Rekordiškai geras pasiūlymas naujajam „Amazfit GTS“ - iš EU sandėlio ir pigiau nei iš Kinijos. Europos sandėliai ir geriausios žiemos išpardavimų kainos iš Geekbuying, Gearbest ir AliExpress (TOP 11, Video, 2020 m. 6 savaitė)  ()

- 49 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTS“ (iš Europos sandėlio)

- 40 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Xiaomi Amazfit GTR“ (iš Lenkijos sandėlio, paskutiniai vienetai)

- 29 % nuolaida robotui siurbliui „Lenovo X1“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 46 % nuolaida vienam perkamiausių Ilife siurblių - „ILIFE V8S“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 13 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Oclean Z1“ (iš Čekijos sandėlio)

- 18 % nuolaida 3D spausdintuvui „Alfawise U30“

- 5 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras (iš Čekijos sandėlio)

- 28 % nuolaida belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 20 % nuolaida rankiniam siurbliui „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ (iš Čekijos sandėlio)

- 34 % nuolaida kišeniniam LED žibintuvėliui „Convoy S2+“

- 47 % nuolaida perkamiausiai išorinei baterijai - „70mai Jump Starter“ (iš Lenkijos sandėlio)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Europo sandėlio su mažiausia kaina išmanusis laikrodis „Amazfit GTS“

116.73€ | 49 % nuolaida, iš Europos sandėlio | „Amazfit GTS“ specifikacijos

„Amazfit GTS“ - tai turbūt įspūdingiausias 2019 metų „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kaip du vandens lašai panašus į „Apple Watch“. Ir šiuo metu jis kainuoja kaip niekad pigiai, bet to, pirmą kartą siūlomas iš ES sandėlio, tad jokios rizikos dėl mokesčių. Aprūpintas itin aukštos kokybės 1,65 colių įstrižainės AMOLED ekranu ir net iki 14 dienų tarnaujančia 220 mAh talpos baterija. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko 12 sporto režimu, yra atsparus vandeniui ir taip pat dar gali pasigirti iš aliuminio lydinio pagamintu korpusus.

Džiaugiuosi įsigijęs šį išmanųjį laikrodį, jis pilnai atitinka mano lūkesčius tiek funkcionalumo prasme, tiek kaina. Taip pat esu maloniai nustebintas baterijos galimybėmis. „Amazfit GTS“ naudojuosi jau savaitę, o baterijos energijos lygis vis dar siekia 65%. (Bonnie)

„Man labai patiko Amazfit GTS išmanusis laikrodis - AMOLED ekranas ryškus, labai sodrios spalvos, daug sporto režimų ir net yra „always on display“ funkcija“. Praktiškai išbandė naujausią „Xiaomi“ šedevrą („Amazfit GTS“ apžvalga)

Praktiškai išbandė ir palygino populiariausius 2019 metų „Xiaomi“ išmaniuosius laikrodžius: kas geriau - „Amazfit GTS“ ar „Amazfit GTR“? („Amazfit GTS“ ir „Amazfit GTR“ apžvalga, Video, Kuponai ir rekordinės kainos)

Kaina

Tikrinta 2020 02 04

  • Geekbuying - 116.73€
  • Iš Europo sandėlio, mažiausia kaina
  • į Lietuvą siunčiamas už 1.47€
  • „Gearbest“ - 128.10€
  • iš Kinijos sandėlio
  • Aliexpress - 128.19€
  • iš Kinijos sandėlio

Jeigu kada nors teko domėtis „Apple“, „Samsung“ ar „Huawei“ išmaniaisiais laikrodžiais, tuomet turėtumėte puikiai žinoti, jog jų kainos artėja prie 300 eurų, o kartais gali būti ir dar didesnės. Vis dėlto alternatyvų rinkoje tikrai yra.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis siūlo „Apple Watch“ artimas galimybes, atrodo labai panašiai, o kas svarbiausia, kainuoja tikrai ženkliai mažiau nei kiti panašių galimybių bei kokybės išmanieji laikrodžiai. Tai turbūt bus vienas geriausių ir populiariausių 2019 metų „Xiaomi“ laikrodžių, kuris išsiskiria ne tik puikiu dizainu, tačiau ir puikiomis savybėmis.

Vienas iš esminių išmaniojo laikrodžio akcentų - ekranas. Akivaizdu, jog pagal šį aspektą „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis nurungia daugelį konkurentų. „Amazfit GTS“ turi 1,65 colių įstrižainės AMOLED technologijos lietimui jautrų ekraną, kurio raiška siekia 348 x 442 taškų, o PPI rodiklis atitinkamai yra net 341. Taigi, trumpai tariant šio išmaniojo laikrodžio ekrano kokybė praktiškai niekuo nenusileidžia net ir 5 kartos „Apple Watch“ išmaniajam laikrodžiui.

„Amazfit GTS“ maloniai stebina ir savo baterijos tarnavimo galimybėmis. Šis išmanusis laikrodis turi 220 mAh talpos bateriją, kurios energijos, pasak gamintojo, paprastai turėtų užtekti maždaug 14 dienų. Tuo tarpu, jeigu nuspręstumėte naudoti tik laikrodžio funkcionalumą, tuomet „Amazfit GTS“ be papildomos įkrovos pavyktų naudoti maždaug pusantro mėnesio, t. y. apie 46 dienas.

Aktyviai sportuojantys šį išmanųjį laikrodį įvertins ne tik dėl integruoto realiu laiku veikiančio pulsometro, bet ir dėl itin plataus sporto režimų pasirinkimo. „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis palaiko net 12 sporto režimų, todėl puikiai tinka sporto treniruotėms ne tik salėje, bet ir lauke.

Prie visa to svarbu pridėti ir tai, jog „Amazfit GTS“ yra pilnai atsparus vandeniui ir tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas 5 ATM tipo sertifikatas. Tai reiškia, jog šį išmanųjį laikrodį esant poreikiui be jokių problemų galėsite naudoti ir baseine. Tuo tarpu, iš aliuminio lydinio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė ir mažas svoris garantuoja maksimaliai patogią šio išmaniojo laikrodžio dėvėjimo patirtį bet kuriuo paros metu.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Amazfit GTS“ taip pat gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, todėl praverčia ir peržiūrint socialinių tinklų pranešimus ar žinutes, valdant išmaniojo telefono muzikos grotuvą ar tiesiog norint greitai ir patogiai kiekvieną kartą pamatyti įeinančio skambučio informaciją.

2. Iš Lenkijos sandėlio išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit GTR“

137.35€ | 40 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „Xiaomi Amazfit GTR“ specifikacijos

„Amazfit GTR“ - tai aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa. Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį.

„Amazfit GTR“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2020 02 04

  • Aliexpress - 137.35€
  • Iš Lenkijos sandėlio, paskutiniai vienetai
  • į Lietuvą siunčiamas už 4.35€

„Amazfit GTR“ turi odinę apyrankę su klasikine sagtimi bei metalinį korpusą (galima rinktis tarp aliuminio, titano ir nerūdijančio plieno).

Priklausomai nuo pasirinktos versijos, šis įrenginys sveria tik 36-48 gramus, tačiau turi didelį apvalų spalvotą 1,39 colių AMOLED ekraną (326 PPI rezoliucija), apsaugotą „Corning Gorilla Glass“ nesibraižančiu stikliuku.

Kokybiškas korpusas užtikrina ir apsaugą nuo vandens - „Amazfit GTR“ atitinka 5ATM (50 metrų) panardinimo standartą. Taigi, jo tikrai nereikia nusiimti plaunantis rankas, maudantis duše, upėje ar ežere. 

„Amazfit GTR“ vidus yra ne prastesnis už išorę. Čia - 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintys, „Bluetooth 5.0“, atmosferos slėgio jutiklis, širdies ritmo matuoklis ir kita įranga, reikalinga „Amazfit GTR“ funkcijoms atlikti. 

GPS ir GLONASS navigacijos technologijų kombinacija užtikrina tikslumą - bėgiodami galėsite sekti savo maršrutą. Šios technologijos taip pat suteiks tikslumo ir kitiems matavimams - visada žinosite, kiek tiksliai nubėgote ar nuvažiavote dviračiu.

„Amazfit GTR“ veikia labai greitai - įrenginys be delsimo reaguoja į komandas. Ekranas yra ryškus ir šviesus - informaciją gerai matysite ir saulės šviesoje. 326 PPI rezoliucija užtikrina aukštą detalumo lygį, kuriam šioje kainos kategorijoje niekas negali prilygti.

„Amazfit GTR“ atlieka viską, ko tikitės iš sporto laikrodžio - primena pajudėti, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, matuoja pulsą. Šis įrenginys turi 12 sporto režimų, tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika.

„Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

„Amazfit GTR“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sporto laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. „Amazfit GTR“ pats nustatys jūsų buvimo vietą ir pagal tai pateiks duomenis apie artėjančias orų permainas. Galiausiai, šio laikrodžio korpusas turi ir vieną programuojamą mygtuką, kuris leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

„Amazfit GTR“ baterija apskritai yra vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų. 410 mAh talpos elementas užtikrina bent 24 dienų darbo laiką. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu. Tai pasiekti padėjo itin naši „Bluetooth 5.0“ technologija, taip pat energijos nešvaistantis „Sony“ GPS modulis.

3. Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu robotas siurblys „Lenovo X1“

393.45€ | 29 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBLENOVOX1 | „Lenovo X1“ specifikacijos, atsiliepimai

„Lenovo X1“ – tai išmanusis dulkių siurblys, kuris ypatingas tampa dėl itin didelės 585 mililitrų dulkių surinkimo talpos bei neįtikėtinai tylaus 55 dB triukšmo lygio neviršijančio savo darbo. Šis robotas-siurblys naudoja plaunamą HEPA filtrą, turi tris darbo režimus ir taip pat yra aprūpintas LDS lazerine navigacija bei SLAM algoritmu, kurio pagalba yra sudaromas virtualus patalpų žemėlapis.

Tai labai geru našumu išsiskiriantis išmanusis dulkių siurblys. Šeimoje susitarėme, kad daugiau niekada nesiimsime namų valymo, jeigu neturėsime išmaniojo dulkių siurblio. Šis įrenginys tikrai neįtikėtinai padeda taupyti laiką, o ypatingai, kai namuose yra ne tik šuo, bet ir vaikas. Rekomenduoju. (Erik)

Kaina

Tikrinta 2020 02 04

  • Gearbest - 393.45€
  • Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu GBLENOVOX1
  • į Lietuvą siunčiamas už 4.35€
  • Gearbest - 393.45€
  • Iš Kinijos sandėlio

Išmaniųjų dulkių siurblių pasirinkimas yra itin platus. Be to, rinka praktiškai kiekvieną mėnesį pasipildo bent keliais naujais modeliais. Natūralu, jog esant tokiai situacijai sau tinkamą variantą surasti gana sunku. Jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris būtent šiuo metu planuoja įsigyti išmanųjį dulkių siurblį, tuomet būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį ir į „Lenovo X1“.

Tai 2019 metų pabaigoje sukurtas robotas siurblys. Šis neseniai prekyboje pasirodęs robotas-siurblys tikrai įtiks net ir patiems išrankiausiems pirkėjams. Trumpai tariant, „Lenovo X1“ yra aprūpintas visais svarbiausias techniniais sprendimais, kuriuos tik šiuo metu gali pasiūlyti kokybiškas išmanusis dulkių siurblys, todėl įsigijus tokį namų pagalbininką nusivilti tikrai neteks.

„Lenovo X1“ priešingai nei kiti išmanieji dulkių siurbliai turi tik tris darbo režimus. Vis dėlto jie yra aiškiai apibrėžti ir siūlo būtent tik tai, ko tikrai reikia, todėl šią supaprastiną darbo režimų sistemą galima laikyti privalumu, o ne trūkumu. Trumpai tariant, „Lenovo X1“ gali siurbti arba atlikti drėgną valymą. Tuo tarpu, trečiasis darbo režimas siūlo mišrų režimą, t. y. sausą ir drėgną valymą kartu.

Svarbu įvertinti ir tai, kad „Lenovo X1“ robotas-siurblys gali pasigirti net 2200 Pa siekiančia siurbimo galia. Priminsime, jog šiuo metu rinkoje tokią siurbimo galią siūlo tik keletas išmaniųjų dulkių siurblių. Pavyzdžiui, „Alfawise V10 Max“ pagal šią charakteristiką dar visai neseniai buvo vienvaldis lyderis, tačiau dabar prie šio sąrašo jau galime pridėti ir „Lenovo X1“ išmanųjį dulkių siurblį.

Tiesa, 2200 Pa jau nėra rekordinis pasiekimas robotų siurblių rinkoje. „Xiaomi“ lapkritį nustebino visus gerbėjus pristatydama net 2500Pa siurbimo galią turintį robotą „Xiaomi Mi Robot 1C“. Tačiau pastarasis neturi lazerinės navigacijos ir yra žemesnės klasės nei „Lenovo X1“.

Robotas-siurblys „Lenovo X1“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes šiuo metu yra bene vienas tyliausiai veikiančių išmaniųjų dulkių siurblių rinkoje. Paprastai išmanieji dulkių siurbliai maksimaliai skleidžia apie 60 – 65 dB siekiantį triukšmą, tačiau „Lenovo X1“ čia brėžia naują standartą, nes jau sukuria vos 55 dB siekiantį triukšmą.

Gana neįtikėtinai dar skamba ir tai, jog šis išmanusis dulkių siurblys turi net 585 mililitrų dulkių surinkimo bei 170 mililitrų vandens talpas. O prie to dar pridėjus lazerinę LDS navigaciją bei virtualius patalpų žemėlapius tampa puikiai aišku, jog „Lenovo X1“ turi viską ko tik gali prireikti bet kuriam pirkėjui.

„Lenovo X1“ lyginant su daugeliu kitų išmaniųjų dulkių siurblių tampa daugiau nei akivaizdu, jog šis robotas-siurblys daugelį jų nurungia didesne siurbimo galia, tylesniu darbu bei didesne dulkių surinkimo talpa. Be to, gamintojas taip pat deklaruoja, jog „Lenovo X1“ su vienu baterijos įkrovimu gali išvalyti iki 300 m2 siekiantį plotą, kai tuo tarpu kitų gamintojų išmanieji dulkių siurbliai kol kas retai peržengia 200 m2 ribą. Toks rezultatas gali būti pasiektas tik itin efektyviai veikiančiu maršruto planavimo dėka. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.92 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Galia: 2200 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: 3 darbo režimai (sweeping & mopping mode, sweeping only mode, mopping only mode).
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; Localization and Mapping (SLAM) algoritmas LDS lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja ir parenka optimaliausią bei geriausią valymo maršrutą.
  • Garsas: iki 55 dB.
  • Filtras: HEPA, plaunamas.
  • Apsaugos: jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 585  ml.
  • Vandens talpa: 170 ml;
  • Baterija: 3200 mAh.
  • Valdymas: valdomas taikomąja programa.
  • Išskirtinės savybės: viena didžiausių siurbimo galių rinkoje; didelė dulkių surinkimo talpa; sausas bei drėgnas valymas; išsiskiria tyliu darbu.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 10 cm; 3,68 kg.

4. Iš Lenkijos sandėlio vienas perkamiausių ILIFE siurblių - „ILIFE V8S“

190.18€ | 46 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (1521 vertinimai)

„ILIFE V8S“ sugeba siurbti ir plauti grindis, dėl turimos giroskopo navigacijos sistemingai judėti po kambarį, turi ypatingai didelę atliekų dėžutę – net 750 ml ir tai dvigubai daugiau nei turi įprasti tokio tipo įrenginiai.

„Kai aš pirmą kartą įjungiau šį robotą dulkių siurblį, tai jis pasirodė kaip būtų mažas tankas – juda užtikrintai ir energingai“. Tiesiog milžiniška atliekų dėžutė, plovimo funkcija, giroskopinė navigacija ir pasiūlymas iš Ispanijos sandėlio („ILIFE V8S“ apžvalga, testai, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 02 04

  • Aliexpress - 190.18€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia į Lietuvą nemokamai
  • Lietuvoje kainavo apie 250-300€, dabar visur išparduotas

Dar viena labai svarbi „ILIFE V8S“ savybė, kad galima suplanuoti kambario valymus ir sudaryti tvarkaraštį. Tai reiškia, kad siurblys įsijungs tą dieną ir tą valandą, kurią nurodysime ir taip galima suplanuoti kiekvieną savaitės dieną atskirai.

Pačioje pakuotėje iškart randame garantinį taloną, storą ir išsamią naudojimosi instrukciją įvairiomis kalbomis, tarp kurių yra anglų ir rusų.

Patį robotą dulkių siurblį „ILIFE V8S“, kurio korpusas iškart Aleksui pasirodė, kad yra metalinis, bet iš tikrųjų yra pagamintas iš plastiko. „Tačiau bendrai siurblys atrodo labai gražiai ir, manau, kad puikiai atrodys bet kokių namų interjere.“

Pakuotėje taip pat yra speciali talpa vandeniui su prie jos pritvirtinama mikropluošto šluoste. Tai yra skirta plauti grindims ir Aleksas visą tai tikrai išbandys praktiškai.

Pakuotėje yra ir „ILIFE V8S“ įkrovimo stotelė, o šalia įdėtoje dėžutėje sudėti visi papildomi siurblio priedai: nuotolinio valdymo pultelis, papildoma šluostė, papildomas HEPA filtras, pačio siurblio valymo šepetėlis, maitinimo adapteris su europietišku kištuku į rozetę, 4 šoniniai šepetėliai ir netgi įdėtos dvi baterijos pulteliai.

„ILIFE V8S“ yra 33 cm diametro, o aukštis – 8 cm. Viršuje siurblys turi 5 valdymo mygtukus ir ganėtinai didelį ekraną. Pačio siurblio įjungimo mygtukas yra jo šone. Paspaudus šį mygtuką, užsidega jo ekranas, kuriame rodoma kiek dar liko baterijos energijos, laikas ir savaitės diena.

Siurblio priekyje yra būtinas ir standartinis judantis bamperis su įtaisytais jutikliais nuo trankymosi į kitus objektus, o siurblio gale įtaisyta „tiesiog milžiniška atliekų dėžutė, kurios talpa yra 750 ml. Jūs tik pažiūrėkite, ji beveik tokio pačio dydžio, kaip visas siurblys“.

Kaip kompanijai pavyko taip padaryti? Aleksas teigia, kad šios atliekų dėžutės konstrukcija yra neįprasta ir kompanija patį atliekų siurbimo varikliuką įtaisė pačioje atliekų dėžutėje.

Atliekų dėžutėje yra HEPA filtras, paroloninis filtras ir tinklelis. Pastaruosius abu galima plauti vandeniu, tačiau HEPA filtro negalima.

Siurblio apačioje yra du dideli ratukai, o pačiame priekyje mažesnis ir į visas puses pasisukantis ratukas. Didelė siurbimo anga, kuri šiek tiek amortizuojasi ir turi papildomą guminę sienelę – „visa tai yra padaryta tam, kad kuo geriau siurblys priglustų prie grindų ir jas išvalytų“.

Kaip galima suprasti, šis siurblys neturi pagrindinio didžiojo šepečio, tačiau turi du lengvai keičiamus šoninius šepetėlius.

Žinoma, apačioje yra ir du kontaktai, per kuriuos yra įkraunama dulkių siurblio baterija bei davikliai, apsaugantys robotą nuo kritimų nuo laiptų ir kitų aukštų paviršių.

„Minusai? Plastikinis korpusas, kurį galima lengvai subraižyti ir kartais praleidžia vietas, kurias turėtų išvalyti.

Kalbant apie grindų plovimą, tai spręsti jums. Tokią funkciją ILIFE V8S turi, tačiau super efektyvia jos nevadinčiau.

Tačiau vertinant bendrai, man šis robotas dulkių siurblys labai patiko. Galingas, su rekordiškai didele atliekų dėžute, atrodo labai gražiai ir stilingai.“

5. Iš Čekijos sandėlio robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - giroskopo navigacija, su 1800 Pa galia, grindų plovimu ir HEPA filtru

164.70€ | 5 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ neabejotinai pats populairiausias šio pusmečio robotas siurblys iš Kinijos - rudenio pabaigoje jis buvo išpirktas ir dabar vėl pasirodė prekyboje. Ir ne bet kur, o Čekijos sandėliuose. Tai modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Perkamiausias robotas siurblys iš Kinijos iki 200€ - 1800Pa, giroskopinė navigacija, plovimo funkcija, svarbiausi privalumai, trūkumai ir ką apie jį kalba pirkėjai („Alfawise V8S PRO E30B“ atsiliepimai, Video)

Daugybę robotų siurblių išbandęs apžvalgininkas: „Tai turbūt geriausias robotas siurblys tokioje kainų kategorijoje“. Kuo toks ypatingas „Alfawise V8S Pro“? („Alfawise V8S Pro“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 02 04

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 164.70€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 5 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.19€

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis.

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. 

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus.

6. Iš Čekijos sandėlio elektrinis dantų šepetėlis „Oclean Z1“

33.85€ | 13 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Oclean Z1“ specifikacijos

„Oclean Z1“ – tai naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis, kuris turi 3 valymo režimus bei 32 intensyvumo lygius ir dar gali pasigirti pilnai magnetiniu šerelių nenaudojančiu varikliu, kuris geba užtikrinti 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį. Tai vienas iš nedaugelio elektrinių dantų šepetėlių rinkoje su dirbtiniu intelektu bei išskirtine technologija, kuri analizuoja dantų valymo progresą ir jį atvaizduoja išmaniajame telefone.

Kaina

Tikrinta 2020 02 04

  • „Gearbest“33.85€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Dabar parduodamas su 13 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.68€

Jeigu ieškote elektrinio dantų šepetėlio, kurį taip pat būtų galima susieti ir su išmaniajame telefone diegiama taikomąją programa, tuomet naujos kartos „Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlis kaip tik jums. Šis elektrinis dantų šepetėlis net ir patį išrankiausią pirkėją gali nustebinti ne tik gera kaina, bet ir išskirtiniu funkcionalumu.

„Oclean“ garsėja savo šepetėliais kaip itin aukštos kokybės ir geros kainos produktais, o „Oclean Z1“ – naujasis produktas gausioje šeimoje. Kuo jis skiriasi nuo prieš tai buvusių šepetėlių, matyti šioje lentelėje:

„Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlis tarpusavyje apjungia du svarbiausius akcentus – tai aparatinę bei programinę įrangą. Būtent šių dviejų akcentų sąveika šiuo metu yra vienas iš svarbiausių akcentų siekiant sukurti maksimaliai funkcionalų ir kiekvieno pirkėjo poreikius tenkinantį elektrinį dantų šepetėlį.

Aukštą net 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį šiuo atveju padeda užtikrinti „Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje integruotas galingas variklis. Gamintojas tvirtina, jog šis variklis yra pilnai magnetinis ir nenaudoja šerelių, todėl skleidžia ne didesnį nei 45 dB triukšmą, ko rezultatas – ne didesnis nei 60 dB bendras sukeliamas triukšmas „Oclean Z1“ naudojant net ir galingiausiu režimu.

Pristatant „Oclean Z1“ elektrinį dantų šepetėlį svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog tai yra vienas iš retų atveju, kai elektrinis dantų šepetėlis remiasi dirbtiniu intelektu paremtomis technologijomis. Šis techninis sprendimas itin pravers jautresnių dantų savininkams. Trumpai tariant, „Oclean Z1“ geba įvertinti dantų spaudimui naudojamą jėga ir pagal tai kiekvieną kartą gali automatiškai parinkti patį tinkamiausią šepetėlio galvutės vibracijos dažnį.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog „Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje dar yra integruotas ir šešių ašių giroskopas. Būtent jo pagalba „Oclean Z1“ analizuoja ir įvertina dantų valymo įpročius, kuriuos vėliau bet kada galite peržiūrėti taikomojoje programoje. Pavyzdžiui, šis elektrinis dantų šepetėlis gali įvertinti atitinkamų dantų grupių valymo trukmę, geba nustatyti bendrą dantų valymui skiriamą laiką bei taip pat aptinka valymo metu užfiksuotą vidutinę dantų spaudimo jėgą.

Įdomu, jog „Oclean Z1“ turi tik tris dantų valymo režimus (valymo, balinimo ir masažo), tačiau iš viso siūlo net 32 šių režimų intensyvumo lygius. Gamintojas tvirtina, jog „Oclean Z1“ taikomoji programa gali pasiūlyti daugybę įvairių dantų valymo programų, kurių kiekviena šiuo atveju nurodo kokį valymo režimą bei intensyvumo lygį reikėtų pasirinkti norint pasiekti geriausią dantų valymo komfortą.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog „Oclean Z1“ elektrinio dantų šepetėlio galvutės naudoja „Dupont Tynex“ 0,152 milimetrų storio šerelius. Naudojant specialią technologiją šiose galvutėse pavyksta sutalpinti žymiai daugiau nei įprastai šerelių, o tai atitinkamai garantuoja ženkliai didesnį dantų valymo efektyvumą. Be to, šie šereliai yra papildomai suapvalinti, todėl lengviau leidžia pasiekti sunkiai prieinamas apnašas ir taip pat padeda išvengti dantenų pažeidimų.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, jog šis elektrinis dantų šepetėlis yra atsparus vandeniui (IPX7) ir sveria mažiau nei 100 gramų, todėl turėtų itin patikti daug keliaujantiems. Šalia to dar norisi pridėti ir tai, jog „Oclean Z1“ integruota 800 mAh talpos baterija įsikrauna vos per dvi valandas, o vėliau be papildomos įkrovos šis elektrinis dantų šepetėlis gali būti naudojamas net iki 30 dienų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.96 balai iš 5 (56 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 40000 kartų per minutę.
  • Baterija: 800 mAh.
  • Valymo režimai: 3 valymo režimai, kurie iš viso siūlo 32 intensyvumo lygius.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, jas gamina „Dupont“; galvutės yra papildomai apdorotos ir turi didesnį nei įprastai užapvalintų šerelių tankį.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Programėlė: „Oclean“.
  • Išskirtinės savybės:
    • keičiamos galvutės;
    • itin aukštas vibracijos dažnis;
    • mėnesį laikanti baterija;
    • darbo režimai su keičiamais intensyvumo lygiais;
    • dirbtiniu intelektu pagrįstas mechanizmas, kuris padeda išvengti per didelio dantų spaudimo. 
  • Dydis ir masė: 24,35 x 2,44 x 2,44 cm; 94 g.

7. Iš Čekijos sandėlio 3D spausdintuvas „Alfawise U30“

155.55€ | 18 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise U30“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise U30“ - tai mėgėjiškas 3D spausdintuvas, kurį surinkti turi patys pirkėjai. Jis gali spausdinti vidutinio dydžio daiktus, o 0,4 mm spausdinimo galvutė yra tvirta ir tiksli. „Alfawise U30“ turi paprastą aliuminį rėmą - pirkėjai džiaugiasi, kad jį lengva surinkti, o ekraną galima sumontuoti bet kurioje pusėje. Pirkėjai taip pat pastebi, kad šiuo įrenginiu lengva naudotis, o ir atspausdintų gaminių kokybė yra gera.

Nuostabu gauti „Alfawise U30“ 2018-ųjų pabaigoje. Nors jis tikrai negali spausdinti tokių didelių daiktų kaip U20, jis turi visas savybes, kurių norėjau, įskaitant 0,1 mm storio sluoksnius su 0,4 mm galvute. Liečiamas ekranas gali būti įrengtas bet kurioje pusėje. Galiu jį valdyti ir kaire ranka – iš tikrųjų patogus sprendimas kairiarankiams. Man patinka naudotojo sąsaja – visi spausdintuvai turėtų turėti lietimui jautrius ekranus. Beje, programinė įranga yra atminties kortelėje, kuri atkeliauja su „Alfawise U30“. (Emile)

Kaina

Tikrinta 2020 02 04

  • „Gearbest“155.55€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Dabar parduodamas su 18 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.15€

„Alfawise U30“ – tai mėgėjiškas 3D spausdintuvas, skirtas namų naudojimui. Juo galima spausdinti įvairias plastikines ar medienos kompozito skulptūrėles, kurti prototipus ar netgi įvairius naudingus daiktus. Tiesa, šie daiktai turi tilpti 220 x 220 x 250 mm erdvėje, nes tai yra spausdinimo erdvės išmatavimai. „Alfawise U30“ pas pirkėjus atkeliauja nesurinktas, tačiau į vietas sumontuoti visas detales nėra taip jau sunku. Geriausia tai, kad taip pirkėjams suteikiama ir šiek tiek laisvės – galite pasirinkti, kurioje pusėje montuoti 2,8 colių spalvotą liečiamą ekraną, kuriuo šis įrenginys ir valdomas.

„Alfawise U30“ yra pakankamai paprastas įrenginys. Viena ašimi juda stalas (pirmyn-atgal), kitomis dviem (aukštyn-žemyn ir į kairę- į dešinę) juda spausdinimo galva. „Alfawise U30“ turi aliumininį rėmą su viršuje esančiu užpildo ritės laikikliu. Maitinimo blokas slepiasi po įrenginiu – taip tiesiog saugiau.

„Alfawise U30“ gali spausdinti ir 120 mm/s greičiu, tačiau gamintojas rekomenduoja likti 30 - 70mm/s rėmuose – taip saugiau ir tausojama įranga. Kiekvieno išlieto sluoksnio storis - 0,1-0,4 mm. Taigi, kaip galite įsivaizduoti, spausdinimas tikrai užtrunka, tačiau dėl to baimintis nereikėtų. Jei „Alfawise U30“ pritrūks užpildo, tai apie tai jus informuos. Jei netikėtai nutrūks elektros tiekimas ar užpildas visiškai baigsis, sugrįžę vieno mygtuko paspaudimu galėsite darbą tęsti.

„Alfawise U30“ gali spausdinti ir iš kompiuterio, prijungto per USB laidą, ir iš atminties kortelės. Taigi, „Alfawise U30“ gali veikti ir be kompiuterio – kartais taip tiesiog patogiau. Tuomet įrenginį galėsite valdyti spalvotu 2,8 colių lietimui jautriu ekranu. Iki 250 °C įkaistanti 0,4 mm spausdinimo galvutė gali susitvarkyti su visais populiariausiais užpildais, įskaitant ABS, PLA ir medienos kompozitą.

„Alfawise U30“ nėra pirmasis „Alfawise“ gamintojo 3D spausdintuvas - ši kompanija gerokai anksčiau, 2018 metų pirmoje pusėje anonsavo gerokai brangesnį 3D spausdintuvą - „Alfawise U20“ (dabar su 14 % nuolaida kainuoja 248.88€ ir yra parduodamas tiesiai iš Čekijos sandėlio). Nors „Alfawise U30“ yra naujesnis įrenginys, bet nėra geresnis nei „Alfawise U20“.

„Alfawise U20“ spausdintuvas turi didesnę spausdinimo erdvę (300 x 300 x 400 mm), šildomą stalą, didesnį spausdinimo greitį (iki 150 mm/s) ir kitus privalumus. Tačiau „Alfawise U30“ yra lengvesnis, paprastesnis, lengviau surenkamas ir gerokai pigesnis 3D spausdintuvas. Pagal atsiliepimus, jis veikia beveik lygiai taip pat gerai, tačiau yra kur kas prieinamesnis - ko gero „Alfawise U20“ yra per brangus pradedantiesiems ir gamintojas nusprendė išleisti suspaprastintą versiją.

Visos šios savybės nulėmė ir tai, kad „Alfawise U30“ pirkėjai yra labai patenkinti šiuo įrenginiu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.72 balai iš 5 (508 vertinimai)
  • Spausdinimo erdvė: 220 x 220 x 250 mm.
  • Spausdinimo greitis: maksimalus – 120 mm/s, rekomenduojamas - 30 - 70mm/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1-0,4 mm.
  • Spausdinimo galvutės dydis: 0,4 mm.
  • Galimi užpildai:  PLA, ABS, medienos kompozitas.
  • Galvutės temperatūra:  iki 250 °C.
  • Ekranas: 2,8 colių lietimui jautrus ekranas
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis
  • Korpusas: aliuminis rėmas
  • Kitos savybės: perspėjimas dėl pasibaigusio užpildo, galimybė pratęsti pristabdytą darbą vienu paspaudimu.
  • Valdymas: liečiamu ekranu 2,8 colių spalvotu ekranu arba prisijungus prie „Windows“ / „Linux“  ar MAC kompiuterio.
  • Masė ir matmenys: 42,50 x 40,20 x 50,50 cm; 7,8 kg

 

8. Iš Lenkijos sandėlio, rekordiškai žema kaina belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“

189.55€ | 28 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (4334 vertinimai)

„Dreame V9“ ir „Dreame V9P“ yra vieni iš populiariausių „Xiaomi“ rankinių siurblių, pristatyti 2019 metų vasaros pabaigoje, tačiau tapo taip beprotiškai perkami, kad per rudenį pateko į TOP 10 perkamiausių prekių per visus 2019 metus iš AliExpress. Įvertinant tai, kad kaina labai gera, o siūlomas iš Čekijos sandėlio, Europoje jo pirkimai dar nesibaigė. Pagal technines specifikacijas abu modeliai iš esmės identiški, labiausiai skiriasi jų dizainas - „Dreame V9P“ papuoštas metaline apdaila,  „Dreame V9“ - paprastesnis. 

2019 m. vasaros naujiena iš „Xiaomi“: labai geros kainos, net 20 kPa galios rankinis siurblys „Dreame V9P“ su fantastiškai patogiu laikikliu - dar geriau nei „Roidmi F8“? („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

„Sąžiningai, esu šokiruotas. Iš kur čia tiek visko?“ Išbandė masiškai perkamą šių metų naujieną „Dreame V9P“ belaidį dulkių siurblį - „atrodo, kad iki šiol niekada nebūčiau tvarkęs namų“ („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 02 04

  • Aliexpress - 189.55€
  • 28 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Xiaomi Dreame V9P“ pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir labai geromis techninėmis savybėmis: 20 000 Pa siurbimo galia, puikus penkių etapų HEPA filtravimas - atgal išleidžia iki 99,99 proc. išvalytą orą, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. Išties šaunios savybės.

„Xiaomi Dreame V9P“ siurblys sulaukia labai daug gerų pirkėjų atsiliepimų ir pirkėjai iš Lietuvos džiaugiasi grietu siurblio pristatymu, kad nereikėjo mokėti papildomų mokesčių už muitą, labai gera siurblio pagaminimo kokybe, didele jo galia ir puikiu veikimu.

O štai šis apžvalgininkas detaliai išbandė bei ištestavo „Xiaomi Dreame V9P“ ir teigia, kad:

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti. Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

9. Iš Čekijos sandėlio naujausias ir fantastiškai populiarus rankinis siurblys „Xiaomi Dreame V10 Boreas“

237.27€ | 20 % nuolaida | 5 balai iš 5 (325 vertinimai)

Belaidis dulkių siurblys „Dreame V10 Boreas“, kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, pasižymi puikiais dizaino sprendimais, aukščiausia pagaminimo kokybe ir labai gerais techniniais parametrais.

Kaina

Tikrinta 2020 02 04

  • Aliexpress - 238.08€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 20 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

„Dreame V10 Boreas“ yra kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10 Boreas“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10 Boreas“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10 Boreas“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

10. Labai gera kaina LED žibintuvėliui „Convoy S2+“

14.44€ | 34 % nuolaida | 5 balai iš 5 (21 vertinimai)

Kišeninis LED žibintuvėlis „Convoy S2+“ – tai įrenginys, kurį galite palikti automobilyje ar tiesiog visada nešiotis kišenėje.

Vienas geriausių žibintuvėlių, kokius tik esu laikęs savo rankose. Galingas, ryškus, kokybiškas. LED elementas yra labai kokybiškas, o korpuso dizainas leidžia elektronikai efektyviai aušintis. Aišku, naudojant su maksimaliu ryškumu korpusas ima kaisti. Įsigijau jau antrą ir esu labai patenkintas. (Billar)

Kaina

Tikrinta 2020 02 04

  • Gearbest - 14.44€
  • Taikoma 34 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 0.07€

Šis žibintuvėlis turi išvaizdų, bet gana kompaktišką aliuminio korpusą ir sveria vos 90 gramų. „Convoy S2+“ naudoja vieną 18650 standarto bateriją (kuri nėra pridedama).

„Convoy S2+“ turi vieną LED elementą, kurio skleidžiamos šviesos intensyvumas pasiekia net 1000 liumenų. Žinoma, ryškumas yra reguliuojamas – silpnesnis režimas leidžia sutaupyti baterijos energijos. Pasiekiama šviesos spalvos temperatūra yra maždaug 6500-7000K. Spindulio nuotolis – 50-100 metrų.

„Convoy S2+“ turi stiklinį lęšį, tačiau nereikėtų manyti, kad šis žibintuvėlis yra labai trapus.

Gamintojas teigia, kad jis išgyventų ir nukritęs iš 1,5 metrų aukščio. Jis taip pat yra atsparus vandeniui.

„Convoy S2+“ ilgis siekia 12,18 cm, o įjungimo mygtukas yra galinėje dalyje, todėl tai iš tikrųjų yra labai patogus mažas žibintuvėlis.

11. Iš Lenkijos sandėlio perkamiausia išorinė baterija - „70mai Jump Starter“

48.53€ | 47 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (639 vertinimai)

Fantastiškai populiari išorinė baterija ir tuo pačiu automobilio užvedimui skirtas prietaisas - „70mai Jump Starter“. Toks daikčiukas labai pravers atėjus šaltajam metų sezonui ir kai ryte reikės užvesti automobilį, „70mai Jump Starter“ bus būtent tas pagalbininkas.

Įspūdingas testas, kaip užvesti automobilį, jei jo akumuliatorius visiškai išsikrovęs ir rodo vos 6V: štai ką gali „Xiaomi“ išorinė baterija („70mai Jump Starter“ apžvalga, testavimas, Video, Išpardavimas iš Lenkijos sandėlio)

Kaina

Tikrinta 2020 02 04

  • Aliexpress - 48.53€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia už 3.86€

Jis turi 11 100 mAh (41,07Wh) talpos bateriją ir didžiausia srovė pasiekia 600A. Jis tinka daugeliui transporto priemonių - 12V, bet netinka 24V.

Tuo pačiu „70mai Jump Starter“ turi žibintuvėlį, ant korpuso LED indikatorius, kurie informuos apie baterijos energijos likutį, ir tuo pačiu su juo galėsime įkrauti kitus įrenginius: išmaniuosius telefonus, planšetes ir kt.

Nurodoma, kad „70mai Jump Starter“ baterijos energijos užteks automobilį užvesti iki 40 kartų, kol ją vėl reikės įkrauti.

„70mai Jump Starter“ įkrovimas užtrunka 5,5 val bei palaiko įvairias apsaugos priemones: nuo perkrovos, temperatūros, trumpo jungimo ir kt.

Džiugu ir tai, kad pakuotėje jau yra visos reikiamos priemonės ir nieko papildomai pirkti nereikės.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: