TOP 15 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: mažiausia kaina naujajam „Xiaomi Dreame V10“ siurbliui, labai geri pasiūlymai perkamiausiam inhaliatoriui, net 2000 lm „Xiaomi“ žibintuvėliui ir 7200Lm ryškumo LED šviestuvui (Video, 2020 m. 4 savaitė)  ()

- 46 % nuolaida perkamiausiam inhaliatoriui

- 24 % nuolaida rankiniam siurbliui „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ (iš Čekijos sandėlio)

- 30 % nuolaida perkamiausiam pėsčiųjų vaizdo registratoriui

- 26 % nuolaida robotui siurbliui „360 S7“ (iš Čekijos sandėlio)

- 54 % nuolaida itin kompaktiškai pompai su 2000 mAh talpos baterija

- 45 % nuolaida ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“ (iš Čekijos sandėlio)

- 41 % nuolaida įspūdingos galios, 2000 lm žibintuvėliui „NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ (su nuolaidos kuponu)

- 52 % nuolaida LED šviestuvui su 7200Lm ryškumu „Yeelight YLXD50YL“

- 27 % nuolaida unikaliam „Xiaomi“ termosui, kuris gali būti naudojamas ir kaip nešiojamas virdulys, ir kaip pašildymo talpa iki reikiamos temperatūros - „Deerma DR035“

- 46 % nuolaida išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“ (su nuolaidos kuponu)

- 42 % nuolaida skaitmeniniam laikrodžiui „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“

- 50 % nuolaida oro kokybės matuokliui „D9-B/D9-D/D9-H“

- 50 % nuolaida „DEKO“ suktuvui (iš Čekijos sandėlio)

- 46 % nuolaida išskirtinio dizaino ir labai gerai vertinamiems peiliams „PEGASI“

- 26 % nuolaida muilo putų dozatoriui „Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijoje šią savaite didžiosios metų šventės - šalyje tik dabar prasideda Naujųjų metų šventimas. Ir nors tai reiškia, kad daugelis darbuotojų gavo atostogų, tačiau kinų prekybininkams tai tik dar viena puiki proga pasiūlyti geras nuolaidas ir paskelbti įvairius išpardavimus. Ir kaip jau būna tokių švenčių metu, kainos tikrai geros, tad verta pasižvalgyti, kokių prekių reikia. Savo ruožtu atrinkome įdomiausius ir karščiausius išpardavimų pasiųlymus. 

1. 46 % nuolaida perkamiausiam inhaliatoriui

18.28€ | 46 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (2128 vertinimai)

Atėjus šaltajam metų sezonui ir nuolat atakuojant įvairioms virusinėms ligoms, toks inhaliatorius yra labai naudinga profilaktinė bei gydomoji priemonė. Peršalimo ligoms gydyti inhaliacijos yra labai veiksminga ir populiari priemonė. Taip atliekamų inhaliacijų metu garuose esančios gydomosios medžiagos patenka į kvėpavimo takų gleivinę ir ją gydo. Tačiau kai kurie specialistai mano, kad daug efektyvesnės aerozolinės inhaliacijos, atliekamos su specialiais inhaliatoriais.

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • Aliexpress 18.28€
  • 46 % nuolaida
  • pristatymas į Lietuvą už 2.03€

Pirkėjai iškart pamini tą faktą, kad pakuotėje atkeliauja visi reikalingi priedai ir ant inhaliatoriaus galima uždėti du skirtingus antgalius.

Tad antgaliai yra pritaikyti kiekvienam pagal poreikį, patogumą ir aplinkybes.

Kitas svarbus dalykas yra tas, kad inhaliatorių galima naudoti su baterijomis (jas reikės įsigyti atskirai) arba prijungus prie maitinimo šaltinio. Tai yra patogu ir šį įrenginį galima nešiotis su savimi ir naudoti profilaktiškai.

Išvaizdus daiktas, su specialiam gydomajam skysčiui pripildyti skirta 0,5-0,8 ml talpa ir skleidžia 0,5-5 mikrometrų skersmens dydžio daleles. Tokio dydžio dalelės lengvai patenka tiesiai į kvėpavimo takus ir taip jie yra atpalaiduojami bei pradedamas gydymas.

Štai šioje nuotraukoje detaliai parodyta, kaip tiksliai reikia naudotis šiuo inhaliatoriumi.

Pirmiausiai patikriname ar yra energijos (jei maitinamas baterijomis), įpilame gydomojo skysčio, uždedame kvėpavimui skirtą antgalį, įjungiame inhaliatorių, pridedame antgalį prie veido ir kvėpuojame.

Baigę procedūrą, paspaudžiame maitinimo mygtuką. Pati procedūra gali trukti iki 20 minučių.

Šį inhaliatorių perka pirkėjai iš viso pasaulio ir pirkėjai iš Lietuvos teigia, kad:

  • prekė atkeliavo per 1-2 savaites;
  • dirba labai tyliai ir efektyviai;
  • puiki pagaminimo kokybė;
  • baterijų užtenka 2-3 inhaliacijoms, priklausomai nuo baterijų kokybės, tad geriau naudotis išorine baterija;
  • jokio specifinio kvapo, mažas, patogus naudotis;
  • mano vaikas jį labai mėgsta, kvėpuoja garinamą jūros vandenį;
  • šaunus daiktas, atidaviau jį tėvams ir sau nusipirkau dar vieną;

Štai keletas Lietuvos pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Kaip daryti inhaliacijas? Štai ką pataria VšĮ Vilniaus miesto klinikinės ligoninės Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vedėja – fizinės medicinos reabilitacijos gydytoja Daina Barzdienė:

Namuose, jei žmogų kamuoja lėtinė arba ūminė sloga, vadinamasis rinitas, sutrikęs kvėpavimas, galima rekomenduoti inhaliaciją su mineraliniu vandeniu. Kai nosies ir nosiaryklės gleivinė jau suvilgyta, galima pereiti prie aliejinės inhaliacijos. Dažniausiai patariame naudoti šaltalankių, persikų eterinius aliejus, kurie padės suminkštinti, sutepti gleivinę. Tolesniu gydymo periodu, kai siekiama paskatinti medžiagų apykaitą, patariama naudoti medžiagų apykaitą stimuliuojančius eterinius aliejus. Pavyzdžiui, alijošiaus. Taip pat galima naudoti ir medų.

Jei žmogų kamuoja kosulys, sausas, „lojantis“, peršti gerklę, namuose siūloma atlikti inhaliaciją su jūros arba paprasta rupia druska. Tai padeda suminkštinti gleivinę ir pasiruošti atsikosėjimui. Kai prasideda drėgnesnis kosulys, tuomet patariame inhaliacijoms naudoti šarminį mineralinį vandenį. Tik reikėtų, kad jis būtų be angliarūgštės. Arba taip pat tinka sodos tirpalas. Sveikimo periodu, siūlomos inhaliacijos su šaltalankių, kalnų pušų eteriniais aliejais. Plačiai naudojami ir puikiai tinka ramunėlių ir šalavijų žiedai.

2. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina naujausiam ir fantastiškai populiariam rankiniam siurbliui „Xiaomi Dreame V10 Boreas“

225.90€ | 24 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (82 vertinimai)

Belaidis dulkių siurblys „Dreame V10 Boreas“, kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, pasižymi puikiais dizaino sprendimais, aukščiausia pagaminimo kokybe ir labai gerais techniniais parametrais.

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • Aliexpress - 225.90€
  • iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina
  • 24 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

„Dreame V10 Boreas“ yra kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10 Boreas“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10 Boreas“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10 Boreas“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

3. 30 % nuolaida perkamiausiam pėsčiųjų vaizdo registratoriui

16.01€ | 30 % nuolaida | 3.7 balai iš 5 (3 vertinimai)

Iškart norėtume pasakyti, kad šią mini DVR kamerą „HD 1080P Mini Portable Camera DVR Cameras Digital Camcorders Night Vision Loop Recording Video Recorder Pocket Sport Cam“ rekomendavo technologijos.lt skaitytojas specialiai Kinijos turgelio rubrikai.

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • Aliexpress - nuo 16.01€
  • 30 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas už 2.32€
  • papildomai galima įsigyti ir atminties kortelę: 8, 16 arba 32 GB talpos.

Mūsų skaitytojas Vidas pastebėti, kad tokie daikčiukai yra labai naudingi ir juos naudoja policijos pareigūnai.

Juk su telefonu rankoje nevaikščiosi ir aplinkui vykstančių įvykių nefilmuosi. Tai nei patogu, nei efektyvu. O štai ant drabužių atlapo pritvirtintos mini kameros dar ne visi ir pastebės, o ją naudotis yra labai patogu.

Tačiau tokios policininkų kameros kainuoja kelis šimtus eurų. Bet, kaip teigia Vidas, „yra ir visai normalių, žmoniškų DVR kamerų“.

Būtent tokia ir yra Vido rekomenduojama mini DVR kamera, kurią jis naudoja, kai keliauja pasivaikščioti, vedžioja šunį ar tiesiog eina gatve iki parduotuvės ir pan.

Ką tokia mini DVR kamera sugeba ir kam jos reikia?

Pradėkime nuo to, kad su tokia mini kamera galėsite saugiai, patogiai ir labai paprastai užfiksuoti tai, kas dedasi priešais jus.

Kaip ir minėjome, kasdien įvyksta pačių įvairiausių nutikimų, kurių dėl to, kad sutrinkame, arba tiesiog fiziškai nespėjame užfiksuoti.

Šią mažą kamerą galima pasikabinti ant drabužių ir spustelėjus vos vieną mygtuką - padaryti nuotrauką ar vaizdo įrašą. Galima ir nuolatos filmuoti, vos tik išeisite iš namų, išlipsite iš automobilio ir t.t.

Galima filmuoti 480p, 720p ir 1080p raiškos vaizdo įrašus. O kadangi yra integruotas mikrofonas - garso įrašas bus su garsu. Šią kamerą galima naudoti ir kaip diktofoną.

Tokiu atveju įkraunamos 3.7V/500 mAh baterijos užteks 20 valandų, o nuolat filmuojant - iki 70 minučių.

Plius, naujas vaizdo įrašas yra įrašomas ant seniausiųjų - itin svarbius įrašus galima išsaugoti (užrakinti) ir ant jų nebus įrašyti naujieji vaizdo įrašai - ir net visai išsekus baterijai, vaizdo įrašas bus išsaugotas automatiškai.

Taip pat vaizdas įrašomas ir tuo atveju, kai mini DVR kamera yra įkraunama. Čia labai geras dalykas - su savimi pasiėmėme išorinę bateriją, ją prijungėme prie šios kameros ir taip galime kone visą dieną ar dar ilgiau filmuoti.

Žinoma, viskas priklauso nuo atminties kortelės talpos, bet kadangi ši mini DVR kamera palaiko net iki 128 GB talpos, tai čia ir ne vieną filmą bus galima nufilmuoti.

Taigi, mini kamera palaiko TF/SD atminties korteles ir visą nufilmuotą bei nufotografuotą medžiagą galima perkelti į kompiuterį.

Svarbu, kad įrenginys darbuotųsi su Windows 2000 ir naujesne operacine sistema.

Pakuotėje jau yra duomenų perkėlimui ir baterijos įkrovimui skirtas laidas bei naudojimosi instrukcija anglų kalba.

Labai svarbu paminėti ir dar kelias šaunias mini DVR kameros savybes. Ir viena jų yra palaikomas reagavimas į judesį.

Šauni savybė ir tokią mini kamerą galima naudoti netgi namų apsaugai. Kai regimajame lauke (90 laipsnių matymo kampas) pastebės judėjimą - kamera aktyvuosis.

Ne ką mažiau naudingas dalykas yra ir naktinis matymas - iki 5 metrų. Mini DVR kamera turi 6 vienetus LED šviestukų (jie nešviečia, kaip žibintuvėlis, o padeda užfiksuoti ryškų vaizdą nakties metu).

Dažnu atveju tamsiuoju paros metu ir nutinka įvairių nemalonių situacijų, tad naktinio matymo palaikymas yra ypač didelis tokios kameros privalumas.

Ką dar reikėtų žinoti apie šią kamerą?

Kameros darbinė temperatūra yra nuo -5 iki +40 laipsnių pagal Celsijų. Tad esant dideliems šalčiams, ją reikėtų laikyti šiltesnėje vietoje.

Rekomenduojama prieš naudojimą įdėmiai perskaityti naudojimo instrukciją.

Išėmus mini DVR kamerą iš pakuotės, pirmą kartą bateriją pilnai įkrauti ir tą daryti 3-5 valandas.

Vaizdo įrašai yra suskirstomi į 10 minučių trukmės filmukus, tad patogu peržiūrėti konkrečią vietą.

Vido išbandyta, naudojama ir rekomenduoja mini DVR kamera yra išties šauni. Šitiek funkcijų vienoje mažytėje kameroje ir dar už tokią nedidelę kainą - puikus pasirinkimas ieškantiems tokio įrenginio.

4. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina robotui siurbliui „360 S7“

345.80€ | 26 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„360 S7“ specifikacijos

„360 S7“ – tai atnaujintas „360“ gamintojo išmanusis dulkių siurblys, kuris pratęsia „S5“ bei „S6“ išmaniųjų dulkių siurblių seriją. Šis išmanusis dulkių siurblys gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus ir nuo šiol turi žymiai didesnę 570 ml dulkių surinkimo talpą bei net 150 ml dydžio vandens rezervuarą.

Norite geriausio roboto siurblio už mažiausią kainą? Štai ką tokio sukūrė autonominių automobilių inžinieriai - pagal kainą ir kokybė neprilygsta net „Xiaomi“ flagmanai („360 S7“ apžvalga, Testų rezultatai, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • „Gearbest“345.80€
  • Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.15€

Gamintojas tvirtina, kad „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys yra pajėgus išvalyti 180 m2 plotą ir priklausomai nuo kambaryje naudojamos dangos yra puikiai tinkamas tiek grindims valyti, tiek kilimams siurbti. Be to, svarbu pridėti dar ir tai, jog „360 S7“ pasižymi net 2000 Pa siekiančia siurbimo galia, tačiau maksimaliai sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą.

Kaip ir daugelis kitų aukštosios klasės išmaniųjų dulkių siurblių, taip ir „360 S7“ gali pasigirti integruotais „LDS“ bei „SLAM“ algoritmais. Būtent pastarųjų techninių sprendimų pagalba „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys geba atlikti lazerinį patalpos skenavimą, gali sudaryti virtualų patalpų žemėlapį bei atsižvelgdamas į jį pats visiškai autonomiškai suplanuoti geriausią patalpų valymo maršrutą.

Kaip jau buvo minėta, „360 S7“ gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus. Nors tokia sprendimų visuma nėra naujiena, tačiau „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys moka automatiškai identifikuoti valomą paviršiui. Kitaip sakant, atsižvelgdamas į grindų dangą šis išmanusis dulkių siurblys geba automatiškai parinkti geriausią siurbimo galią – jei siurbia kietas grindis, sumažins ją ir triukšmą, jei tik užvažiuos ant kilimo, iš karto padidins siurbimą iki maksimumo. Kaip žinia, daugelis pigių robotų siurblių blogiausiai valo kilimus, nes jiems tiesiog fiziškai nepakanka siurbimo galios.

„360 S7“ norisi pagirti ir už santykinai tylų darbą. Gamintojas tvirtina, kad dirbdamas maksimaliu galingumu šis išmanusis dulkių siurblys sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą. Šį ypatingai gerą rezultatą, pasak gamintojo, kuriant „360 S7“ išmanųjį dulkių siurblį pavyko pasiekti todėl, nes šiame išmaniajame dulkių siurblyje yra integruotas šerelių nenaudojantis „NIDEC“ variklis.

Kaip jau buvo minėta, tai jau trečiasis šios serijos išmanusis dulkių siurblys iš „360“. Techninių charakteristikų aspektu yra daugiau nei akivaizdu, kad „360 S7“ apjungia iki šiol geriausias „360 S5“ bei „360 S6“ funkcijas. Pavyzdžiui, jeigu „360 S6“ taip pat garsėjo sauso bei drėgno valymo funkcijomis, tačiau šis išmanusis dulkių siurblys turi mažesnius rezervuarus - tik 400 ml dulkių surinkimo bei 80 ml vandens talpas. Tuo tarpu, „360 S5“ siūlo tik sausą valymą, tačiau yra pigiausias iš jų.

„360 S6“ turi labai panašų funkcionalumą kaip ir „360 S7“, pasižymi šiek tiek mažesne, 1800 Pa siurbimo galia Kietų grindų atveju to visiškai pakanka, bet kilimas jau geriau naujasis modelis. Žinoma, tuomet galima rinktis analogišką 2000 Pa galingumą kaip ir „360 S7“ siūlantį „360 S5“ išmanųjį dulkių siurblį, tačiau tuomet teks atsisakyti drėgno grindų valymo.

Apibendrinus tampa akivaizdu, kad nuo šiol „360“ gali pasiūlyti kiekvieno pirkėjo poreikius pilnai tenkinantį išmanųjį dulkių siurblį. Jeigu namuose tenka valyti ne tik grindis, bet ir kilimus, tuomet vienareikšmiškai geriausiu pasirinkimu taps naujos kartos „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.7 balai iš 5 (43 vertinimai)
  • Galia: 22,8 W elektrinė galia; 2000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: 3 siurbimo rėžimai – Quiet (800 Pa), Automatic (1300 Pa), Max (2000 Pa). Robotui užvažiavus ant kilimo – automatiškai įsijungia galingiausias siurbimo režimas.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; Localization and Mapping (SLAM) algoritmas lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja maršrutą ir sugeba atsiminti išvalytą plotą.
  • Garsas: 65dB
  • Apsaugos: robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 570 ml.
  • Vandens talpa: 150 ml;
  • Baterija: 3200 mAh; vienu įkrovimu gali darbuotis iki 120 min.
  • Valdymas: galima valdyti per išmanųjį telefoną, naudojant „360Smart“ taikomąją programą; integruotas valdymas balsu naudojant „Amazon Alexa“.
  • Išskirtinės savybės: sausas ir drėgnas valymas; automatinis baterijos įkrovimas, siurbimo/plovimo maršruto planavimas; valdymas balsu; geba įveikti net 2 centimetrų aukščio kliūtis.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 10 cm; 3,8 kg.

Dabartinė 345.80€ kaina yra mažiausia šio siurblio roboto kainų istorijoje:

5. Labai gera kaina itin kompaktiškai pompai su 2000 mAh talpos baterija

37.31€ | 54 % nuolaida„Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ – tai itin kompaktiška ir labai populiari mažų gabaritų integruotą 2000 mAh talpos bateriją turinti pompa, kuri puikiai tinka tiek kamuoliams, tiek dviračio ir automobilio padangoms pripūsti. Be to, ši universali pompa taip pat turi integruotą LED žibintuvėlį ir bet kada gali būti įkrauta naudojant įprastą USB laidą.

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • „Gearbest“37.31€
  • Dabar parduodama su 54 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama už 3.95€

Mieste prisipūsti automobilio ar dviračio padangą galima praktiškai kiekvienoje degalinėje. Vis dėlto daugelis siekdami išvengti nenumatytų situaciją taip pat įsigyja ir specialias automobiliui skirtas pompas, kurias esant reikalui galima užmaitinti nuo automobilyje esančio pridegiklio. Toks sprendimas iš dalies tenkina automobilių savininkus, bet yra visiškai netinkamas daug važinėjantiems dviračiu.

