TOP 15 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: nuolaidų kuponai ir labai gera kaina naujos kartos TV priedėliui „Magicsee N5 Plus“ su 8K raiška, įspūdingam 2000 lm žibintuvėliui bei unikaliam „Deerma DR035“ termosui su pašildymo galimybe (Video, 2020 m. 4 savaitė)  ()

- 33 % nuolaida TV priedėliui „Magicsee N5 Plus“ (su nuolaidos kuponu)

- 28 % nuolaida naujos kartos išmaniajam laikrodžiui „KOSPET Prime 4G“ (su nuolaidos kuponu)

- 36 % nuolaida įspūdingos galios, 2000 lm žibintuvėliui „NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ (su nuolaidos kuponu)

- 42 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“ (su nuolaidos kuponu)

- 13 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Oclean Z1“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 22 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Oclean X“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida dronui „LAUMOX SG907“

- 41 % nuolaida perkamiausiam oro drėkintuvui „KBAYBO“

- 56 % nuolaida įrankių krepšiui

- 54 % nuolaida perkamiausiai šluostei „Congis X-type“

- 55 % nuolaida karštų klijų pistoletui

- 40 % nuolaida unikaliam „Xiaomi“ termosui, kuris gali būti naudojamas ir kaip nešiojamas virdulys, ir kaip pašildymo talpa iki reikiamos temperatūros - „Deerma DR035“

- 56 % nuolaida belaidėms ausinėms „Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“

- 50 % nuolaida „DEKO“ suktuvui (iš Čekijos sandėlio)

- 46 % nuolaida išskirtinio dizaino ir labai gerai vertinamiems peiliams „PEGASI“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Nuolaidos kuponas TV priedėliui „Magicsee N5 Plus“

51.87€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBCNN5PLUS„Magicsee N5 Plus“ specifikacijos

„Magicsee N5 Plus“ – tai 2019 metų pabaigoje pasirodžiusį naujos kartos „Amlogic S905X3“ centrinį procesorių turintis TV priedėlis, kuris yra aprūpintas tiek „Android 9.0“ operacine sistema, tiek HDR bei 8K raiškos palaikymu. Šis TV priedėlis komplekte atkeliauja su Europos rinkai pritaikytu adapteriu ir taip pat yra aprūpintas tiek WiFi, tiek Ethernet ryšio moduliais.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Gearbest - 51.87€
  • 33 % nuolaida, su nuolaidos kuponu GBCNN5PLUS
  • su kuponu tai mažiausia kaina
  • į Lietuvą siunčiamas už 1.64€ prioritetine linija
  • Lietuvoje neparduodamas

Televizoriai gana sparčiai keičiasi, todėl labai tikėtina, kad net ir tuo atveju, jeigu naudojate išmanųjį televizorių, jis jau negali pasiūlyti jums to, ką patys naujausi rinkoje pasirodę išmanieji televizoriai. Džiugu, kad pirkti naują televizorių iš tikrųjų nėra didelės prasmės, nes trūkstamą funkcionalumą pilnai gali pasiūlyti ir ženkliai mažiau kainuojantys TV priedėliai.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis maloniai stebina ne tik maksimaliai našia aparatine, bet ir puikia programine įranga. Trumpai tariant, „Magicsee N5 Plus“ puikiai tinka tiems, kurie iš savo televizoriaus jau reikalauja šiek tiek daugiau nei tik nemokamos televizijos.

Svarbiausia šiuo atveju yra tai, jog „Magicsee N5 Plus“ yra aprūpintas bene naujausios kartos „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Tai reiškia, jog įsigijus „Magicsee N5 Plus“ savo televizoriuje galėsite turėti praktiškai tą patį funkcionalumą kaip ir naudodami „Android“ išmanųjį telefoną. Pavyzdžiui, muzikos klausimui galėsite naudoti „Spotify“, „Deezer“ ar „YouTube“ taikomąsias programas, naršymui internete „Chrome“, o serialų peržiūrai „Netflix“.

Gamintojas  pristatydamas „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlį dar pabrėžia ir tai, jog jame yra sumontuotas naujausios kartos „Amlogic S905X3“ keturių branduolių CPU. Priminsime, kad 2019 metų viduryje anonsuoti aukščiausios klasės TV priedėliai naudodavo „Amlogic S905X2“ centrinį procesorių, kuris, pasak gamintojo, „Amlogic S905X3“ našumu šiuo metu jau nusileidžia net apie 20%.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis yra aprūpintas 4 GB RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi. Itin maloniai stebina ir tai, jog gamintojas TV priedėlio pagrindinėje plokštėje taip pat paliko papildomą jungtį 2,5 colių tipo diskui. Taigi, esant poreikiui kiekvienas pirkėjas atskirai įsigijęs HDD ar SSD diską šio TV priedėlio vidinę atmintį maksimaliai gali praplėsi dar 4 TB.

Naši aparatinė įranga ir didelė vidinė atmintis „Magicsee N5 Plus“ savininkams tikrai itin pravers tada, jeigu jie norės mėgautis aukščiausios kokybės vaizdo turiniu. Trumpai tariant, šiuo atveju svarbu pridėti tai, jog „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra pajėgus apdoroti 8K raiškos 24 FPS vaizdo įrašus.

Malonią patirtį vaizdo įrašų peržiūros metu šiuo atveju taip pat suteikia ir „Magicsee N5 Plus“ priedelyje įmontuotas HDR techninis sprendimas. Šios technologijos pagalba ekrane matomas vaizdas kiekvieną kartą yra apdorojamas taip, jog šviesiausi ir tamsiausi vaizdo segmentai maksimaliai derėtų tarpusavyje, o tai atitinkamai leidžia mėgautis pačiu geriausiu vaizdų kontrastu bei ryškumu.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog šiam TV priedelyje taip pat yra įmontuotos dvi USB jungtys, kurių viena – USB 3.0. Būtina paminėti, kad šios USB jungtys gali praversti ne tik peržiūrint įvairias rinkmenas, bet ir tuomet, jeigu nuspręstumėte prie „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlio papildomai prijungti pelę ar klaviatūrą. O to jums gali tikrai prireikti tuomet, jeigu šį TV priedėlį dažniausiai naudosite žaidimams ar naršymui internete.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.92 balai iš 5 (49 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: 8K raiška,  HDR palaikymas.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905X3“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM G31 MP2 GPU“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 64 GB ROM; Micro SD kortelė iki 128 GB; papildomai gali būti naudojamas iki 4 TB talpos 2,5 colių diskas.
  • Ryšiai: WiFi (2,4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 4.1, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 9.0“.
  • Išskirtinės savybės: galimybė vidinę atmintį plėsti įmontuojant 2,5 colių diską; išorinė antena stipresniam belaidžiam signalui; naujos kartos 2019 metų pabaigoje anonsuotas CPU.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI, RJ-45, AV, SPDIF, USB 3.0, USB 2.0, Micro SD.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 12,5 x 12,5 x 4,5 cm, 185 g.

2. Nuolaidos kuponas naujos kartos išmaniajam laikrodžiui „KOSPET Prime 4G“

124.67€ | 28 % nuolaida + nuolaidos kuponas Z414018671DEB0FA | „KOSPET Prime 4G“ specifikacijos

Tai naujos kartos išmanusis laikrodis su tiesiog milžiniška 1260 mAh talpos baterija, veido atpažinimo technologija, dvejomis kameromis, 4G LTE palaikymu ir daugybe kitų unikalių savybių.

Pirmasis toks išmanusis laikrodis su 1260 mAh baterija, Face ID technologija, dviem kameromis ir galimybe skambinti bei rašyti žinutes - tiesiog kosminis laikrodis: ką jis gali iš tikrųjų, kaip elgiasi realybėje ir ar tikrai prilygsta kelis kartus brangesniems „Garmin“ ir „Samsung“ laikrodžiams? („Kospet Prime 4G“ apžvalga, FOTO ir Video pavyzdžiai)

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Gearbest - 124.67€
  • 28 % nuolaida, automatiškai pritaikomas kuponas Z414018671DEB0FA
  • su kuponu tai mažiausia kaina
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą registruotu paštu

„KOSPET Prime 4G“ yra tikrai neeilinis išmanusis laikrodis bei turi labai daug kuo pasigirti: ir pagaminimo kokybe, ir savo funkcijomis bei galimybėmis. Tad pradėkime nuo pačių įdomiausių.

Pirmasis pasaulyje išmanusis laikrodis su Face ID technologija

„KOSPET Prime 4G“ yra pirmasis pasaulyje išmanusis laikrodis, kuris palaiko Face ID technologiją. Iki šiol išmanieji laikrodžiai veido atpažinimo technologijos neturėjo, tad „KOSPET Prime 4G“ tampa unikaliu išmaniuoju laikrodžiu visoje rinkoje.

Gamintojas teigia, kad veido atpažinimo technologija veikia puikiai ir vos per 0,1 s yra atrakinamas išmanusis laikrodis. Šauni savybė, kuri užtikrins papildomą asmeninių duomenų saugumą.

Rekordinė, net 1260 mAh talpos baterija

Antroji ir unikali „KOSPET Prime 4G“ savybė yra jo turima 1260 mAh talpos baterija. Skaičiai yra gigantiški - tokios baterijos neturi nei vienas kitas išmanusis laikrodis visame pasaulyje.

„KOSPET“ kompanijos išmanieji laikrodžiai visada pasižymėjo ypač talpiomis baterijomis - po 800 mAh ir pan. - bet, kad turėtų tokio dydžio, tai yra pirmas kartas.

Gamintojas teigia, kad „KOSPET Prime 4G“ baterija yra 40 proc. didesnė, palyginus su kitais išmaniaisiais laikrodžiais, turinčiais talpiausias baterijas.

Tokio dydžio baterija yra puikus dalykas ir gamintojas teigia, kad „KOSPET Prime 4G“ baterijos budėjimo režime užteks 7 dienoms, o naudojant įprastai - 2-3 dienoms. Rezultatas yra tikrai geras, ypač atsižvelgiant į šio išmanaus laikrodžio galimybes ir funkcijas.

Net 2 integruotos vaizdo kameros

Ir kuris iš rinkoje esančių išmaniųjų laikrodžių gali pasigirti turintis integruotą kamerą, ar dvi? Unikali „KOSPET Prime 4G“ savybė.

Šis šaunus išmanusis laikrodis šone turi 8MP kamerą, o priekyje įtaisyta 2MP kamera. Tad su šiuo išmaniuoju laikrodžiu galima fotografuoti ir atlikti video skambučius.

Tai beveik tikras telefonas ant rankos

Taip, „KOSPET Prime 4G“ yra išmanusis laikrodis, kuris palaiko nanoSIM kortelę ir su juo galiime skambinti, atsiliepti, rašyti žinutes, gauti pranešimus ir t.t. Lyg ant rankos riešo turėtume išmanųjį telefoną.

Ir geriausia, kad „KOSPET Prime 4G“ palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliuosius dažnius.

Neįtikėtinai galinga techninė įranga

„KOSPET Prime 4G“ aprūpintas itin galingu ARMCortex - A53 procesoriumi, su 1,25 GHz taktiniu dažniu, kokybiška vaizdo plokšte, 3 GB RAM ir 32 GB vidine atmintimi. Monstriški parametrai išmaniajam laikrodžiui.

Daugybė matuojamų parametrų

Po tokių skaičių ir parametrų nepamirškime, kad „KOSPET Prime 4G“ visgi yra išmanusis laikrodis, o ne išmanusis telefonas.

Tad, kaip ir priklauso tokiam įrenginiui, jis matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, seka miego kokybę ir palaiko 9 skirtingus sporto režimus: krepšinį, futbolą, bandmintoną, ping-pongą, šokinėjimą per šokdynę, važiavimą dviračiu, ėjimą, bėgimą lauke ir bėgimą ant bėgimo takelio. 

Tai tikras išmanusis laikrodis: veikia su Android 7.1 operacine sistema, todėl galima įdiegti papildomas programėles

„KOSPET Prime 4G“ darbuojasi su Android 7.1 operacine sistema, palaiko Google paslaugas, kaip Google Store, Google Map, Google Voice bei kitas ir į laikrodį galima įdiegti papildomas programėles.

„KOSPET Prime 4G“ palaiko WiFi 2.4GHz/5GHz ir Bluetooth 4.0 ryšius, suporuojamas su įrenginiais, kurie darbuojasi su iOS 9.0/Android 5.1 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Žinoma, palaikoma išmanioji programėlė WiiWatch 2, kurioje bus galima peržiūrėti dar detalesnę savo fizinės veiklos informaciją ir kt. Laikrodis ir programėlė palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, vokiečių ir kt.

Visos sąsajos su socialiniai tinklais ir navigacinės sistemos

Žinoma, kad „KOSPET Prime 4G“ informuoja apie gautus pranešimus iš socialinių tinklų ir į juos bei elektroninius laiškus galima atsakyti.

Taip pat palaikomas nuotolinis išmaniojo telefono kameros valdymas, sugeba rasti telefoną, yra diktofonas, palaikomas muzikos grotuvas bei GPS, GLONASS, A-GPS navigacijos sistemos.

Metalinis ir keramikinis korpusas su LCD ekranu

O kaip gi pagaminimo kokybė? Kaip ir dera tokiam įrenginiui, ji yra puiki. Metalinis ir keramikinis korpusas su keičiama silikonine apyranke. „KOSPET Prime 4G“ yra atsparus vandeniui - IP67 standartas.

„KOSPET Prime 4G“ turi puikios kokybės, 1,6 colių įstrižainės apvalų LCD ekraną su 400 x 400 raiška ir 326PPI rodikliu. Jis reaguoja į prisilietimus ir laikrodį taip pat galima valdyti su ant korpuso esančiais mygtukais. Pats laikrodis sveria 83 gramus ir yra tokių išmatavimų: 27,4 x 5,08 x 1,75 cm. 

Tad štai koks jis, naujasis „KOSPET Prime 4G“ išmanusis laikrodis. Puiki pagaminimo kokybė, kosminio dydžio baterija, veido atpažinimo technologija, 4G LTE ir kitų ryšių palaikymas bei puikūs techniniai parametrai už, verta pripažinti, juokingą kainą.

