Įspūdingų galimybių 800 lm šviesos srauto dviračio žibintas su 4000 mAh baterija, 120 dB garsiniu signalu, net 6 darbo režimais, automatiniu energijos taupimu („LED Bicycle Headlight“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„LED Bicycle Headlight“ – tai dviem T6 tipo LED aprūpintas dviračio priekinis žibintas, kuris maksimaliai gali sukurti 800 liumenų siekiantį šviesos srautą. Šis dviračio LED žibintas turi įmontuotą garsinį signalą, yra atsparus vandeniui ir priklausomai nuo asmeninių poreikių gali turėti 2000 mAh arba 4000 mAh talpos bateriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „LED Bicycle Headlight“ specifikacijos

  • Tipas: LED; 2x T6 tipo LED.
  • Darbo režimai: 6 režimai.
  • Šviesos srautas: 800 lm.
  • Atsparumas vandeniui: IPX4.
  • Baterija: priklausomai nuo pasirinkto modelio 2000 mAh arba 4000 mAh.
  • Jungtys: Micro USB.
  • Papildomos funkcijos:
    • garsinis 120 dB signalas;
    • 120 laipsnių apšvietimo kampas;
    • automatinis ryškumo reguliavimas;
    • automatinis įjungimas/išjungimas;
    • baterijos lygio indikacija.
  • Matmenys ir svoris: 10,8 x 5,2 x 4,4 cm; svoris nenurodomas.

„LED Bicycle Headlight“ kaina

  • „Gearbest“ – 16,51 €.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai, pristatomas per mėnesį.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dviračiai tampa vis labiau populiaria transporto priemone, todėl sparčiai auga susidomėjimas ir dviračių aksesuarais. Bent jau kokybišku apšvietimu turėtų pasirūpinti tikrai kiekvienas, o ypatingai tada, jeigu dviračiu paprastai važinėjate rudenį, kai dienos jau nėra tokios ilgos ir šviesios.

Jeigu vis dar neturite priekinio dviračio LED žibinto, tuomet renkantis sau tinkamą rekomenduojame atkreipti dėmesį ir į naujos kartos LED žibintą „LED Bicycle Headlight“. Šis LED žibintas komplekte atkeliauja su visais svarbiausiais tvirtinimo elementais, kurie yra maksimaliai universalūs. Trumpai tariant, „LED Bicycle Headlight“ be jokių papildomų problemų lengvai galima sumontuoti ant bet kokio dviračio.

Šiuo atveju maloniai stebina dar ir dar faktas, jog kartu su „LED Bicycle Headlight“ komplekte taip pat atkeliauja ir specialus kontroleris, kuris leidžia valdyti ne tik LED, bet ir šiame LED žibinte įmontuotą garsinį signalą.

Šio kontrolerio pagalba galima pasirinkti vieną iš penkių galimų „LED Bicycle Headlight“ garsinių signalų. Šiuo atveju taip pat svarbu pabrėžti ir tai, kad šis garsinis signalas maksimaliai gali skleisti net 120 dB siekiantį garsą.

Tuo tarpu kitas kontroleryje įmontuotas mygtukas leidžia keisti LED apšvietimo darbo režimą. „LED Bicycle Headlight“ LED žibintas iš viso turi net šešis darbo režimus, todėl sau tinkamą apšvietimo intensyvumą gali atrasti tikrai kiekvienas pirkėjas.

Pristatant „LED Bicycle Headlight“ būtina paminėti dar ir tai, kad šiame priekiniame dviračio LED žibinte yra įmontuoti net du T6 tipo LED. Gamintojas tvirtina, jog bendrai šie abu LED gali sukurti 800 liumenų siekiantį šviesos srautą.

Gana maloniai stebina ir tas faktas, jog „LED Bicycle Headlight“ maksimaliai gali apšviesti net 120 laipsnių zoną. Kitaip sakant, šis LED žibintas apšvietimo spindulį išsklaido gana plačiame diapazone, todėl naudojant „LED Bicycle Headlight“ gana aiškiai apšviečiamas ne tik kelias bet ir pakankama kelkraščių zona.

Įdomu, kad „LED Bicycle Headlight“ dar turi ir integruotą šviesos jutiklį, kuris realiu laiku leidžia keisti šio LED žibinto apšvietimo ryškumą. Pavyzdžiui, jeigu važiuojate apšviestomis miesto gatvėmis, „LED Bicycle Headlight“ švies minimaliai ir taupys energiją. Tuo tarpu, neapšviestose gatvėse šis LED žibintas švies gerokai ryškiau nei mieste.

Kitas sprendimas, kuris padeda taupyti baterijos energiją – tai automatins LED žibinto įjungimas/išjungimas. Trumpai tariant, „LED Bicycle Headlight“ įsijungia tiesiog automatiškai dviračiui pradėjus judėti. Priešingu atveju, jeigu dviratį palikote stovintį, o LED žibinto neišjungėte, praėjus 3 minutėms jis išsijungs tiesiog automatiškai.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į dviračio priekinio LED žibinto „LED Bicycle Headlight“ baterijos galimybes. Priklausomai nuo pasirinkto modelio „LED Bicycle Headlight“ gali turėti 2000 mAh arba 4000 mAh talpos bateriją. Pavyzdžiui, „LED Bicycle Headlight“ su 4000 mAh baterija dirbdamas maksimaliu režimu be papildomos įkrovos gali veikti apie 6 valandas. Tuo tarpu, LED žibintas su 2000 mAh jau tarnauja dvigubai mažiau, t. y. apie 3 valandas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()