Džiugu pranešti, kad kinams pagaliau pavyko sukurti visiems tinkamą ir maksimaliai universalią pompą „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“. Pastaroji pompa maloniai stebina savo kompaktiškais matmenimis (12,4 x 7,1 x 4,53 cm) ir ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją.

Trumpai tariant, „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ patogu vežiotis ne tik automobilyje, bet ir kuprinėje, o integruota baterija šiuo atveju leidžia šią pompą naudoti be jokių papildomų išorinių energijos šaltinių. Šis sprendimas esant kritinei situacijai gali tapti tikru išsigelbėjimu ne tik automobilio, bet ir dviračio savininkui.

Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ maksimaliai gali sukurti maždaug 10 barų slėgį, todėl ši geru mobilumu pasižyminti pompa tikrai puikiai tinka tiek kamuoliams, tiek dviračio ir automobilio padangoms pripūsti.

Prieš kitas pompas papildomą išskirtinumą „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ taip pat įgyja dėl integruoto LED, kurį tamsiu paros metus galima naudoti kaip LED žibintuvėlį. Tai iš tiesų patogu, nes priešingu atveju tamsiu paros metu atsitikus nelaimei vienoje rankoje greičiausiai tektų laikyti išmanųjį telefoną, kas, tenka pripažinti, nebūtų itin patogu neturintiems „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ pompos su integruotu LED.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ dar turi ir specialų įspėjamąjį LED, kuris senkant baterijai iš pradžių šviečia geltonai, o paskui raudonai. Šis paprastas sprendimas prieš ilgesnes keliones leis jaustis užtikrintai, nes visuomet aiškiai padės įvertinti ar jau atėjo laikas įkrauti „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ bateriją.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (10 vertinimai)
  • Paskirtis: kamuoliams bei dviračio ir automobilio padangoms pripūsti.
  • Slėgis:  150 PSI (~10,3 Bar).
  • Baterija: 2000 mAh.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 12,4 x 7,1 x 4,53 cm; 430 g.

6. Iš Čekijos sandėlio, labai gera kaina ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“

75.53€ | 45 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Xiaomi Yeelight Meteorite“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris geba sukurti 1800 liumenų siekiantį šviesos srautą ir yra aprūpintas net 280 vienetų integruotų LED. Be to, šis LED šviestuvas gali pasigirti net Ra 95 siekiančiu spalvų atkūrimo indeksu ir taip pat leidžia keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir apšvietimo spalvinę temperatūrą 2700 - 6500 K ribose.

Esu be galo patenkintas turėjęs galimybę įsigyti šį puikų ir labai stilingą LED šviestuvą už tokią gerą kainą. Turiu pripažinti, kad „Yeelight Meteorite“ tikrai vertas kiekvieno sumokėto cento. „Yeelight Meteorite“ iš tiesų šviečia neįtikėtinai ryškiai, o kas svarbiausia šį ryškumą galima valdyti tiek išmaniuoju telefonu, tiek balsu. (Noah)

„Tarsi akimirksniu perdažytume kambarį žalia, mėlyna, raudona ar bet kokia kita spalva“. Greitai šluojamas pasiūlymas - įspūdingasis „Xiaomi“ šviestuvas su nuolaidos kuponu ir tiesiai iš Čekijos sandėlio („Xiaomi Yeelight Meteorite“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • „Gearbest“75.53€
  • iš Čekijos sandėlio
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.62€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išsirinkti sau patinkantį ant lubų pakabinimą šviestuvą tikrai nėra lengva. Situacija tampa dar sudėtingesnė, kai pastarojo prireikia virtuvėje ar svetainėje. O surasti dar ir tokį, kuris kainuotų padoriai ir turėtų visas valdymo galimybes, misija labai sudėtinga.

Štai dėl to verta atkreipti dėmesį į naujos kartos solidaus dizaino LED šviestuvą „Xiaomi Yeelight Meteorite“. Išskirtinio dizaino šviestuvas, specialiai sukurtas stalo ar stalviršio apšvietimui, formuoja dizainerių taip mėgstamą interjero salą.

Šis modelis atrodo tiesiog idealus svetainėms bei virtuvėms. Tokia gera kaina ilgai neturėtų išsilaikyti – žiūrint į konkurentus, šis šviestuvas vertas tikrai daugiau nei 100€, tad mažesnės kainos tėra trumpalaikės akcijos.

Šis LED šviestuvas yra kabinamas ant lubų, tačiau turi santykinai ilgas iš nerūdijančio plieno pagamintus laikiklius, todėl yra pajėgus sukurti ryškų apšvietimą net ir greta ypatingai didelių svetainėse naudojamų stalų.

Ryškų apšvietimą naudojant „Yeelight Meteorite“ pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes šiame šviestuve iš viso yra sumontuota net 280 LED šviestukai. Be to, gamintojas taip pat pabrėžia, jog „Yeelight Meteorite“ yra įdiegtas unikalus „side-lighting“ techninis sprendimas. Ši technologija naudoja specialią difuzinę plokštelę, kad sukurtų šviesos atspindžio efektą, kuris paprastai yra sutinkamas ir gamtoje. Būtent taikant šį principą „Yeelight Meteorite“ ir pavyksta sukurti itin natūralų patalpų apšvietimą.

Be to, būtina paminėti, jog „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvas turi reguliuojamo aukščio tvirtinimo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia reguliuoti LED šviestuvo aukštį virš stalo 0,5 – 1,5 metro ribose. Gamintojas tvirtina, jog kokybiškam stalo apšvietimui yra rekomenduojamas 150 liuksų apšviestumas. Džiugu, jog dėka reguliuojamo aukščio šį rodiklį naudojant „Yeelight Meteorite“ lengvai gali pasiekti bet kuris šio LED šviestuvo pirkėjas.

Kitas svarbus „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo privalumas – Ra 95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 80-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Yeelight Meteorite“ leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvinę šviesos temperatūrą. Kadangi naudojant šį LED šviestuvą spalvinę temperatūrą galima keisti nuo 2700 iki 6500 K, tai reiškia, jog patalpoje naudojant „Yeelight Meteorite“ galima turėti ne tik baltos ar geltonos spalvos, bet lygiai taip pat ir melsvos, raudonos, žalios ar bet kurios kitos spalvos apšvietimą. Toks „Yeelight Meteorite“ universalumas gali itin praversi namuose rengiamų vakarėlių metu.

Galiausiai maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“). Būtina pridėti dar ir tai, jog „Yeelight“ – tai „Xiaomi“ priklausantis prekinis ženklas, todėl šį LED šviestuvą taip pat galima valdyti ir naudojant, pavyzdžiui, „Xiaomi“ gamintojo belaidę kolonėlę.

7. Nuolaidos kuponas įspūdingos galios, 2000 lm žibintuvėliui „NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“

30.94€ | 41 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBNEXTOOL | 5 balai iš 5 (19 vertinimai)

Išskirtinis, net 2000Lm žibintuvėlis, apie kurį apžvalgininkas rašo taip: „Šiandien išbandysime naujovę: labai toli šviečiantį žibintuvėlį – NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin. Įprastose kelionėse man užteko ir turimo Convoy C2, tačiau šis NEXTOOL žibintuvėlis šviečia kur kas ryškiau ir važiuojant miške su dviračiu jis šviečia, kaip traukinys.

Neįtikėtinas 2000 lm žibintuvėlis iš „Xiaomi“: „tamsiajame kambarėlyje jis sukuria daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa, o važiuojant miške su dviračiu jis šviečia kaip traukinys“ („NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • „Gearbest“30.94€
  • Su nuolaidos kuponu GBNEXTOOL
  • su kuponu tai mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0.26€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Kalbant apie žibintuvėlio švietimą ir jo režimus, tai šviesa yra gana šilta, maloni ir ryški. Įprastam žmogui, neišbandžiusiam galybės įvairių žibintuvėlių, NEXTOOL yra labai ryškus žibintuvėlis. Štai bute esančiame tamsiajame kambarėlyje šis žibintuvėlis duoda daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa.

Bendrai, žibintuvėlis šviečia neįtikėtinai ryškiai. Žmogų ar bet kokį kitą objektą už 150 metrų galima matyti kuo puikiausiai. Šis žibintuvėlis puikiai tinka medžiotojams, apsaugos darbuotojams bei visiems tiems, kam reikia nakties metu pasišviesti sau kelią.“

8. Labai gera kaina LED šviestuvui su 7200Lm ryškumu „Yeelight YLXD50YL“

95.55€ | 52 % nuolaida | „Yeelight YLXD50YL“ specifikacijos, atsiliepimai

Išskirtinis „Xiaomi“ šviestuvas, kuris tuoj po anonso tapo pačiu perkamiausiu LED šviestuvu iš Kinijos - kainos ir parametrų santykis yra tiesiog įspūdingas. „Yeelight YLXD50YL“ – tai net 160 LED turintis ant lubų montuojamas šviestuvas, kuris geba sukurti 7400 liumenų siekiantį šviesos srautą bei taip pat gali atkurti 2700 – 6500 K spalvinę temperatūrą. Šis ant lubų montuojamas LED šviestuvas gali būti valdomas ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir „Amazon Alexa“ ar „Google Assistant“ išmaniųjų asistentų pagalba.

Tai puikus, itin kompaktiškas, labai ryškus ir nemirgantis LED šviestuvas. Man tikrai patinka, jog šis LED šviestuvas yra labai mažas. Jis dydžiu prilygsta mano seniesiems šviestuvams, bet skleidžia daugiau šviesos ir naudoja mažiau energijos. Esu patenkintas savo pirkiniu ir laikui bėgant galvoju šiuo LED šviestuvu pakeisti ir kitus namuose naudojamus senus šviestuvus. (Steve)

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • „Gearbest“95.55€
  • 52 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 4.62€
  • Lietuvoje neparduodamas

LED kaip reikiant praplėtė šviestuvų pasirinkimą. Jeigu ieškote ne tik ekonomiško, tačiau tuo pačiu ir maksimaliai ryškaus šviestuvo, tuomet LED šviestuvas yra būtent tai kas maksimaliai tenkins jūsų poreikius. Tokių galima įsigyti ir Lietuvoje, bet Kinijoje galima surasti tikrų šedevrų pagal kainą ir kokybę.

Pavyzdžiui, naujausias, 2019 metų pabaigoje pristatytas „Xiaomi“ šeimos LED šviestuvas „Yeelight YLXD50YL“ turėtų pilnai patenkinti net ir itin išrankių pirkėjų poreikius. Trumpai tariant, šis LED šviestuvas pasižymi neįtikėtinu ryškumu, pagal savo galią fantastiškai mažu korpusu ir kitomis papildomomis funkcijomis, kurių retai gali pasiūlyti įprasti Lietuvoje pardavinėjami LED šviestuvai.

Pradėti šiuo atveju reikėtų nuo to, kad „Yeelight YLXD50YL“ geba sukurti net 7400 liumenus siekiantį šviesos srautą – tai įspūdingas ir retai kada sutinkamas ryškumas tokio dydžio šviestuvui. Paprastai tokei šviestuvai sukuria 2000-3000 Lm šviesos srautą, o šis yra daugiau nei dvigubai ryškesnis – dar vienas neįtikėtinas „Xiaomi“ pasiekimas. Ir visa tai – vos 47 x 47 x 6 cm korpuse.

Negana to, jis taip pat leidžia keisti spalvinę šviesos temperatūrą 2700 – 6500 K ribose. Tokia konfigūracija garantuoja, jog sau tinkamą, komfortišką ir malonų akiai apšvietimą galės rasti tikrai kiekvienas.

Kitas svarbus „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvo privalumas – Ra 95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, rinkos standartu laikomas Ra 80 – būtent tokių dauguma parduodama Lietuvoje, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 90-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, šio LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Reikia atkreipti dėmesį į tai, kuo aukštesnis Ra indeksas, tuo dažniausiai būna mažesnis šviestuvo ryškumas. Tačiau tik ne šiuo atveju – Ra 95 ir 7400 Lm yra kažkas, ką surasti analogiško būtų labai sudėtinga.

Įdomiu ir išskirtiniu „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvo akcentu dar tampa ir paties šviestuvo viršuje įmontuota RGB tipo LED juostelė. Pastarasis sprendimas patiks tiems, kurie kambaryje nori sukurti minimalų apšvietimą, pavyzdžiui, vakarėlių ar kitų renginių metu. Be to, tai dar gali praversti ir vaiko kambaryje tuo atveju, kai vaikas bijo eiti miegoti visiškoje tamsoje.

Taip pat maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti tik išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“). Apibendrinant galima pasakyti tiek, jog „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvas patiks tiems, kurie ieško maksimaliai ryškaus apšvietimo itin plačiame spalvinės temperatūros diapazone.

Tuo tarpu, jeigu jūsų negąsdina šiek tiek didesni šviestuvo matmenys (47 x 47 x 6 cm prieš 48 x 48 x 8 cm), mažesnė galia (50 W prieš 32 W), siauresnis spalvinės temperatūros diapazonas (2700 – 6500 K prieš 2700 – 6000 K) bei mažesnis sukuriamas šviesos srautas (7400 lm prieš 2200 lm), tuomet jūsų poreikius greičiausiai gali pilnai patenkinti ir ankstesnės kartos, labai populiarus ir šiek tiek mažiau kainuojantis „Yeelight YLXD42YL“ LED šviestuvas (82€).

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.55 balai iš 5 (11 vertinimai)
  • Šviesos srautas:  7400 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galia: 50 W.
  • LED: 160 vnt.
  • Spalvų atkūrimo indeksas: 95 Ra.
  • Ryšiai: „Bluetooth“ ir „WiFi“.
  • Tvirtinimo būdas: montuojamas ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: valdymas išmaniuoju telefonu bei išmaniaisiais asistentais („Amazon Alexa“, „Google Assistant“); itin tikslus spalvų atkūrimo lygis; dizainas ant kurio gali nusėsti tik labai mažas kiekis dulkių.
  • Matmenys ir svoris: 47 x 47 x 6 cm; 2,09 kg.

9. Labai gera kaina unikaliam „Xiaomi“ termosui, kuris gali būti naudojamas ir kaip nešiojamas virdulys, ir kaip pašildymo talpa iki reikiamos temperatūros - „Deerma DR035“

33.67€ | 27 % nuolaida„Deerma DR035“ specifikacijos

„Deerma DR035“ pasirodė tik prieš kelias dienas, bet jau pateko į perkamiausių TOPą. Tai šiuolaikiškas termosas, kuris ypatingas yra dėl tos priežasties, nes esant reikalui gali būti naudojamas ir kaip nešiojamas virdulys. Šis praktiškas aksesuaras gali ne tik užvirinti vandenį, bet ir esant poreikiui nuolatos palaikyti reikiamą vandens temperatūrą.

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • „Gearbest“33.67€
  • Dabar parduodamas su 27 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Vietiniai Kinijos gamintojai jau ne kartą mus stebino savo neįtikėtinais sprendimais. Ir jeigu kartais atrodo, jog tam tikriems daiktams papildomo funkcionalumo jau suteikti yra neįmanoma, kinai įrodo, kad mes klydome.

Pavyzdžiui, termosas, atrodytų, turi viską ko jam reikia, bet „Xiaomi“ net ir čia sugebėjo išpildyti savo fantazijas. Naujos kartos „Xiaomi Deerma DR035“ termosas atrodo ne tik šiuolaikiškai, bet yra ypatingas dar ir dėl tos priežasties, nes esant reikalui gali būti naudojamas kaip nešiojamas virdulys.

Trumpai tariant, „Deerma DR035“ turi ne tik integruotą termostatą, bet ir kaitinimo elementą, o įmontuotas ekranas šiuo atveju leidžia patogiai valdyti šį neįprastą net kelias funkcijas turintį įrenginį. Pavyzdžiui, „Deerma DR035“ esantis šaltas vanduo gali būti lengvai užvirintas iki 100 laipsnių vos vieno lietimui jautraus mygtuko paspaudimu.

Tuo tarpu, kito lietimui jautraus mygtuko pagalba galima parinkti norimą temperatūrą 40 – 90 laipsnių ribose. Kitaip sakant, „Deerma DR035“ leidžia ne tik užvirti vandenį, bet esant reikalui dar gali būti naudojamas ir kaip norimą vandens temperatūrą nuolatos palaikantis prietaisas. Būtent analogišką funkcionalumą šiuo metu dažnai turi ir naujesni standartiniai virduliai.

„Deerma DR035“ kaip termoso galimybėmis taip pat abejoti tikrai neverta. Gamintojas tvirtina, jog „Deerma DR035“ vidus yra pagamintas iš 304 tipo nerūdijančio plieno, po juo yra naudojama speciali šilumą sulaikanti medvilnė bei papildomas apsauginis polipropileno (PP) sluoksnis.

Galiausiai norisi paminėti ir kompaktiškus „Deerma DR035“ termoso matmenis (7,6 x 7,6 x 22,2 cm) bei santykinai nedidelį 500 gramų svorį. Įvertinus visas papildomas funkcijas bei privalumus gana maloniai stebina ir pati santykinai didelė 350 mililitrų termoso talpa.

Trumpai:

  • Paskirtis: gali atstoti įprastą termosą arba nešiojamą virdulį.
  • Talpa: 350 ml.
  • Galia: 300 W.
  • Maitinimas: 220 V.
  • Korpusas: išorėje naudojamas plastikas, o viduje nerūdijantis plienas.
  • Matmenys ir svoris: 7,6 x 7,6 x 22,2 cm; 500 g.

10.  Nuolaidos kuponas išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“

11.47€ | 46 % nuolaida + nuolaidų kuponas GBCZHUSK25 | 4.88 balai iš 5 (912 vertinimai)

„Alfawise SG – 949“ yra vienas pigiausių elektrinių šepetėlių, nuo konkurentų besiskiriantis tuo, kad neturi įkrovimo stotelės, o dabartinė jo kaina su nuolaidos kuponu yra pati mažiausia iki šiol. Kraunamas tiesiog prijungus laidą ir tai leidžia sumažinti bent trečdalį įprastos elektrinių šepetėlių kainos.  Jis vibruoja 40 000 kartų per minutę greičiu ir turi tris šepetėlius pakuotėje, o baterijos pakanka 25 dienoms.

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • „Gearbest“11.47€
  • su nuolaidos kuponu GBCZHUSK25
  • siuntimas į Lietuvą nemokamas

„Alfawise SG – 949“ taip pat turi 5 dažnius ir atitinka IPX7 standartą.

„Alfawise SG – 949“ yra praktiškai identiškas „Seago SG – 507“ šepetėliui , tik su geresniu IP reitingu ir net šiek tiek pigesnis. Abu yra puikūs daiktai už savo kainą, tad lieka rinktis pagal išvaizdą ir gamintoją.

Nauji „Alfawise SG – 949“ šepetėliai irgi yra visai nebrangūs. Penkis galite įsigyti už 3.62€.

11. Labai gera kaina skaitmeniniam laikrodžiui „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“

17.29€ | 42 % nuolaida„Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ specifikacijos

„Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ – tai naujos kartos „Youpin“ serijai priklausantis kompaktiškas skaitmeninis laikrodis, kuris turi žadintuvą, rodo datą bei savaitę ir taip pat matuoja ne tik patalpos temperatūrą, bet ir drėgmę. Be to, šis namų aksesuaras turi ekrano pašvietimą ir gali būti susiejamas su kitais „Xiaomi“ įrenginiais bei išmaniuoju telefonu.

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • „Gearbest“17.29€
  • Dabar parduodamas su 42 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Laikrodį greičiausiai surasime kiekvienuose namuose. Vis dėlto ne visuomet ant sienos kabinamas laikrodis yra pats geriausias sprendimas, o ypač miegamajame. Dažnas iš mūsų miegamajame nori visiškos ramybės, o pastarąją nuolatinis analoginio laikrodžio tiksėjimas tikrai gali sudrumsti. Esant tokiai situacijai geriausiu pasirinkimu tampa skaitmeninis laikrodis.

Jeigu ieškote tokio skaitmeninio laikrodžio, kuris džiugintų ne tik savo kompaktiškumu, bet ir funkcionalumu, tuomet šį kartą dėmesį būtinai rekomenduojame atkeipti į „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“. Šis skaitmeninis laikrodis gali tapti nepamainomu pagalbininku ne tik miegamajame, bet ir darbo kambaryje.

„Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes be laiko dar rodo ir datą, temperatūrą bei drėgmę. Be to, šio skaitmeninio laikrodžio laikas yra automatiškai sinchronizuojamas ir atnaujinimas iš išmaniojo telefono, todėl „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ laiko parodymai visuomet yra maksimaliai tikslūs. Negana to, „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ dar turi ir žadintuvo funkciją.

Įdomu ir tai, jog „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ skaitmeninis laikrodis turi baltos spalvos ekrano pašvietimą. Ši funkcija itin pravers tuomet, jeigu „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ nuspręsite naudoti miegamajame. Čia dar galima pridėti ir tai, kad šiuo atveju ekrano pašvietimo intensyvumas gali būti keičiamas pagal asmeninius poreikius, todėl „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ skaitmeninis laikrodis jūsų tikrai neakins net ir nakties metu.

Būtina paminėti, jog „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ turi integruotą Bluetooth ryšio modulį, o visi svarbiausi šio skaitmeninio laikrodžio nustatymai gali būti lengvai keičiami naudojantis išmaniuoju telefonu. Pavyzdžiui, šiuo atveju naudojantis išmaniuoju telefonu netgi galima nustatyti LCD ekrano pašvietimo intensyvumą atsižvelgiant į valandas.

„Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes gali būti susiejamas su kitais „Xiaomi“ įrenginiais. Nors Lietuvos pirkėjams tai galbūt nėra labai aktualu, tačiau gamintojas tvirtina, jog „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“, pavyzdžiui, galima susieti su „Xiaomi“ elektriniu šildytuvu.

Esant tokiai konfigūracijai galima užtikrinti, jog elektrinis šildytuvas įsijungs tik tuomet, jeigu atsižvelgiant į „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ temperatūros parodymus patalpos temperatūra nukris žemiau iš anksto numatytos ribos.

Galiausiai galima pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ skaitmeninis laikrodis neturi fizinių mygtukų, tačiau yra pajėgus reaguoti į naudojo komandas. Pavyzdžiui, vieną kartą spustelėjus „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ korpusą žadintuvo skambėjimas yra atidedamas 10 minučių (angl. snooze). Tuo tarpu, šio skaitmeninio laikrodžio korpusą spustelėjus du kartus žadintuvas yra pilnai išjungiamas.

Trumpai:

  • Paskirtis: skaitmenis laikrodis su pašvietimu, kuris rodo temperatūrą ir drėgmę.
  • Žadintuvas: yra.
  • Datos atvaizdavimas: yra.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Papildomos funkcijos: valdymas išmaniuoju telefonu; galimybė susieti su kitais „Xiaomi“ įrenginiais; keičiamas ekrano pašvietimo ryškumas.
  • Korpusas: pagamintas iš polikarbonato ir TPE plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 8,3 x 8,03 x 4,1 cm; 99 g.

12. Mažiausia kaina oro kokybės matuokliui „D9-B/D9-D/D9-H“

48.30€ | 50 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (36 vertinimai)

Verta pradėti nuo to, kad šį oro kokybės matuoklį „D9-B/D9-D/D9-H“ rekomendavo technologijos.lt skaitytojas specialiai Kinijos turgelio rubrikai. 

Tokio matuoklio Lietuvoje nerasite nei su žiburiu: fantastiškai gera kaina, matuoja kietąsias daleles, lakiuosius organinius junginius, formaldehidų koncentraciją, kambario temperatūrą, drėgnumą ir net CO2 lygį

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • Aliexpress – nuo 48.30€
  • 50 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 0.93€

Iškart verta pastebėti, kad atsižvelgiant į matuojamų parametrų gausą, tai yra išskirtinis produktas ir dabar ypatingai pigus.

Štai, pavyzdžiui Lietuvoje matuoklis, kuris matuoja tik PM2.5 daleles bei oro temperatūrą ir drėgmę kainuoja net 165 €.

Tuo tarpu „D9-B/D9-D/D9-H“ matuokliai matuoja kur kas daugiau parametrų ir kainuoja 3 kartus pigiau.

Čia atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš trijų oro kokybės matuoklių:

„D9-B“ - matuoja PM2.5/PM1.0/PM10 kietąsias daleles, TVOC (lakiuosius organinius junginius), kambario temperatūrą ir drėgnumą;

„D9-D“ - matuoja PM2.5/PM1.0/PM10 kietąsias daleles, TVOC (lakiuosius organinius junginius), kambario temperatūrą bei drėgnumą ir HCHO (formaldehidų koncentraciją);

„D9-H“ - matuoja PM2.5/PM1.0/PM10 kietąsias daleles, TVOC (lakiuosius organinius junginius), kambario temperatūrą bei drėgnumą, HCHO (formaldehidų koncentraciją) ir CO2 lygį.

O kodėl toks prietaisas apskritai yra reikalingas?

Kietosios dalelės

Reikėtų pradėti nuo to, kad kietųjų dalelių aplinkoje atsiranda ir dėl natūralių priežasčių, tačiau ypatingai miestų aplinkoje ir atėjus šildymo sezonui - daug šių kenksmingų dalelių paleidžia pramonė, transportas ir kt.

Jei PM10 (iki 10 mikronų skersmens) daleles sulaiko žmogaus gerklė bei nosis ir didesnės žalos jos nepadaro, tai PM2.5 ar juolab PM1.0 dalelės yra smulkesnės ir jau sugeba patekti į žmogaus organizmą. 

Patekusios į plaučius ir kraujotakos sistemą, jos gali skatinti astmą, alergiją, infarktą ar net priešlaikinę mirtį. Ilgalaikis buvimas užterštoje aplinkoje - kai PM2.5 viršija 25 mikrogramus, o nuo 2020-ųjų norma bus 20 mikrogramai - didina plaučių vėžio rizika. 

Lakieji organiniai junginiai

Tai yra viena didžiausių grėsmių, būnant patalpose. Jie išsiskiria iš sienų apdailos, baldų, audinių. Remiantis tyrimais, apie 40 % vidaus oro taršos lakiųjų organinių junginių sukelia statybinės medžiagos.

O kur dar kuras šildymui, apšvietimui, maistui gaminti; įvairių cheminių medžiagų naudojimas; oro gaivikliai ir iš lauko atkeliaujanti tarša.

Viršijus lakiųjų organinių junginių ribines vertes - bendrai dar priimtina norma yra iki 1mg/m3 - gali atsirasti įvairių sveikatos sutrikimų:

  • akių, nosies ir gerklės dirginimas;
  • galvos skausmas, koordinacijos sumažėjimas, pykinimas;
  • žala kepenims, inkstams ir centrinei nervų sistemai;
  • rizika susirgti įvairių formų vėžiu.
  • įvairiausios alergijos, galvos skausmai.

Formaldehidai

Jie yra vieni iš dažniausiai aplinkoje pasitaikančių lakiųjų organinių junginių grupės teršalų, kuriems ilgesnį laiką viršijus normą - Lietuvoje ji yra yra 0,1 mg/m3, tarptautinės normos kiek didesnės - gali prasidėti jau paminėti labai rimti sveikatos sutrikimai.

Ką daryti, jei matuoklis parodytų didesnę normą? Reikėtų labai rimtai pagalvoti apie tuos daiktus, kuriuos turite namuose - mažinti plastikinių daiktų kiekį, keisti juos į medinius ar metalinius, o galiausiai, gali tekti pakeisti ir apdailos medžiagas. Tai sąnaudos, bet jei alternatyva alergijos ir vėžys, jau geriau į sveikatą painvestuoti iš anksto. 

CO2 koncentracija parodo, kada jau laikas pravėdinti kambarius, nes jau trūksta deguonies ir greitai pradės skaudėti galvą. 

Tad akivaizdu, jog reikia vengti aplinkų, kuriose yra padidėjusi šių teršalų koncentracija. O kaip žinoti kokia ji yra?

Štai būtent tam ir yra skirti oro kokybės matuokliai, kaip „D9-B/D9-D/D9-H“.

„D9-B/D9-D/D9-H“ matuokliai yra ypatingi ne tik dėl to, kad išmatuoja pagrindinių oro teršalų koncentracijas, bet ir, kad yra maitinami 600 mAh talpos įkraunama baterija.

Vos vienas mygtuko paspaudimas ir jau žinosime ar saugu, tiesiogine to žodžio prasme, būti konkrečioje vietoje. 

Visi išmatuoti duomenys labai kompatiškai parodomi spalvotame 3,5 colių įstrižainės ekrane - su reguliuojamu ryškumu - ir, kad būtų lengviau orientuotis kokio lygio yra tarša, ekrane matomos tarptautinės, rekomenduojamos teršalų koncentracijos.

Kas yra ypač šaunu, kad šie oro kokybės matuokliai automatiškai išsaugo išmatuotus rezultatus. Galima nurodyti matavimų intervalą: nuo 10 min iki 18 val. Taip galėsime stebėti aplinkos taršos rezultatų pokyčius.

Yra galimybė nurodyti, kad ekranas automatiškai išsijungtų: po 10 sekundžių arba 6 minučių. Taip papildomai taupoma baterijos energija.

„D9-B/D9-D/D9-H“ oro kokybės matuokliai yra tokių išmatavimų: 8,4 x 11,8 x 6 cm ir sveria vos 219 gramus. Labai išvaizdūs, kompaktiški, patogūs nešiotis su savimi ir svarbiausia - itin funkcionalūs ir naudingi prietaisai.

Atsižvelgiant į matuojamų parametrų gausą ir kainą - Lietuvoje tiesiog neįmanoma rasti tokio prietaiso.

13. Iš Čekijos sandėlio, itin gera kaina „DEKO“ suktuvui

26.06€ | 50 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.5 balai iš 5 (11831 vertinimai)

Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje.

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • Aliexpress - nuo 26.06€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 50 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus.

14. 46 % nuolaida išskirtinio dizaino ir labai gerai vertinamiems peiliams „PEGASI“

17.83€ | 46 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1667 vertinimai)

Pirkėjai yra patenkinti ne tik stilinga „PEGASI“ peilių išvaizda, bet ir jų pagaminimo kokybe. Šie peiliai yra pagaminti iš japoniško, aukščiausios kokybės, 58 HRC tvirtumo klasės plieno. Peilis yra 24,5 cm ilgio, ašmenų plotis (plačiausioje vietoje) yra 4,8 cm, o pačių ašmenų storis siekia 0,5 cm.

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • Aliexpress - 17.83€
  • 46 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Pirkėjams patinka šio peilio forma ir patogi medinė rankena. 345 gramų svorio peilį yra patogu laikyti ir su juo darbuotis virtuvėje.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų peilio nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

15. 26 % nuolaida perkamiausiam muilo putų dozatoriui „Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming“

16.68€ | 26 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (4129 vertinimai)

Toks šaunios išvaizdos ir vandeniui atsparus (IPX4) įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris sureaguoja į priartėjusias rankas ir išpurškia muilo putų.

Kaina

Tikrinta 2020 01 21

  • Aliexpress - 16.68€
  • 26 % nuolaida, mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
 

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai tvirtina, kad reakcijos laikas yra labai geras ir vos per ketvirtį sekundės rankose jau yra porcija muilo putų - higieniška ir patogu.

Svarbu paminėti, kad šis muilo putų dozatorius yra maitinamas 2 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Taip pat „Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming“ reikės pripildyti norimu skystu muilu. Jei pastarasis yra ganėtinai tirštas - rekomenduojama jį atskiesti su vandeniu santykiu 70 su 30, kur 30 proc. yra skysto muilo kiekis.

Pirkėjai iš Lietuvos yra labai parenkinti šiuo muilo putų dozatoriumi, jo veikimu ir, kad viskas išlieka taip higieniška.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: