Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kodėl naujausią „Xiaomi Redmi K30“ išvadino metų nesėkme, įspūdingos „Meizu“ belaidės ausinės, kurias apibūdino kaip „aukščiausios kokybės bei geriausias, ką tik teko matyti“ ir „Xiaomi“ striukė, atlaikanti net -196 laipsnius šalčio (7 apžvalgų suvestinė, Video)  (4)

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Xiaomi Redmi K30“ - telefonas palyginamas su „Redmi Note 8 Pro“, „Xiaomi Mi 9 Lite“ ir „Xiaomi Mi 9T“. Apžvalgininkas išlieka kritiškas - „tai yra metų nesėkmė“;

- „Xiaomi Redmi K30“ - „Xiaomi su naujuoju Redmi K30 žada aukso kalnus, bet pasirodo, kad jie yra iš sidabro ir tai tik pusė tų kalnų. Šiam telefonui dar tikrai trūksta.“

- „Meizu HD60“ belaidės ausinės - „tokios garso kokybės aš dar niekada nepatyriau, o baterija – kažkas neįtikėtino. Šįkart verdiktas bus super trumpas – rekomenduoju“;

- „Meizu HD60“ belaidės ausinės - „Meizu ausinės patenkina 95 % kasdienių poreikių“;

- „Baseus D05“ – žaidėjams skirtos ausinės;

- „Xiaomi HOUHOU 15 in 1“ daugiafunkcis įrankis - verdiktas po 4 mėnesių naudojimo. Apžvalgininkas: „puikus mano pagalbininkas, o ne šiaip metalo gabalas vienai apžvalgai“;

- „Xiaomi“ striukė - „tai yra ketvirtoji Xiaomi striukė, kurią aš išbandau, ir ji yra geriausiai apgalvota“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji telefonai

Praėjus didžiausioms metų šventėms, suaktyvėjo ir apžvalgininkai.

Šią savaitę turime dvi įdomias apžvalgas, kuriose daug dėmesio sulaukė naujasis „Xiaomi“ išmanusis telefonas - „Redmi K30“.

Ir nors daugėja apžvalgininkų, išbandžiusių „Redmi K30“, tačiau bendra nuotaika dėl šio telefono išlieka nepalanki.

„Xiaomi Redmi K30“ - „metų nesėkmė“

„Redmi K30“:

  • Gearbest - nuo 325,08 €, 16 % nuolaida.
  • Aliexpress - nuo 237 € (globalus ROM, yra lietuvių kalba, Lietuvos mobilieji dažniai, Google play ir kt.).

„Xiaomi Mi 9T“/„Redmi K20“ (6 GB RAM, 128 GB ROM, globali versija, lietuvių kalba, visi mobilieji dažniai):

  • Gearbest - 248,19 € su nuolaidos kuponu GBMI9T802.
  • Aliexpress - nuo 252 €.
  • Skytech - 303 €, (6 GB RAM, 64 GB ROM versija).

Šis apžvalgininkas išbandė naujausią „Xiaomi“ telefoną ir teigia, kad „nors ant popieriaus tai yra tikra bomba, bet realybėje turime daugiau trūkumų nei privalumų“.

Nuotraukų kokybė palyginama su „Redmi Note 8 Pro“, „Xiaomi Mi 9 Lite“ ir „Xiaomi Mi 9T“. Vaizdo įrašų kokybė palyginama su „Xiaomi Mi 9T“. Ir štai koks galutinis verdiktas.

„Apibendrinus, Xiaomi Redmi K30 mane nuvylė. Ir jei reikėtų rinktis tarp K20 (kitaip Mi 9T) ir K30, aš dar labai gerai pagalvočiau.

K20 turi geresnį AMOLED ekraną, nėra jokių ekrano išpjovų – priekinė kamera išvažiuoja iš telefono – ir operacinė sistema iškart dirba be jokių problemų, o ne taip, kaip K30 telefone, kuriam reikės laukti kelis mėnesius, kol kompanija galutinai sutvarkys visus programinius trūkumus. K20 iškart galima naudotis be jokių problemų – šaunus telefonas.

Ką gi, visi laukėme įdomios naujienos, o galutiniame variante gavome nesėkmingą K30 išmanųjį telefoną.“

„Xiaomi Redmi K30“ - „jam dar tikrai trūksta“

Dar vienas apžvalgininkas išbandė „Xiaomi Redmi K30“ ir pasidalina asmeniniais įspūdžiais.

„Xiaomi su naujuoju Redmi K30 žada aukso kalnus, bet pasirodo, kad jie yra iš sidabro ir tai tik pusė tų kalnų.

Kalbant rimtai, tai išbandęs šį telefoną galiu drąsiai pasakyti, kad jam tikrai trūksta, jog galėtų prilygti kitiems – panašios kainos – Xiaomi telefonams.

Kas man patiko Redmi K30, tai jo kameros, procesorius ir greitai veikiantis pirštų atspaudų skaitytuvas.

Tačiau 120Hz ekranas man neduoda jokios naudos, NFC neveikia, o ta ekrano išpjova man atrodo išvis nevykęs dizaino sprendimas.

Dabar geriau Redmi K30 palikti prekybininkų lentynose ir palaukti bent jau globalios telefono versijos. Joje gal jau sutvarkys NFC ir kameros dirbs dar geriau.“

Garso įranga

Šią savaitę turime 3 apžvalgas ir ganėtinai daug dėmesio iš apžvalgininkų sulaukė „Meizu HD60“ belaidės ausinės. Apžvalgininkams jos paliko labai teigiamą įspūdį.

Taip pat buvo išbandytos ir žaidėjams skirtos itin pigios „Baseus D05“ ausinės.

„Meizu HD60“ belaidės ausinės - „aukščiausia kokybėrekomenduoju“

Išsami ir labai konkreti apžvalga. Apžvalgininkas ją pradeda nuo ausinių išpakavimo, aptaria jų kokybę, dėvėjimo patogumą ir, žinoma, garso kokybę.

„Aukščiausia kokybė, oda dengti kaušeliai, plastiko ir nerūdijančio metalo korpusas, 40 mm diafragma iš bioceliuliozės, patogus valdymas, o koks garsas. Tokios garso kokybės aš dar niekada nepatyriau, o baterija – kažkas neįtikėtino.

Esu padaręs virš 400 apžvalgų, bet pirmą kartą jūsų prašau apžvalgą peržiūrėti iki galo.

Jau ką Meizu sugeba, tai pagaminti labai kokybiškas ausis apgaubiančias ausines.

Man ausinėse svarbiausi 3 dalykai: garsas, baterijos tarnavimo laikas ir valdymo patogumas. Tad šįkart ausinių verdiktas bus super trumpas – rekomenduoju.“

„Meizu HD60“ belaidės ausinės - „Meizu ausinės patenkina 95 % kasdienių poreikių“

Dar viena trumpa ir konkreti kito apžvalgininko padaryta apžvalga. Nuo išpakavimo iki dėvėjimo patogumo, pagaminimo ir garso kokybės aptarimo.

„Meizu HD60 yra labai geros belaidės ausinės.

Yra vos keletas minusų: mikrofonas dirba gerai, tačiau su savo pašnekovu – paskambinus telefonu – galėsite kalbėti tik šias ausines naudodami Bluetooth būdu. Prijungus AUX laidu, ši funkcija neveikia; nėra galimybės keisti ausinių pagalvėlių ir kiek gremėzdiškas balso asistentas.

Pliusai: labai minkštos ir patogios ausinių pagalvėlės; dėvėti šias ausines galima labai ilgai; puiki garso kokybė – didelis akcentas žemiems tonams ir jokio švokštimo, kai muzikos klausausi labai garsiai.

Meizu ausinės patenkina 95 % kasdienių poreikių. Jos turi menkų trūkumų, bet jie yra absoliučiai menkaverčiai ir ausinių turimi pliusai juos pilnai atstoja.“

„Baseus D05“ – vidutiniškos žaidėjams skirtos ausinės su labai gražiu LED pašvietimu

Trumpa ir konkreti apžvalga. Išpakavimas, jos turinys, ausinių pagaminimo kokybė ir, žinoma, garsas.

Apžvalgininkui patinka, kad ausinės turi RGB apšvietimą, lankelis reguliuojamas bei turi paminkštinimą, ausinių kaušeliai keičiami.

Mikrofonas dirba puikiai – yra trumputis garso įrašo pavyzdys. 32 omai, 20-20kHz, 100 dB, palaiko aptX ir t.t.

„Minusai: man šiek tiek nepatiko, kad ausinės kiek spaudžia galvą ir prie jų dėvėjimo reikia priprasti; nėra jokios programinės įrangos, tad ir negalima keisti garso parametrų.

Pliusai: RGB šviesos – naudos nedaug, bet gražu; geras valdymo pultas ir puikios kokybės mikrofonas; kiek neįprastas laidas su UBS jungtimi man yra kur kas geriau nei įprasta 3,5 mm audio jungtis.

Apibendrinęs galiu pasakyti, kad tai yra niekuo per daug neišsiskiriančios ausinės neįnoringam žaidimų mėgėjui. Tokiems žmonėms šios ausinės tikrai patiks, o ir vaikams joms yra labai geras variantas.“

„Xiaomi HOUHOU 15 in 1“ daugiafunkcis įrankis - „puikus mano pagalbininkas, o ne šiaip metalo gabalas vienai apžvalgai“

Apžvalgininkas detaliai aptaria šio daugiafunkcio įrankio pagaminimo kokybę, jo suteikiamas funkcijas bei galimybes ir pasidalina asmeniniais įspūdžiais po 4 mėnesių naudojimo.

„Aš jį naudoju jau 4 mėnesius ir jis iš tikrųjų yra puikus mano pagalbininkas, o ne šiaip metalo gabalas vienai apžvalgas.

Nors šis šaunus daikčiukas turi ir tam tikrų minusų. Bendrai, atsižvelgiant į jo savybes, pagaminimo kokybę ir tai, kad jis kainuoja apie 26 dolerius, galiu šį įrankį drąsiai rekomenduoti.“

„Xiaomi“ striukė - „tai yra ketvirtoji Xiaomi striukė, kurią aš išbandau, ir ji yra geriausiai apgalvota“

Išsami apžvalga apie labai įdomią „Xiaomi“ striukę, kuri atlaiko ir -196 laipsnius šalčio, o pagaminta pagal NASA technologiją.

„Tai yra ketvirtoji Xiaomi striukė, kurią aš išbandau, ir ji yra geriausiai apgalvota. Ir turiu galvoje ne jos viduje esantį aerogelį, kas šiaip jau man labai patinka, bet tai – kad joje yra apgalvota kiekviena ir pati smulkiausia detalė. Šį kartą Xiaomi remiama dukterinė kompanija padirbėjo puikiai. Sakyčiau visais 95 %. Bet juokingiausia, kad aš vis tiek nerekomenduoju šios striukės.“

Viskas su striuke yra kaip ir gerai, tik, kad ji, pasak apžvalgininko, tuoj po išpakavimo ji skleidžia kažkokį nemalonų kvapą, kuriam pranykti reikia laiko. Kvapas laikėsi visą savaitę, kol jis darė apžvalgą ir pastoviai jį erzino, o padarius apžvalgą ėmė nykti. Panašu, kvapo pravėdimui reikia 1-2 savaičių laiko. 

„Keistas sutapimas, bet kai tik įkėliau apžvalgą apie šią Xiaomi striukę, tas specifinis kvapas pradingo.

Bet kuriuo atveju - aš šią striukę tikrai dar nešiosiu, o jei bus naujų pastebėjimų, padarysiu sekančią apžvalgą. Jei ne tas nelemtas kvapas, būtų tiesiog idealus daiktas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(7)
(5)

Komentarai (4)