Retas, bet geras pasiūlymas: už tokią kainą vienas geriausių planšetų „Teclast T30“ + nemokamai klaviatūra ir laikiklis, mažiausia kaina masažuokliui „Leravan Mi Home“ ir LED prožektoriams su saulės elementais (Video, 2020 m. 6 savaitė)  ()

- 34 % nuolaida naujos kartos planšetiniam kompiuteriui „Teclast T30“ (planšetas + nemokamai klaviatūra ir laikiklis)

- 36 % nuolaida masažuokliui „Leravan Mi Home“

- 11 % nuolaida miniatiūrinei kamerai „Quelima SQ11“

- 70 % nuolaida populiariausiam bekontakčiui termometrui „Xiaomi T09“

- 72 % nuolaida populiariausiam vaizdo registratoriui - „E-ACE“

- 42 % nuolaida nuo saulės įkraunamiems LED prožektoriams su judesio davikliais „Utorch HJ001“

- 43 % nuolaida naujos kartos elektrinei barzdaskutei „Xiaomi Mijia S500“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Speciali akcija - „Teclast T30“ planšetas + nemokamai klaviatūra ir laikiklis

183€ | 34 % nuolaida | „Teclast T30“ specifikacijos

„Teclast T30“ – tai planšetinis kompiuteris, aprūpintas „MediaTek Helio P70“ centriniu procesoriumi bei naujausia „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Šis 10,1 colių įstrižainės ekraną turintis planšetinis kompiuteris taip pat gali pasigirti didelės 8000 mAh talpos baterija, LTE ryšio palaikymu bei pakankamos 8 MP raiškos gale integruota kamera.

„Jei jums reikia planšetinio kompiuterio, tada galiu drąsiai rekomenduoti Teclast T30“. Išbandė vieną perkamiausių planšetinių kompiuterių iš Kinijos - trūkumų turi, bet už tokią kainą geriau nerasite („Teclast T30“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 02 07

Vietiniai Kinijos gamintojai jau gana ilgai dominuoja planšetinių kompiuterių rinkoje. Kad tai ne šiaip sau atsitiktinumas pilnai patvirtina nuolatinis progresas, o vienu geriausiu to įrodymu šiuo metu gali būti naujos kartos planšetinis kompiuteris „Teclast T30“.

Šis planšetinis kompiuteris turi viską ko jums tik gali prireikti tiek būnant namuose, tiek keliaujant. Tuo tarpu, patikima naujos kartos „Android 9.0“ operacinė sistema garantuoja sklandžią prieigą prie visų svarbiausių „Google“ paslaugų. Trumpai tariant, „Teclast T30“ nuteikia itin optimistiškai šį planšetinį kompiuterį vertinant tiek techniniu, tiek funkciniu aspektu.

Pavyzdžiui, „Teclast T30“ yra pirmasis planšetinis kompiuteris rinkoje su aštuonių branduolių „MediaTek Helio P70“ centriniu procesoriumi. Gamintojas tvirtina, kad šis CPU jį lyginant su senesnės kartos „Helio“ procesoriais pasižymi iki 50% didesniu našumu ir taip pat leidžia džiaugtis net iki 60% sumažėjusiomis energijos sąnaudomis.

Tuo tarpu, integruota „ARM Mali-G72 MP3“ vaizdo plokštė taip pat gerokai lenkia savo pirmtakę ir siūlo net iki 40% didesnį našumą. Praktika rodo, kad būtent tokio našumo šiuo metu pilnai pakanka ne tik vaizdo įrašų peržiūrai, bet ir naujausiems „Android“ platformai sukurtiems žaidimams žaisti. Tai tik patvirtina, jog „Teclast T30“ tikrai tiks ir patiks kiekvienam šeimos nariui.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog planšetinis kompiuteris „Teclast T30“ turi net 8000 mAh talpos bateriją. Įvertinus visas įmanomas optimizacijas, pasak gamintojo, šiuo planšetiniu kompiuteriu be papildomos įkrovos intensyviai galima naudotis maždaug apie vieną darbo dieną. Jeigu nuspręstumėte naudoti „Teclast T30“ tik vaizdo peržiūrai, tuomet šio planšetinio kompiuterio baterija turėtų tarnauti maždaug 11 valandų.

„Teclast T30“ planšetinis kompiuteris gali tapti nepamainomu kompanionu tiek namuose, tiek keliaujant, nes šiame planšetiniame kompiuteryje yra integruoti ne tik Bluetooth bei WiFi, bet dar ir GPS bei LTE ryšio moduliai. Būtent tai reiškia, kad „Teclast T30“ kelionės metu galėsite naudoti ne tik naršymui internete ar kaip navigaciją, bet esant reikalui, pavyzdžiui, net ir balso ar vaizdo pokalbiams.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Teclast T30“ yra vienas iš nedaugelio planšetinių kompiuterių rinkoje, kuris atkeliauja su integruotu specializuotu garso stiprintuvu. Šį „Teclast T30“ privalumą tikrai teigiamai įvertins tiek tie, kurie šį planšetinį kompiuterį naudos filmams ar muzikai, tiek tie, kuriems jis atstos nešiojamą mobilų žaidimų kompiuterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (108 vertinimai)
  • Ekranas: 10,1 colio, 1920 x 1080 raiškos, IPS technologijos.
  • Procesorius: 8 branduolių „MediaTek Helio P70“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-G72 MP3“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM duomenų atminties, Micro SD kortelės palaikymas iki 128 GB.
  • Kameros: 8 MP galinė kamera su autofokusavimu ir LED blykste; 5 MP priekinė kamera.
  • OS: Android 9.0 (Pie).
  • Baterija: 8000 mAh.
  • Jungtys: USB C tipo, Micro SD kortelės juntis.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.1, WiFi 802.11 b/g/n/ac, GPS, LTE.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, G-sensorius.
  • Išskirtinės savybės: turi garso stiprintuvą; GPS ir LTE palaikymas; didelės talpos baterija; naujausia „Android“ operacinės sistemos versija.
  • Matmenys ir masė: 24,9 x 13,5 x 0,85 cm; 560 g.

2. Mažiausia kaina masažuokliui „Leravan Mi Home“

18.30€ | 36 % nuolaida | „Leravan Mi Home“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai labai kompaktiškas mobilus masažuoklis, veikiantis transkutaninio elektrostimuliavimo pagrindu. Jį galima naudoti visur - ir namie, ir darbe, ir sportuojant. Geriausia tai, kad jis yra visai nebrangus ir veiksmingas.

„Leravan Mi Home“ apžvalgos

Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Leravan Mi Home“ masažuoklis

Kaina

Tikrinta 2020 02 07

  • „Gearbest“ 18.30€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 36 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Mūsų gyvenimo ritmas yra toks, kad dažnai pamirštame pasirūpinti savimi. O juk kartais skaudančiam kaklui, nugarai ar raumenims taip reikia paprasčiausio masažo. „Xiaomi“ siūlo tokį masažuoklį, kuris jums padės, nors pats net neturi judančių dalių.

Transkutaninis elektrostimuliavimas - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. Trumpi, nestiprūs elektros impulsai veikia po oda ir raumenyse esančius nervus.

Ši technologija, sutrumpintai vadinama TENS, yra dažnas mokslinės polemikos objektas. Ne visi specialistai sutinka, kad TENS gali numalšinti nugaros ar kaklo skausmą, kiti nemano, kad trumpi elektros impulsai apskritai gali suteikti kokį nors pagerėjimą.

Visgi, daugybė žmonių, įsigijusių paprastus TENS prietaisus, teigia, kad jiems jie labai padėjo, o ir profesionalioje medicinoje jie naudojami gimdyvių skausmui sumažinti ir net odontologijoje. Tokių pat atsiliepimų nestiga ir prie šio „Xiaomi“ masažuoklio - apžvalgose teigiama, kad dirbant sėdimą darbą ir jį uždėjus ant nugaros, jau po 15 min. pasijaučia sumažėjusi nugaros įtampa. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (1071 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras masažuoklis: suminis apžvalgų reitingas 4.67 balai iš 5
  • Transkutaninis elektrostimuliavimas (TENS) – tai medicinoje plačiai taikomas elektrostimuliacijos metodas, kuomet ant odos priklijuoti elektrodai siunčia labai silpnus elektros signalus ir taip stimuliuoja nervus.
  • TENS padeda atpalaiduoti įsitempusius raumenis, malšina skausmą ir netgi skatina endorfino išsiskyrimą.
  • „Leravan Mi Home“ yra itin kompaktiškas TENS masažuoklis, vienu metu veikiantis tik vieną sritį. Todėl jis saugus, lengvas ir paprastas naudoti.
  • „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių.
  • Rekomenduojamas masažo laikas – 15 minučių.
  • „Leravan Mi Home“  baterijos pakaks maždaug savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą.
  • Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.
  • Keičiami elektrodai susidėvi per maždaug 50 sesijų.
  • „Leravan Mi Home“ sveria 14 gramų ir gali būti nešiojamas sportuojant.

Dabartinė 18.30€ kaina yra mažiausia šio masažuoklio kainų istorijoje:

3. Mažiausia kaina miniatiūrinei kamerai „Quelima SQ11“

8.23€ | 11 % nuolaida4.63 balai iš 5 (30 vertinimai)

„Quelima SQ11“ - tai mažytis kubas, kurio kraštinė siekia vos 2,2 cm. Dabar pat pasiimkite liniuotę ir pasižiūrėkite, kokio mažumo tai įrenginys. Visgi, tai yra kamera, filmuojanti 120 laipsnių kampu ir 1920 x 1080 raiška. Filmuota medžiaga talpinama į 32 GB atminties kortelę, o kamera neturi didesnių problemų su tamsa.

Kaina

Tikrinta 2020 02 07

  • Gearbest - 8.23€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Quelima SQ11“ yra skirta automobiliams, todėl turi ciklinio įrašymo funkciją, judesio daviklį, o rinkinyje rasite 360 laipsnių kampu besisukiojančią kamerą. Mažytis įrenginys gali visiškai pasislėpti už veidrodėlio, o 200 mAh baterijos turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui - bent jau valandai. Aišku, automobilyje ši kamera būtų beveik visą laiką prijungta. Bet kodėl kas nors norėtų tokį įrenginį pasirinkti vietoj tikro automobilinio vaizdo registratoriaus?

Visų pirma, dėl kainos. „Quelima SQ11“ šiuo metu kainuoja vos 8 eurus. Gero automobilinio vaizdo registratoriaus už tokią kainą tikrai nerasite, o ši kamera savo užduotis tikrai atliks. Kitas pranašumas aišku yra dydis - lengva kamera gali būti prikabinta prie praktiškai bet ko, o visomis kryptimis besisukiojantis laikiklis leidžia ją panaudoti ir filmavimui iš galo.

Iš tikrųjų, turint omenyje kainą, labiausiai saugumu susirūpinę vairuotojai gali nusipirkti porą tokių kamerų ir jas palikti automobilyje. Važiuojant jos filmuotų aplinką ir galėtų pateikti reikalingų įrodymų eismo įvykio atveju. O automobiliui stovint, kameros galėtų užfiksuoti prie jo lendančių žmonių veidus - prie to prisidėtų judesio daviklis.

Kadangi „Quelima SQ11“ yra tokia maža, ją galima naudoti ir kaip savotišką veiksmo kamerą. Ji paprastu segtuku gali būti prikabinta prie striukės ar kuprinės, o į viršų ją pakeltų ir nedidelis dronas. Aišku, trūkumas tas, kad „Quelima SQ11“ neturi ekrano, o ir atspari vandeniui tikrai nėra. Ją galima panaudoti ir norint pastebėti gyvūnus - kas ištuština lesyklėlę kieme? O kur vaikšto jūsų katė? „Quelima SQ11“ sveria vos 20 gramų, todėl ji gali būti kabinama ir prie gyvūno antkaklio, jei mėgstate tokius eksperimentus.

Galiausiai, „Quelima SQ11“ gali būti panaudota ir namų saugumui užtikrinti. Ją galima palikti prie durų, kad pamatytumėte, kas prie jų ateina, kuomet jūsų nėra. Maža kamera yra sunkiai pastebima.

Būtent lankstus panaudojimas yra didžiausias „Quelima SQ11“ privalumas. Labai maža kaina ir išmatavimai reiškia, kad „Quelima SQ11“ galima naudoti beveik bet kur. Tereikia išlaisvinti savo kūrybiškumą. Trūkumas tas, kad ji nekuria tokių kokybiškų vaizdo įrašų, kaip dideli automobiliniai vaizdo registratoriai ar veiksmo kameros, todėl labai aukštos meninės vertės filmukų su ja tikrai nesuksite.

Dabartinė 8.23€ kaina yra mažiausia šios kameros kainų istorijoje:

4. Viena mažiausių kainų populiariausiam bekontakčiui termometrui „Xiaomi T09“

10.94€ | 70 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (731 vertinimai)

„Xiaomi T09“ yra atnaujinta, gerai žinomo „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontakčio termometro versija ir tapo vienu perkamiausiu produktu iš Kinijos šią savaitę. Šaltasis metų sezonas, artėjantys gripai ir labai gera kaina - derinukas, prieš kurį atsispirti labai sunku. 

Kaina

Tikrinta 2020 02 07

  • Aliexpress - 10.94€
  • Tai beveik mažiausia kaina
  • Siunčia į Lietuvą už 1.55€

Įdomu ir tai, kad naujoji versija dabar kainuoja dvigubai pigiau nei senoji - pirmosios versijos „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ parduodamas už 22.75€.

Peržvelgus specifikacijas, matyti, kad „Xiaomi T09“ termometras išsaugojo daugumą savo pirmtako privalumų, tačiau yra ir tam tikrų pasikeitimų.

Pats pirmasis, žinoma, yra išvaizda. „Xiaomi T09“ dabar jau yra juodos spalvos, o ne baltos - kaip jo pirmtakas.

Tačiau išliko LED ekranas, kuriame rodoma išmatuota temperatūra (Farenheito ir Celsijaus laipsniais). Taip pat dabar jau ekrane galima matyti ir kiek liko baterijų energijos, to ankstesnis termometras nerodė.

„Xiaomi T09“ yra matinamas 2 AAA tipo baterijomis ir jas teks įsigyti atskirai.

„Xiaomi T09“ naudoja vokišką infraraudonųjų spindulių „German Heimann“ daviklį ir termometras matuoja +/- 0,2 laipsnių tikslumu.

Ir štai čia turime keletą atnaujinimų. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi T09“ dabar temperatūrą matuoja dar tiksliau, nes jo IR daviklis apima 25 proc. didesnį matavimo plotą.

Taip pat „Xiaomi T09“ turi vidinę atmintį ir išsaugo iki 32 matavimų rezultatų. Be to, termometras automatiškai informuoja jei išmatuota temperatūra yra didesnė nei, prieš tai buvusi.

Tad niekur nereikės ant lapuko ar į telefoną užsirašinėti kokia buvo temperatūra - „Xiaomi T09“ atsimins paskutinius matavimus ir jei temperatūra kils, jis apie tai informuos.

„Xiaomi T09“ palaiko ir automatinį išsijungimą. Jei 12 sekundžių su juo nebus atliekami kokie nors veiksmai - termometras automatiškai išsijungs. Šaunus termometras, kuris tikrai pravers šaltuoju metų laiku.

Pakuotėje rasite bekontaktį „Xiaomi T09“ temperatūros matuoklį ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

5. Labai gera kaina populiariausiam vaizdo registratoriui - „E-ACE“

19.29€ | 72 % nuolaida4.7 balai iš 5 (5488 vertinimai)

Vienas iš itin pirkėjams patinkančių „E-ACE“ vaizdo registratoriaus aspektų, žinoma, yra jo žema kaina, bet dar malonesnis dalykas yra jo funkcionalumas.

Kaina

Tikrinta 2020 02 07

  • Aliexpress - nuo 19.29€
  • 72 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„E-ACE“ vaizdo registratoriaus turi 4 colių įstrižainės ekraną ir jame rodo tai kas vyksta automobilio priekyje ir tuo pačiu jo salone.

O papildomai drauge įsigijus ir galinę kamerą, galima bus matyti tai, kas vyksta automobilio gale.

Standartinėje pakuotėje galinės kameros nėra, kaip ir atminties kortelės. Jas galima įsigyti papildomai ir pasirinkti iki 32GB talpos atminties kortelę.

Kalbant apie „E-ACE“ vaizdo registratoriaus galimybes, tai jis palaiko išties daug įvairių naudingų funkcijų, kaip: G-jutiklį, judėsio jutiklį, naktinį matymą, ciklinį įrašymą (ant seniausių įrašų yra įrašomi nauji) bei automobilio statymo režimą.

Kalbant apie vaizdo įrašų kokybę, tai ji taip pat yra labai gera, o ir kamerų matymo kampas itin didelis:

  • Priekyje automobilio: 170 laipsnių; 1920*1080P, 25FPS ir F/2.0;
  • Automobilio salono: 120 laipsnių; 640*480P, 25FPS ir F/2.2;
  • Galinė: 140 laipsnių; 640*480P, 25FPS ir F/2.2.

Tad kaip vaizdo registratoriui už 30 €, tai yra netgi labai geri rezultatai. Plius, jis palaiko įvairias kalbas (anglų, rusų, lietuvių ir kt.) ir, kaip teigia pirkėjai, yra labai patogus naudotis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

6. Mažiausia kaina nuo saulės įkraunamiems LED prožektoriams su judesio davikliais „Utorch HJ001“: atlaikė 2 žiemas ir vis dar veikia

26.53€ | 42 % nuolaida4.78 balai iš 5 (50 vertinimai)

Šiuo metu vienas prožektorius išeina vos už 6€ ir tai išskirtinai geras variantas. Be to, daiktai patikimi ir aprašyti apžvalgoje. Ji įdomi tuo, kad jos autorius šiuos daiktus jau turi dvejus metus – jie iškentėjo dvi žiemas ir vis dar veikia. Taip pat yra pateikiami realūs testavimai lauke, nakties metu, kai aklina tamsa. Palaiko 3 režimus ir iš vaizdo įrašo matyti, kad į judesį reaguoja puikiai. Švietimo ryškumas taip pat yra visai geras.

Kaina

Tikrinta 2020 02 07

  • Gearbest - 26.53€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Bičiuliai, aš galiu drąsiai rekomenduoti šiuos LED prožektorius. Jie tikrai labai gerai šviečia.

Štai, nakties metas, stoviu po vienu iš šių prožektorių ir švietimo ryškumo užtenka tiek, kad net galėčiau surasti ant žemės gulinčias monetas. Ryškumo užtektų ir stovint už 6 metrų nuo prožektoriaus – mane tikrai matytumėte.

Taip pat jie jau atlaikė dvi žiemas ir manau, kad tai yra akivaizdus jų kokybės įrodymas.

Svarbiausia, tai šiuos prožektorius pritvirtinti taip, kad saulė juos apšviestų kuo ilgiau ir taip įkrautų baterijas. Žinoma reikia ir laikas nuo laiko nuvalyti nešvarumus nuo saulės modulių.

Man šie prožektoriai labai patinka ir jie tarnaus dar bent 3-4 metus, kaip minimum. Aš jų dar užsisakysiu, kol yra įsigyti.“

Dabartinė 26.53€ kaina yra mažiausia šio prožektoriaus kainų istorijoje:

7. Mažiausia kaina naujos kartos elektrinei barzdaskutei „Xiaomi Mijia S500“

33.85€ | 43 % nuolaida | „Xiaomi Mijia S500“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia S500“ – tai naujos kartos, 2019 metų pabaigoje pristatyta elektrinė barzdaskutė, kuri išsiskiria pirštų antspaudams atspariu paviršiumi, iki 60 minučių tarnaujančia baterija, dviem darbo režimais ir LED ekranu. Ši barzdaskutė taip pat gali būti naudojama šlapiam skutimuisi ir ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes baterijai įkrauti naudoja USB C tipo jungtį.

Kaina

Tikrinta 2020 02 07

  • „Gearbest“33.85€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodama su 43 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

Jeigu kada nors anksčiau domėjotės kiniškomis elektrinėmis barzdaskutėmis, tuomet greičiausiai puikiai pamenate ir populiariąją „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ barzdaskutę. Deja, bet pastarąją barzdaskutę šiuo momentu jau yra sudėtinga įsigyti net ir Kinijoje.

Vis dėlto didelės problemos tame nėra, nes „Xiaomi“ įvertinęs „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ populiarumą netruko išleisti atnaujintą barzdaskutę „Xiaomi Mijia S500“. Atnaujinimai šiuo atveju nėra akivaizdūs, tačiau pirkėjams, kurie planavo įsigyti senesnės kartos barzdaskutę, tačiau nespėjo, „Xiaomi Mijia S500“ tampa puikia galimybe išpildyti savo seną svajonę.

„Xiaomi Mijia S500“ kaip ir prieš tai parduodamas modelis turi dviejų dalių peiliukus bei paslankų judantį mechanizmą. Kiekvieną peiliuką šiuo atveju sudaro dviejų apskritimo formos ašmenų rinkinys, o tai, pasak gamintojo, tuo pačiu laiko momentu leidžia skusti didesnį barzdos plotą.

Skaičiuojant „Xiaomi Mijia S500“ ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ pavienių peiliukų ašmenis taip pat gaunamas analogiškas rezultatas. Vis dėlto šiuo atveju svarbiausia tai, jog šie dviejų dalių peiliukai skutimo plotą padidina bene dvigubai. Taigi, jeigu turite vešlią barzdą skutimosi procesas naudojant „Xiaomi Mijia S500“ gali tapti tikrai ženkliai trumpesnis.

„Xiaomi Mijia S500“ ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi unikalų integruotą dviejų pavarų variklį. Būtent toks sprendimas leidžia pasirinkti viena iš dviejų galimų skutimosi režimų. Vienas jų siūlo įprastą skutimo greitį, o tuo tarpu kitas barzdą leidžia skustis ženkliai greičiau. Gamintojas tvirtina, jog greitas skutimo režimas itin praverčia turintiems vešlią barzdą.

Įdomu ir tai, jog abi paminėtos barzdaskutės su pilnai įkrauta baterija gali veikti iki 60 minučių, tačiau naujos kartos „Xiaomi Mijia S500“ barzdaskutė pilnai įkraunama yra per 1,5 valandos. Tuo tarpu, „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ atveju analogiškos baterijos įkrovimas užtrunka dvi valandas.

Kaip jau buvo minėta, „Xiaomi Mijia S500“ reikšmingų atnaujinimų tikrai neturi, tačiau priešingai nei „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ ši barzdaskutė ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes jau turi specialų LED ekraną, kuriame yra vizualiai skaitmenine forma pateikiamas baterijos energijos likutis. Būtent tokios funkcijos seniau pristatyta „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ barzdaskutė tikrai neturėjo.

Trumpai:

  • Peiliukai: 3x apskritimo formos, kurių kiekvieną sudaro dvi poros peiliukų.
  • Režimai: standartinis ir greitas.
  • Baterija: talpa nenurodoma, įkrovus pilnai atlaiko apie 60 minučių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Papildomos funkcijos: greitas skutimasis; šlapias skutimasis; USB C tipo įkrovimo jungtis; pirštų antspaudams atsparus paviršius; turi LED ekraną, kuris rodo esamą baterijos įkrovos lygį.
  • Matmenys ir svoris: 15,51 x 6,16 x 6,33 cm; 300 g.

Dabartinė 33.85€ kaina yra mažiausia šios barzdaskutės kainų istorijoje:

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: