jums asmeniškai labiausiai reikia.

Įdiegti šį valdiklį už pačio jungiklio yra visiškai paprasta. Visos jungtys yra aiškiai pažymėtos ir kokybiškos. Vienintelė problema, kuri jums gali kilti, jei neturėsite „Neutral“ kontakto.

Beje, jei jūsų jungiklis yra dviejų ar trijų mygtukų, tada reikės įsigyti atitinkamą kiekį Sonoff Mini valdiklių, kadangi jie yra skirti vieno mygtuko jungikliui.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(9)
(0)

Komentarai (1)