Didysis Kinijos naujųjų metų išpardavimas ir TOP 15 geriausių pasiūlymų: iš Čekijos sandėlio rekordinė kaina „Roborock S50“, nuolaidų kuponai bei mažiausia kaina „Xiaomi“ termometrams, perkamiausiai veiksmo kamerai ir daugybei kitos įrangos (Video, 2020 m. 5 savaitė)  ()

- 27 % nuolaida temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ (su nuolaidos kuponu)

- 13 % nuolaida išmaniajam elektros lizdui „Alfawise PE1004T“ (su nuolaidos kuponu)

- 60 % nuolaida išmaniajam, belaidžiui durų ir langų davikliui „Stalwall D21“ (su nuolaidos kuponu)

- Automobilinis FM moduliatorius „Alfawise QC3.0“ (su nuolaidos kuponu)

- 46 % nuolaida išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“ (su nuolaidos kuponu)

- 28 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S50“ (iš Čekijos sandėlio)

- 58 % nuolaida elektriniam masažuokliui „JinKaiRui“

- 28 % nuolaida veiksmo kamerai „EKEN H9R / H9 Action Camera Ultra HD“

- 70 % nuolaida populiariausiam bekontakčiui termometrui „Xiaomi T09“

- 41 % nuolaida perkamiausiam oro drėkintuvui „KBAYBO“

- 35 % nuolaida dronui „LAUMOX SG907“

- 72 % nuolaida išmaniajai durų spynai

- 71 % nuolaida populiariausiam vaizdo registratoriui - „E-ACE“

- 93 % nuolaida perkamiausiam AliExpress laikrodžiui „CURREN“

- 32 % nuolaida naujos kartos belaidėms „Alfawise V7“ ausinėms (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos elektroninės parduotuvės savo pasiūlymais, atrodytų, pirkėjus visame pasaulyje gali stebinti ištisus metus. Vis dėlto šios šalies gyventojai turi savo ypatingą tarptautinę šventę – tai beveik dvi savaites trunkančias Kinų naujųjų metų sutiktuves. Būtent sausio pabaigoje ir vasario pradžioje Kinijoje gyvenimas tarsi sustoja. Šiuo laikotarpiu net ir nuolatos besikeičiantys išpardavimai elektroninėse parduotuvėse užsibūna šiek tiek ilgiau, o kai kurie pasiūlymai stebina itin geromis kainomis ir kuponais. 

1. Nuolaidos kuponas temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“

10.92€ | 27 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB083001 | 4.86 balai iš 5 (119 vertinimai)

„Tėtis manęs paprašė surasti kambario termometrą ir aš gana aktyviai ieškojau tinkamo modelio. Reikėjo, kad jis tiksliai rodytų temperatūrą, drėgnumą, būtų paprastai valdomas – be jokių išmaniųjų programėlių – gražaus dizaino, su E-ink ekranu ir su ilgai tarnaujančia baterija. Žinoma, ir už padorią kainą. Ir štai, pasirinkau Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201 modelį.“

Įspūdžiai po 6 mėn naudojimosi - „Tai vienas geriausių temperatūros ir drėgmės matuoklių už labai padorią kainą“ („Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Gearbest - 10.92€
  • su nuolaidos kuponu GB083001
  • 27 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 0.27€

Apžvalgininkas gana išsamiai aptaria šį „Xiaomi“ drėgmės bei temperatūros matuoklį, palygina jo ekrano rodmenų ryškumą su senesniu modeliu ir su išmania bei gerokai daugiau rodmenų rodančia orų stotele.

„O kodėl gi pasirinkau būtent šį drėgmės ir temperatūros matuoklį? Pagrindinė priežastis buvo jo turimas E-ink ekranas.

Toks ekranas naudoja labai mažai energijos, tačiau yra ryškus, skaitmenys dideli ir puikiai matome iš bet kokio kampo.“

Tačiau pradėkime nuo pakuotės ir apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce“ atkeliauja simpatiškoje, paprastoje ir tvarkingoje dėžutėje, ant kurios nurodyta produkto pagaminimo data, o nugarėlėje pagrindinės techninės charakteristikos.

Pakuotėje yra stovelis, į kurį galima pastatyti šį matuoklį; taip pat lipdukas, su kuriuo yra galimybė orų stotelę prilipdyti prie sienos; bei magnetukas, kurį pritvirtiname prie „Xiaomi Miaomiaoce“ nugarėlės (pažymėta vieta) ir tada šį prietaisą galime pritvirtinti prie šaldytuvo ar kt.

Taip pat pakuotėje yra naudojimosi instrukcija kinų kalba ir pats oro temperatūros bei drėgmės matuoklis „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“.

Jo nugarėlė nusiima ir čia įdedama sagos formos 3V „CR2032“ baterija. Ji jau yra įdėta ir atskirai pirkti nereikės. Taip pat gamintojas nurodo, kad jos užteks metams laiko.

Be to, nugarėlėje yra mygtukas, kuriuo keičiami temperatūros parametrai: Celsijaus arba Farenheito laipsniai bus rodomi ekrane. Matavimo diapazonas Celsijaus laipsniais yra nuo 0 iki 60 laipsnių – su 0,3 laipsnio paklaida.

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ korpusas yra balto plastiko, ekranas taip pat dengtas permatomo plastiko apsauga ir žiūrėjimo kampas į ekrane pateikiamą informacija yra maksimaliai platus.

Net ir žiūrint iš itin aštraus kampo, vaizdas yra ryškus, skaičiai neiškraipyti, puikiai matomi. Štai galite įsitikinti koks didelis skirtumas, palyginus informacijos pateikimą „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ ekrane, su paprasta orų stotele.

Apžvalgininkas „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ matuoklio rodmenis palygino su turima tikra orų stotele ir teigia, kad:

„Mane labai nustebino Xiaomi matuoklio tikslumas. Orų stotelė ir Xiaomi matuoklis parodė praktiškai tokius pačius kambario temperatūros ir drėgmės rodiklius.

Taip pat nusprendžiau pasižiūrėti, kaip gi Xiaomi matuoklis darbuojasi esant žemesnei temperatūrai ir įdėjau jį į šaldytuvą. Tad jo išmatuoti rezultatai, buvo labai arti tų, kuriuos parodė orų stotelė (žiūrėti OUT rezultatus aut. past.) - 12 laipsnių prieš 11,8 ir identiškas 51 proc. drėgnumas.“

Galutinis verdiktas

„Palyginęs su kitais dviem prietaisais galiu pasakyti, kad Xiaomi Miaomiaoce rodo teisingus drėgmės ir oro temperatūros rodiklius.

Labai gražus ir ryškus E-ink ekranas, į kurį galima žiūrėti iš bet kokio kampo ir vaizdas lieka neiškreiptas. Be to, toks ekranas sunaudoja mažai energijos.

Duomenys yra atnaujinami maždaug kas minutę ir kokioms 1-2 sekundėms ekrane dingsta vaizdas, kad būtų įkelti nauji rodmenys.

Prietaisas puikus – tinka prie bet kokio interjero. Mano tėvai jau šešis mėnesius naudojasi Xiaomi Miaomiaoce ir juo yra labai patenkinti.“

2. Nuolaidos kuponas išmaniajam elektros lizdui „Alfawise PE1004T“

14.11€ | 13 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAPETCP | 4.78 balai iš 5 (618 vertinimai)

Tai - išmanus kištukinis lizdas namams. Jis yra gana mažas, todėl per daug nekris į akis. „Alfawise PE1004T“ prisijungia prie namų „Wi-Fi“ tinklo ir gali būti valdomas išmaniąja programėle „Tuya“ arba išmaniaisiais asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“. Taigi, „Alfawise PE1004T“ galima valdyti ir balsu.

„Alfawise PE1004T“ yra kokybiškas ir kompaktiškas, lyginant su kitais prietaisais. Šis daiktas atkeliauja su instrukcijomis, bet net jų neskaičius pirminis nustatymas yra labai lengvas. „Google Home“ programėlė automatiškai surado prietaisą. Šis išmanus kištukas gali būti integruotas ir į kitas išmanių namų programėles. Už tokią kainą tikrai rekomenduoju. (Krammers)

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Gearbest - 7.73€ (1 vnt.)
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Gearbest - 14.11€ (2 vnt.)
  • su nuolaidos kuponu ALFAPETCP
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Kad ir kaip nuspręsite valdyti „Alfawise PE1004T“, galėsite per atstumą išjungti ir įjungti kištuką. Taip bet kokiam prie „Alfawise PE1004T“ suteiksite šiek tiek daugiau išmanumo. Dar daugiau – programėlė leidžia nustatyti laikmatį, kada kištukas turėtų įsijungti. Jei prie jo prijungsite elektrinį kavinuką, kiekvieną rytą galėsite džiaugtis karštos kavos puodeliu vos pabudę. Arba galėsite nustatyti oro drėkintuvą taip, kad jis darbo imtųsi tuomet, kai namai yra šildomi ir oras yra sausiausias.

„Alfawise PE1004T“ turi tik vieną mygtuką ir gali būti įrengtas per kelias sekundes. Tai yra paprastas ir labai naudingas prietaisas kiekvieniems namams.

3. Nuolaidos kuponas išmaniajam, belaidžiui durų ir langų davikliui „Stalwall D21“

8.19€ | 60 % nuolaida + nuolaidos kuponas DUYL0ZXFS2 | 4.92 balai iš 5 (13 vertinimai)

„Stalwall D21“ yra išmanus, belaidis durų ir langų daviklis. Iškart verta pažymėti, kad atkeliaus vienas daviklis - tai ką galite matyti žemiau pateiktoje nuotraukoje - tad, ypač atsižvelgiant į labai gerus pirkėjų atsiliepimus, verta įsigyti keletą tokių daviklių. Juolab, kad jų kaina dabar yra pati žemiausia, o ir 8 eurai už namų apsaugą turbūt yra menkniekis, palyginus su tais nuostoliais, kuriuos padarytų tyliai namus apšvarinę vagišiai.

„Man labai patinka šie daikčiukai. Paprastas pritvirtinimas ir puiki daviklių reakcija. Mes juos pritvirtinome ant trijų durų ir jie veikia puikiai. Tiesą pasakius, visas įrengimas mums užtruko gal kokias 5 minutes - tereikėjo su lipnia juosta pritvirtinti prie durų staktos ir suporuoti su programėle. Kaip tik neseniai grįžau namo ir pastebėjau, kad buvau palikusi neužrakintas duris. Dabar, su šiais davikliais to niekada nebus. Jei tik durys prasiveria, jie praneša žaibiškai. Puikus produktas.“ (Leecie)

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Gearbest - 8.19€
  • su nuolaidos kuponu DUYL0ZXFS2
  • siuntimas į Lietuvą už 0,14€

„Stalwall D21“ sudaro daviklis ir magnetukas. Kai tik tarp jų atsiranda 2 cm tarpas - lango ar durų atidarymo atveju - daviklis iškart sureaguoja ir 2.4 GHz ryšiu atsiunčia žinutę į išmanųjį telefoną. Tad „Stalwall D21“ galima drąsiai vadinti namų apsaugos sistema. 

Žinoma, verta pažymėti, kad tokiais atvejais tiek „Stalwall D21“ daviklis, tiek ir jūsų išmanusis telefonas privalo būti prijungti prie interneto.

Gali kilti pagrįstas klausimas: o kas jei prašalaitis tiesiog paims fiziškai ir pašalins šį daviklį? Juk jis prie paviršiaus yra priklijuojamas ir pašalinti tikrai nebus itin sudėtinga.

Apie tai gamintojas taip pat pagalvojo ir tokiais atvejais taip pat būsime iškart informuoti. Jei kas nors bandys būti gudresniais ir tiesiog pašalinti „Stalwall D21“, jis į telefoną atsiųs žinutę.

Taip pat „Stalwall D21“ sugeba bendrauti su kitais namų prietaisais. Ir jei jie priklauso „Tuya“ išmaniųjų prietaisų šeimai, tada namai tampa dar išmanesniais.

Tarkime, galima užprogramuoti, kad grįžus namo ir atidarius duris, automatiškai koridoriuje įsijungtų šviesa ar automatiškai pradėtų vaizdą įrašyti namuose esanti IP kamera. Arba, pravėrus langą, išsijungtų kondicionierius ir t.t. Galimybės yra labai plačios, bet čia jau reikia turėti ir kitų išmaniųjų prietaisų.

Verta pabrėžti, kad „Stalwall D21“ galima drąsiai naudoti ir be šių papildomų prietaisų. Jam daugiau jokių papildomų įrenginių nereikia - tiesiog pritvirtiname prie durų ar langų, prijungiame prie maršrutizatoriaus, susiejame su išmaniajame telefone esančia programėle ir viskas.

Kaip jau buvo galima suprasti, „Stalwall D21“ yra išmanus prietaisas, prijungiamas prie namuose esančio interneto maršrutizatoriaus WiFi 2,4 GHz ryšiu ir su išmaniuoju telefonu suporuojamas pasitelkus „Smart Life“ programėlę. Tą padaryti yra itin paprasta ir tereikės atlikti keletą bazinių žingsnių.

Be to, „Stalwall D21“ palaiko ir balso asistentus, kaip „Google Assistant“, „Google Home“ ir „Alexa“.

„Stalwall D21“ daviklis yra 6,40 x 3,20 x 1,90 cm dydžio, sveria 60 gramų, dirba nuo 0 iki 55 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje ir yra maitinamas 2 AAA tipo baterijomis. Jos jau yra pakuotėje ir gamintojas teigia, kad jų energijos užteks 8 mėnesiams.

Pakuotėje taip pat yra speciali lipni juostelė, skirta pritvirtinti „Stalwall D21“ davikliui su magnetu ir naudojimosi instrukcija anglų kalba.

4. Nuolaidos kuponas automobiliniam FM moduliatoriui „Alfawise QC3.0“

10.01€ | nuolaidos kuponas AMXPCC02„Alfawise QC3.0“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos automobilinis FM moduliatorius, kuris bene labiausiai ypatingas tampa dėl integruoto Bluetooth 4.2 ryšio modulio. Šis automobilio aksesuaras taip pat palaiko „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą, kurio pagalba elektroninių įrenginių baterijas galima įkrauti bene 4 kartus greičiau nei naudojant įprastą standartinę USB jungtį.

Šį FM moduliatorių jau buvau išbandęs dar prieš jį įsigydamas, todėl puikiai žinojau ko tikėtis. Turiu pripažinti, kad jis veikia kur kas geriau nei kiti FM moduliatoriai iš Kinijos. Garso kokybė taip pat puiki, o ryšio signalas visuomet maksimaliai stiprus. Trumpai tariant, tai tiesiog yra puikus pasirinkimas už labai gerą kainą. Rekomenduoju. (Bruce)

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“10.01€
  • su nuolaidos kuponu AMXPCC02
  • į Lietuvą siunčiamas už 0.45€.

Automobiliai FM moduliatoriai jau nieko nestebina, tačiau įvertinus senstelėjusį Lietuvos automobilių parką kai kuriems tai gali tapti tikru išsigelbėjimu. Apie populiariausius FM moduliatorius iš Kinijos jau esame rašę anksčiau, tačiau labai panašu, kad „Alfawise QC3.0“ artimiausiu metu taps nauju hitu.

Praktika rodo, kad FM moduliatoriai bent jau iki šiol nepasižymėjo itin gera atkuriama garso kokybe. Vis dėlto „Alfawise QC3.0“ gali tapti malonia išimtimi, kadangi šis FM moduliatorius turi integruotą Bluetooth 4.2 ryšio modulį.

Priminsime, kad anksčiau pristatyti FM moduliatoriai dažniausiai naudoja morališkai pasenusią Bluetooth 3.0 versiją. Tuo tarpu ketvirtoje Bluetooth versijoje buvo pristatyta nemažai naujų techninių sprendimų, kurie leidžia pasiekti ne tik geresnį informacijos suspaudimo lygį, bet dar ir padeda sukurti stabilesnį ryšio kanalą, kas galutiniame rezultate leidžia mėgautis geresnes garso kokybe.

Būtina pabrėžti ir tai, kad „Alfawise QC3.0“ FM moduliatorius taip pat palaiko populiariausius muzikos formatus (WMA, WAV, APE, FLAC ir t. t.). Trumpai tariant, nuo šiol jums nereikės rūpintis kokio formato muzikos rinkmenas kelti į Micro SD kortelę ar USB atmintinę, nes „Alfawise QC3.0“ tiesiog sugebės susidoroti su bet kuriuo populiariu muzikos formatu automatiškai.

„Alfawise QC3.0“ kaip ir kiekvienas kitas FM moduliatorius iš Kinijos ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes tuo pačiu metu gali būti naudojamas ir elektroninių įrenginių baterijai įkrauti. Įvertinus „Alfawise QC3.0“ matmenis maloniai stebina tas faktas, jog šis FM moduliatorius turi net dvi USB jungtis. Be to viena iš jų palaiko „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą, kurio pagalba elektroninių įrenginių baterijas galima įkrauti bene 4 kartus greičiau nei naudojant įprastą standartinę USB jungtį.

FM moduliatorius „Alfawise QC3.0“ taip pat išsiskiria elegantišku korpuso dizainu, kuro galimybes šiuo atveju leidžia dar labiau išplėsti integruotas LED pašvietimas. Jo dėka automobilyje galima sukurti išskirtinę atmosferą. Ši funkcija pilnai atitiks kiekvieno poreikius dėl tos priežasties, nes šis LED pašvietimas siūlo net šešias skirtingas pašvietimo spalvas.

Galiausiai gamintojas tvirtina, jog „Alfawise QC3.0“ yra suderinamas su daugeliu išmaniajame telefone diegiamų taikomųjų programų. Šis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tiesiog naudojant ant „Alfawise QC3.0“ korpuso esančius mygtukus leis perjungti dainą, o esant reikalui padės atsiliepti ir į telefono skambutį. Be to, „Alfawise QC3.0“ taip pat yra suderinamas su tokiais išmaniais asistentais, kaip „Siri“ ar „Google Now“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.88 balai iš 5 (162 vertinimai)
  • Pagrindinės funkcijos: laisvų rankų įranga, FM moduliacija, išmaniųjų prietaisų įkrovimas.
  • Papildomos funkcijos: rodoma automobilio elektros sistemos įtampa, GPS nurodymai iš mobilaus telefono per automobilio garsiakalbius, suderinamumas su išmaniajame telefone diegiamomis taikomosiomis programomis, suderinamumas išmaniajame telefone integruotu virtualiu asistentu.
  • Ekranas: LCD tipo, rodo FM moduliacijos dažnį ir automobilio elektros sistemos įtampą.
  • Apsaugos: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2.
  • Jungtys: 2x USB ir „Micro SD“ lizdas.
  • Dydis ir svoris: 8 x 3,4 x 3,4 cm, 38 g.

5. Nuolaidos kuponas išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“

11.48€ | 46 % nuolaida + nuolaidų kuponas GBCZHUSK25 | 4.88 balai iš 5 (918 vertinimai)

„Alfawise SG – 949“ yra vienas pigiausių elektrinių šepetėlių, nuo konkurentų besiskiriantis tuo, kad neturi įkrovimo stotelės, o dabartinė jo kaina su nuolaidos kuponu yra pati mažiausia iki šiol. Kraunamas tiesiog prijungus laidą ir tai leidžia sumažinti bent trečdalį įprastos elektrinių šepetėlių kainos.  Jis vibruoja 40 000 kartų per minutę greičiu ir turi tris šepetėlius pakuotėje, o baterijos pakanka 25 dienoms.

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • „Gearbest“11.48€
  • su nuolaidos kuponu GBCZHUSK25
  • siuntimas į Lietuvą nemokamas

„Alfawise SG – 949“ taip pat turi 5 dažnius ir atitinka IPX7 standartą.

„Alfawise SG – 949“ yra praktiškai identiškas „Seago SG – 507“ šepetėliui , tik su geresniu IP reitingu ir net šiek tiek pigesnis. Abu yra puikūs daiktai už savo kainą, tad lieka rinktis pagal išvaizdą ir gamintoją.

Nauji „Alfawise SG – 949“ šepetėliai irgi yra visai nebrangūs. Penkis galite įsigyti už 3.65€.

6. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina robotui dulkių siurbliui „Roborock S50“

321.76€ | 28 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Roborock S50“ specifikacijos

„Roborock S50“ - tai „Xiaomi“ dulkių  siurblys flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai. Nors yra dar naujesnė versija „Roborock S6“, tačiau palyginamosios apžvalgos rodo, kad „Roborock S50“ mažai kuo atsilieka technologiškai, siurbia dar geriau, o kainuoja apie 150€ pigiau. Kitaip tariant, šiuo metu tai be konkurencijos geriausias dulkių siurblys už tokią kainą. 

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

„Tai du, visų laikų geriausi robotai dulkių siurbliai, o kainos skiriasi bent 150€ - po daugybės testų jau aišku, kurį iš jų tikrai verta pirkti“ („Roborock S50“ prieš „Roborock S6“ – palyginimas, testų rezultatai, apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Aliexpress - 321.76€
  • iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai
  • Lietuvoje apie 370€

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

7. Mažiausia kaina elektriniam masažuokliui „JinKaiRui“

15.68€ | 58 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (3984 vertinimai)

„Tai vienas populiariausių, perkamiausių, labai kokybiškų ir nebrangių elektrinių masažuoklių iš Aliexpress. Pirkėjai jam negaili gerų atsiliepimų, tad nesusilaikiau ir aš neišbandęs JinKaiRui masažuoklio.“

Virš 5400 atsiliepimų, 4,9 balai iš 5 ir daugiau nei 10 000 užsakymų: kuo toks ypatingas „JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis, sugebantis imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą („JinKaiRui U Shape“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Aliexpress - 15.68€
  • Tai mažiausia kaina
  • 58 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 21.35€

Iš esmės tai yra U formos pagalvėlė su voleliais ir patogiomis rankovėmis, kurios leidžia labiau patį masažuoklį prispausti prie kūno ir jį valdyti.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad yra keletas skirtingų šio masažuoklio versijų. Jos skiriasi kaina, tačiau kiek brangesnės versijos pasižymi didesniu masažavimo režimų pasirinkimu ir aš rekomenduoju nepagailėti keleto papildomų eurų ir įsigyti masažuoklį su maksimaliu masažų režimų kiekiu.

Tai yra svarbu ir dėl to, kad tokiu atveju masažuoklyje esantys voleliai yra kokybiškesni ir geriau atlieka savo funkcijas. Taip pat papildomai palaikomas ir šildymo režimas bei šį masažuoklį galėsime naudoti tiesiog automobilyje, pasinaudoję automobiliniu adapteriu.“

„Tiesą pasakius, aš gana ilgai ieškojau panašaus masažuoklio ir perskaitęs pirkėjų atsiliepimus apie JinKaiRui masažuoklį – nusprendžiau, kad tiek pirkėjų tiesiog negali klysti. Virš 5400 atsiliepimų ir daugelis jų yra labai teigiami, o 4,9 balai iš 5 taip pat daug ką pasako.

Tačiau ką gi sugeba šis masažuoklis? Jis užtikrina pagrindinius bei geriausiai žinomus masažavimo režimus ir sugeba imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą. Su šiuo prietaisu galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.“

8. Perkamiausia veiksmo kamera „EKEN H9R / H9“ už mažiausią kainą

29.65€ | 28 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (6364 vertinimai)

Turbūt pati perkamiausia veiksmo kamera iki 50€, o jos kaina tiesiog fantastiška. Kaip bebūtų keista, už tokią kainą tai ypatingai geros kokybės daiktas, nors savo parametrais ir negali prilygti flagmanams. Bet pirkėjai labai džiaugiasi šių veiksmo kamerų funkcionalumu, užfiksuojamo vaizdo kokybe ir puikia kaina - tiesiog kamera, turinti vieną geriausių kainos/kokybės santykį rinkoje.  

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Aliexpress - nuo 29.65€
  • 28 % nuolaida; tai mažiausia kaina
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Kaip jau galėjote suprasti, galima įsigyti dvi skirtingas veiksmo kameras: „EKEN H9“ ir „EKEN H9R“.

Iš tikrųjų tai tarp jų yra vienas ir vienintelis skirtumas - tai, kad „EKEN H9R“ modelis papildomai palaiko nuotolinį kameros valdymą. Ir jei jums tokio daikčiuko reikia, tada rinkitės „EKEN H9R“ modelį.

Taip pat galima rinktis iš keleto skirtingų kamerų spalvų variantų ir įsigyti su papildomais priedais, kaip baterijomis, atminties kortelėmis, laikikliais ir pan. 

Kiekvienas variantas yra įvardintas „Option“ ir kas į jį įeina - detaliai surašyta ir pavaizduota Aliexpress puslapyje. 

Kalbant apie „EKEN H9R / H9“ veiksmo kameras, tai jų išmatavimai būtų tokie: 59,3 x 24,6 x 41,1 mm, o sveria vos 66 gramus.

Gali darbuotis nuo –5 iki 70 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje ir yra atsparios vandeniui. Tad su jomis galima aktyviai lauke pramogauti ištisus metus.

Jos aprūpintos daugybe įvairių mygtukų, mikrofonu, garsiakalbiu, microUSB, microHD jungtimis, palaiko microSD/TF atminties korteles, turi 2 colių įstrižainės LCD ekranus ir palaiko „WiFi 802.11 b/g/n“ ryšį.

Tačiau vienas iš pagrindinių jų privalumų, kad galima daryti įvairios raiškos vaizdo įrašus:

  • 4K30fps
  • 2.7K30fps
  • 1080p60fps
  • 720p120fps.

Pasirinkimas yra itin platus ir viskas priklauso tik nuo jūsų pasirinkimo ir noro. Žinoma, didesnės raiškos vaizdo įrašai užsims didesnę dalį atminties ir greičiau nusodins bateriją, tad į tai reikia atsižvelgti.

Kitas svarbus momentas, kad šios veiksmo kameros užtikrina itin platų matymo kampą, kuris siekia net 170 laipsnių. Tad niekas nedings iš ekrano ir užfiksuosite išties įspūdingus vaizdus.

Kameros aprūpintos 1050 mAh talpos įkraunamomis baterijomis, kurių energijos, pasak gamintojo, užteks 2 valandoms nepertraukiamo filmavimo.

Taip pat kameros yra lengvai suderinamos su daugybe įrenginių: kompiuteriai, planšetės, išmanieji telefonai. Viskas, kas darbuojasi su „Windows“ ir „Mac“, o „Android“ ir „iOS“ įrenginiams tereikės atsisiųsti „EZ iCam“ programėlę.

Dar reikėtų paminėti, kad kameros palaiko daugybę įvairių kalbų, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų, vokiečių, ispanų, prancūzų ir kt.

9. Mažiausia kaina populiariausiam bekontakčiui termometrui „Xiaomi T09“

10.92€ | 70 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (681 vertinimai)

„Xiaomi T09“ yra atnaujinta, gerai žinomo „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontakčio termometro versija ir tapo vienu perkamiausiu produktu iš Kinijos šią savaitę. Šaltasis metų sezonas, artėjantys gripai ir labai gera kaina - derinukas, prieš kurį atsispirti labai sunku. 

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Aliexpress - 10.92€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia į Lietuvą už 1.54€

Įdomu ir tai, kad naujoji versija dabar kainuoja dvigubai pigiau nei senoji - pirmosios versijos „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ parduodamas už 22€.

Peržvelgus specifikacijas, matyti, kad „Xiaomi T09“ termometras išsaugojo daugumą savo pirmtako privalumų, tačiau yra ir tam tikrų pasikeitimų.

Pats pirmasis, žinoma, yra išvaizda. „Xiaomi T09“ dabar jau yra juodos spalvos, o ne baltos - kaip jo pirmtakas.

Tačiau išliko LED ekranas, kuriame rodoma išmatuota temperatūra (Farenheito ir Celsijaus laipsniais). Taip pat dabar jau ekrane galima matyti ir kiek liko baterijų energijos, to ankstesnis termometras nerodė.

„Xiaomi T09“ yra matinamas 2 AAA tipo baterijomis ir jas teks įsigyti atskirai.

„Xiaomi T09“ naudoja vokišką infraraudonųjų spindulių „German Heimann“ daviklį ir termometras matuoja +/- 0,2 laipsnių tikslumu.

Ir štai čia turime keletą atnaujinimų. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi T09“ dabar temperatūrą matuoja dar tiksliau, nes jo IR daviklis apima 25 proc. didesnį matavimo plotą.

Taip pat „Xiaomi T09“ turi vidinę atmintį ir išsaugo iki 32 matavimų rezultatų. Be to, termometras automatiškai informuoja jei išmatuota temperatūra yra didesnė nei, prieš tai buvusi.

Tad niekur nereikės ant lapuko ar į telefoną užsirašinėti kokia buvo temperatūra - „Xiaomi T09“ atsimins paskutinius matavimus ir jei temperatūra kils, jis apie tai informuos.

„Xiaomi T09“ palaiko ir automatinį išsijungimą. Jei 12 sekundžių su juo nebus atliekami kokie nors veiksmai - termometras automatiškai išsijungs. Šaunus termometras, kuris tikrai pravers šaltuoju metų laiku.

Pakuotėje rasite bekontaktį „Xiaomi T09“ temperatūros matuoklį ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

10. Perkamiausias oro drėkintuvas iš Kinijos su daugybe labai teigiamų vertinimų iš Lietuvos

8.30€ | 41 % nuolaida4.6 balai iš 5 (9854 vertinimai)

Pirkėjai, ir labai didelė jų dalis iš Lietuvos, ypač džiaugiasi, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas yra toks pigus, kokybiškai pagamintas, puikiai šviečia ir keičia spalvas, gerai drėkina patalpų orą ir taip toliau.

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Aliexpress - 8.30€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai

Kompaktiško ir ganėtinai lengvo „KBAYBO“ oro drėkintuvo vandens talpa yra 300 ml ir tokio kiekio užtenka patalpoms drėkinti iki 6 valandų. Vieno tokio oro drėkintuvo pilnai užtenka 20-40 m2 dydžio patalpoms.

Jis taip pat turi specialų medvilninį tamponėlį, kuris atlieka filtravimo funkciją. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra įdėtas ir papildomas tamponėlis (foto).

Verta pažymėti, kad į „KBAYBO“ oro drėkintuvą galima įpilti ir norimo bei mėgstamo kvapo eterinių aliejų ir taip kambaryje ne tik papildomai pakelti drėgmės lygį, bet ir suteikti naujų kvapų.

Pats drėkintuvo valdymas vyksta su ant jo korpuso esančiu mygtuku, reaguojančiu į prisilietimus. „KBAYBO“ keičia savo LED spalvas ir jų iš viso yra 7, bei dirba labai tyliai - iki 35dB. 

Prie tylaus darbo prisideda ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvo pagrindas yra dengtas specialia gumos juostele, tad jis ant paviršių stovi tvirtai ir nesukelia nereikalingų vibracijų.

Dar svarbu pabrėžti ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas neturi baterijos ir jį reikės prijungti prie elektros tinklo arba kito įrenginio - kadangi jis maitinamas su USB laidu.

Pirkėjai šiam „KBAYBO“ oro drėkintuvui negaili gerų žodžių ir be gražaus dizaino, puikaus veikimo ir greito pristatymo yra pabrėžiamas ir tas faktas, kad „KBAYBO“ turi specialų daviklį, kuris užtikrina, jog oro drėkintuvas automatiškai išsijungs, kai jo talpoje vandens liks labai nedaug.

Išties šaunus oro drėkintuvas ir štai kelios pirkėjų darytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

11. Mažiausia kaina perkamiausiam dronui pradedantiesiems – „LAUMOX SG907“

58.91€ | 35 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (1570 vertinimai)

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima pasirinkti, jog drauge atkeliautų ir specialus krepšys, skirtas su savimi gabenti šį šaunų droną.

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Aliexpress - nuo 58.91€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Ir galiausiai, pasirinkti pagrindinę kamerą: 1080P ar 4K. Tad kiekvienas galime pasirinkti pagal asmeninius poreikius ir finansines galimybes.

Kalbant apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 7.4V 1600mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 18 minučių.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„LAUMOX SG907“ turi dvi kameras: priekinę, kuri pasisuka 90 laipsnių kampu ir jos matymo kampas siekia 120 laipsnių, o raiška 1920x1080P bei 2K(2048x1080P); bei dar vieną kamerą apačioje, kurios raiška siekia 1920x1080P. Nuotraukų raiška siekia 4K(4096*3072P) ir palaikomas 50x priartinimas.

Smagus dalykas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Tokia galimybe pasižymintis dronai dažniausiai kainuoja ženkliai brangiau.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir butent jos laikydamasis dronas skraidys. Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadojauntis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, „LAUMOX SG907“ automatiškai grįš namo.

„LAUMOX SG907“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4/5 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 500 metrų (atviroje vietovėje aut. past.).

„LAUMOX SG907“ dronas yra geras pasirinkimas jau šiek šiek su dronais susipažinusiems ir tiems, kurie dar tik ieško pirmojo savo drono.

Ir kaip teigia pirkėjai, įsigijus „LAUMOX SG907“ droną, pažintis su tokiais įdomiais įrenginiais tampa labai smagi ir pigi. Štai keletas pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

12. Mažiausia kaina išmaniajai durų spynai

11.70€ | 72 % nuolaida4.8 balai iš 5 (3306 vertinimai)

Viena pigiausių ir masiškai perkama išmanioji spyna, su labai teigiamais atsiliepimais iš Lietuvos pirkėjų.

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Aliexpress - 11.70€
  • Tai mažiausia kaina
  • 72 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šias spynas jau įsigijo virš 8890 pirkėjų ir paliko 3300 atsiliepimų. Pastarieji yra labai teigiami ir ši spyna giriama už pagaminimo kokybę, naudojimosi paprastumą ir darbo efektyvumą.

Šią kompaktišką (7,6 x 4,6 x 1,3 cm) ir lengvą (90 gr.) spyną galima panaudoti pačiose įvairiausiose situacijose: užrakinti dviračiams, lagaminams, spintelėms, durims ir taip toliau.

Cinko lydinio korpusas ir specialus piršto jutiklis šiai spynai suteikia ne tik solidaus tvirtumo, bet ir išmanumo.

Kaip teigia pirkėjai, tereikia vadovautis pakuotėje esančiomis instrukcijomis ir sukurti administratoriaus piršto atspaudą, o tada galima pridėti daugybę pirštų atspaudų. T

ad galite padaryti taip, kad šią spyną galėtų atrakinti ir namiškiai bei draugai arba tik, kad ji paklustų jūsų piršto atspaudui.

Šaunu ir tai, kad spyna labai greitai reaguoja į pirštų atspaudus ir yra atrakinama vos per 1 s. Taip pat ji gali darbuotis nuo -10 iki +40°C temperatūroje ir yra maitinama 3.7V baterija, kurios energijos užtenka iki vienerių metų.

Pakuotėje jau yra ir spynos baterijos įkrovimui reikalingas laidas.

Beje, ant spynos yra ir LED indikatorius, kuris informuos apie senkančią energiją ir pravers tais atvejais, kai reikės į spynos atmintį įrašyti pirštų atspaudus. Besikeičiančios indikatoriaus spalvos leis lengviau susiorientuoti.

13. Populiariausias vaizdo registratorius iki 30€ su labai daug gerų atsiliepimų ir pirkimų iš Lietuvos

26.20€ | 71 % nuolaida4.7 balai iš 5 (5650 vertinimai)

Vienas iš itin pirkėjams patinkančių „E-ACE“ vaizdo registratoriaus aspektų, žinoma, yra jo žema kaina, bet dar malonesnis dalykas yra jo funkcionalumas.

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Aliexpress - nuo 26.20€
  • 71 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„E-ACE“ vaizdo registratoriaus turi 4 colių įstrižainės ekraną ir jame rodo tai kas vyksta automobilio priekyje ir tuo pačiu jo salone.

O papildomai drauge įsigijus ir galinę kamerą, galima bus matyti tai, kas vyksta automobilio gale.

Standartinėje pakuotėje galinės kameros nėra, kaip ir atminties kortelės. Jas galima įsigyti papildomai ir pasirinkti iki 32GB talpos atminties kortelę.

Kalbant apie „E-ACE“ vaizdo registratoriaus galimybes, tai jis palaiko išties daug įvairių naudingų funkcijų, kaip: G-jutiklį, judėsio jutiklį, naktinį matymą, ciklinį įrašymą (ant seniausių įrašų yra įrašomi nauji) bei automobilio statymo režimą.

Kalbant apie vaizdo įrašų kokybę, tai ji taip pat yra labai gera, o ir kamerų matymo kampas itin didelis:

  • Priekyje automobilio: 170 laipsnių; 1920*1080P, 25FPS ir F/2.0;
  • Automobilio salono: 120 laipsnių; 640*480P, 25FPS ir F/2.2;
  • Galinė: 140 laipsnių; 640*480P, 25FPS ir F/2.2.

Tad kaip vaizdo registratoriui už 30 €, tai yra netgi labai geri rezultatai. Plius, jis palaiko įvairias kalbas (anglų, rusų, lietuvių ir kt.) ir, kaip teigia pirkėjai, yra labai patogus naudotis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

14. Ypatingai populiarus ir labai stilingas vyriškas laikrodis - „CURREN“

15.48€ | 93 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (16009 vertinimai)

Ypatingai populiarus ir labai stilingas vyriškas laikrodis. „CURREN“ yra pats populiariausias laikrodis Aliexpress ir galima pasirinkti iš skirtingų spalvų modelių.

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • Aliexpress - 15.48€
  • 93 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Šis, pirkėjų giriamas už labai gerą pagaminimo kokybę (metalas ir odinis dirželis), išvaizdą ir savo paprastą funkcionalumą „CURREN“ laikrodis rodo laiką, datą ir yra chronometras (minutės bei sekundės).

Jis taip pat atitinka 3ATM standartą, tad „CURREN“ laikrodis nebijo vandens ir su juo galima eiti maudytis, plaukioti ir pan.

15. Nuolaidos kuponas naujos kartos belaidėms „Alfawise V7“ ausinėms

14.56€ | 32 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAWISEV7„Alfawise V7“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise V7“ – tai belaidės į ausies kanalą įstatomos ausinės, kurios komplekte atkeliauja su ergonomišku dėklu – įkrovos stotele (400 mAh) ir maksimaliai muzikos klausymui gali būti naudojamos net iki 20 valandų. Be to, šios belaidės ausinės yra atsparios vandeniui (IPX5) ir taip pat dar gali pasigirti integruotu Bluetooth 5.0 ryšio moduliu. Praėjusią ir šią savaitę ausinėms siūloma itin gera kaina, tad jos be konkurencijos tapo pačiomis perkamiausiomis. 

Tai mano pirmoji patirtis su belaidėmis ausinėmis, kuri dėl pasirinkimo įsigyti būtent „Alfawise V7“ manęs tikrai nenuvylė. Šias belaides ausines galiu pagirti tiek dėl ilgai laikančios baterijos, tiek dėl itin kokybiškai atkuriamų dažnių. Be to, „Alfawise V7“ taip pat galima naudoti ir balso pokalbiams. (Mike)

Kaina

Tikrinta 2020 01 31

  • „Gearbest“14.56€
  • Dabar parduodamos su 32 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Dėvimos elektronikos kategorijoje pačiu populiariausiu produktu yra įvardijamos belaidės ausinės. Džiugu pranešti, jog prie populiariųjų „Redmi AirDots“, „QCY QS2“ bei „Haylou GT1 Plus“ belaidžių ausinių nuo šiol jau galime pridėti ir dar vieną naujieną – tai belaides „Alfawise V7“ į ausies kanalą įstatomas ausines.

Atrodo, jog šios belaidės ausinės turi viską ko tik gali prireikti net ir itin išrankiam pirkėjui. Jos garsėja ne tik geromis ergonominėmis savybėmis, bet ir puikiu skambesiu bei integruotais šiuolaikiškais techniniais sprendimais. Negana to, „Alfawise V7“ pranašumą prieš savo artimiausius jau paminėtus konkurentus taip pat bent jau šiuo metu įgyja ir dėl geresnės kainos.

Svarbu paminėti, jog belaidės ausinės „Alfawise V7“ yra aprūpintos Bluetooth 5.0 ryšio moduliu. Pastarasis ryšio modulis leidžia mėgautis ne tik stabilesniu belaidžio ryšio signalu, bet ir nauju techniniu sprendimu. Jo pagalba „Alfawise V7“ prie išmaniojo telefono ar kito įrenginio prisijungia visiškai automatiškai vos tik yra išimamos iš dėklo bei įjungiamos.

Nors „Alfawise V7“ belaidžių ausinių kaina nedidelė, bet panašu, kad garso kokybė turėtų būti labai gera. Šios belaidės ausinės naudoja iš grafeno pagamintą diafragmą, o tai šiuo atveju atitinkamai leidžia užtikrinti gerą skambesnį tiek aukštų, tiek žemų dažnių diapazone. Gamintojas šiuo atveju netgi tvirtina, jog „Alfawise V7“ garso kokybę galima lyginti su gaunama patirtimi kino salėje.

Įdomu ir tai, jog „Alfawise V7“ komplekte iš karto atkeliauja su maksimaliai kompaktišku ausinių dėklu, kuris dar atstoja ir išorinę 450 mAh talpos bateriją. Tuo tarpu, kiekviena iš belaidžių ausinių atitinkamai turi 45 mAh talpos baterijas. Tokia konfigūracija gali maloniai nustebinti net ir didžiausius skeptikus, nes maksimaliai leidžia muziką klausyti net iki 20 valandų.

Daugelį greičiausiai maloniai nustebins ir tas faktas, jog „Alfawise V7“ įkrovos stotelė – dėklas dar yra aprūpintas ir specialiu LED ekranu. Šiame LED ekrane yra pateikiamas ne tik esamas belaidžių ausinių baterijos įkrovos lygis, bet ir pačios išorinės baterijos energijos likutis. Tai yra iš tiesų patogus sprendimas, kuris leidžia aiškiai numatyti realų baterijos įkrovos poreikį, pavyzdžiui, prieš išvykstant į ilgesnes keliones.

Galiausiai būtina pridėti dar ir tai, kad „Alfawise V7“ belaidės ausinės yra atsparios vandeniui (IPX5). Ši „Alfawise V7“ savybė galbūt neteikia daug naudos dirbantiems biure, tačiau tampa tikru išsigelbėjimu sportuojantiems bei propaguojantiems aktyvų gyvenimo būdą. Trumpai tariant, IPX5 sertifikatas šiuo atveju patvirtina, jog „Alfawise V7“ yra atsparios ne tik lietaus, bet ir drėgmės bei, žinoma, prakaito poveikiui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.95 balai iš 5 (38 vertinimai)
  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis.
  • Pagrindinė paskirtis: tinkamos praktiškai visiems be išimties, nes gali būti naudojamos ir lyjant lietui.
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus ir vidutinius dažnius, nes naudoja iš grafeno pagamintas diafragmas.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 400 mAh įkrovos stotelė; naudojant jos energiją muziką galima klausyti 12-20 h; 45 mAh baterijos ausinėse.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; magnetiniai elektrodai įkrovimui, „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: ergonomiškas dizainas – gerai įstatomos į ausies kanalą, keičiami ausinės atgaliai; didelės talpos įkrovimo stotelė – dėklas; atsparios vandeniui (IPX5); galimybė matyti esamą įkrovimo stotelės energijos likutį.
  • Korpusas: plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Matmenys ir masė:  6,8 x 6,8 x 2,8 cm; 52 g.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: