TOP 10 geriausių kainų Kinijos turgelyje: fantastiškas „Xiaomi Mi 9T“ išpardavimas - tokios kainos dar nebuvo, iš Lenkijos sandėlio mažiausia kaina „ILIFE V8S“ robotui ir labai geras pasiūlymas 4K TV priedėliui - už tokią kainą geresnio negausite (Video, 2020 m. 8 savaitė)  ()

- 34 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9T“ (su nuolaidos kuponu)

- 49 % nuolaida vienam perkamiausių Ilife siurblių - „ILIFE V8S“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 77 % nuolaida populiariam peilių rinkiniui „Sowoll“

- 35 % nuolaida universaliems kabliukams „Xiaomi Happy Life Hook“

- 18 % nuolaida mini oro drėkintuvui „Xiaomi Happy Life“

- 36 % nuolaida 4K TV priedėliui „VONTAR X3“

- 27 % nuolaida asmenukių lazdai „Baseus Bluetooth Selfie Stick“

- 7 % nuolaida nuotoliniu būdu valdomam automobiliui „JJRC Q70 RC Car“

- 19 % nuolaida pilnai automatiniam multimetrui „Apexel ET8103“

- 14 % nuolaida konstruktoriui vaikams iš Kinijos - „13-in-1 Solar Robot“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Fantastiškas „Xiaomi Mi 9T“ išpardavimas su nuolaidos kuponu - geresnės kainos iki šiol nebuvo

227€ | 34 % nuolaida + nuolaidos kuponas BGXMT901 | 4.97 balai iš 5 (657 vertinimai)

Fantastiška kaina nuostabiam telefonui - „Xiaomi Mi 9T“ dažnai vadinamas geriausiu 2019 metų telefonu iki 300€ ir tiesiog pagal savo galimybes ir kainą neturi konkurentų. O dabar jį galima įsigyti už 227€ - retai pasitaikinati galimybė. 

„Tokioje kainoje tai yra beprotiškai geras pasirinkimas“. Apžvalga

„Telefonas, kuris tiesiog susprogdino rinką ir prikaustė tiek technologijų gerbėjų, tiek paprastų naudotojų dėmesį“. „Xiaomi Mi 9T“ apžvalga: privalumai ir trūkumai (Video)

Kuris „Xiaomi“ telefonas yra geriausias - „Mi 9“, „Mi 9 SE“, „Mi 9T“ ar „Mi 9 Lite“? Kas iš jų nuvylė, kuris nevertas savo kainos, o kurį tikrai verta pirkti (Apžvalga, Specifikacijos, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 02 21

  • Banggood - 227€
  • Su nuolaidos kuponu BGXMT901
  • rekordiškai gera kaina, pasiūlymų kiekis ribotas
  • Gearbest - 255.85€
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T802
  • Aliexpress - nuo 247.06€
  • Lietuvoje - 299€

„Xiaomi Mi 9T“ atrodo tikrai įspūdingai – priekyje turime didelį ekraną be išpjovos, kurį juosia ploni rėmeliai, o nugarėlė pagaminta iš lenkto stiklo su holografine danga. Telefono surinkimo kokybė yra tikrai flagmanų lygio. Gamintojas nepamiršo ir apie smulkmenas: metalinis pagrindinę kamerą juosiantis rėmelis čia kruopščiai nugaląstas taip, kad netrukdytų pirštams, o C tipo USB jungtis išdėstyta lygiai per centrą.

Vertėtų atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi“ išsaugojo šviesos indikatorių, kuris vis dažniau dingsta iš šiuolaikinių berėmių išmaniųjų. Čia jis išdėstytas ant viršutinės kraštinės, ant išstumiamos priekinės kameros skydelio. 

Dviejų SIM kortelių lizde deja, neatsirado vietos kombinuotam microSD lizdui, tačiau gamintojas nepagailėjo vietos senai gerai ausinių jungčiai, kuriai dar ir pažadėjo Hi-Res Audio sertifikatą.

„Xiaomi Mi 9T“ negali pasigirti įspūdinga ergonomika. Turint omenyje 6,39 col. ekrano įstrižainę ir gabaritus artimus „Mi 9“ modeliui, jis sveria tik 20 gramų daugiau. Taip, tai nėra plyta, tačiau tikriausiai nenorėtumėte, kad jis nukristų ant veido užmigus naršant internete.

Ekrane integruotas optinis pirštų atspaudų skaitytuvas lyginant su ultragarsiniu, tokiu, kokį turi „Samsung Galaxy S10“, veikia kiek lėčiau, tačiau skųstis neverčia.

Madingas AMOLED ekranas be išpjovos

„Xiaomi Mi 9T“ gavo stilingą ir iš tikrųjų berėmį AMOLED ekraną su integruotu jame pirštų atspaudų skaitytuvu. Jokių ekrano išpjovų čia nėra. Kaip taisyklė, AMOLED ne visada sąžiningai perteikia spalvas, tačiau visada tos spalvos yra ryškios ir sodrios. „MIUI 10“ nustatymuose galima rankiniu būdu nustatyti spalvinę temperatūrą arba pasirinkti vieną iš trijų nustatymų. Raiškos keisti negalima, ji čia yra 2340x1080 pikselių.

Yra galimybė aktyvuoti „Always-On-Display“ režimą tam, kad užrakintame ekrane visada būtų atvaizduojamas laikas. Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kad pirštų atspaudų skaitytuvo zona yra visada išskirta užrakintame ekrane: tereikia paimti išmanųjį į rankas ir matysime, kur reikėtų pridėti pirštą. Turint omenyje šio modelio kainą, jo ekraną galima vertinti kaip labai puikų. Taip, tai nėra pats geriausias ekranas pasaulyje, tačiau jis čia didelis, tikrai ryškus, berėmis ir su visomis madingomis savybėmis.

Greitas, galingas ir ilgai veikiantis

„Xiaomi Mi 9T“ yra aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 730“ procesoriumi. Tai naujas aštuonių branduolių lustas, pagamintas pagal 8 nanometrų technologiją. „Qualcomm Snapdragon 730“ procesorių sudaro šeši energiją taupantys branduoliai ir du didelio našumo branduoliai.

Sumažinto tranzistorių dydžio ir branduolių išdėstymo dėka, lusto įkaitimo lygis yra vidutiniškas, o našumo rezultatai lenkia 2017 m. flagmanus, tokius kaip „OnePlus 5“ ar „Galaxy S8“.

„Xiaomi Mi 9T“ turi 6 GB operatyviosios RAM atminties ir priklausomai nuo versijos skiriasi tik saugyklos dydis. Jos šiame modelyje gali būti arba 64 GB, arba 128 GB. Deja, įdėti atminties kortelės čia negalima.  

Procesoriaus lusto struktūra taip pat teigiamai veikia telefono baterijos autonominio veikimo laiką. Didelė 4000 mAh talpos baterija užtikrina iki pusantros dienos stabilaus naudojimo net ir su įjungtu Always-On-Display ekranu. Naršant internete telefono baterijos užtenka daugiau nei 11 val., o vaizdo įrašų peržiūrai – daugiau nei 17 val. Tokie rezultatai tikrai stebina gerąja prasme.  

„Xiaomi Mi 9T“ kameros

Ko gero sutiksite, kad pagrindiniu tikrų flagmanų parametru jau tapo ne našumas ir net ne dizainas, o kamera. Vertėtų pasakyti, kad „Xiaomi Mi 9T“ fotografavimo galimybės yra tikrai neblogos, nors šis išmanusis ir nepriklauso flagmanų žvaigždžių lygai.

Pagrindinę kamerą sudaro trys moduliai: 8 Mpx teleobjektyvas, 13 Mpx itin plataus kampo objektyvas ir pagrindinis 48 Mpx „Sony IMX5872“ modulis, tas pats, kuris naudojamas „Xiaomi Mi 9“ flagmane ir „DxOMark“ reitinge pelnė jam 107 balus.

Portretams skirtas teleobjektyvas ir itin plataus kampo objektyvas tinka tik mėgėjiškam fotografavimui asmeniniams archyvams. Žinoma, neatimsime iš jų meninių plataus kampo ir pakankamai švaraus „bokeh“ išlieto fono savybių, kurių ko gero ir pakaks daugelius naudotojų. Tačiau reiklesnius mobiliai fotografijai naudotojus triukšmas, neaukštos kokybės vaizdų detalizacija ir silpnas dinaminis diapazonas privers paprakaituoti redaguojant nuotraukas.

Pagrindiniam 48 Mpx kameros moduliui priekaištų rasti sudėtinga. Įprastu režimu kameros programinė įranga apjungia visus 4 fizinius pikselius į 1 super pikselį, kas leidžia kamerai pagauti daugiau šviesos ir detalių 12 Mpx raiškos kadruose. Tiesa, šis kameros modulis neturi optinio vaizdo stabilizavimo funkcijos, tačiau šią problemą neblogai išsprendžia skaitmeninis stabilizavimas, kurio algoritmas veikia tiksliai bei patikimai net ir tamsiuoju paros metu.  

Kalbant apie filmavimo galimybes, vertėtų paminėti, kad „Mi 9T“ filmuoja 4K raiškoje su 30 kadrų per sekundę sparta bei 1080p raiškoje su 30 ir 60 kadrų per sekundę sparta. Taip pat telefonas moka užfiksuoti sulėtintus „slow-motion“ filmukus. Filmuoti galima kiekvienu iš trijų kameros modulių, tačiau negalima jų perjungti filmavimo metu.

4K raiškos filmukų kokybė yra tikrai gera, tačiau jų sklandumas nėra aukščiausio lygio. Štai jau 1080p raiškos vaizdo įrašai yra sklandūs ir puikiai stabilizuoti, tačiau pasižymi ryškiai mažesniu detalumu nei 4K filmukai. Gaila, kad nėra filmavimo palaikymo 4K raiškoje su 60 kadrų per sekundę sparta.

Vienas svarbiausių šio telefono išskirtinumų yra iššokanti priekinė kamera. Iššoka arba gal tikslingiau būtų pasakyti išvažiuoja šis priekinės kameros blokelis pakankamai greitai. Tiesiog paspaudžiate mygtuką ir ji jau beveik iškart yra pasirengusi darbui. Bendrai viskas čia vyksta praktiškai taip pat greitai, kaip kamerų perjungimas daugelyje išmaniųjų. Tam, kad priekinė kamera pasislėptų, galima arba vėl paspausti kamerų perjungimo mygtuką arba tiesiog išeiti iš programėlės. Priekine kamera užfiksuotų nuotraukų kokybė prilygsta „Mi 9 SE“, o tai reiškia, kad asmenukės gaunasi pakankamai geros, tačiau ne geriausios ir ypač tos kokybės trūksta, žinoma, tamsiuoju paros metu.

Apibendrinimas

„Xiaomi Mi 9T“ tikrai galima laikyti vienu geriausių telefonų už protingą kainą. Šiuolaikiškas dizainas ir kokybiškos medžiagos, ilgai veikianti talpi baterija, labai nebloga kamera ir optimalus procesius: ko dar gali reikėti už tokią kainą?

2. Iš Lenkijos sandėlio, labai gerai kaina vienam perkamiausių ILIFE siurblių - „ILIFE V8S“

184.27€ | 49 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (1662 vertinimai)

Itin populiarus ir perkamas „ILIFE V8S“ sugeba siurbti ir plauti grindis, dėl turimos giroskopo navigacijos sistemingai judėti po kambarį, turi ypatingai didelę atliekų dėžutę – net 750 ml ir tai dvigubai daugiau nei turi įprasti tokio tipo įrenginiai.

„Kai aš pirmą kartą įjungiau šį robotą dulkių siurblį, tai jis pasirodė kaip būtų mažas tankas – juda užtikrintai ir energingai“. Tiesiog milžiniška atliekų dėžutė, plovimo funkcija, giroskopinė navigacija ir pasiūlymas iš Ispanijos sandėlio („ILIFE V8S“ apžvalga, testai, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 02 21

  • Aliexpress - 184.27€
  • Iš Lenkijos sandėlio, labai gera kaina
  • Siunčia į Lietuvą nemokamai
  • Lietuvoje kainavo apie 250€ ir iš esmės viskas išparduota

Dar viena labai svarbi „ILIFE V8S“ savybė, kad galima suplanuoti kambario valymus ir sudaryti tvarkaraštį. Tai reiškia, kad siurblys įsijungs tą dieną ir tą valandą, kurią nurodysime ir taip galima suplanuoti kiekvieną savaitės dieną atskirai.

Pačioje pakuotėje iškart randame garantinį taloną, storą ir išsamią naudojimosi instrukciją įvairiomis kalbomis, tarp kurių yra anglų ir rusų.

Patį robotą dulkių siurblį „ILIFE V8S“, kurio korpusas iškart Aleksui pasirodė, kad yra metalinis, bet iš tikrųjų yra pagamintas iš plastiko. „Tačiau bendrai siurblys atrodo labai gražiai ir, manau, kad puikiai atrodys bet kokių namų interjere.“

Pakuotėje taip pat yra speciali talpa vandeniui su prie jos pritvirtinama mikropluošto šluoste. Tai yra skirta plauti grindims ir Aleksas visą tai tikrai išbandys praktiškai.

Pakuotėje yra ir „ILIFE V8S“ įkrovimo stotelė, o šalia įdėtoje dėžutėje sudėti visi papildomi siurblio priedai: nuotolinio valdymo pultelis, papildoma šluostė, papildomas HEPA filtras, pačio siurblio valymo šepetėlis, maitinimo adapteris su europietišku kištuku į rozetę, 4 šoniniai šepetėliai ir netgi įdėtos dvi baterijos pulteliai.

„ILIFE V8S“ yra 33 cm diametro, o aukštis – 8 cm. Viršuje siurblys turi 5 valdymo mygtukus ir ganėtinai didelį ekraną. Pačio siurblio įjungimo mygtukas yra jo šone. Paspaudus šį mygtuką, užsidega jo ekranas, kuriame rodoma kiek dar liko baterijos energijos, laikas ir savaitės diena.

Siurblio priekyje yra būtinas ir standartinis judantis bamperis su įtaisytais jutikliais nuo trankymosi į kitus objektus, o siurblio gale įtaisyta „tiesiog milžiniška atliekų dėžutė, kurios talpa yra 750 ml. Jūs tik pažiūrėkite, ji beveik tokio pačio dydžio, kaip visas siurblys“.

Kaip kompanijai pavyko taip padaryti? Aleksas teigia, kad šios atliekų dėžutės konstrukcija yra neįprasta ir kompanija patį atliekų siurbimo varikliuką įtaisė pačioje atliekų dėžutėje.

Atliekų dėžutėje yra HEPA filtras, paroloninis filtras ir tinklelis. Pastaruosius abu galima plauti vandeniu, tačiau HEPA filtro negalima.

Siurblio apačioje yra du dideli ratukai, o pačiame priekyje mažesnis ir į visas puses pasisukantis ratukas. Didelė siurbimo anga, kuri šiek tiek amortizuojasi ir turi papildomą guminę sienelę – „visa tai yra padaryta tam, kad kuo geriau siurblys priglustų prie grindų ir jas išvalytų“.

Kaip galima suprasti, šis siurblys neturi pagrindinio didžiojo šepečio, tačiau turi du lengvai keičiamus šoninius šepetėlius.

Žinoma, apačioje yra ir du kontaktai, per kuriuos yra įkraunama dulkių siurblio baterija bei davikliai, apsaugantys robotą nuo kritimų nuo laiptų ir kitų aukštų paviršių.

„Minusai? Plastikinis korpusas, kurį galima lengvai subraižyti ir kartais praleidžia vietas, kurias turėtų išvalyti.

Kalbant apie grindų plovimą, tai spręsti jums. Tokią funkciją ILIFE V8S turi, tačiau super efektyvia jos nevadinčiau.

Tačiau vertinant bendrai, man šis robotas dulkių siurblys labai patiko. Galingas, su rekordiškai didele atliekų dėžute, atrodo labai gražiai ir stilingai.“

Dabartinė 184.27€ kaina yra labai gera šio siurblio kainų istorijoje:

3. Labai gera kaina populiariam peilių rinkiniui „Sowoll“

11.02€ | 77 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (890 vertinimai)

Pirkėjams ypač patinka tai, kad galima rinktis iš kelių rinkinių variantų ir įsigyti 3-ųjų, 4-ųjų, 5-ių ar net 6-ių peilių komplektą.

Kaina

Tikrinta 2020 02 21

  • Aliexpress - nuo 11.02€
  • beveik mažiausia kaina
  • 77 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Taip pat pirkėjai pažymi itin aukštą peilių pagaminimo kokybę. Jie yra pagaminti iš plieno lydinio, o rankenos yra ergonomiškos ir pagamintos iš ABS+TPR medžiagų. Tad peilius rankoje laikyti ir jais naudotis yra patogu.

Be to, peiliai atitinka FDA, LFGB, CIQ, EEC, SGS bei CE / EU standartus ir juos yra absoliučiai saugu naudoti.

Šiuos peilius perka pirkėjai iš viso pasaulio ir nei vienas pirkėjas iš Lietuvos nesiskundžia jų kokybe bei aštrumu. Netgi priešingai, rekomenduoji būti atidžiais, nes peiliai labai aštrūs.

Štai keletas pirkėjų padarytų šių peilių rinkinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Dabartinė 11.02€ kaina yra beveik mažiausia šio peilių rinkinio kainų istorijoje:

Susidomėjus šiais peiliais, galima iš karto į komplektą paimti itin populiarų galastuvą - šiuo metu tai perkamiausias peilių galąstuvas su labai daug atsiliepimų iš Lietuvos.

Taip pat  komplekte pravers šis modernus, magnetinis peiliu laikytuvas

4. Mažiausia kaina universaliems kabliukams „Xiaomi Happy Life Hook“

7.42€ | 35 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (189 vertinimai)

Šie kabliukai yra viena populiariausia „Happy Life“ serijos prekė, kuriai pirkėjai negaili pagyrų. Paprastas dizainas, aukštos kokybės ABS medžiagos ir specialiai iš Amerikos importuoti klijai, kuriais ir pritvirtinami kabliukai prie bet kurios sienos.

Kaina

Tikrinta 2020 02 21

Tereikia nuklijuoti apsauginį lipduką ir priklijuoti kabliuką norimoje kambario vietoje. Tai padarius, patariama 24 valandas nieko ant jo nekabinti, kad jis maksimaliai tvirtai priliptų. Taip pat puiku yra ir tai, kad nusprendus pašalinti šį kabliuką, ant sienos nelieka jokių klijų žymių.

Vienas kabliukas išlaiko iki 3 kg svorį ir jie tinka bet kuriame kambaryje: ar tai būtų virtuvė, ar vonios kambarys, ar balkonas, kadangi jie nebijo tiesioginių saulės spindulių.

Dabartinė 7.42€ kaina yra mažiausia šių kabliukų kainų istorijoje:

5. Labai gera kaina mini oro drėkintuvui „Xiaomi Happy Life“

15.01€ | 18 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (1847 vertinimai)

Tai yra nedidelis ir stilingai atrodantis oro drėkintuvas. Taip pat jis gali būti naudojamas ir kaip kvapų garintuvas.

Kaina

Tikrinta 2020 02 21

  • Aliexpress - 15.01€
  • Tai beveik mažiausia kaina
  • Siuntimas į Lietuvą už 4.76€

Tereikia į jį pripilti 120 ml švaraus, gėlo vandens, prijungti su USB laidu prie maitinimo šaltinio ir įjungti. Iškart pradedamas leisti švelnus garų rūkas ir dar papildomai įrenginys šviečia. Pastarąsias spalvas galima keisti ir yra specialus naktinis švietimo pasirinkimas.

Pripildyto drėkintuvo pilnai užtenka maždaug 6-10 val. ir 10 m2 plotui, darbuojasi tyliai – mažiau kaip 36 dB – ir gali būti puikiai pritaikomas ne tik namuose, bet ir darbo vietoje.

6. Labai gera kaina 4K TV priedėliui „VONTAR X3“

30.06€ | 36 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1610 vertinimai)

„Iškart galiu pasakyti, kad už tokią kainą gauname netgi labai gerą TV priedėlį. Mano vertinimu, už tokią kainą šiuo metu jūs nerasite nieko panašaus į VONTAR X3 TV priedėlį.“

Išskirtinis, vos 30-40€ kainuojantis 4K TV priedėlis, kuris tiesiog neturi konkurentų: „Mano vertinimu, už tokią kainą su tokiais parametrais jūs nerasite nieko panašaus į VONTAR X3“ („VONTAR X3“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 02 21

  • Aliexpress - nuo 30.06€
  • Labai gera kaina
  • Siuntimas į Lietuvą už 1.99€

„Taip, jis gali rodyti 4K vaizdo įrašus, 4K televizijos ir interneto transliacijas. Mes žaidėme ir žaidimus, ir iškart galime pasakyti, kad šis TV priedėlis su jais susitvarko puikiai. Tik rekomenduojame rinktis variantą su 128 GB atminties, nes dabartiniai žaidimai reikalauja gana daug atminties.“

„Kalbant apie VONTAR X3 TV priedėlio išvaizdą, tai jis yra ganėtinai išraiškingos išvaizdos, tačiau svarbiausia, kad turi visas reikalingas jungtis: USB 2.0 bei USB 3.0, SPDIF, AV, LAN ir kt.“

„O kalbėti apie pakuotės turinį daug prasmės nėra. Viskas čia įprasta: VONTAR X3 TV priedėlis, valdymo pultelis, HD laidai, maitinimo adapteris su europietišku kištuku (5V/2A) ir naudojimosi instrukcija.

Pasiūloje yra įvairių variantų ir galima įsigyti papildomų priedų prie šio TV priedėlio, ir aš iškart rekomenduoju rinktis VONTAR X3 versiją su nuotolinio valdymo pulteliu.“

„VONTAR X3“ darbuojasi su „Android 9.0“ operacine sistema, palaiko Netflix, Chrome, Youtube, Google Store ir kt.

Apžvalgininkas iškart aktyvuoja „VONTAR X3“ Bluetooth ir prie jo prijungia žaidimų valdiklį.

Taip pat galime peržiūrėti ir keisti garso nustatymus: Dolby Atmos, DTS, DTS-HD ir kt. Bei atnaujinti TV priedėlio programinę įrangą.

Toliau apžvalgininkas pademonstruoja kitas „VONTAR X3“ technines savybės, kaip jo procesorių, vidinės atminties kiekį ir kt.

„Amlogic S905X3 procesorius ir net 128 GB vidinės atminties. Kam tiek reikia? Jei mėgstate žaisti žaidimus, tiek vidinės atminties tikrai prireiks.

Taip pat turime galingą Mali G31 vaizdo plokštę ir čia galime pasižiūrėti TV priedėlio darbinę temperatūrą. Dabar ji yra 44 laipsniai, tačiau šioje studijoje yra vėsoka ir, manau, kad įprastai kambaryje TV priedėlio temperatūra sieks apie 50-53 laipsnius Celsijaus.“

Toliau apžvalgininkas patikrina, kaip „VONTAR X3“ TV priedėlis darbuojasi, esant maksimalioms apkrovoms ir „prieš testo pradžią priedėlio temperatūra buvo 63 laipsniai bei 1,9 GHz dažnis ir jis dirbo be jokių problemų, o po 10 minučių temperatūra pasiekė 73 laipsnių, tačiau darbinis dažnis išliko tas pats bei nešokinėjo. O tai reiškia, kad TV priedėlis dirba be jokių trikdžių.

Vos tik TV priedėlį perjungiau į normalų, o ne testavimo režimą, temperatūra iškart nukrito iki 59 laipsnių. Tad TV priedėlis visiškai neperkaista ir dirba labai stabiliai.“

„2.4 GHz atveju TV priedėlis pasirodė vidutiniškai: 27 Mbps parsiuntimas ir 27,4 Mbps išsiuntimas. Ne pats geriausias rezultatas 2.4 GHz atveju, bet ir neblogas.

Žinoma, geriau jau naudotis 5 GHz arba TV priedėlį prie interneto prijungti laidu. Pastaruoju atveju turime: 848 Mbps ir 673 Mbps.“

„Gaila, bet dar tikrai ne visi TV priedėliai turi USB 3.0, tačiau VONTAR X3 ją turi. Ir dabar pasižiūrėsime ar galima iš visiškai paprasto ir pačių paprasčiausių konfigūracijų atmintuko, prijungto prie šio TV priedėlio, žiūrėti filmus.

Ir testų rezultatai rodo, kad iš bet kokio atmintuko ar atminties kortelės galėsite laisvai žiūrėti vaizdo įrašus.

Kalbant apie 3D Mark testų rezultatus, tai jie rodo, kad su šiuo TV priedėliu galima žaisti Android ir kitokius žaidimus.

O prieš multimedijos testavimą, dar patikrinkime Miracast. Ir viskas veikia puikiai. Štai, dabar prie TV priedėlio prijungtas mano telefonas ir dideliame ekrane galime matyti tai, kas yra daroma telefone.“

„Paleidau 4K, 120 mbps vaizdo įrašus ir galite matyti, kad vaizdo įrašai iš prie USB 2.0 jungties prijungto atmintuko leidžiami be jokių trikdžių. Vaizdo įrašai rodomi labai sklandžiai ir HDR bei H.265 vaizdo kodavimas veikia puikiai.

Dėl garso aš taip pat neturiu absoliučiai jokių nusiskundimų: yra DTS 5.1, DTS HD Hi RES, Dolby Digital Plus garsas.

Beje, atkreipkite dėmesį, kad per visus šiuos testavimus – trunkančius jau pusę valandos – TV priedėlio temperatūra laikosi prie 56 laipsnių ir nekyla, o darbinis dažnis yra stabilus bei siekia 1,9 GHz. Man labai patinka, kaip stabiliai dirba šis TV priedėlis.“

Taip pat ir žiūrėti TV kanalus 4K raiška galima be jokių problemų. Tik dar kartą primenu, kad aš testuoju TV priedėlį, esant puikioms interneto sąlygoms ir kai niekas netrikdo ryšio.

Žiūrėti filmus internetu taip pat yra tikras malonuma ir TV priedėlio temperatūra pasiekia vos iki 66-69 laipsnių. Tai yra visiškai normalus rodiklis TV priedėliui, turinčiam Amlogic S905X3 procesorių. Ankstesnės kartos TV priedėliai įkaisdavo net ir iki 85-90 laipsnių.“

„Žinoma, šis TV priedėlis nėra kažkoks super žaidimų kompiuteris už 2000 eurų, bet ir su šiuo TV priedėliu galima pažaisti žaidimus.

128 GB vidinės TV priedėlio atminties tikrai užtenka žaisti žaidimus ir jos užteks tiems, kurie dar mėgsta kažką ir išsisaugoti: muzikos, filmų, programėlių ir t.t.“

Galutinis verdiktas

„Žinote, net jei VONTAR X3 TV priedėlis ir turi kokių labai smulkių minusiukų, tai juos visus galima atleisti, atsižvelgiant į kainą.

Štai Nvidia Shield TV priedėlis su siuntimo išlaidomis kainuoja apie 250 eurų, o čia vos už 40 eurų gauname puikiai veikiantį TV priedėlį, su nauju procesoriumi, daugybe vidinės atminties, reikalingomis jungtimis ir taip toliau. Tiesiog sunku ir reikalauti kažko daugiau.

VONTAR X3 – labai geras biudžetinis TV priedėlis, rekomenduoju.“

Dabartinė 30.06€ kaina yra labai gera šio TV priedėlio kainų istorijoje:

7. Labai gera kaina asmenukių lazdai „Baseus Bluetooth Selfie Stick“

18€ | 27 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1451 vertinimai)

„Baseus Bluetooth Selfie Stick“ yra kompaktiška asmenukių lazda ir trikojis viename. Apžvalgininkas, teigia, kad šiuo metu tai, ko gero, geriausias pasirinkimas rinkoje ir jam pritaria tūkstančiai pirkėjų.

Įspūdžiai išbandžius vieną perkamiausių „Baseus Bluetooth Selfie Stick“ asmenukių lazdą ir trikojį viename: „veikia, kaip šveicariškas laikrodis - šiuo metu tai yra, ko gero, geriausias pasirinkimas rinkoje“ („Baseus Bluetooth Selfie Stick“ apžvalga, Foto)

Kaina

Tikrinta 2020 02 21

  • Aliexpress - 18€
  • Tai labai gera kaina
  • Siuntimas į Lietuvą nemokamas

Apžvalga pradedama nuo „Baseus Bluetooth Selfie Stick“ pakuotės, aptariama pagaminimo kokybė, nuotraukose parodoma, kaip šis daiktas atrodo įprastai sulankstytas, pilnai ištrauktas (iki 69 cm), telefono laikiklis ir kt.

Apžvalgininkas teigia, kad asmenukių lazda ir trikojis „Baseus Bluetooth Selfie Stick“ atkeliauja tvarkingoje pakuotėje – „tokį produktą galima ir padovanoti, pakuotė atrodo gražiai“.

O jos dėžutės viduje randame „Baseus Bluetooth Selfie Stick“, įkrovimo laidą, asmenukių lazdos nešiojimui su savimi skirtą maišelį ir naudojimosi instrukciją.

Pagrindinės „Baseus Bluetooth Selfie Stick“ specifikacijos

Asmenukių lazda ir trikojis pagamintas iš aliuminio lydinio, plastiko ir gumos bei su magnetukais.

Nuotoliniu valdymo pulteliu (kapsule) galima duoti „Baseus Bluetooth Selfie Stick“ komandas („Bluetooth“ ryšiu) nutolus iki 5 metrų.

„Baseus Bluetooth Selfie Stick“ asmenukių lazda ir trikojis yra teleskopinio tipo. Tai reiškia, kad kai šis įrankis yra sulankstytas – jis tėra 19,8 cm ilgio, o kai jį pilnai ištraukiame – jo maksimalus ilgis siekia 69 cm. Skersmuo vos 3 cm, o sveria tik 210 gramų.

„Įrankis pagamintas labai kokybiškai, iš aliuminio lydinio, liesti šią asmenukių lazdą yra malonu, paviršius lygus. Ji atrodo puikiai.

Lazdos apačioje yra dangtelis, po kuriuo paslėptos trys, maksimaliai 13,5 cm ilgio kojelės su silikoniniais antgaliais, apsaugančiais nuo slydimų. Gerai ir tai, kad dangtelis dar papildomai turi magnetuką, tad tai suteikia papildomo sandarumo.

Manau, kad gamintojo padaryti sprendimai dėl trikojo yra labai teisingi. Baseus produktas iškart išsiskiria iš kitų produktų – jis ant paviršių stovi stabiliau ir reguliuojamas kojelių ilgis suteikia daugiau manevringumo. Ypač ant nelygių paviršių (1 foto, 2 foto).

Be to, dėl tokio dizaino sprendimų, pats asmenukių korpusas lieka vientisas ir jį yra malonu laikyti rankoje. Turime vientisą prietaisą, o ne iš gabalų sudėtą kažkokį daiktą.“

Valdymo pultelis ir suporavimas su išmaniuoju telefonu

Apžvalgininkas teigia, kad valdymo pultelis yra nesudėtingai nuimamas, paspaudus fizinį mygtuką, bei vėl pritvirtinamas. Jo dydis yra maždaug 5 cm.

„Baseus tikrai pasirūpino, kad jų produktas atrodytų puikiai. Net ir nuėmus šį valdymo pultelį asmenukių lazda atrodo fantastiškai.

Nuotolinio valdymo pulto suporavimas su išmaniaisiais įrenginiais yra labai paprastas:

  • tereikia išimti valdymo pultelį, nuspausti ir 3 sekundes palaikyti jo korpuse esantį mygtuką – indikatorius pradės mirksėti žalia spalva;
  • tada savo telefone atsidarome Bluetooth prietaisų skiltį, susirandame Baseus ir jį pridedame.

Svarbu, kad telefonas palaikytų ne žemesnį, kaip Bluetooth 4.2 standartą. Papildomos programėlės Baseus nepalaiko.“

„Baseus Bluetooth Selfie Stick“ teleskopinė dalis ir telefono laikiklis

„Dar kartą noriu atkreipti jūsų dėmesį į šio įrenginio išvaizdą. Jis atrodo ne tik gražiai, bet ir tie spalvų – mano atveju raudonos – apvadai, leidžia lengvai atskirti asmenukių lazdos ir trikojo puses. O tai yra svarbu.

Vienoje pusėje jau apžiūrėjome aliuminio kojeles, o štai priekyje galime ištraukti teleskopinę dalį ir taip asmenukių lazda pailgėja. Šioji dalis pagaminta iš aliuminio lydinio, su plastiko intarpais.“

„Šis mechanizmas veikia, kaip šveicariškas laikrodis. 50 kartų jį ištraukiau ir vėl atgal sustūmiau ir nieko blogo nenutiko – viskas veikia tobulai.

Telefono laikiklis yra tvirtas ir iš visų pusių padengtas guma. Jį galima susiaurinti iki 3 cm, o maksimalus plotis siekia 8,5 cm.

Laikiklis labai tvirtas ir telefonas tikrai neiškris. Be to, jį galima palenkti tiek į priekį, tiek ir atgal, o visą jį pasukti 360 laipsnių kampu. Tad telefoną galėsite pakreipti tokiu kampu, kokiu norėsite.“

Galutinis žodis

„Išbandęs Baseus Bluetooth Selfie Stick asmenukių lazdą ir trikojį viename galiu pasakyti, kad jis neturi trūkumų.

Jis labai patogus naudotis, ergonomiškas, puikus dizainas ir labai gera pagaminimo kokybė. Šiuo metu tai yra, ko gero, geriausias pasirinkimas rinkoje. Puikus daiktas.“

8. Mažiausia kaina nuotoliniu būdu valdomam automobiliui „JJRC Q70 RC Car“

18.55€ | 7 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (21 vertinimai)

Išskirtinis automobiliukas lengvai išsiskiria iš kitų, kad vos vieno nuotolinio valdymo pultelio mygtuko paspaudimu jį galima transformuoti ir įveikti bet kokias kliūtis. Tikras monstras.

Kaina

Tikrinta 2020 02 21

„JJRC Q70 RC Car“ turi 4 varančius tvirtos gumos ratus, sugeba įveikti 45 laipsnių įkalnes ir maitinamas 3.7V 1200 mAh talpos baterija.

Jos energijos užteks bent 30-40 minutėms, o įkrausime per maždaug 3,5 val. Pakuotėje jau yra USB laidas, skirtas RC automobilio baterijos įkrovimui.

Taip pat pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba, atsuktuvas, „JJRC Q70 RC Car“ automobilis ir nuotolinio valdymo pultelis. Jis yra maitinamas 2 AA tipo baterijomis, kurias reikės įsigyti atskirai.

„JJRC Q70 RC Car“ automobilis yra valdomas su šiuo futuristiškai atrodančiu, guma dengtu valdymo pulteliu. Palaikomas 2,4 GHz ryšys. 

O smagiausioji dalis, kad „JJRC Q70 RC Car“  automobilis palaiko net kelis skirtingus važiavimo režimus.

Vos vienas mygtuko paspaudimas nuotolinio valdymo pulte ir „JJRC Q70 RC Car“ transformuojasi vis į kitokį automobilį.

Jis palaiko keletą skirtingų važiavimo režimų ir gali važiuoti praktiškai per bet kokį paviršių. Jam net nebaisu, jei nukris ant „galvos“ - jis taip išsilanksto, kad ir iš itin keblių situacijų sugeba išsisukti. Prie to prisideda ir tai, kad ratai gali suktis į abi puses.

Įprastoje padėtyje „JJRC Q70 RC Car“ automobilis yra tokių išmatavimų: 31 x 18 x 9 cm; o kai yra pasirengęs kopti į įkalnes: 25,5 x 18 x 13 cm. Tuo metu jo važiuoklė nuo žemės paviršiaus pakyla 6 cm. Automobiliukas sveria 940 gramus.

Dabartinė 18.55€ kaina yra mažiausia šio RC automobilio kainų istorijoje:

9. Labai gera kaina pilnai automatiniam multimetrui „Apexel ET8103“

16.69€ | 19 % nuolaida„Apexel ET8103“ specifikacijos

„Apexel ET8103“ – tai šiuolaikiškas pilnai skaitmeninis bei automatinis multimetras, kuris automatiškai geba identifikuoti matuojamų objekto parametrus (talpą, varžą, įtampą ir t.t.). Šis multimetras taip pat ypatingas tampa dėl integruoto LED žibintuvėlio bei funkcijos, kuris nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).

Kaina

Tikrinta 2020 02 21

  • „Gearbest“16.69€
  • Labai gera kaina
  • į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Apexel ET8103“.

„Apexel ET8103“ kaip ir kiekvienas multimetras gali matuoti, srovę, įtampą, varžą, talpą, tačiau ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes visus šiuo parametrus geba aptikti automatiškai. Kitaip sakant, šio multimetro naudotojui nereikia rūpintis ir iš anksto pasirinkti matuojamo parametro, nes šį darbą „Apexel ET8103“ tiesiog atlieka automatiškai. Tai itin naudingas sprendimas mažiau patyrusiems multimetro naudotojams.

Pavyzdžiui, įsigijus senesnės kartos multimetrą matuojamą parametrą ir jo preliminarias matavimo ribas tenka nustatyti rankiniu būdu. Didžiausias pavojus yra tas, kad šiuos parametrus nustačius neteisingai, atliekant matavimą kartais netgi galima sugadinti multimetrą. Tuo tarpu įsigijus „Apexel ET8103“ multimetrą šie pavojai negresia, nes reikiamus matuojamus parametrus multimetras parinks pats automatiškai.

Multimetras „Apexel ET8103“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LED žibintuvėlį. Toks sprendimas gali praversti tikrai labai įvairiose situacijose, tačiau yra labai naudingas ir multimetrą naudojant pagal paskirtį. Pavyzdžiui, „Apexel ET8103“ integruotas LED žibintuvėlis gali puikiai pasitarnauti neapšviestame kieme žiemos sezono metu norint išmatuoti automobilio akumuliatoriaus įtampa. Sprendimas labai paprastas, bet tikrai padeda taupyti laiką ir energiją.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Apexel ET8103“ gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Apexel ET8103“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai atliekant bet kokius ręžimo darbus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.65 balai iš 5 (37 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: varža, įtampa, talpa, srovė, diodai, grandinės tikrinimas, NCV.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: 0 – 40 oC.
  • Papildomos funkcijos: pašvietimą turintis LCD ekranas; galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV); integruotas LED žibintuvėlis; automatinis parametrų aptikimas.
  • Matmenys ir svoris: 13,9 x 6,3 x 2,85 cm; 250 g.

10. Labai gera kaina konstruktoriui vaikams iš Kinijos - „13-in-1 Solar Robot“

13.21€ | 14 % nuolaida | 5 balai iš 5 (3 vertinimai)

Tai labai įdomus ir labai populiarus konstruktorius, kokio nerasite paprastose parduotuvėse.

Kaina

Tikrinta 2020 02 21

  • „Gearbest“13.21€
  • Labai gera kaina
  • į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Konstruktoriai yra lavinantys žaislai, padedantys vystyti augantį vaikų protą. Geriausia tai, kad rinka visada gali pasiūlyti skirtingo sudėtingumo konstruktorių, kurie tiks ir patiems mažiausiems, ir jau šiek tiek paaugusiems.

Pavyzdžiui, mažieji gali norėti pažaisti su kaladėlėmis, o štai šiek tiek paaugę susidomėtų tokiu saulės energiją naudojančiu robotu.

Gamintojas teigia, kad šį robotą galima surinkti skirtingai - įmanoma sukurti 13 skirtingų kombinacijų. Kadangi jis juda, šio roboto surinkimui reikės ir mechanikos, ir elektronikos žinių. O štai baterijų nereikės, nes jis naudoja nedidelį saulės elementą.

Įdomu tai, kad kai kurie iš šių robotų turi ratus, o kiti - kojas. Rinkinyje yra keli maži elektros varikliai, jungikliai ir mikroschemos. Viską sustačius į vietas pagal instrukciją gaunamas įdomus mažas robotas.

Toks konstruktorius lavina vaikų motorinius įgūdžius, loginį mąstymą, skatina susidomėjimą elektronika ir mechanika. Gamintojas teigia, kad žaislai su saulės energijos elementais taip pat ragina vaikus pasidomėti atsinaujinančia energetika.

Šio konstruktoriaus detalės yra pagamintos iš ABS plastiko, todėl yra nežalingos ir labai lengvos. Tiesa, jau vien dėl to, kad rinkinyje yra ir smulkių detalių, tėvai neturėtų leisti vaikams žaisti vieniems. Konstruktorius sveria 550 gramų.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: