Geriausi pasiūlymai iš AliExpress ir Gearbest: išskirtinai gerai vertinamas naujos kartos vaizdo registratorius vietoje galinio veidrodėlio, unikalus bei dinamiškas tekančio smėlio 3D paveikslas ir infraraudonųjų spindulių praėjimo signalizacija (Video)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Išskirtinai gerai vertinamas vaizdo registratorius - „AZDOME PG02 Touch Full Screen 10" Mirror Dash Cam Streaming Media ADAS Dual Lens Night Vision 1080P DashCam Car DVR Support GPS“;

- Tekančio smėlio 3D paveikslas - „3D Dynamic Flowing Grit Sand Painting Transparent Glass Frame Drawing Landscape I88 #1“;

- Infraraudonųjų spindulių praėjimo signalizacija - „20m Active Infrared Probe Detector Outdoor IR Alarm Home Safety System“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinai gerai vertinamas vaizdo registratorius

  • Dabar jis parduodamas nuo 39,95 €;
  • 54 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„AZDOME PG02“ vaizdo registratorius yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje.

Jį jau įsigijo virš 2 100 pirkėjų, paliko beveik 250 atsiliepimų ir „AZDOME PG02“ vaizdo registratorius yra surinkęs maksimalų 5 balų įvertinimą.

Čia iškart verta paminėti, kad galima įsigyti keletą registratoriaus versijų. Visas pagrindas išlieka tas pats, tik papildomai galima įsigyti galinę kamerą, GPS modulį, atminties kortelių ir kitų priedų.

Standartiniame pakete šių dalykų nėra, kas iš principo yra gerai. Kiekvienas galime pasirinkti tai ko mums reikia ir be reikalo neišlaidauti tiems priedams, kurie mūsų nedomina ar tiesiog mums jų nereikia.

„AZDOME PG02“ vaizdo registratorius pasižymi dideliu - net 10 colių įstrižainės - FHD ekranu (reaguoja į prisilietimus, valdymas vyksta ir mygtukais), ir kaip už tokią kainą - itin gausiu funkcionalumu.

Jis palaiko GPS, WiFi, programėlę, yra suderinamas su iOS ir Android įrenginiais, palaiko iki 64 GB atminties korteles bei įvairias kalbas: anglų, rusų, lenkų, prancūzų, vokiečių ir kt.

Žinoma, pagrindinis dėmesys yra vaizdo kokybei ir pirkėjai būtent tai ir pabrėžia - „AZDOME PG02“ vaizdo registratorius labai gerai atlieka savo funkcijas ir užtikrina puikią fiksuojamo vaizdo kokybę.

Jis turi MSTAR MS8336 procesorių, kuris ir padeda apdoroti iki FHD raiškos vaizdo įrašus. Be to, palaikoma ir naktinis matymas, o apžvalgos kampas siekia net 160 laipsnių.

Gerai ir tai, kad galinė kamera yra atspari vandeniui, tad ją galima pritvirtinti ir automobilio išorėje.

„AZDOME PG02“ vaizdo registratorius palaiko ir tokias šaunias funkcijas, kaip G-sensor (smūgių jutiklis - pradedamas automatinis vaizdo įrašas, kam nors atsitrenkus į jūsų automobilį), turi judesio daviklį, palaiko automobilio statymo režimą, naktinį matymą, įrašo naujus vaizdo įrašus ant seniausių (Loop recording), ADAS ir Lane Departure Warning sistemomis bei kt.

Taip pat vaizdo registratorius turi papildomą 700 mAh talpos bateriją, kurios energija bus naudojama tais atvejais, kai jūsų automobilis bus pastatytas stovėjimo aikštelėje ir kas nors į jį trinktelės.

Tada automatiškai suveiks registratoriaus G-sensor, vaizdo registratorius įsijungs, įrašys 1 minutės vaizdo įrašą, jį išsaugos ir pats išsijungs. Šauni savybė, tarsi papildoma automobilio apsauga.

Kaip už tokią kainą, „AZDOME PG02“ yra labai šaunus vaizdo registratorius ir jį įsigiję pirkėjai labai juo džiaugiasi.

O štai čia galite pasižiūrėti su „AZDOME PG02“ vaizdo registratoriumi užfiksuotus vaizdus. Be GPS modulio, tad ekrane nematyti automobilio greičio.

Dienos metu:

Nakties metu:

Tekančio smėlio 3D paveikslas

  • Dabar jis parduodamas nuo 8,20 €;
  • 38 % nuolaida;
  • 2,8 € už pristatymą į Lietuvą.

Jei norite papuošti savo kambarį ar darbo vietą, toks nuolat kintantis paveikslas gali būti puikiu pasirinkimu.

Šie paveikslai yra labai gerai vertinami pirkėjų ir turi maksimalų balų įvertinimą - 5 iš 5.

Galima rinktis iš skirtingo dydžio paveikslų:

  • 5 colių - 13 x 17 cm;
  • 7 colių: 17 x 22 cm;
  • 10 colių: 25 x 30 cm.

Paveikslas pagamintas iš permatomo stiklo, akrilo ir pripildytas skirtingų spalvų smėlio smiltelių.

Šauniausia yra tai, kad kiekvieną kartą apvertus šį paveikslą, jis iš lėto pradeda piešti visiškai naują vaizdą - ir kiekvieną kartą vis kitokį.

Kaip teigia šis apžvalgininkas, žiūrėti į patį procesą yra taip pat smagu, kaip ir į gautą rezultatą.

O jei norite pagerinti piešiamo paveikslo ryškumą, kad pats procesas būtų matomas dar geriau ir įspūdingiau - verta pasinaudoti šio apžvalgininko patarimais.

Infraraudonųjų spindulių praėjimo signalizacija

  • Dabar ji parduodama už 11,08 €;
  • 56 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tokią signalizaciją galima naudoti praktiškai bet kur - nuo prekybos centruose esančių parduotuvių apsaugos iki asmeninių namų saugojimo.

Pakuotėje yra du IR davikliai, kuriuos reikės primontuoti prie sienos ir duoti maitinimą (12-24V).

Svarbu išlaikyti tinkamą atstumą tarp šių dviejų daviklių: patalpų viduje tai yra 10 metrų, o lauke - 20 metrų.

Gamintojas teigia, kad davikliai yra atsparūs lietui, dulkėms, rūkui ir kitiems aplinkos veiksniams.

Suaktyvinimo laikas yra vos 50 ms, tad vos tik kas nors peržengs akiai nematomą apsaugos sieną, jūs jau žinosite apie įsibrovėlį - apie tai praneš garsinis signalas arba gausite SMS žinutę/skambutį. Praktiškas ir naudingas daiktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()