TOP 8 geriausių pasiūlymų Kalėdinėms šventėms: iš Čekijos sandėlio mažiausia kaina LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“, perkamiausi robotai siurbliai su 1800Pa siurbimo galia, bekontaktis termometras ir išorinė baterija automobilio užvedimui (Video, 2019 m. 52 savaitė)  (1)

- 10 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras (iš Čekijos sandėlio)

- 47 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 13 % nuolaida bekontakčiui temperatūros matuokliui „Alfawise CK-T1803“

- 37 % nuolaida 360 liumenų šviesos srautą galinčiam sukurti kišeniniam LED prožektoriui „Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“

- 30 % nuolaida temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Mijia LYWSD03“

- 54 % nuolaida įrankių krepšiui

- 15 % nuolaida endoskopui

- 47 % nuolaida išorinei baterijai „70mai Jump Starter“ (iš Lenkijos sandėlio)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Čekijos sandėlio, labai gera kaina robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras

153.94€ | 10 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio, ribotas kiekis„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ neabejotinai pats populairiausias šio pusmečio robotas siurblys iš Kinijos - rudenio pabaigoje jis buvo išpirktas ir dabar vėl pasirodė prekyboje. Ir ne bet kur, o Čekijos sandėliuose. Tai modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Perkamiausias robotas siurblys iš Kinijos iki 200€ - 1800Pa, giroskopinė navigacija, plovimo funkcija, svarbiausi privalumai, trūkumai ir ką apie jį kalba pirkėjai („Alfawise V8S PRO E30B“ atsiliepimai, Video)

Daugybę robotų siurblių išbandęs apžvalgininkas: „Tai turbūt geriausias robotas siurblys tokioje kainų kategorijoje“. Kuo toks ypatingas „Alfawise V8S Pro“? („Alfawise V8S Pro“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 12 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 153.94€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 10 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.14€

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis.

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. 

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus.

2. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“

76.97€ | 47 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.88 balai iš 5 (24 vertinimai)

Nuo pat vasaros, kuomet buvo anonsuotas šis švietuvas, jis yra vienas populiariausių tarp visų konkurentų. „YEELIGHT YLXD42YL“ yra 48.00 x 48.00 x 8.00 cm dydžio ir 1,76 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 32 W.

 

Kaina

Tikrinta 2019 12 24

  • Gearbest - 76.97€
  • iš Čekijos sandėlio, tai mažiausia kaina
  • Taikoma 47 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 5.59€

„YEELIGHT YLXD42YL“ ryškumas siekia iki 2200 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 32 W galios šviestuvo užtenka apšviesti 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, kuris jau yra pakuotėje, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Ir smagu tai, kad „YEELIGHT YLXD42YL“ palaiko „Moonligth“ ir „Sunlight“  švietimo režimus.

Šviestuvą galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ išmaniosiomis apyrankėmis. Ir kai tik apyrankė pradės fiksuoti, jog užmigote, ji automatiškai apie tai informuos šį šviestuvą ir jis pats išsijungs - labai patogus dalykas.

Dabartinė 76.97€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

3. 13 % nuolaida bekontakčiui temperatūros matuokliui „Alfawise CK-T1803“

9.05€ | 13 % nuolaida„Alfawise CK-T1803“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise CK-T1803“ – tai naujos kartos bekontaktis temperatūros matuoklis, kuris tinka ne tik kūno, bet ir objektų temperatūrai matuoti 32 oC – 42,5 oC ribose. Šis bekontaktis termometras taip pat ypatingas dėl tos priežasties, nes atmintyje gali saugoti net 32 paskutinius matavimo rezultatus.

Kaina

Tikrinta 2019 12 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“9.05€
  • Į Lietuvą siunčiamas už 0.02€

Bekontaktis termometras yra geras pasirinkimas, nes jis neliečia sergančiųjų, todėl tikimybė pernešti bakterijas ir virusus yra šiek tiek mažesnė. Be to, šiuolaikiniai bekontakčiai termometrai puikiai tinka ne tik kūno, bet ir kitų aplinkinių objektų temperatūrai matuoti. Kad toks funkcionalumas yra įmanomas praktiškai patvirtina „Alfawise CK-T1803“ bekontakčio termometro pavyzdys.

„Alfawise CK-T1803“ turi du darbo režimus. Vienas jų leidžia išmatuoti žmogaus kūno temperatūrą vos per vieną sekundę. Tuo tarpu kitas darbo režimas gali praversti tada, kai, pavyzdžiui, greitai norite sužinoti vandens temperatūrą vonioje ar pieno butelyje. Toks pagalbinis įrankis gali tapti iš tiesų labai naudingas auginant vaikus.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tik tai, kad „Alfawise CK-T1803“ darbo diapazonas yra 32 oC – 42,5 oC ribose, todėl matuojant kitų objektų temperatūrą į tai būtina atsižvelgti. Be to, šis bekontaktis termometras temperatūros parodymus gali fiksuoti ne tik celsijais, bet ir farenheitais, todėl yra pilnai pritaikytas naudoti bet kurioje pasaulio šalyje.

Pristatant šį naujos kartos bekontaktį termometrą dar norisi pabrėžti ir tai, kad jis vidinėje atmintyje gali saugoti net 32 paskutinius temperatūros matavimus. Tai gali tapti itin naudinga statistika keliaujant pas šeimos daktarą. Galiausiai „Alfawise CK-T1803“ išskirtinumo suteikia ir garsinis aliarmas, kuris yra aktyvuojamas tik užfiksavus labai aukštą žmogaus kūno temperatūrą.

Bene pagrindiniu „Alfawise CK-T1803“ konkurentu šiuo metu, žinoma, tampa populiarusis „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontaktis termometras. Vis dėlto labai panašu, kad šiuo atveju labiau susirūpinti reikėtų „Xiaomi“. „Alfawise CK-T1803“ siūlo „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ prilygstantį funkcionalumą už dvigubai mažesnę kainą ir taip pat dar gali pasigirti papildomomis funkcijomis (garsinis signalas, atliktų matavimų saugojimas atmintyje, objektų temperatūros matavimas).

„Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ privalumu galimai galime laikyti tik vokišką „German Heimann“ infraraudonųjų spindulių daviklį, tačiau kokia jo pridėti vertė kol kas sunku pasakyti, nes šie du bekontakčiai termometrai dar nebuvo palyginti tarpusavyje.

Tiesa, klausimų kelia „Alfawise CK-T1803“ matavimo tikslumas – komentaruose pirkėjai rašo, kad jis pakankamas. Bet ką tai reiškia, paaiškės po tikslių ir išsamių apžvalgų. Visgi, šis termometras pagal populiarumą jau tapo vienu perkamiausiu, tai tikėtina, kad buitinėmis sąlygomis jo tikslumo visai pakanka.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.71 balai iš 5 (329 vertinimai)
  • Pagrindinė funkcija: temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių daviklį.
  • Diapazonas: 32 oC – 42,5 oC.
  • Suveikimo laikas: 1 sek.
  • Naudojimo atstumas: nenurodomas, tačiau gali būti naudojamas ne tik kūno, bet ir objektų temperatūrai matuoti.
  • Papildomos funkcijos: daiktų temperatūros matavimas; 32 matavimo rezultatų išsaugojimas atmintyje; automatinis išjungimas praėjus 15 sek.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 16,5 x 4 x 4 cm; 68 g.

4. 37 % nuolaida 360 liumenų šviesos srautą galinčiam sukurti kišeniniam LED prožektoriui „Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“

17.20€ | 37 % nuolaida | „Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“ – tai neįtikėtinai mažų gabaritų (6,08 x 2,45 x 1,35 cm) ir net 360 liumenų šviesos srautą galintis sukurti kišeninis LED prožektorius. Šis LED prožektorius naudoja „CREE XP-G2 S3“ tipo LED ir su pilnai įkrauta 500 mAh talpos baterija gali veikti daugiau nei 46 valandas. Retai jis siūlomas už tokią gerą kainą, tad nekeista, jog šią savaitę tapo perkamiausiu produktu. 

Mane taip sužavėjo „Nitecore TIP“, kad praktiškai iš karto užsisakiau dar vieną tokį LED prožektorių. Jis yra toks mažas, o baterija laiko taip gerai, kad tiesiog neturiu prie ko prikibti. Kitaip sakant, šis LED prožektorius pilnai pateisino mano lūkesčius. (Razvan)

Kaina

Tikrinta 2019 12 24

  • „Gearbest“17.20€
  • Dabar parduodamas su 37 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.17€.

Ieškote LED prožektoriaus, kuris galėtų pakeisti išmaniajame telefone įmontuotą LED blykstę? Būtent šiuo metu tam turite puikią progą, nes neseniai pasirodęs LED prožektorius „Nitecore TIP“ lengvai telpa į kišinę, o kas svarbiausia, šviečia tikrai nepalyginami ryškiau nei išmaniajame telefone įmontuota LED blykstė.

„Nitecore TIP“ korpuso matmenys siekia 6,08 x 2,45 x 1,35 cm, todėl šį LED prožektorių esant poreikiui laisvai galima naudoti ir kaip raktų pakabuką. Be to, būtina paminėti, jog „Nitecore TIP“ yra pagamintas iš patikimo aliuminio lydinio, todėl tarnaus tikrai kur kas ilgiau nei paprastas plastmasinis raktų pakabukas.

Nors tai skamba gana neįtikėtinai, tačiau „Nitecore TIP“ maksimaliai geba sukurti net 360 liumenų siekiantį šviesos srautą. Šį neįtikėtinai gerą rezultatą gamintojui pavyko pasiekti LED prožektoriuje panaudojus „CREE XP-G2 S3“ tipo LED.

Neįtikėtinai skamba dar ir tai, kad „Nitecore TIP“ dirbdamas maksimaliu galingumu geba apšviesti objektus esančius už 74 metrų. Pasak gamintojo, šį itin gerą rezultatą pavyko pasiekti panaudojus unikalų PDOT techninį sprendimą, kuris šiuo atveju leidžia suformuoti santykinai galingą spindulį net ir naudojant mažą reflektorių.

Itin optimistiškai nuteikia dar ir tas faktas, jog „Nitecore TIP“ LED prožektoriuje yra integruota net 500 mAh talpos ličio jonų baterija. Tokios talpos baterija maitinimą „Nitecore TIP“ be papildomos įkrovos gali teikti daugiau nei 46 valandas. Tuo tarpu, vėliau šią standartinio tipo bateriją tiesiog pakanka įkrauti naudojant įprastą USB laidą. Kitaip sakant, tai reiškia, jog „Nitecore TIP“ jokių papildomų išlaidų eksploatacijos metu tikrai nereikalauja.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Nitecore TIP“ LED prožektorius gali dirbti keturiais skirtingai režimais. Galingiausias režimas šiuo atveju atitinkamai sukuria maksimalų 360 liumenų šviesos srautą. Tuo tarpu, likusieji režimai atitinkamai pasiekia 150, 35 ir 1 lm siekiantį šviesos srautą.

„Nitecore TIP“ LED prožektorius taip pat gali pasigirti dar viena naudinga funkcija, kuri esant poreikiui leidžia deaktyvuoti korpuse integruotus fizinius mygtukus. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri garantuoja, jog „Nitecore TIP“ atsitiktinai nebus įjungtas tuomet, kai LED prožektorių nešiojatės kišenėje.

Galiausiai vertėtų paminėti ir tai, kad jei ieškote šiek tiek galingesnio LED prožektoriaus nei „Nitecore TIP“, tuomet tikrai vertėtų pasidomėti „Nitecore TUP“. Šis LED prožektorius siūlo labai panašias galimybes, tačiau jau geba sukurti 1000 lm siekiantį šviesos srautą. Vis dėlto renkantis „Nitecore TUP“ LED prožektorių teks susitaikyti su tuo faktu, jog jis yra bene dvigubai brangesnis už „Nitecore TIP“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (31 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 360 lm.
  • LED tipas: CREE XP-G2 S3.
  • Režimai: turbo mode (360 lm); high mode (150 lm); medium mode (35 lm); low mode (1 lm).
  • Baterija: ličio jonų 500 mAh, įkraunama.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 6,08 x 2,45 x 1,35 cm; 24 g.

5. Mažiausia kaina temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Mijia LYWSD03“

7.24€ | 30 % nuolaida„Xiaomi Mijia LYWSD03“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia LYWSD03“ – tai sparčiai populiarėjantis naujas hitas:  LCD ekranu aprūpintas elektrinis termometras, kuris taip pat geba matuoti drėgmę ir esant reikalui naudojant „Mijia Bluetooth Gateway“ gali būti integruojamas su kitais „Xiaomi“ siūlomais sprendimais. Šis praktiškas aksesuaras yra maitinamas nuo CR2032 tipo baterijos ir naudodamas vien jos energiją gali veikti iki vienerių metų.

Kaina

Tikrinta 2019 12 24

  • „Gearbest“7.24€ (1 vnt); 14,58 € (3 vnt.)
  • 30 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas už 0.39€
  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gali būti naudojamas kartu su „Mijia Bluetooth Gateway“ - 16€

Jeigu namuose mėgstate stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę, tuomet greičiausiai tam reikalui naudojate du atskirus prietaisus arba santykinai brangią meteorologinę stotelę. Džiugu pranešti, jog analogišką rezultatą dabar galima pasiekti kur kas pigiau ir bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina „Xiaomi Mijia LYWSD03“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

„Xiaomi Mijia LYWSD03“ yra alternatyva kitam populiariam temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“. Šiuo atveju įdomu tai, jog naujasis pasiūlymas yra gerokai funkcionalesnes, tačiau kainuoja bene dvigubai pigiau.

Pavyzdžiui, šiuo metu prie „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ prilygstančios kainos prisidėjus papildomus 7-8 € be jokių problemų galima įsigyti net 3 vienetus „Xiaomi Mijia LYWSD03“ temperatūros ir drėgmės matuoklių.

Naujasis temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi Mijia LYWSD03“ pagrindinį pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes turi įmontuotą ryšio modulį, kuris šiuo atveju naudojant „Mijia Bluetooth Gateway“ leidžia šį aksesuarą susieti su kitais „Xiaomi“ gamintojo įrenginiais.

Pavyzdžiui, tai reiškia, jog turint „Mijia Bluetooth Gateway“ atsiranda galimybė sujungti temperatūros ir drėgmės matuoklį „Xiaomi Mijia LYWSD03“ su „Mijia APP“ taikomąją programa. Tuo tarpu, pats temperatūros ir drėgmės matuoklis turi specialią funkciją, kuri leidžia vartotoją įspėti tuomet, jeigu tam tikroje patalpoje temperatūra ar drėgmė pakyla aukščiau numatytos ribos. Gamintojas mano, jog šis sprendimas itin pravers turintiems mažų vaikų, nes tai lengvai ir patogiai leidžia stebėti patalpos charakteristikas nuotoliniu būdu.

Kaip ir anksčiau anonsuotas „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ modelis, taip ir naujos kartos temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi Mijia LYWSD03“ energiją gauna iš CR2032 tipo baterijos. Maloniai stebina tai, jog naujasis temperatūros ir drėgmės matuoklis turi didesnį funkcionalumą, tačiau lygiai taip pat kaip ir anksčiau pasirodęs modelis naudodamas vien tik šios baterijos energiją be pertraukų lygiai taip pat gali veikti apie vienerius metus.

Šis naujos kartos temperatūros ir drėgmės matuoklis daugeliui labiau patikti gali ne tik dėl atnaujinto kur kas solidžiau atrodančio baltos spalvos dizaino, bet dar ir dėl tos priežasties, nes yra gana ženkliai mažesnis už kiek seniau pasirodžiusį „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ temperatūros ir drėgmės matuoklį (4,3 x 4,3 x 1,25 cm prieš 6,45 x 6,45 x 0,97 cm).

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (10 vertinimai)
  • Kiekis: 3 vienetai.
  • Ekranas: LCD.
  • Matuojami parametrai: temperatūra ir drėgmė.
  • Maitinimas: 1x CR2032 tipo baterija.
  • Papildomos funkcijos: gali būti susiejamas su „Mijia Bluetooth Gateway“ ir panaudojamas kartu su kitais „Xiaomi“ siūlomais sprendimais.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 4,3 x 4,3 x 1,25 cm; 60 g.

Dabartinė 7.24€ kaina yra mažiausia šio temperatūros ir drėgmės matuoklio kainų istorijoje:

6. 54 % nuolaida įrankių krepšiui

14.58€ | 54 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1471 vertinimai)

Pirkėjams ypač patinka tai, kad galima pasirinkti iš dviejų krepšių modelių: su pakietinto plastiko pagrindu arba be jo.

Kaina

Tikrinta 2019 12 24

  • Aliexpress - nuo 14.58€
  • Siunčia nemokamai

Taip pat yra galimybė pasirinkti skirtingo dydžio krepšius - atsižvelgiant į savo ūgį, naudojamų įrankių kiekį ir kitus aspektus. Pardavėjas pateikia išsamias dydžių lenteles ir yra labai lengva išsirinkti norimo ir reikiamo dydžio krepšį.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi šio krepšio neįtikėtina tvirtumą. Tokie pateikti gamintojo vaizdai vaizdžiai iliustruoja diržų tvirtumo lygį.

Svarbu ir tai, kad krepšiai yra atsparūs vandeniui - IPX4 standartas.

7. 15 % nuolaida populiariausiam endoskopui iš Kinijos

3.52€ | 15 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (34337 vertinimai)

Tiesiog neįtikėtinai populiarus endoskopas iš Aliexpress. Virš 82 900 užsakymų, 34 337 atsiliepimų ir, atsižvelgiant į tokį kiekį atsiliepimų, labai aukštas 4,7 reitingas. Šis šaunus daikčiukas prijungiamas prie išmaniųjų telefonų, kurie darbuojasi su Android 4.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Deja, bet su iOS endoskopas nedirba. Taip pat jis dirba ir su Windows operacinėmis sistemomis.

Kaina

Tikrinta 2019 12 24

  • Aliexpress - nuo 3.52€
  • 15 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Verta pažymėti, kad galima rinktis iš kelių skirtingų endoskopo variantų: 1; 1,5 ir 2 metrų ilgio 5,5 bei 7 mm skersmens.

Pakuotėje be endoskopo dar papildomai bus pridėti ir įvairiose situacijose praversiantys antgaliai.

Atkreipkite dėmesį į tai, kad jūsų telefonai turi palaikyti OTG ir UVC funkcijas.

Jei jūsų išmanieji nėra senesni nei dviejų metų, galite būti praktiškai ramūs dėl to, nes jie šias funkcijas palaikys. Bet jei abejojate, dėl viso pikto pasitikrinkite.

Kaip naudotis šiuo prietaisu? Tereikės nuskenuoti ant pakuotės esantį QR kodą, atsisiųsti programėlę, ją įsidiegti, prijungti andoskopą ir tiesiog telefono ekrane galėsite matyti visą vaizdą.

Tad šis endoskopas iš esmės yra ilgas lankstus vamzdelis su 1/9 CMOS kamera (640 x 480 raiška) ir 6 LED elementais gale (reguliuojamas švietimo ryškumas), skirtas pažvelgti į įvairių prietaisų ir konstrukcijų vidų.

Taip pat palaikomos fotografavimo ir filmavimo galimybės, o IP67 standartas irgi nepamaišys.

8. Iš Lenkijos sandėlio šiuo metu perkamiausia išorinė baterija „70mai Jump Starter“

48.55€ | 47 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (452 vertinimai)

Fantastiškai populiari išorinė baterija ir tuo pačiu automobilio užvedimui skirtas prietaisas - „70mai Jump Starter“. Toks daikčiukas labai pravers atėjus šaltajam metų sezonui ir kai ryte reikės užvesti automobilį, „70mai Jump Starter“ bus būtent tas pagalbininkas.

Įspūdingas testas, kaip užvesti automobilį, jei jo akumuliatorius visiškai išsikrovęs ir rodo vos 6V: štai ką gali „Xiaomi“ išorinė baterija („70mai Jump Starter“ apžvalga, testavimas, Video, Išpardavimas iš Lenkijos sandėlio)

Kaina

Tikrinta 2019 12 24

  • Aliexpress - 48.55€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia už 3.86€

Jis turi 11 100 mAh (41,07Wh) talpos bateriją ir didžiausia srovė pasiekia 600A. Jis tinka daugeliui transporto priemonių - 12V, bet netinka 24V.

Tuo pačiu „70mai Jump Starter“ turi žibintuvėlį, ant korpuso LED indikatorius, kurie informuos apie baterijos energijos likutį, ir tuo pačiu su juo galėsime įkrauti kitus įrenginius: išmaniuosius telefonus, planšetes ir kt.

Nurodoma, kad „70mai Jump Starter“ baterijos energijos užteks automobilį užvesti iki 40 kartų, kol ją vėl reikės įkrauti.

„70mai Jump Starter“ įkrovimas užtrunka 5,5 val bei palaiko įvairias apsaugos priemones: nuo perkrovos, temperatūros, trumpo jungimo ir kt.

Džiugu ir tai, kad pakuotėje jau yra visos reikiamos priemonės ir nieko papildomai pirkti nereikės.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: