Išparduodama unikali laidinė žaidimų pelė „Baseus GAMO“: žaidimų ir ofiso režimas, 800 – 6400 DPI ribose keičiamas jautrumas ir net automatinės režimų korekcijos žaidžiant žaidimus  ()

„Baseus GAMO“ – tai laidinė 9 programuojamus mygtukus turinti kompiuterinė pelė, kuri puikiai tinka tiek kompiuterinių žaidimų mėgėjams, tiek dirbantiems biure ar namuose. Ši kompiuterinė pelė garsėja ne tik integruotu dekoratyviniu LED pašvietimu bei ergonomišku dizainu, bet ir keičiamu jautrumu bei itin funkcionalia programine įranga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Baseus GAMO“ specifikacijos

  • Tipas: laidinė.
  • Jautrumas: 800 DPI, 1600 DPI, 2400 DPI, 3200 DPI, 4800 DPI, 6400 DPI.
  • Mygtukų skaičius: 9 mygtukai.
  • Laido ilgis: 2 m.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko ir silikono.
  • Matmenys ir svoris: 13,2 x 8,16 x 4,24 cm; 144 g.

„Baseus GAMO“ kaina

  • „Gearbest“ – 16,25 €.
  • Dabar parduodama su 40% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

Naudotis kompiuteriu be pelės būtų tikrai labai sudėtinga. Jeigu kasdieninėms užduotims atlikti daugeliui pakanka kur kas pigesnių pelių, tai kompiuterinių žaidimų mėgėjai pastarosioms kelia kur kas didesnius reikalavimus. Vis dėlto rinkoje dabar galima rasti ir tokių pasiūlymų, kurie už prieinamą kainą įtiks visiems be išimties.

Pavyzdžiui, laidinė kompiuterinė pelė „Baseus GAMO“ garsėja ne tik geromis ergonominėmis savybėmis, bet ir neįprastai dideliu funkcionalumu, kurio šiuo atveju tikrai pilnai pakanka net ir kompiuterinių žaidimų mėgėjams.

Pradėti galima nuo to, jog „Baseus GAMO“ turi net 9 lengvai programuojamus mygtukus. Būtent tai reiškia, jog savo poreikiams šią laidinę kompiuterinę pelę pilnai gali pritaikyti tiek kompiuterinių žaidimų mėgėjai, tiek dirbantys biure.

Įdomu ir tai, jog „Baseus GAMO“ programinė įranga siūlo du skirtingus darbo režimus, kurie šiuo atveju priklausomai nuo asmeninių poreikių gali būti pritaikomi skirtingoms užduotims atlikti. Pavyzdžiui, jeigu tą pačią kompiuterinę pelę naudojate ir darbui, ir žaidimams, tai reikiamą jos darbo režimą naudodami „Baseus GAMO“ galėsite lengvai pasirinkti vos kelių mygtukų paspaudimu.

„Baseus GAMO“ kompiuterinė pelė dar stebina ir itin plačiomis jautrumo reguliavimo galimybėmis. Gamintojas tvirtina, jog „Baseus GAMO“ jautrumas gali būti keičiamas 800 – 6400 DPI ribose. Priminsime, jog dažniausiai kitų Kinijos gamintojų kompiuterinės pelės retai peržengia 4000 DPI jautrumo ribą.

Kompiuterinių žaidimų mėgėjai dar įvertins ir tai, jog „Baseus GAMO“ laidinė pelė žaidžiant šaudykles tiesiog realiu laiku geba sumažinti jautrumą. Kitaip sakant, žaidžiant šaudyklės žaidimus „Baseus GAMO“ automatiškai sumažina pelės jautrumą tuo metu, kai yra nuspaudžiamas ir laikomas šaudymui skirtas jautrumas – toks sprendimas padeda pasiekti didesnį tikslumą bei suteikia reikšmingą pranašumą prieš kitus žaidėjus.

Galiausiai norisi pagirti ir pačios „Baseus GAMO“ pelės dizainą bei gamybai panaudotas medžiagas. Pavyzdžiui, „Baseus GAMO“ yra pagaminta naudojant ne tik plastiką, bet ir silikoną, kuris šiuo atveju garantuoja geresnį sukibimą su delnu. Tuo tarpu, „Baseus GAMO“ įmontuotas ratukas yra pilnai mechaninis ir garantuoja geresnį grįžtamąjį ryšį, o patį pelės laidą šiuo atveju nuo nenumatytų aplinkos poveikių apsaugo patikimas ir ilgaamžiškumu garsėjantis pintas nailonas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()