Su „Black Friday“ akcija iš AliExpress: vienas perkamiausių biudžetinių vaizdo registratorių su GPS, 4K, daugybe funkcijų ir puikiais atsiliepimais, lietuvių labai vertinamas langų valymo robotas ir tiesiog masiškai perkamas stilingas žadintuvas (Video)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Vienas perkamiausių biudžetinių vaizdo registratorių su ekranu, GPS ir labai gerais atsiliepimais - „AZDOME Dash Cam GS63H 4K Built in GPS Speed Coordinates WiFi DVR Dual Lens Car Camera Dash Camera Night Vision Dashcam 24H Park“;

- Perkamiausias langų valymo robotukas su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „Window Cleaning Robot Window Cleaner Robot Window Robot Vacuum Cleaner Glass Cleaning Robot“;

- Vienas perkamiausių ir pigiausių žadintuvų su puikiais įvertinimais - „LED Mirror Alarm Clock Digital Snooze Table Clock Wake Up Light Electronic Large Time Temperature Display Home Decoration Clock“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas perkamiausių biudžetinių vaizdo registratorių su ekranu, GPS ir labai gerais atsiliepimais

  • Dabar jis parduodamas nuo 46,23 €;
  • speciali „Black Friday“ akcija;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„AZDOME Dash Cam GS63H“ vaizdo registratorius yra ypatingai populiarus Aliexpress parduotuvėje.

Jį jau įsigijo virš 4000 pirkėjų, paliko beveik 2000 atsiliepimų ir „AZDOME Dash Cam GS63H“ vaizdo registratorius yra surinkęs labai aukštą 4,8 balą. 

Ir kai dabar jis per „Black Friday“ išpardavimą yra parduodamas už tokią žemą kainą, tikėtina, kad jį pirks dar labiau.

Čia iškart verta paminėti, kad galima įsigyti keletą registratoriaus versijų. Visas pagrindas išlieka tas pats, tik papildomai galima įsigyti galinę kamerą, kitų priedų ir atminties kortelių.

Standartiniame pakete šių dalykų nėra, kas iš principo yra gerai. Kiekvienas galime pasirinkti tai ko mums reikia ir be reikalo neišlaidauti tiems priedams, kurie mūsų nedomina ar tiesiog mums jų nereikia.

„AZDOME Dash Cam GS63H“ vaizdo registratorius pasižymi savo kompaktišku dydžiu, paprastu valdymu, dideliu - 2,45 colių įstrižainės - ekranu (į prisilietimus nereaguoja, valdymas vyksta mygtukais), ir kaip už tokią kainą - itin gausiu funkcionalumu.

Jis palaiko GPS, WiFi, programėlę, yra suderinamas su iOS ir Android įrenginiais, palaiko iki 64GB atminties korteles bei įvairias kalbas: anglų, rusų, lenkų, prancūzų, vokiečių ir kt.

Žinoma, pagrindinis dėmesys yra vaizdo kokybei ir pirkėjai būtent tai ir pabrėžia - „AZDOME Dash Cam GS63H“ vaizdo registratorius labai gerai atlieka savo funkcijas ir užtikrina puikią fiksuojamo vaizdo kokybę.

Jis turi NOVATEK NT96660 procesorių, kuris ir padeda apdoroti iki 4K vaizdo įrašus su f/1.8 diafragma. Palaikoma ir FHD bei HD.

Be to, palaikoma ir WDR technologija, kuri leidžia papildomai pagerinti fiksuojamo vaizdo kokybę - padaryti jį ryškesnį ir detalesnį.

„AZDOME Dash Cam GS63H“ vaizdo registratorius palaiko ir tokias šaunias funkcijas, kaip G-sensor (smūgių jutiklis - pradedamas automatinis vaizdo įrašas, kam nors atsitrenkus į jūsų automobilį), turi judesio daviklį, palaiko automobilio statymo režimą, naktinį matymą, įrašo naujus vaizdo įrašus ant seniausių (Loop recording) ir kt.

Taip pat vaizdo registratorius turi papildomą 250 mAh talpos bateriją, kurios energija bus naudojama tais atvejais, kai jūsų automobilis bus pastatytas stovėjimo aikštelėje ir kas nors į jį trinktelės.

Tada automatiškai suveiks registratoriaus G-sensor, vaizdo registratorius įsijungs, įrašys 1 minutės vaizdo įrašą, jį išsaugos ir pats išsijungs. Šauni savybė, tarsi papildoma automobilio apsauga.

Kaip už tokią kainą „AZDOME Dash Cam GS63H“ yra labai šaunus vaizdo registratorius ir jį įsigiję pirkėjai labai juo džiaugiasi.

Štai keletas vaizdo registratoriaus nuotraukų ir su juo užfiksuotų vaizdų pavyzdžių: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Perkamiausias langų valymo robotukas su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos

  • Dabar jis parduodamas nuo 92,90 €;
  • speciali „Black Friday“ akcija;
  • 34,92 € už pristatymą į Lietuvą.

Šis šaunus langų valymo robotas turi net 4,9 reitingą iš 5 galimų ir atsižvelgiant į tai, kad jį jau įsigijo virš 4100 pirkėjų bei paliko beveik 2000 atsiliepimų, tai yra neįtikėtinai aukštas įvertinimas.

Pirkėjai iš viso pasaulio, tame tarpe ir Lietuvos, labai teigiamai vertina šį langų valymo robotą ir tai, kad juo yra paprasta naudotis bei jis savo darbą atlieka labai kokybiškai.

Robotas yra pakankamai išmanus ir jame yra įdiegtos DI technologijos, leidžiančios robotui aptikti langų rėmą bei kitas kliūtis ir taip pasirinkti optimalią judėjimo trajektoriją.

Tiesa, gamintojas nerekomenduoja roboto naudoti ant tokių paviršių, kurie neturi aiškių kraštinių. Pavyzdžiui, ant stiklinės dušo kabinos. Nors pirkėjai tą ir daro, tik tokiais atvejais reikalinga papildoma priežiūra.

Kaip ir įprasta tokios formos langų valymo robotams, jis juda Z formos trajektorija.

Čia taip pat verta pažymėti, kad šio roboto galia siekia 80W ir jis dirba prijungtas prie elektros tinklo.

Robotas turi ir bateriją, tačiau jos energija yra naudojama tik tais atvejais, kai nutrūksta elektros tiekimas. Tokiais atvejais robotas sustoja vienoje vietoje ir laikosi prisisiurbęs prie paviršiaus. Tad nutrūkus elektros tiekimui, jis nenukris.

Na, o pats valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir ant pačio roboto korpuso esančiu įjungimo mygtuku.

Išvaizdus, kokybiškai pagamintas ir gerai savo darbą atliekantis langų valymo robotas. Pirkėjai juo yra patenkinti, teigia, kad robotas palaiko išmaniąją programėlę (iOS ir Android) bei dalinasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Vienas perkamiausių ir pigiausių žadintuvų su puikiais įvertinimais

  • Dabar jis parduodamas 6,99 €;
  • speciali „Black Friday“ akcija;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš stačiakampio ir kubo formos variantų.

Beveik 8000 pirkimų, virš 3100 atsiliepimų ir net 4,8 balai iš 5 - neįtikėtinai populiarus žadintuvas.

Ir už tokią kainą turbūt ir būti kitaip negali. Čia ne tik žadintuvas, bet ir tuo pačiu laikrodis, temperatūros ir drėgmės matuoklis bei netgi jį galima naudoti, kaip įprastą veidrodėlį.

Smagu ir tai, kad galima pasirinkti 12 arba 24 valandų formatą, dienos ir nakties režimą, Celsijaus arba Farenheito laipsnių rodymą (0°C~50°C / 32°F~122°F ), jis yra toks kompaktiškas (16*5.5*3.6 cm arba 8.2*8.2*3.6 cm) ir maitinamas 3 AAA tipo baterijomis arba su USB laidu.

Šį išvaizdų ir kokybiškai pagamintą žadintuvą galima panaudoti išties gana įvairiai ir jis puikiai tiks bet kuriame kambaryje. Štai keleto patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()