3. Nuolaidos kuponas įspūdingos galios, 2000 lm žibintuvėliui „NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“

30.94€ | 36 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBNEXTOOL | 5 balai iš 5 (19 vertinimai)

Išskirtinis, net 2000Lm žibintuvėlis, apie kurį apžvalgininkas rašo taip: „Šiandien išbandysime naujovę: labai toli šviečiantį žibintuvėlį – NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin. Įprastose kelionėse man užteko ir turimo Convoy C2, tačiau šis NEXTOOL žibintuvėlis šviečia kur kas ryškiau ir važiuojant miške su dviračiu jis šviečia, kaip traukinys.

Neįtikėtinas 2000 lm žibintuvėlis iš „Xiaomi“: „tamsiajame kambarėlyje jis sukuria daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa, o važiuojant miške su dviračiu jis šviečia kaip traukinys“ („NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • „Gearbest“30.94€
  • Su nuolaidos kuponu GBNEXTOOL
  • su kuponu tai mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0.26€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Kalbant apie žibintuvėlio švietimą ir jo režimus, tai šviesa yra gana šilta, maloni ir ryški. Įprastam žmogui, neišbandžiusiam galybės įvairių žibintuvėlių, NEXTOOL yra labai ryškus žibintuvėlis. Štai bute esančiame tamsiajame kambarėlyje šis žibintuvėlis duoda daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa.

Bendrai, žibintuvėlis šviečia neįtikėtinai ryškiai. Žmogų ar bet kokį kitą objektą už 150 metrų galima matyti kuo puikiausiai. Šis žibintuvėlis puikiai tinka medžiotojams, apsaugos darbuotojams bei visiems tiems, kam reikia nakties metu pasišviesti sau kelią.“

4. Nuolaidos kuponas ir labai gera kaina LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“ - 2200 lm, 95 Ra

80.08€ | 42 % nuolaida + nuolaidos kuponas YEE480NEW | 4.89 balai iš 5 (28 vertinimai)

Nuo pat vasaros, kuomet buvo anonsuotas šis švietuvas, jis yra vienas populiariausių tarp visų konkurentų. „YEELIGHT YLXD42YL“ yra 48.00 x 48.00 x 8.00 cm dydžio ir 1,76 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 32 W.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Gearbest - 80.08€
  • su nuolaidos kuponu YEE480NEW
  • Taikoma 42 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 4.82€

„YEELIGHT YLXD42YL“ ryškumas siekia iki 2200 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 32 W galios šviestuvo užtenka apšviesti 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, kuris jau yra pakuotėje, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Ir smagu tai, kad „YEELIGHT YLXD42YL“ palaiko „Moonligth“ ir „Sunlight“  švietimo režimus.

Šviestuvą galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ išmaniosiomis apyrankėmis. Ir kai tik apyrankė pradės fiksuoti, jog užmigote, ji automatiškai apie tai informuos šį šviestuvą ir jis pats išsijungs - labai patogus dalykas.

5. Iš Čekijos sandėlio, nuolaidos kuponas elektriniam dantų šepetėliui „Oclean Z1“

30.94€ | 13 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GB-HBZSCZOCZ | „Oclean Z1“ specifikacijos

„Oclean Z1“ – tai naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis, kuris turi 3 valymo režimus bei 32 intensyvumo lygius ir dar gali pasigirti pilnai magnetiniu šerelių nenaudojančiu varikliu, kuris geba užtikrinti 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį. Tai vienas iš nedaugelio elektrinių dantų šepetėlių rinkoje su dirbtiniu intelektu bei išskirtine technologija, kuri analizuoja dantų valymo progresą ir jį atvaizduoja išmaniajame telefone.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • „Gearbest“30.94€
  • Iš Čekijos sandėlio, su nuoalaidos kuponu GB-HBZSCZOCZ
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 13 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.65€
  • Galite įsigyti papildomai specialų laikiklį-įkrovimo stotelę
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu ieškote elektrinio dantų šepetėlio, kurį taip pat būtų galima susieti ir su išmaniajame telefone diegiama taikomąją programa, tuomet naujos kartos „Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlis kaip tik jums. Šis elektrinis dantų šepetėlis net ir patį išrankiausią pirkėją gali nustebinti ne tik gera kaina, bet ir išskirtiniu funkcionalumu.

„Oclean“ garsėja savo šepetėliais kaip itin aukštos kokybės ir geros kainos produktais, o „Oclean Z1“ – naujasis produktas gausioje šeimoje. Kuo jis skiriasi nuo prieš tai buvusių šepetėlių, matyti šioje lentelėje:

„Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlis tarpusavyje apjungia du svarbiausius akcentus – tai aparatinę bei programinę įrangą. Būtent šių dviejų akcentų sąveika šiuo metu yra vienas iš svarbiausių akcentų siekiant sukurti maksimaliai funkcionalų ir kiekvieno pirkėjo poreikius tenkinantį elektrinį dantų šepetėlį.

Aukštą net 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį šiuo atveju padeda užtikrinti „Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje integruotas galingas variklis. Gamintojas tvirtina, jog šis variklis yra pilnai magnetinis ir nenaudoja šerelių, todėl skleidžia ne didesnį nei 45 dB triukšmą, ko rezultatas – ne didesnis nei 60 dB bendras sukeliamas triukšmas „Oclean Z1“ naudojant net ir galingiausiu režimu.

Pristatant „Oclean Z1“ elektrinį dantų šepetėlį svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog tai yra vienas iš retų atveju, kai elektrinis dantų šepetėlis remiasi dirbtiniu intelektu paremtomis technologijomis. Šis techninis sprendimas itin pravers jautresnių dantų savininkams. Trumpai tariant, „Oclean Z1“ geba įvertinti dantų spaudimui naudojamą jėga ir pagal tai kiekvieną kartą gali automatiškai parinkti patį tinkamiausią šepetėlio galvutės vibracijos dažnį.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog „Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje dar yra integruotas ir šešių ašių giroskopas. Būtent jo pagalba „Oclean Z1“ analizuoja ir įvertina dantų valymo įpročius, kuriuos vėliau bet kada galite peržiūrėti taikomojoje programoje. Pavyzdžiui, šis elektrinis dantų šepetėlis gali įvertinti atitinkamų dantų grupių valymo trukmę, geba nustatyti bendrą dantų valymui skiriamą laiką bei taip pat aptinka valymo metu užfiksuotą vidutinę dantų spaudimo jėgą.

Įdomu, jog „Oclean Z1“ turi tik tris dantų valymo režimus (valymo, balinimo ir masažo), tačiau iš viso siūlo net 32 šių režimų intensyvumo lygius. Gamintojas tvirtina, jog „Oclean Z1“ taikomoji programa gali pasiūlyti daugybę įvairių dantų valymo programų, kurių kiekviena šiuo atveju nurodo kokį valymo režimą bei intensyvumo lygį reikėtų pasirinkti norint pasiekti geriausią dantų valymo komfortą.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog „Oclean Z1“ elektrinio dantų šepetėlio galvutės naudoja „Dupont Tynex“ 0,152 milimetrų storio šerelius. Naudojant specialią technologiją šiose galvutėse pavyksta sutalpinti žymiai daugiau nei įprastai šerelių, o tai atitinkamai garantuoja ženkliai didesnį dantų valymo efektyvumą. Be to, šie šereliai yra papildomai suapvalinti, todėl lengviau leidžia pasiekti sunkiai prieinamas apnašas ir taip pat padeda išvengti dantenų pažeidimų.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, jog šis elektrinis dantų šepetėlis yra atsparus vandeniui (IPX7) ir sveria mažiau nei 100 gramų, todėl turėtų itin patikti daug keliaujantiems. Šalia to dar norisi pridėti ir tai, jog „Oclean Z1“ integruota 800 mAh talpos baterija įsikrauna vos per dvi valandas, o vėliau be papildomos įkrovos šis elektrinis dantų šepetėlis gali būti naudojamas net iki 30 dienų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.96 balai iš 5 (47 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 40000 kartų per minutę.
  • Baterija: 800 mAh.
  • Valymo režimai: 3 valymo režimai, kurie iš viso siūlo 32 intensyvumo lygius.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, jas gamina „Dupont“; galvutės yra papildomai apdorotos ir turi didesnį nei įprastai užapvalintų šerelių tankį.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Programėlė: „Oclean“.
  • Išskirtinės savybės:
    • keičiamos galvutės;
    • itin aukštas vibracijos dažnis;
    • mėnesį laikanti baterija;
    • darbo režimai su keičiamais intensyvumo lygiais;
    • dirbtiniu intelektu pagrįstas mechanizmas, kuris padeda išvengti per didelio dantų spaudimo. 
  • Dydis ir masė: 24,35 x 2,44 x 2,44 cm; 94 g.

Dabartinė 30.90€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

6. Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu turbūt geriausias 2019 metų elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

45.5€ | 22 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GB-HBZOCLEGJ„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai 2019 metais anonsuotas ir turbūt geriausias 2019 metų išmanusis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

„Oclean X“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Gearbest - 45.5€
  • Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu GB-HBZOCLEGJ
  • Tai mažiausia kaina su kuponu
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.65€

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

7. Perkamiausias dronas pradedantiesiems – „LAUMOX SG907“

58.50€ | 35 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (1493 vertinimai)

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima pasirinkti, jog drauge atkeliautų ir specialus krepšys, skirtas su savimi gabenti šį šaunų droną.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Aliexpress - nuo 58.50€
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Ir galiausiai, pasirinkti pagrindinę kamerą: 1080P ar 4K. Tad kiekvienas galime pasirinkti pagal asmeninius poreikius ir finansines galimybes.

Kalbant apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 7.4V 1600mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 18 minučių.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„LAUMOX SG907“ turi dvi kameras: priekinę, kuri pasisuka 90 laipsnių kampu ir jos matymo kampas siekia 120 laipsnių, o raiška 1920x1080P bei 2K(2048x1080P); bei dar vieną kamerą apačioje, kurios raiška siekia 1920x1080P. Nuotraukų raiška siekia 4K(4096*3072P) ir palaikomas 50x priartinimas.

Smagus dalykas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Tokia galimybe pasižymintis dronai dažniausiai kainuoja ženkliai brangiau.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir butent jos laikydamasis dronas skraidys. Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadojauntis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, „LAUMOX SG907“ automatiškai grįš namo.

„LAUMOX SG907“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4/5 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 500 metrų (atviroje vietovėje aut. past.).

„LAUMOX SG907“ dronas yra geras pasirinkimas jau šiek šiek su dronais susipažinusiems ir tiems, kurie dar tik ieško pirmojo savo drono.

Ir kaip teigia pirkėjai, įsigijus „LAUMOX SG907“ droną, pažintis su tokiais įdomiais įrenginiais tampa labai smagi ir pigi. Štai keletas pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

8. Perkamiausias oro drėkintuvas „KBAYBO“

8.24€ | 41 % nuolaida4.6 balai iš 5 (9856 vertinimai)

Pirkėjai, ir labai didelė jų dalis iš Lietuvos, ypač džiaugiasi, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas yra toks pigus, kokybiškai pagamintas, puikiai šviečia ir keičia spalvas, gerai drėkina patalpų orą ir taip toliau.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Aliexpress - 8.24€
  • Siunčia nemokamai

Kompaktiško ir ganėtinai lengvo „KBAYBO“ oro drėkintuvo vandens talpa yra 300 ml ir tokio kiekio užtenka patalpoms drėkinti iki 6 valandų. Vieno tokio oro drėkintuvo pilnai užtenka 20-40 m2 dydžio patalpoms.

Jis taip pat turi specialų medvilninį tamponėlį, kuris atlieka filtravimo funkciją. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra įdėtas ir papildomas tamponėlis.

Verta pažymėti, kad į „KBAYBO“ oro drėkintuvą galima įpilti ir norimo bei mėgstamo kvapo eterinių aliejų ir taip kambaryje ne tik papildomai pakelti drėgmės lygį, bet ir suteikti naujų kvapų.

Pats drėkintuvo valdymas vyksta su ant jo korpuso esančiu mygtuku, reaguojančiu į prisilietimus. „KBAYBO“ keičia savo LED spalvas ir jų iš viso yra 7, bei dirba labai tyliai - iki 35dB. 

Prie tylaus darbo prisideda ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvo pagrindas yra dengtas specialia gumos juostele, tad jis ant paviršių stovi tvirtai ir nesukelia nereikalingų vibracijų.

Dar svarbu pabrėžti ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas neturi baterijos ir jį reikės prijungti prie elektros tinklo arba kito įrenginio - kadangi jis maitinamas su USB laidu.

Pirkėjai šiam „KBAYBO“ oro drėkintuvui negaili gerų žodžių ir be gražaus dizaino, puikaus veikimo ir greito pristatymo yra pabrėžiamas ir tas faktas, kad „KBAYBO“ turi specialų daviklį, kuris užtikrina, jog oro drėkintuvas automatiškai išsijungs, kai jo talpoje vandens liks labai nedaug.

Išties šaunus oro drėkintuvas ir štai kelios pirkėjų darytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

9. 56 % nuolaida įrankių krepšiui

14.90€ | 56 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (1876 vertinimai)

Pirkėjams ypač patinka tai, kad galima pasirinkti iš dviejų krepšių modelių: su pakietinto plastiko pagrindu arba be jo.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Aliexpress - nuo 14.90€
  • Siunčia nemokamai

Taip pat yra galimybė pasirinkti skirtingo dydžio krepšius - atsižvelgiant į savo ūgį, naudojamų įrankių kiekį ir kitus aspektus. Pardavėjas pateikia išsamias dydžių lenteles ir yra labai lengva išsirinkti norimo ir reikiamo dydžio krepšį.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi šio krepšio neįtikėtina tvirtumą. Tokie pateikti gamintojo vaizdai vaizdžiai iliustruoja diržų tvirtumo lygį.

Svarbu ir tai, kad krepšiai yra atsparūs vandeniui - IPX4 standartas.

10. Perkamiausia šluostė „Congis X-type“

18.22€ | 54 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (7547 vertinimai)

Pirkėjai džiaugiasi, kad labai veiksmingai yra atliekamas drėgnas grindų valymas ir prie šluotos galvos pritvirtinta plaušinė surenka visas atliekas.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Aliexpress - 18.22€
  • 54 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą
  • pakuotėje yra 3 mikropluošto plaušinės

Taip pat grindis galima valyti ir sausai, o pati valymo galva geba pasisukti 360 laipsnių kampu, tad su su šia šluota bus patogu pasiekti ir išvalyti bet kurį namų kampelį.

Vienas iš šaunių ir labai pirkėjams patinkančių dalykų yra šios šluotos plaušinės gręžimo funkcija.

Rankos visada lieka švarios ir jomis nereikia liesti plaušinės. Ją išgręžti galima su pačia šluota.

Valymo plaušinės lengvai pritvirtinamos, nuimamos ir yra plaunamos. Daugelis pirkėjų teigia esantys labai patenkinti šia šluota ir tai, kaip ji atlieka savo darbą.

Taip pat pačioje šluotoje yra dar papildomas valymo šepetys, kuris taip pat praverčia, kai reikia išvalyti sunkiau pasiekiamas vietas.

11. 55 % nuolaida karštų klijų pistoletui

5.60€ | 55 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (2161 vertinimai)

Ir iškart atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto skirtingų karštų klijų pistoletų variantų. Jie visi turi po standartinį 1,4 m. ilgio laidą, tačiau patys pistoletai skiriasi savo dydžiu ir galia.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Aliexpress - nuo 5.60€

  • 55 % nuolaida

  • nemokamas pristatymas į Lietuvą

Paprasčiausias klijų pistoletas yra 30W galios - tuo pačiu ir pigiausias. O štai kiti modeliai kiek brangesni, tačiau ir galingesni - iki 150W - bei tą galią galima reguliuoti.

Tad čia jau reikia spręsti asmeniškai, kiek dažnai ir kam naudosite šiuos karštų klijų pistoletus.

O jų panaudojimo galybėmis yra labai plačios: ir sudužusių daiktų remontui, ir papuošalų gamybai, ir interjero dekoravimui, ir daugybei kitų sumanymų įgyvendinimui.

Pirkėjai šiems karštų klijų pistoletams skiria net 4,8 balus ir teigia, kad į Lietuvą užsakytos prekės atkeliauja per dvi savaites; dirba labai gerai ir taip, kaip teigia gamintojas.

Keletas pirkėjų iš Rusijos pastebi, kad nors matosi, jog prekė buvo supakuota gerai, bet transportavimo metu stipriai pažeisti ir kartais net sugadinti klijų pistoletai.

Tačiau apie tai informavus pardavėją - jis grąžina pinigus ir dažniausiai pirkėjai iš naujo užsisako naują pistoletą.

Štai keletas nuotraukų, kaip gyvai atrodo šie karštų klijų pistoletai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Karštų klijų pistoletų lazdelės

Tokiems karštų klijų pistoletams yra reikalingos klijų lazdelės ir jas reikės įsigyti atskirai.

Tikrinta 2020 01 24

  • Aliexpress - nuo 3.70€

  • 55 % nuolaida

  • pristatymas į Lietuvą už 1.91€

  • 20 vnt. vienoje pakuotėje

Atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš dviejų lazdelių diametrų: 7 arba 11 mm. Ilgis vienodas - po 15 cm.

Kokias rinktis? Priklauso nuo to, kokį karštų klijų pistoletą pirksite. 7 mm diametro lazdelės tinka 30W galingumo klijų pistoletui, o visiems kitiems pistoletams rinkitės 11 mm diametro lazdeles.

12. Labai gera kaina unikaliam „Xiaomi“ termosui, kuris gali būti naudojamas ir kaip nešiojamas virdulys, ir kaip pašildymo talpa iki reikiamos temperatūros - „Deerma DR035“

20.86€ | 40 % nuolaida„Deerma DR035“ specifikacijos

„Deerma DR035“ pasirodė tik prieš kelias dienas, bet jau pateko į perkamiausių TOPą. Tai šiuolaikiškas termosas, kuris ypatingas yra dėl tos priežasties, nes esant reikalui gali būti naudojamas ir kaip nešiojamas virdulys. Šis praktiškas aksesuaras gali ne tik užvirinti vandenį, bet ir esant poreikiui nuolatos palaikyti reikiamą vandens temperatūrą.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Aliexpress20.86€
  • Dabar parduodamas su 40 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Vietiniai Kinijos gamintojai jau ne kartą mus stebino savo neįtikėtinais sprendimais. Ir jeigu kartais atrodo, jog tam tikriems daiktams papildomo funkcionalumo jau suteikti yra neįmanoma, kinai įrodo, kad mes klydome.

Pavyzdžiui, termosas, atrodytų, turi viską ko jam reikia, bet „Xiaomi“ net ir čia sugebėjo išpildyti savo fantazijas. Naujos kartos „Xiaomi Deerma DR035“ termosas atrodo ne tik šiuolaikiškai, bet yra ypatingas dar ir dėl tos priežasties, nes esant reikalui gali būti naudojamas kaip nešiojamas virdulys.

Trumpai tariant, „Deerma DR035“ turi ne tik integruotą termostatą, bet ir kaitinimo elementą, o įmontuotas ekranas šiuo atveju leidžia patogiai valdyti šį neįprastą net kelias funkcijas turintį įrenginį. Pavyzdžiui, „Deerma DR035“ esantis šaltas vanduo gali būti lengvai užvirintas iki 100 laipsnių vos vieno lietimui jautraus mygtuko paspaudimu.

Tuo tarpu, kito lietimui jautraus mygtuko pagalba galima parinkti norimą temperatūrą 40 – 90 laipsnių ribose. Kitaip sakant, „Deerma DR035“ leidžia ne tik užvirti vandenį, bet esant reikalui dar gali būti naudojamas ir kaip norimą vandens temperatūrą nuolatos palaikantis prietaisas. Būtent analogišką funkcionalumą šiuo metu dažnai turi ir naujesni standartiniai virduliai.

„Deerma DR035“ kaip termoso galimybėmis taip pat abejoti tikrai neverta. Gamintojas tvirtina, jog „Deerma DR035“ vidus yra pagamintas iš 304 tipo nerūdijančio plieno, po juo yra naudojama speciali šilumą sulaikanti medvilnė bei papildomas apsauginis polipropileno (PP) sluoksnis.

Galiausiai norisi paminėti ir kompaktiškus „Deerma DR035“ termoso matmenis (7,6 x 7,6 x 22,2 cm) bei santykinai nedidelį 500 gramų svorį. Įvertinus visas papildomas funkcijas bei privalumus gana maloniai stebina ir pati santykinai didelė 350 mililitrų termoso talpa.

Trumpai:

  • Paskirtis: gali atstoti įprastą termosą arba nešiojamą virdulį.
  • Talpa: 350 ml.
  • Galia: 300 W.
  • Maitinimas: 220 V.
  • Korpusas: išorėje naudojamas plastikas, o viduje nerūdijantis plienas.
  • Matmenys ir svoris: 7,6 x 7,6 x 22,2 cm; 500 g.

13. 56 % nuolaida belaidėms ausinėms „Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“

19.30€ | 56 % nuolaida | „Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ specifikacijos

„Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ - naujausios belaidės ausinės, pasižyminčios puikia garso kokybe, naujausiais techniniais sprendimais ir itin talpia baterija.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Aliexpress – 19.30€
  • Dabar parduodamos su 56 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu, jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame ir yra įkraunamos.

O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 800 mAh baterijos energijos užteks net 26 valandoms. Vienu ausinių įkrovimu muzikos galėsime klausytis 4 valandas, o jas su dėkliuke esančia baterija įkrauti net 5,5 kartus. Iš tiesų puikūs rezultatai.

Smagu ir tai, kad ausinių dėkliuke yra šviesos indikatoriai, kurie ir parodo kiek energijos yra likę pačioje dėkliuko baterijoje. Ši informacija leis lengviau suprasti kiek dar turime energijos ir ar jau metas įkrauti dėkliuko bateriją.

„Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ ausinės taip pat palaiko keletą skirtingų balso asistentų, tad ausines galima valdyti ne tik su  ant jų korpusų esančiais ir į prisilietimus reaguojančiais mygtukais, bet ir duodant balso komandas.

„Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Kalbant apie kitus techninius dalykus, tai „Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 TWS“ ausinėse yra įdiegta DSP technologija, kuri slopina aplinkos triukšmą bei pageriną ausinių garso kokybę, tad pokalbių metu pašnekovas mus puikiai girdės.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei bei prakaitui (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui. „Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS“ yra šaunios belaidės ausinės.

14. Iš Čekijos sandėlio, itin gera kaina „DEKO“ suktuvui

26.08€ | 50 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.5 balai iš 5 (12017 vertinimai)

Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Aliexpress - nuo 26.08€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 50 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus.

15. 46 % nuolaida išskirtinio dizaino ir labai gerai vertinamiems peiliams „PEGASI“

17.84€ | 46 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1727 vertinimai)

Pirkėjai yra patenkinti ne tik stilinga „PEGASI“ peilių išvaizda, bet ir jų pagaminimo kokybe. Šie peiliai yra pagaminti iš japoniško, aukščiausios kokybės, 58 HRC tvirtumo klasės plieno. Peilis yra 24,5 cm ilgio, ašmenų plotis (plačiausioje vietoje) yra 4,8 cm, o pačių ašmenų storis siekia 0,5 cm.

Kaina

Tikrinta 2020 01 24

  • Aliexpress - 17.84€
  • 46 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai
 

Pirkėjams patinka šio peilio forma ir patogi medinė rankena. 345 gramų svorio peilį yra patogu laikyti ir su juo darbuotis virtuvėje.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų peilio nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: