TOP 9 mažiausių kainų, nuolaidų kuponų ir pasiūlymų iš Europos sandėlių: iš Ispanijos/Prancūzijos sandėlių „Proscenic P9“, iš Lenkijos sandėlio už fantastišką kainą „Roborock S50“, su kuponu rekordinė kaina „Redmi Note 8 Pro“ (Video, 2020 m. 9 savaitė)  ()

- 62 % nuolaida belaidžiam dulkių siurbliui „Proscenic P9“ (iš Ispanijos/Prancūzijos sandėlio)

- 26 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S50“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 56€ nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 8 Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 40 % nuolaida išskirtinio dizaino ir labai gerai vertinamai garso kolonėlei

- 47 % nuolaida belaidžiam lygintuvui „Sokany“

- 32 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „L5“

- 7 % nuolaida kištukiniui lizdui „Alfawise PE1004T“ (su nuolaidos kuponu)

- 54 % nuolaida kuprinei „SWICKY“

- 31 % nuolaida WiFi signalo stiprintuvui „WiFi Repeater“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Ispanijos bei Prancūzijos sandėlių visiškai naujas, puikiai vertinamas ir už labai gerą kainą parduodamas belaidis siurblys - „Proscenic P9“

116.25€ | 62 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (105 vertinimai)

„Proscenic P9“ belaidis rankinis dulkių siurblys yra naujas, bet sparčiai populiarėjantis siurblys Aliexpress parduotuvėje.

Kaina

Tikrinta 2020 02 28

  • Aliexpress - 116.25€
  • 62 % nuolaida;
  • iš Ispanijos bei Prancūzijos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Lietuvoje - 300€

Pirkėjams patinka, kad „Proscenic P9“ variklio galia siekia 300 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia 15 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia net 2600 mAh, todėl su pilna baterija galima dirbti iki 40 minučių. Išties puikus rezultatas.

Dideliu privalumu pirkėjai laiko ir tą faktą, kad „Proscenic P9“ belaidis dulkių siurblys palaiko papildomą apšvietimą.

Ant pagrindinės valymo galvos yra įrengti LED žibintai, tad ir tamsiose kambario vietose bus patogu išvalyti nešvarumus.

Taip pat pakuotėje yra visi reikalingi antgaliai ir ypač yra gerai, kad gamintojas prideda du skirtingus volelius. Vienas skirtas valyti kietoms grindims, o kitas - kiliminei dangai.

Galiausiai būtina paminėti ir tai, kad „Proscenic P9“ turi 0,55 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Pirkėjai džiaugiasi šiuo dulkių siurbliu ir tai, kad su juo galima išvalyti visą kambarį, baldus, automobilį ir sunkiai pasiekiamas vietas. 

2. Iš Lenkijos sandėlio, 65€ pigiau nei Lietuvoje robotas dulkių siurblys „Roborock S50“

334.28€ | 26 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „Roborock S50“ specifikacijos

„Roborock S50“ - tai „Xiaomi“ dulkių  siurblys flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai. Nors yra dar naujesnė versija „Roborock S6“, tačiau palyginamosios apžvalgos rodo, kad „Roborock S50“ mažai kuo atsilieka technologiškai, siurbia dar geriau, o kainuoja apie 150€ pigiau. Kitaip tariant, šiuo metu tai be konkurencijos geriausias dulkių siurblys už tokią kainą. 

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

„Tai du, visų laikų geriausi robotai dulkių siurbliai, o kainos skiriasi bent 150€ - po daugybės testų jau aišku, kurį iš jų tikrai verta pirkti“ („Roborock S50“ prieš „Roborock S6“ – palyginimas, testų rezultatai, apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 02 28

  • Aliexpress - 334.28€
  • iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia nemokamai
  • Lietuvoje apie 400€

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

3. Nuolaidos kuponas ir 45€ pigiau nei Lietuvoje išmanusis telefonas „Redmi Note 8 Pro“

195.30€ | 2 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBNOTE8P8 | 4.88 balai iš 5 (235 vertinimai)

Apžvalgininkas savo apžvalgą pradeda nuo pakuotės turinio ir jam ypač patinka tai, kad nors „Redmi Note 8 Pro“ yra ganėtinai nebrangus išmanusis telefonas, bet drauge iškart atkeliauja ir greitąjį baterijos įkrovimą palaikantis 18W įkroviklis. „Ir Xiaomi teigia, jog šis įkroviklis iškart palaiko dvi įkrovimo technologijas: MediaTek Pump Express ir Qualcomm Quick Charge.“

„Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“ („Redmi Note 8 Pro“ apžvalga, Video, Globali versija)

Kaina

Tikrinta 2020 02 28

  • Gearbest - 195.30€
  • Su nuolaidos kuponu GBNOTE8P8
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • siuntimas į Lietuvą už 4,29€
  • Lietuvoje - apie 240€

Toliau pakuotės turinys yra gana įprastas: adatėlė išimti SIM ir atminties kortelių dėklui, silikoninis apsauginis telefono dėkliukas, USB laidas ir pats „Redmi Note 8 Pro“ telefonas.

„Aš užsisakiau baltos spalvos Redmi Note 8 Pro, bet būtinai dar įsigysiu ir žalios spalvos modelį. Taip pat yra ir pilkos spalvos telefonas, bet jo dizainas manęs per daug nesudomino.

Redmi Note 8 Pro išvaizda yra nuostabi – labai patogu laikyti rankoje, puikiai pagamintas, kiekviena detalė apgalvota. Paimi telefoną į ranką ir iškart supranti, kad tai aukščiausios kokybės produktas.

Man Redmi Note 8 Pro dizainas netgi šiek tiek primena Samsung Galaxy S7. Ten irgi buvo tokios užapvalintos telefono korpuso kraštinės.

Beje, mūsų komandoje yra vienas žmogus, kuris nemėgsta Xiaomi kompanijos – tik pagalvokite, kaip jam sunku su mumis dirbti – bet net ir jam patiko naujojo Redmi Note 8 Pro išvaizda.“

Vienas iš itin įdomių „Redmi Note 8 Pro“ dalykų yra jo gale esantis kamerų modulis ir ypatingai 64MP kamera.

„Skamba išties įspūdingai – juolab, kad matricos dydis čia yra lygiai toks pats, kaip ir Huawei P30 Pro.“

Pastebima, kad pačių kamerų modulis yra išsikišęs į išorę ir uždėjus dėkliuką – jis pilnai to modulio nepaslepia.

„Dar vienas kiek nepatogus dalykas, kad pirštų atspaudų skaitytuvas yra įrengtas prie pat kamerų. Tad kai tik bandysite pasinaudoti pirštų atspaudų skaitytuvu ir taip telefoną atrakinti, pataikysite pirštu uždengti kamerą ir vėliau ją teks valyti.

O taip esu visiškai patenkintas Redmi Note 8 Pro korpusu ir jo jungtimis: IR prievadas, C-tipo USB jungtis, 3,5 mm audio jungtis ir kt.

Kalbant apie dydį, tai Redmi Note 8 Pro nei labai didelis, nei labai mažas išmanusis telefonas. Štai kaip jis atrodo šalia Redmi Note 7 ir Honor 9X.“

„Dar vienas svarbus dalykas, kad kaip ir Note 7 modelyje, taip ir Redmi Note 8 Pro nugarėlė yra dengta stiklu, o kraštinės iš plastiko.

Taip pat gamintojas nurodo, kad Note 8 Pro atitinka IP52 standartą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus dulkėms ir vandens purslams.“

„Redmi Note 8 Pro turi 6,53 colių įstrižainės FHD+ ekraną ir jis yra nuostabus. Xiaomi jau keletą metų kaip neturi jokių problemų su savo telefonų ekranais ir Note 8 Pro ne išimtis.“

Telefonas darbuojasi su „MIUI 10“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 9“ ir tik įjungus telefoną, iškart buvo gautas operacinės sistemos atnaujinimas.

„Redmi Note 8 Pro“ aprūpintas 8-nių branduolių „MediaTek Helio G90T“ procesoriumi ir apžvalgininkas teigia, kad žaisti daug resursų reikalaujantį „PUBG“ žaidimą galima pasirinkus maksimalius grafikos nustatymus.

„Tačiau retkarčiais atsiranda vaizdo pastrigimų. Atrodo, kad viskas gerai, bet retkarčiais atsiranda tokių nesklandumų, tad aš siūlyčiau PUBG žaisti šiek tiek sumažinus grafikos reikalavimus.

Bendrai, telefonas veikia puikiai ir po ilgesnio intensyvaus darbo neįkaistas. O tai yra geras dalykas.“

„Redmi Note 8 Pro“ turi vieną garsiakalbį ir, apžvalgininko teigimu, jis yra kokybiškesnis, palyginus su „Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Mi 9T“.

„Negaliu sakyti, kad esu sukrėstas Note 8 Pro garso kokybe, bet kaip vidutinės klasės telefonui garso kokybė yra labai gera. Dėl mikrofono kokybės taip pat neturiu priekaištų.“

„Redmi Note 8 Pro“ kameros, nuotraukų pavyzdžiai ir palyginimas su kitais telefonais

„Tikriausiai jau žinote tą faktą, jog Redmi Note 8 Pro yra pirmasis pasaulyje telefonas su 64MP moduliu. Taip pat dar turime 8MP plačiakampį jutiklį, 2MP gylio jutiklį ir ketvirtoji kamera yra atsakinga tik už makro fotografijas.

Pastarieji du, mano nuomone, yra visai nereikalingi. Čia daugiau marketinginis žaidimas, siekiant pasakyti: štai, žiūrėkite, mūsų telefonas turi 5 kameras (įskaičiuojant ir priekyje esančią 20MP kamerą aut. past.). Bet pagrindinės Note 8 Pro kameros dirba tiesiog puikiai.

Štai Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis.

Jei dar iš pradžių didesnio skirtumo tarp Note 8 Pro ir Galaxy Note 10+ nuotraukų nematyti, tai priartinus ir pasižiūrėjus jų detalumą tampa aišku, kad Redmi telefonas kur kas geresnis.

O juk jis kainuoja beveik 6 kartus pigiau, bet fotografuoja netgi geriau. Štai dėl ko visi taip myli Xiaomi. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“

„O štai esant prastesniam apšvietimui, tokių didelių skirtumų tarp nuotraukų kokybės jau nėra – plius, minus dirba panašiai, kaip ir konkurentai.

Priekinė kamera man taip pat patiko – ji dirba ne ką prasčiau už Xiaomi Mi 9T.

O štai su vaizdo įrašais yra tam tikrų nesklandumų ir belieka tikėtis, kad ateityje vaizdo stabilizavimas veiks geriau. Lieka tik laukti programinių atnaujinimų“.

O kaip baterija?

Apžvalgininkas teigia, kad „ant popieriaus viskas atrodo puikiai: 4500 mAh baterija ir norisi laukti gero tarnavimo laiko, tačiau jau dabar matau, jog tie papildomi 500 mAh, lyginant su Note 8 telefonu, praktiškai neduoda apčiuopiamesnės naudos. Matyt procesorius visą tą energiją ir suvalgo.“

Galutinis verdiktas

„Kas gi man patiko? Surinkimo kokybė, panaudotos medžiagos, ekranas, kameros, NFC (bus tik globalioje versijoje) ir žema kaina.

O kas nepatiko? Mediatek procesorius. Tai yra tamsusis arkliukas ir sunku pasakyti ko iš jo laukti, tad yra tam tikra rizika ir tik laikas parodys ar jis yra geras.

Be to, labai rekomenduoju palaukti globalios Redmi Note 8 Pro versijos – mano žiniomis Aliexpress jis atsiras rugsėjo pabaigoje, spalio pradžioje, nes įprastoje versijoje yra vienas trūkumas. Jis nepalaiko B7 ir B20, tad su mobiliaisiais ryšiais jūsų šalyje gali kilti tam tikrų problemų.

Bendrai, Redmi Note 8 Pro tikrai gali tapti labai populiariu išmaniuoju telefonu. O ką geriau pirkti: Redmi Note 7 už 170 eurų ar Redmi Note 8 Pro už 270 eurų?

Realiai, tai už tą papildomą šimtą eurų jūs gausite naujesnio dizaino telefoną, kuris turi NFC ir plačios aprėpties kamerą. O taip telefonai labai panašūs ir tiesą pasakius įprastas vartotojas tikrai taip nedaro, kaip apžvalginiai.

Juk padarėte nuotrauką, į ją pasižiūrėjote, įdėjote į socialinius tinklus ir judate toliau. Tikrai nekeliate šių nuotraukų į kompiuterį, nepriartinate ir nežiūrite kiek gi ten tos detalizacijos, pikselių ir viso kito reikalo.

Tad įprastas vartotojas tikrai nepastebės skirtumo tarp Redmi Note 7 ir Redmi Note 8 Pro kamerų ir nuotraukų kokybės. O kurį telefoną rinktis – lieka tik jums nuspręsti.“

4. Mažiausia kaina išskirtinio dizaino ir labai gerai vertinamai garso kolonėlei

32.72€ | 40 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (457 vertinimai)

Ši išskirtinio dizaino garso kolonėlė yra labai populiari Aliexpress parduotuvėje. Pirkėjams patinka ne tik šios kolonėlės išvaizda, bet ir jos palaikomos jungtys, valdymo galimybės ir garso kokybė, o dabartinė kaina yra labai gera.  

Kaina

Tikrinta 2020 02 28

  • Aliexpress - 32.72€
  • tai mažiausia kaina
  • Siunčia už 7.84€

Kolonėlė pagaminta iš aliuminio lydinio, turi silikonines kojeles, reguliavimo rankenėlę ir valdymo mygtukus. Taip pat yra 3,5 mm AUX, USB ir maitinimo (DC) jungtys bei palaikoma atminties kortelė.

Kolonėlė iš viso turi 4 garsiakalbius: 2 įprastus ir 2 skirtus žemiems tonams. Bendrai galia siekia 10W, varža 4 omai, atsako dažnis nuo 100Hz iki 18KHz, o garso lygis iki 105 dB.

Garso kolonėlė taip pat turi įkraunamą 5200 mAh talpos bateriją bei mikrofoną.

Pirkėjams patinka ir tai, kad šią garso kolonėlę galima valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiog su savo išmaniuoju telefonu.

Kolonėlė su kitais įrenginiais yra suporuojama Bluetooth 4.2 ryšiu.

Garso kolonėlė puikiai tinka prie televizorių, kompiuterių, žaidimų konsolių ir kitų įrenginių. O dėl turimos baterijos ir palaikomo Bluetooth 4.2 ryšio, šią kolonėlę yra patogu pasiimti ir į kelionę.

Pirėjai yra patenkinti šia garso kolonėle ir negaili jai gerų žodžių. Tiesa, yra vienas įdomus ir tuo pačiu naudingas pirkėjo pastebėjimas.

Iš pradžių jis gana kritiškai atsiliepė apie šią kolonėlę ir teigė, kad garso kokybė yra prasta ir geriau jau paieškoti kitos kolonėlės, tačiau - vėliau viskas pasikeitė:

„Paskubėjau supeikti šios kolonėlės garsą. Pasirodo, kad aš iš pat pradžių buvau blogai ja prijungęs prie kompiuterio. Kolonėlę prijungiau prie ausinėms skirto lizdo ir štai kodėl garsas buvo toks prastas ir šaižus.

Dabar, tinkamai viską prijungus, garso kokybė yra puiki. Stebėtina, kaip tokia maža kolonėlė gali turėti tiek galios. Ir nors tai nėra pats tobuliausias pasirinkimas rinkoje, tačiau dėl savo išvaizdos, mažai užimamos vietos, garso ir kainos - labai geras pasirinkimas.

Šią kolonėlę laidais ir Bluetooth ryšiu prijungiau prie kompiuterio, išmanaus televizoriaus, telefono ir garsas yra labai geras.“

Štai keletas pirkėjų nuotraukų, kaip atrodo ši garso kolonėlė: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Dabartinė 32.72€ kaina yra mažiausia šios garso kolonėlės kainų istorijoje:

5. Labai gera kaina belaidžiam lygintuvui „Sokany“

23.06€ | 47 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (31 vertinimai)

Pigiau šis lygintuvas kainavo tik per didžiuosius metų išpardavimus, o vėliau jo kaina buvo pakilusi iki 27€. Tai neįprastas lygintuvas ir štai ką apie jį sko apžvalgininkas: „Prisipažinsiu, aš pirmą kartą susiduriu su tokia technologija. Iki šiol dar nebuvau išbandęs belaidžio lygintuvo. Tad šioje apžvalgoje ir sužinosime ar tikrai toks daiktas duoda naudos.“

„Senieji lygintuvai tikrai taip nedirba“. Praktiškai išbandė belaidį „Sokany“ lygintuvą - įkaista vos per 5 sekundes, nenaudoja jokių baterijų, bet galima dirbti be laido - kaip tai veikia ir kas per gudrybė? („Sokany“ lygintuvo apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 02 28

  • Aliexpress - 23.06€
  • 47 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Deja, bet man šio produkto pakuotė atkeliavo ganėtinai stipriai pažeista ir jau neatrodo labai gražiai. Jei norėčiau šį daiktą padovanoti, reikėtų kažką galvoti.

Gerai, kad viduje yra viskas tvarkoje ir niekas nepažeista.

Tad čia turime Sokany kompanijos belaidį 2400W galios lygintuvą ir pakuotės viduje taip pat randame stotelę su europietišku kištuku, naudojimosi instrukciją (anglų, rusų ir kt.) ir sugraduotą puodelį vandeniui.“

„Šis lygintuvas taip statmenai ir pastatomas į šią stotelę. Jis sveria 986 gramus.

Korpusas yra iš metalo ir plastiko, o dugnas yra keramikinis. Malonus toks liesti ir su daugybe skylučių. Turbūt jų čia yra daugiau, kaip 40.“

„Norint šį lygintuvą nuimti nuo šios stotelės, reikia paspausti štai šį ant korpuso esantį mygtuką.

Galima lygintuvą naudoti ir drauge su šia įkrovimo stotele. Ji lyginti drabužius visai netrukdo ir tokiu atveju turėsime įprastą laidinį lygintuvą.

Pats laidas yra labai tvirtas, kokybiškas, maždaug 1,6 metro ilgio. Išorinė dalis yra dengta audiniu ir laidas lankstus. Kas taip pat gerai, kad čia yra europietiškas kištukas.“

„Kalbant apie lygintuvo išvaizda, tai Sokany yra klasiškai atrodantis daiktas. Tarsi raketa.

Lygintuvo gale matyti trys kontaktai, ant korpuso yra reguliatorius, palaikantis 5 lyginimo intensyvumo lygius.

Taip pat yra valdomas vandens garų išleidimo stiprumas ir yra galimybė pasirinkti, kad garai keliautų tik per lygintuvo priekį arba pro visas jo dugne esančias ertmes.“

„Viršuje taip pat yra ir dangtelis, kurį atidarę galėsime į šį lygintuvą pripilti vandens. Lengvai atidaromas ir uždaromas, su fiksatoriumi ir silikonine tarpine, kad neišbėgtų vanduo.

Beje, lygintuvo korpusas yra permatomas, tad lengvai matysite, kiek jo viduje liko vandens.“

Praktinis „Sokany“ lygintuvo bandymas

„Man jau labai knieti išbandyti šį lygintuvą, tad pripilame į jo vidų vandens, prijungiame su šia stotele prie elektros tinklo ir įjungiame patį lygintuvą.

Iškart užsižiebė šviesos indikatorius ir lygintuvo pagrindas iškart pradėjo kaisti. Vos 5 sekundės ir jis jau tiek įkaitęs, kad galima lyginti drabužius.

O dabar pasižiūrėkite, kaip šis lygintuvas darbuojasi, kai įjungiamas vandens garinimas.

Pastebėjau, kad kai labai dažnai spaudau mygtuką ir taip lygintuvas leidžia garus, jis šiek tiek nespėja darbuotis ir atsiranda keli vandens lašai. Bet darbuojantis įprastai – viskas yra gerai.

O dabar pasižiūrime, kaip Sokany lygintuvas dirba, kai jis yra atjungtas nuo šios stotelės ir tuo pačiu elektros tinklo.“

„Taip, jis ir toliau lieka įkaitęs ir su kiekvienu paspaudimu leidžia vandens garus. Tiesa, kuo daugiau paspaudimų, tuo labiau pradeda vėsti ir tada jau lygintuvui sunkiau garinti vandenį. Tad po 6-7 paspaudimų lygintuvą vėl pastatome į šią stotelę, jis per 5-7 sekundes iš naujo įkaista ir vėl jį galime naudoti be laido.

Dabar supratau, kad pačiame lygintuve nėra baterijos. Jam reikia šios stotelės ir energijos iš elektros tinklo, bet po įkaitimo galima lygintuvą naudoti ir be laido. Tai iš tikro labai patogu. Nors jis taip atvėsta ir vėl reikia įkaitinti, bet įkaitimas toks greitas, kad tai nekelia problemų. 

Kas man patiko, kad šis lygintuvas tiesiog momentaliai įkaista iki reikiamo lygio. Senieji lygintuvai taip nedirba.

O ar yra koks nors kvapas? Ne, nesijaučia, kad būtų kažkoks nemalonus kvapas. Kvepia, kaip ir naujas daiktas.

Žinoma šį lygintuvą išbandžiau lygindamas drabužius ir galiu pasakyti, kad jis su savo užduotimis susidoroja puikiai.

Be to, šis lygintuvas turi daviklį ir labai praktišką apsaugą. Jei įjungsite lygintuvą ir jį taip paliksite padėję ant drabužių, jis pats automatiškai išsijungs. Ir vėl aktyvuosis tik tada, kai lygintuvas bus paimtas į rankas ir pradėtas judinti.

Esu labai patenkintas šiuo Sokany lygintuvu. Puikus daiktas. Su juo galima lyginti praktiškai visus drabužius ir tiek padėtus ant lyginimo lentos, tiek ir tiesiog pakabintus.“

6. Mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „L5“

26.53€ | 32 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (1667 vertinimai)

„Vienas iš mano Youtube kanalo prenumeratorių parašė laiškelį ir klausia: „Ei, bičiuli, ar matei šitą stebuklą iš Kinijos? Išmanusis laikrodis atrodo gryna Amazfit Stratos kopija, o kainuoja keletą eurų“. Kaip didelis Stratos fanas, tiesiog negalėjau susilaikyti neišbandęs naujojo išmanaus laikrodžio.“

Neįtikėtina „Xiaomi Amazfit Stratos“ kopija ir dar ilgiau laikanti baterija – „iš išvaizdos beveik viskas tas pats, tik kainuoja 6 kartus pigiau“: turbūt vienas geriausių laikrodžių už tokią kainą (L5 apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 02 28

  • Aliexpress - 26.53€
  • Tai mažiausia kaina
  • 32 % nuolaida;
  • pristatymas į Lietuvą už 2.56€

„Po galais, čia tikrai Stratos kopija. Tik pasižiūrėkite, kaip šis pigus kiniškas laikrodis atrodo. Vizualiai tai lygiai toks pats, kaip ir puikiai žinomas Amazfit Stratos.

Taip pat pakuotės viduje rasime magnetinį įkroviklį ir naudojimosi instrukciją – „pastarasis dalykas pravers tiems, kuriems tai bus pirmasis išmanusis laikrodis. Be to, čia yra ir QR kodas, kurį nuskaitę galėsite į iOS bei Android įrenginį atsisiųsti programėlę.“

Apžvalgininkas jau senokai naudojasi „Amazfit Stratos“ išmaniuoju laikrodžiu ir jis niekaip negali atsistebėti, koks „L5“ yra į jį panašus – „tik pažiūrėkite, atrodo lyg tai būtų vienodi laikrodžiai.

Žinoma, tai yra skirtingi išmanieji laikrodžiai ir štai nugarėlėje Stratos laikrodis turi daugiau įkrovimo kontaktų, tad jo magnetinis įkroviklis laikosi tvirčiau.

Taip pat abiejų laikrodžių korpusai pagaminti iš anglies pluošto, tačiau L5 yra truputėli storesnis.

L5 šone irgi yra du valdymo mygtukai bei tarp jų įrengtas žibintuvėlis (ko neturi Stratos laikrodis aut. past.), o laikrodžių dirželiai yra praktiškai identiški, net negaliu jų atskirti. Gamintojas puikiai padirbėjo.“

„Manęs per visą šį laiką daug klausinėjo apie šį laikrodį ir dabar pabandysiu jums visiems atsakyti į esminius klausimus.

Pirmiausiai, fantastiška L5 baterija. Aš ją per šias 3 savaites įkroviau tik vieną kartą. Jei Stratos vienu įkrovimu man dirba 5 dienas, tai L5 baterijos užtenka kur kas ilgesniam laikui.

Ir man išmanaus laikrodžio baterijos tarnavimo laikas yra labai svarbu. Kuo jis ilgesnis tuo geriau. Taip, žinoma, visokie ten Apple Watch savininkai sakys, kad mes jau pripratome įkrauti laikrodį kasdien ar kas dvi dienas.

Sveikinu. Pripratote. Bet tik ne aš. Man reikia, kad laikrodžio baterija tarnautų bent savaitę laiko ir aš iškeliavau savais reikalais. Visai neketinu su savimi tampytis įkrovimo laidų.“

„Ekranas L5 yra fantastiškos kokybės. Neįsivaizduoju kokia čia matrica, bet už tokią kainą tai jau tikrai ne Amoled ar Super Amoled. Gal čia ir IPS matrica, kas yra dar geriau – ji reikalauja mažiau baterijos energijos.

Ekrano atvaizdavimo pasirinkimai yra ganėtinai normalūs ir standartiniai. Tiesa, jų čia keisti programėlėje nėra galimybės, kaip tą galima daryti su Mi Band 4 apyranke, Stratos ir kitais Amazfit išmaniaisiais laikrodžiais.“

„Kalbant apie laikrodžio galimybės, tai jis matuoja širdies ritmą, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą ir t.t.

Yra chronometras, laikmatis, nuotolinis muzikos valdymas, Alipay – tiesa, šitas dalykas veikia tik Kinijoje. Bendrai, L5 turi visas funkcijas, kurias ir turi turėti išmanusis laikrodis.“

„L5 programėlė yra paprastesnė už to paties Stratos, tačiau visai simpatiška ir paprasta. Žinoma, Xiaomi sukuria geresnes ir išsamesnes programėles, tačiau ir L5 yra visai gera. Esminę informaciją tikrai matysite ir galėsite pasirinkti iš kokių programėlių gauti pranešimus į L5 laikrodį bei t.t.

L5 galima valdyti muziką, bet tai veikia kitaip nei Stratos laikrodyje. Į Stratos laikrodį įkėliau muzikos, palikau telefoną namie ir išbėgau su belaidėmis ausinėmis ir Stratos laikrodžiu pabėgioti.

Turint L5 laikrodį, reikės šalia savęs turėti ir išmanųjį laikrodį, kuriame ir gros muzika.

Tačiau L5 turi įdomią savybę – žibintuvėlį. Aišku, nepagalvokite, kad čia kažkoks fantastiškai ryškus žibintuvėlis, bet per šias 3 savaites kartą jis jau man pagelbėjo.

Buvo naktis ir man reikėjo automobilyje pasišviesti. Galvoju pasiimsiu žibintuvėlį ir iškart atsiminiau, kad sau ant riešo juk turiu tokį (L5 laikrodyje) ir žinote, jis tikrai pagelbėjo. Ekstremaliose situacijose toks dalykėlis tikrai pravers.“

„Bendrai, už tokius pinigus, tai yra netgi labai neblogas išmanusis laikrodis. L5 yra labai geras, ryškus ir toks sultingas ekranas. Viskas matosi kuo puikiausiai.

L5 atrodo, kaip Stratos ir niekas neatspėtų, jog tai yra keletą kartų pigesnė alternatyva. L5 atrodo, kaip Stratos, ant rankos riešo laikosi taip pat, kaip Stratos, baterija yra geresnė už Stratos ir kainuoja kokius 6 kartus mažiau, nei Stratos.

Manau, kad išmanusis laikrodis už tokią kainą ir dar su visomis šiomis fizinės veiklos stebėjimo galimybėmis ir papildomomis funkcijomis, kaip žibintuvėlis ir muzikos valdymas, yra labai geras pasirinkimas.“

Dabartinė 26.53€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

7. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina kištukiniui lizdui „Alfawise PE1004T“

14.42€ | 7 % nuolaida, 2 vnt. + nuolaidos kuponas ALFAPETCP | 4.79 balai iš 5 (629 vertinimai)

Tai - išmanus kištukinis lizdas namams. Jis yra gana mažas, todėl per daug nekris į akis. „Alfawise PE1004T“ prisijungia prie namų „Wi-Fi“ tinklo ir gali būti valdomas išmaniąja programėle „Tuya“ arba išmaniaisiais asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“. Taigi, „Alfawise PE1004T“ galima valdyti ir balsu.

Kaina

Tikrinta 2020 02 28

„Alfawise PE1004T“ yra kokybiškas ir kompaktiškas, lyginant su kitais prietaisais. Šis daiktas atkeliauja su instrukcijomis, bet net jų neskaičius pirminis nustatymas yra labai lengvas. „Google Home“ programėlė automatiškai surado prietaisą. Šis išmanus kištukas gali būti integruotas ir į kitas išmanių namų programėles. Už tokią kainą tikrai rekomenduoju. (Krammers)

  • Gearbest - 14.42€ (2 vnt.)
  • su nuolaidos kuponu ALFAPETCP
  • su kuponu tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Kad ir kaip nuspręsite valdyti „Alfawise PE1004T“, galėsite per atstumą išjungti ir įjungti kištuką. Taip bet kokiam prie „Alfawise PE1004T“ suteiksite šiek tiek daugiau išmanumo. Dar daugiau – programėlė leidžia nustatyti laikmatį, kada kištukas turėtų įsijungti. Jei prie jo prijungsite elektrinį kavinuką, kiekvieną rytą galėsite džiaugtis karštos kavos puodeliu vos pabudę. Arba galėsite nustatyti oro drėkintuvą taip, kad jis darbo imtųsi tuomet, kai namai yra šildomi ir oras yra sausiausias.

„Alfawise PE1004T“ turi tik vieną mygtuką ir gali būti įrengtas per kelias sekundes. Tai yra paprastas ir labai naudingas prietaisas kiekvieniems namams.

8. Mažiausia kaina kuprinei „SWICKY“

34.27€ | 54 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (683 vertinimai)

Viena simpatiškiausių kuprinių iš AliExpress už labai gerą kainą. Pirkėjams pirmiausiai patinka tai, kad galima rinktis iš dviejų kuprinės spalvų: juodos arba kamufliažinės. Pasirinkus juodą spalvą, pardavėjas dar papildomai pridės ir kodų spynelę. Su ja bus galima užrakinti užtrauktukus ir taip papildomai apsaugoti kuprinėje esančius daiktus.

Kaina

Tikrinta 2020 02 28

  • Aliexpress - 34.27€
  • Tai mažiausia kaina
  • 54 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad galima rinktis iš dviejų kuprinių dydžių: trumpet ir large.

Pirkėjai pabrėžia tą faktą, kad kuprinės yra ypatingai talpios. Daugybė skirtingų skyrių ir kišenėlių, į kurias telpa nuo tušinuko, iki 15,6 colių dydžio nešiojamas kompiuteris.

Papildomos apsaugos ir paminkštinimai leidžia saugiai su savimi gabenti elektronikos įrenginius.

Pirkėjai yra patenkinti ir kuprinių pagaminimo kokybe: nailonas, poliesteris ir metalas. Kokybiški metaliniai užtrauktukai, paminkštinta rankena ir diržai. Taip pat ir nugarinėje kuprinės dalyje, kuri remiasi į žmogaus kūną, yra papildomi paminkštinimai.

Be to, nugarinėje dalyje yra ir speciali kišenė telefonui bei piniginei.

Svarbu paminėti ir tai, kad ši vyriška kuprinė turi USB jungtį ir taip galima patogiai įkrauti savo įrenginius.

Žinoma, kuprinėje turi būti prie šios jungties prijungta išorinė baterija.

Kitas smagus dalykas, kad kuprinė yra atspari vandeniui, tad su ja galima drąsiai keliauti bet kokiu oru.

Dabartinė 34.27€ kaina yra mažiausia šios kuprinės kainų istorijoje:

9. Itin gera kaina WiFi signalo stiprintuvui „WiFi Repeater“

8.56€ | 31 % nuolaida | „WiFi Repeater“ specifikacijos

„WiFi Repeater“ – tai WiFi signalo kartotuvas, kuris esant reikalui taip pat gali veikti ir WiFi prieigos taško AP režime. Be to, šis WiFi kartotuvas yra suderinamas su IEEE 802.11n WiFi standartu, todėl teoriškai belaidžiu būdu leidžia pasiekti 300 Mbps duomenų perdavimo greitį.

Kaina

Tikrinta 2020 02 28

  • Aliexpress - 8.56€
  • 31 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Jeigu gyvenate pakankamai dideliuose namuose, tuomet greičiausiai pastebite, jog internetas ne visur veikia taip gerai kaip norėtųsi. Šiam nepatogumui spręsti dabar yra labai paprastų sprendimų. Viskas ko jums reikia, tai tiesiog įsigyti WiFi signalo kartotuvą.

Pastarųjų įrenginių galima rasti tiek Lietuvos, tiek Kinijos parduotuvėse. Jeigu WiFi kartotuvą nuspręstumėte įsigyti Kinijoje, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į labai populiarų „WiFi Repeater“ iš AliExpress.

7044 užsakymai, 3502 apžvalgos ir 4.8 bendras reitingas su puikiais atsiliepimais iš Lietuvos pirkėjų. 

Šis WiFi kartotuvas pasižymi ne tik labai gera kaina ir puikiu funkcionalumu, bet ir išskirtiniu patraukliai atrodančiu dizainu. 

Pristatant „WiFi Repeater“ svarbu pridėti ir tai, jog šis WiFi kartotuvas turi integruotą WPS techninį sprendimą. Būtent tai reiškia, jog šį WiFi kartotuvą su savo namų maršrutizatoriumi galite susieti vos kelių mygtukų paspaudimu. Šiuo atveju svarbu dėmesį atkreipti tik į tai, jog WPS funkciją taip pat turi palaikyti ir jūsų namuose naudojamas maršrutizatorius.

Pristatydamas „WiFi Repeater“ gamintojas taip pat tvirtina, jog šis WiFi kartotuvas WiFi signalo aprėpties diapazoną gali padidinti iki 10 metrų atstumu. Trumpai tariant, „WiFi Repeater“ puikiai tinka WiFi signalui sustiprinti konkrečioje patalpoje. Vis dėlto tai tik teoriniai spėjimai, kurie praktikoje gali ženkliai skirtis atsižvelgiant į kiekvieno pastato skirtingas konstrukcines ypatybes.

„WiFi Repeater“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes be WiFi kartotuvo dar gali būti naudojamas ir kaip prieigos taškas AP. Tai reiškia, jog „WiFi Repeater“, esant poreikiui galima jungti prie tinklo įrangos, kuri neturi WiFi.

Pavyzdžiui, galbūt savo garaže turite komutatorių, kuris yra prijungtas prie namuose stovinčio maršrutizatoriaus. Esant tokiai situacijai prie komutatoriaus prijungę „WiFi Repeater“ ir jį nustatę veikti AP režimu garaže prieigą prie interneto galėsite turėti ir įprastu belaidžiu WiFi būdu.

Šis aptartas „WiFi Repeater“ WiFi kartotuvo lankstumas leidžia šį tinklo įrenginį panaudoti gana lanksčiai ne tik namuose, bet ir versle. Gamintojas šiuo atveju mano, jog „WiFi Repeater“ taip pat puikiai tinka naudoti viešbučiuose, biuruose, bibliotekose ar netgi kavinėse.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (3391 vertinimai)
  • Darbo režimai: kartotuvo ir prieigos taško AP.
  • Palaikomi standartai: IEEE 802.11b/g/n.
  • Šifravimas: WEP, WPA, WPA2.
  • Maksimalus pralaidumas: 300 Mbps.
  • Maitinimas: 110 – 230 V.
  • Papildomos funkcijos: WPS palaikymas.
  • Matmenys ir svoris: 9 x 7,5 x 8 cm; 80 g.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: