Net 4000 mAh talpos bateriją turinti dviračių, kamuolių ir čiužinių pompa „Inflatable Pump“ su LED prožektoriumi ir išorinės baterijos funkcija – kainuoja pigiau nei „Xiaomi“ analogas, o gali dar daugiau (Nuolaidų kuponai)  ()

„Inflatable Pump High Pressure Portable Electric Motorcycle Barometer“ - tai itin kompaktiška (15,24 x 6,1 x 3,81 cm) ir lengva (335 g) pompa, kuri puikiai tinka kamuoliams ir dviračio, motociklo bei automobilio padangoms pripūsti. Ši pompa tampa ypatinga dėl tos priežasties, nes turi integruotą LED prožektorių ir esant reikalui taip pat gali būti naudojama kaip išorinė 4000 mAh talpos baterija (angl. power bank).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Inflatable Pump“ specifikacija

  • Paskirtis: kamuoliams ir dviračio, motociklo bei automobilio padangoms pripūsti.
  • Slėgis:  nenurodomas.
  • Baterija: 4000 mAh.
  • Korpusas: pagamintas iš patvaraus plastiko.
  • Papildomos funkcijos: gali atstoti išorinę bateriją (angl. power bank); turi integruotą 80 liumenų LED prožektorių
  • Matmenys ir svoris: 15,24 x 6,1 x 3,81 cm; 335 g.

„Inflatable Pump“ kaina

  • „Gearbest“ - 34,79 € su kuponu GBPUMP1230
  • Dabar parduodama su 50% nuolaida, į Lietuvą pristatoma registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodama.
  • Palyginimui: „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ - 41 € su kuponu GB101601

Daugelis siekdami išvengti nenumatytų situacijų kelyje įsigyja specialias automobiliui skirtas pompas, kurias esant reikalui galima užmaitinti nuo automobilyje esančio pridegiklio. Deja, toks sprendimas iš dalies tenkina automobilių savininkus, bet yra visiškai netinkamas daug važinėjantiems dviračiu.

Džiugu, kad šiuo metu rinkoje galima rasti ir kur kas labiau universalių pasiūlymų, kurie pilnai tenkina kiekvieno pirkėjo poreikius. Vienu iš puikių pavyzdžių šiuo metu gali tapti universali „Inflatable Pump“ pompa. Ši pompa garsėja ne tik savo kompaktiškais korpuso matmenimis (15,24 x 6,1 x 3,81 cm), bet ir mažu svoriu (335 g).

Gamintojas tvirtina, kad „Inflatable Pump“ pompa maksimaliai atitinka praktiškai kiekvieno pirkėjo poreikius, nes priklausomai nuo situacijos gali būti naudojama ne tik kamuoliams, bet ir dviračio, motociklo bei automobilio padangoms pripūsti.

Pristatant „Inflatable Pump“ universalią pompą tiesiog būtina atkreipti dėmesį ir į tai, jog ji turi integruotą 4000 mAh talpos bateriją. Šiuo atveju įdomiausia tai, kad šios baterijos energiją galima naudoti ne tik pučiant orą, bet ir įkraunat kitų įrenginių baterijas. Trumpai tariant, „Inflatable Pump“ pompa prireikus gali atstoti ir įprastą 4000 mAh talpos standartinę išorinę bateriją (angl. power bank).

Greta to dar svarbu paminėti ir kitą „Inflatable Pump“ universalios pompos privalumą - tai integruotą LED prožektorių. Gamintojas tvirtina, jog šis LED prožektorius geba sukurti 80 liumenų siekiantį šviesos srautą ir su pilnai įkrauta pompos baterija gali būti nepertraukiamai naudojamas net iki 24 valandų.

Galiausiai norime priminti, jog galima „Inflatable Pump“ alternatyva šiuo metu gali tapti ir „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ pompa (41 € su kuponu GB101601). Vis dėlto „Xiaomi“ pasiūlymas šiai dienai yra bene 10 eurų brangesnis ir taip pat negali pasiūlyti nei išorinės baterijos funkcionalumo, nei LED prožektoriaus.

Negana to, „Inflatable Pump“ pompa turi žymiai talpesnę 4000 mAh bateriją, kai tuo tarpu įsigijus „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ jau tektų tenkintis dvigubai mažesnės 2000 mAh talpos baterija. Taigi, tampa akivaizdu, kad įvertinus kainą bent jau šiai dienai geresniu pasirinkimu tikrai tampa „Inflatable Pump“ pompa.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()