TOP 12 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: iš Europos sandėlių perkamiausia „Mark Ryden“ kuprinė, „Xiaomi Mijia 1S“ ir „Roborock S5 Max“ robotas siurblys, mažiausia kaina perkamiausiai „Amazfit Stratos“ kopijai (Video, 2020 m. 10 savaitė)  ()

- 30 % nuolaida asmenukių lazdai su trikoju ir distanciniu pulteliu „BlitzWolf BS3“

- 30 % nuolaida inhaliatoriui „UN201“

- 32 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „L5“

- 25 % nuolaida „Xiaomi“ išorinei baterijai su 10W belaidžiu įkrovimu ir 18W laidiniu greituoju įkrovimu

- 18 % nuolaida multimetrui „Mestek DM90A“

- 26 % nuolaida arbatinukui „Kamjove k-206“

- 61 % nuolaida kuprinei „Mark Ryden Man Backpack“ (iš Čekijos sandėlio)

- 37 % nuolaida naujos kartos suktuvui „Bosch GO 2“

- 33 % nuolaida robotui siurbliui „Xiaomi Mijia 1S“ (iš EU sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 25 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S5 Max“ (iš Čekijos sandėlio)

- 46 % nuolaida išmaniajai LED lempai „Aqara MX480“

- 34 % nuolaida plaukų kirpimo mašinėlei „Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Labai gera kaina asmenukių lazdai su trikoju ir distanciniu pulteliu „BlitzWolf BS3“

12.75€ | 30 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (3284 vertinimai)

„BlitzWolf BS3“ asmenukių lazdos yra labai populiarios Aliexpress parduotuvėje. Ir pirkėjai iškart įvardija dėl ko jiems taip patinka „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda ir trikojis viename.

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • Aliexpress - 12.75€
  • 30 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda pagaminta iš kokybiško aliuminio lydinio, padengta malonia liesti ir neslystančia danga bei šią asmenukių lazdą galima naudoti skirtingo ilgio (iki 60 cm). 

Tad praktiškai bet kokioje situacijoje galėsime padaryti kokybišką nuotrauką. O ir kompaktiškas sulankstytos „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazdos dydis bei nedidelis svoris yra akivaizdūs pranašumai. Ją yra patogu nešiotis su savimi bei naudotis.

Prie „BlitzWolf BS3“ pliusų verta pažymėti ir tą faktą, kad telefono laikiklį galima pasukti praktiškai bet kokiu kampu. O tai reiškia, kad nuotraukas daryti bus dar patogiau.

Svarbu tik atkreipti dėmesį, kad į šį laikiklį telpa nuo 3,6 iki 6 colių įstrižainės telefonai.

Dar vienas šaunus „BlitzWolf BS3“ privalumas yra jo turima kapsulė. Su ja galima nuotoliniu būdu daryti nuotraukas. 

Tereikia kapsulę Bluetooth ryšiu suporuoti su išmaniuoju telefonu (iOS ir Android) ir galėsime nuotoliniu būdu daryti nuotraukas.

Tai pravers ir tais atvejais, kai „BlitzWolf BS3“ naudosime, kaip trikojį, ir jį pastatę ant kieto paviršiaus, o patys stovėdami tolėliau, norėsime padaryti nuotrauką. Tereikės paspausti kapsulės mygtuką ir bus padaryta nuotrauka.

Beje, kapsulė turi įkraunamą 65 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks padaryti net 50 000 nuotraukų.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio šiuo produktu yra labai patenkinti ir tvirtina, kad „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda yra aukščiausios kokybės bei į Lietuvą atkeliauja per 2-3 savaites.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų, kaip atrodo „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda ir trikojis viename: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

2. Labai gera kaina inhaliatoriui „UN201“

18.27€ | 30 % nuolaida

Atėjus šaltajam metų sezonui ir nuolat atakuojant įvairioms virusinėms ligoms, toks inhaliatorius yra labai naudinga profilaktinė bei gydomoji priemonė. 

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • Gearbest - 18.27€
  • 30 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Peršalimo ligoms gydyti inhaliacijos yra labai veiksminga ir populiari priemonė. Taip atliekamų inhaliacijų metu garuose esančios gydomosios medžiagos patenka į kvėpavimo takų gleivinę ir ją gydo.

Tačiau kai kurie specialistai mano, kad daug efektyvesnės aerozolinės inhaliacijos, atliekamos su specialiais inhaliatoriais. Ir toks kompaktiškas, lengvas ir patogus naudotis inhaliatorius labai pravers.

Jis sveria vos 200 gr., bei yra kompaktiško dydžio: 11,5 x 4 x 4 cm.

Taip pat yra maitinamas įkraunama 600 mAh talpos baterija, kurios energijos užteks iki 2 valandų.

Be to, šis inhaliatorius palaiko 3 skirtingus darbo režimus ir tai reiškia, kad jį galima naudoti esant skirtingoms aplinkybėms bei jis puikiai tinka vaikams. Pakuotėje yra ir specialūs antgaliai skirti tiek suaugusiems, tiek ir vaikams.

Čia dar verta pažymėti, kad šis inhaliatorius skleidžia iki 4 mikrometrų skersmens dydžio daleles. Tokio dydžio dalelės lengvai patenka tiesiai į kvėpavimo takus ir taip jie yra atpalaiduojami bei pradedamas gydymas.

Gydytojai taip pat rekomenduoja vieno seanso metu tokį inhaliatorių naudoti apie 20 minučių. Tada pasiekiamas maksimalus efektas.

Labai gera savybė yra ir ta, kad šis inhaliatorius po 20 minučių darbo automatiškai išsijungia. Todėl tikrai nereikės žiūrėti į laikrodį ir stebėti, kiek gi čia laiko jau vyksta procedūra. Viskas vyksta automatiškai.

3. Beveik mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „L5“

25.96€ | 32 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (1676 vertinimai)

Nuostabi kaina ir „Amazfit Stratos“ išvaizda pakerėjo nemažai pirkėjų visame pasaulyje, tame tarpe ir Lietuvoje - šis simpatiškas laikrodukas neabejotinai yra vienas perkamiausių laikrodžių Kinijos turgelyje. Kuo jis ypatingas?

Neįtikėtina „Xiaomi Amazfit Stratos“ kopija ir dar ilgiau laikanti baterija – „iš išvaizdos beveik viskas tas pats, tik kainuoja 6 kartus pigiau“: turbūt vienas geriausių laikrodžių už tokią kainą (L5 apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • Aliexpress - 25.96€
  • Tai beveik mažiausia kaina
  • 32 % nuolaida
  • pristatymas į Lietuvą už 2.50€

„Vienas iš mano Youtube kanalo prenumeratorių parašė laiškelį ir klausia: „Ei, bičiuli, ar matei šitą stebuklą iš Kinijos? Išmanusis laikrodis atrodo gryna Amazfit Stratos kopija, o kainuoja keletą eurų“. Kaip didelis Stratos fanas, tiesiog negalėjau susilaikyti neišbandęs naujojo išmanaus laikrodžio.“

„Po galais, čia tikrai Stratos kopija. Tik pasižiūrėkite, kaip šis pigus kiniškas laikrodis atrodo. Vizualiai tai lygiai toks pats, kaip ir puikiai žinomas Amazfit Stratos.

Taip pat pakuotės viduje rasime magnetinį įkroviklį ir naudojimosi instrukciją – „pastarasis dalykas pravers tiems, kuriems tai bus pirmasis išmanusis laikrodis. Be to, čia yra ir QR kodas, kurį nuskaitę galėsite į iOS bei Android įrenginį atsisiųsti programėlę.“

Apžvalgininkas jau senokai naudojasi „Amazfit Stratos“ išmaniuoju laikrodžiu ir jis niekaip negali atsistebėti, koks „L5“ yra į jį panašus – „tik pažiūrėkite, atrodo lyg tai būtų vienodi laikrodžiai.

Žinoma, tai yra skirtingi išmanieji laikrodžiai ir štai nugarėlėje Stratos laikrodis turi daugiau įkrovimo kontaktų, tad jo magnetinis įkroviklis laikosi tvirčiau.

Taip pat abiejų laikrodžių korpusai pagaminti iš anglies pluošto, tačiau L5 yra truputėli storesnis.

L5 šone irgi yra du valdymo mygtukai bei tarp jų įrengtas žibintuvėlis (ko neturi Stratos laikrodis aut. past.), o laikrodžių dirželiai yra praktiškai identiški, net negaliu jų atskirti. Gamintojas puikiai padirbėjo.“

„Manęs per visą šį laiką daug klausinėjo apie šį laikrodį ir dabar pabandysiu jums visiems atsakyti į esminius klausimus.

Pirmiausiai, fantastiška L5 baterija. Aš ją per šias 3 savaites įkroviau tik vieną kartą. Jei Stratos vienu įkrovimu man dirba 5 dienas, tai L5 baterijos užtenka kur kas ilgesniam laikui.

Ir man išmanaus laikrodžio baterijos tarnavimo laikas yra labai svarbu. Kuo jis ilgesnis tuo geriau. Taip, žinoma, visokie ten Apple Watch savininkai sakys, kad mes jau pripratome įkrauti laikrodį kasdien ar kas dvi dienas.

Sveikinu. Pripratote. Bet tik ne aš. Man reikia, kad laikrodžio baterija tarnautų bent savaitę laiko ir aš iškeliavau savais reikalais. Visai neketinu su savimi tampytis įkrovimo laidų.“

„Ekranas L5 yra fantastiškos kokybės. Neįsivaizduoju kokia čia matrica, bet už tokią kainą tai jau tikrai ne Amoled ar Super Amoled. Gal čia ir IPS matrica, kas yra dar geriau – ji reikalauja mažiau baterijos energijos.

Ekrano atvaizdavimo pasirinkimai yra ganėtinai normalūs ir standartiniai. Tiesa, jų čia keisti programėlėje nėra galimybės, kaip tą galima daryti su Mi Band 4 apyranke, Stratos ir kitais Amazfit išmaniaisiais laikrodžiais.“

„Kalbant apie laikrodžio galimybės, tai jis matuoja širdies ritmą, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą ir t.t.

Yra chronometras, laikmatis, nuotolinis muzikos valdymas, Alipay – tiesa, šitas dalykas veikia tik Kinijoje. Bendrai, L5 turi visas funkcijas, kurias ir turi turėti išmanusis laikrodis.“

„L5 programėlė yra paprastesnė už to paties Stratos, tačiau visai simpatiška ir paprasta. Žinoma, Xiaomi sukuria geresnes ir išsamesnes programėles, tačiau ir L5 yra visai gera. Esminę informaciją tikrai matysite ir galėsite pasirinkti iš kokių programėlių gauti pranešimus į L5 laikrodį bei t.t.

L5 galima valdyti muziką, bet tai veikia kitaip nei Stratos laikrodyje. Į Stratos laikrodį įkėliau muzikos, palikau telefoną namie ir išbėgau su belaidėmis ausinėmis ir Stratos laikrodžiu pabėgioti.

Turint L5 laikrodį, reikės šalia savęs turėti ir išmanųjį laikrodį, kuriame ir gros muzika.

Tačiau L5 turi įdomią savybę – žibintuvėlį. Aišku, nepagalvokite, kad čia kažkoks fantastiškai ryškus žibintuvėlis, bet per šias 3 savaites kartą jis jau man pagelbėjo.

Buvo naktis ir man reikėjo automobilyje pasišviesti. Galvoju pasiimsiu žibintuvėlį ir iškart atsiminiau, kad sau ant riešo juk turiu tokį (L5 laikrodyje) ir žinote, jis tikrai pagelbėjo. Ekstremaliose situacijose toks dalykėlis tikrai pravers.“

„Bendrai, už tokius pinigus, tai yra netgi labai neblogas išmanusis laikrodis. L5 yra labai geras, ryškus ir toks sultingas ekranas. Viskas matosi kuo puikiausiai.

L5 atrodo, kaip Stratos ir niekas neatspėtų, jog tai yra keletą kartų pigesnė alternatyva. L5 atrodo, kaip Stratos, ant rankos riešo laikosi taip pat, kaip Stratos, baterija yra geresnė už Stratos ir kainuoja kokius 6 kartus mažiau, nei Stratos.

Manau, kad išmanusis laikrodis už tokią kainą ir dar su visomis šiomis fizinės veiklos stebėjimo galimybėmis ir papildomomis funkcijomis, kaip žibintuvėlis ir muzikos valdymas, yra labai geras pasirinkimas.“

Dabartinė 25.96€ kaina yra beveik mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

4. Labai gera kaina „Xiaomi“ išorinei baterijai su 10W belaidžiu įkrovimu ir 18W laidiniu greituoju įkrovimu

24.76€ | 25 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (349 vertinimai)

Čia turime labai populiarią „Xiaomi“ išorinę bateriją: virš 1000 užsakymų, beveik 400 atsiliepimų ir 4,9 įvertinimas. Atsižvelgiant į šios išorinės baterijos galimybes ir tai, kad ji Aliexpress dabar kone dvigubai pigesnė, nei perkant Lietuvoje, tai yra puikus variantas.

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • Aliexpress - 24.76€
  • 25 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Lietuvoje - 42€

„Xiaomi“ išorinė baterija yra 10 000 mAh talpos ir palaiko greitąjį 18W įkrovimą bei belaidį 10W įkrovimą.

Ši stilinga, kompaktiška - 147,9 × 71,6 × 18,4 mm - ir 400 gr. sverianti išorinė baterija palaiko įvairius įkrovimo protokolus, tad su ja galima įkrauti Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi ir kitų kompanijų įrenginius, palaikančius belaidį įkrovimą.

Dar geriau, kad vienu metu su šia išorine baterija galima įkrauti 3 skirtingus įrenginius: du laidiniu būdu ir vieną belaidžiu būdu. Palaikomus įkrovimus galite matyti žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Išėjimas:

  • USB-C 5V/3A ,9V/2A, 12V/1.2A ( max. 18W),
  • USB 5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A (max. 18W).

Įėjimas:

  • USB/ USB-C 5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A.

Belaidis įkrovimas:

  • 5V/1A, 9V/1.2A; 5W/7.5W/10W.

Taip pat „Xiaomi“ išorinė baterija atitinka visus saugumo standartus ir joje yra įdiegtos įvairios apsaugos: nuo perkaitimo, trumpo jungimo, metalinių daiktų padėjimo ant šios baterijos įkrovimo padėkliuko ir t.t.

Pirkėjai yra labai patenkinti „Xiaomi“ išorine baterija ir dalijasi savo padarytomis baterijos nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

5. Mažiausia kaina multimetrui „Mestek DM90A“

14.97€ | 18 % nuolaida„Mestek DM90A“ specifikacijos

„Mestek DM90A“ – tai itin kompaktiškas (14,7 x 7,1 x 4,5 cm, 220 g) skaitmeninis multimetras, kuris matuoja ne tik visus svarbiausius parametrus (varža, srovė, įtampa ir t.t.), bet taip pat dar gali nustatyti dažnį, temperatūrą ir nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV). Be to, šis multimetras dar gali pasigirti integruotu LED žibintuvėliu ir specialiu tvirtinimu skirtu matavimo laidams laikyti.

Įspūdingos kainos multimetras, kokio Lietuvoje nerasite: matuoja visus svarbiausius parametrus ir temperatūrą, sienose aptinka pravestus laidus, kainuoja labai pigiai, o pagal dydį – išskirtinai kompaktiškas („Mestek DM90A“ kaina, Specifikacijos)

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • „Gearbest“14.97€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 18 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Sau tinkamą multimetrą išsirinkti nėra jau taip ir paprasta, nes jų gausu ne tik Kinijos, bet ir Lietuvos parduotuvėse. Vis dėlto praktika rodo, kad ieškant geriausio balanso tarp kainos bei funkcionalumo, multimetrą šiuo metu labiau apsimoka įsigyti tiesiai iš Kinijos.

„Mestek“ gamintojas pripažinimą ir autoritetą jau turi tikrai ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje. Pavyzdžiui, didelio populiarumo susilaukęs „Mestek DM100C“ multimetro analogai Lietuvoje kainuotų bene dvigubai daugiau. Tačiau toks funkcionalumas yra reikalingas tikrai ne visiems, todėl įvertinęs pirkėjų poreikį gamintojas pagaliau ryžosi pristatyti kitą tik svarbiausiomis funkcijomis aprūpintą multimetrą „Mestek DM90A“.

Priešingai nei „Mestek DM100C“ su automatiniu bei rankiniu režimais, šis multimetras siūlo tik pilnai automatinį režimą. Tipinio naudotojo poreikiams šio režimo tikrai pilnai pakanka. Tokio tipo multimetrai daugeliui yra žymiai patrauklesnis ir dėl tos priežasties, nes yra ženkliai mažesnis bei lengvesni.

Pavyzdžiui, „Mestek DM90A“ korpuso matmenys siekia 14,7 x 7,1 x 4,5 cm, o šio multimetro svoris neviršija 220 gramų. Palyginimui jau minėtasis „Mestek DM100C“ multimetras su automatiniu bei rankiniu režimais sveria net 500 gramų ir taip pat yra gana akivaizdžiai didesnis (18 x 8 x 4 cm) už „Mestek DM90A“.

Be to, „Mestek DM90A“ multimetras taip pat gali būti naudojamas ne tik svarbiausių parametrų tokių, kaip varža, įtampa, srovė ar talpa matavimui, bet turi ir labiausiai geidžiamas papildomas funkcijas. „Mestek DM90A“ gali nustatyti ne tik dažnį ir temperatūrą, bet esant reikalui dar gali būti naudojamas ir nuotoliniam įtampos aptikimui (NCV).

Priminsime, jog naudojantis NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai, o tai, pavyzdžiui, leidžia jaustis saugiai bei maksimaliai užtikrintai atliekant bet kokius gręžimo darbus.

Svarbiu ekonominės klasės „Mestek DM90A“ multimetro privalumu galima laikyti ir gana didelį LCD tipo ekraną, kuris šiuo atveju ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi pašvietimą.

Galiausiai maloniai stebina ir tas faktas, jog gamintojas „Mestek DM90A“ multimetre nusprendė integruoti ne tik ekraną su pašvietimu, bet ir LED žibintuvėlį. Šių papildomų funkcijų visuma naudinga dėl tos priežasties, nes „Mestek DM90A“ multimetru be jokių problemų maksimaliai patogiai leidžia naudotis esant bet kokio lygio apšvietimui.

Trumpai:

  • Matuojami parametrai: 
    • varža
    • įtampa
    • talpa
    • srovė
    • diodai
    • grandinės tikrinimas
    • NCV
    • dažnis
    • temperatūra
  • Maitinimas: 3x AAA tipo baterijos.
  • Papildomos funkcijos:
    • galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV)
    • integruotas LED žibintuvėlis
    • matuojamo parametro užlaikymo funkcija
    • specialus tvirtinimas matavimo laidams laikyti
  • Matmenys ir svoris: 14,7 x 7,1 x 4,5 cm; 220 g.

Dabartinė 14.97€ kaina yra mažiausia šio multimetro kainų istorijoje:

6. Mažiausia kaina arbatinukui „Kamjove k-206“

13.35€ | 26 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (13 vertinimai)

„Kamjove k-206“ arbatinukas yra pagamintas iš aukščiausios klasės ir visiškai saugių sąlyčiui su maistu medžiagų. Jo korpusas yra pagamintas iš borosilikatinio stiklo, viduje turime arbatžolėms sulaikyti skirtą metalinį tinklelį, o dangtelis ir rankena pagaminti iš tvirto ir kokybiško plastiko. Borosilikatinis stiklas pasižymi itin aukštu terminiu bei cheminiu atsparumu. Jo ilgalaikė tarnavimo temperatūra gali būti net iki +4500C. Šis stiklas atsparus vandens, rūgšties ir druskos tirpalams.

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • Aliexpress - 13.35€
  • 26 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Kamjove k-206“ arbatinukas yra kompaktiškas, išvaizdus ir patogus naudotis įrenginys.

Tereikia į jį įdėti arbatžolių, užpilti karštu vandeniu, truputi palaukti ir mėgautis kokybiška arbata.

Arbatinuko talpa yra 600 ml, tad vienu kartu arbatos užteks bent keletui žmonių.

Geriausiai apie šį „Kamjove k-206“ arbatinuką atsiliepia štai ši apžvalgininkė. Ji labai detaliai aptaria šį arbatinuką, jo pagaminimo kokybę ir štai ką apie jį sako:

„Aš nemėgstu girti daiktų, kuriuos gaunu išbandyti, bet šįkart labai gailiuosi, kad šio arbatinuko neįsigijau kur kas anksčiau.

Daugeliui tikriausiai gali kilti klausimas: ar verta už tokį arbatinuką mokėti tokią pinigų sumą? Juk Aliexpress ir kitose parduotuvėse yra daugybė gerokai pigesnių arbatinukų.

Ką gi. Aš perskaičiau apie tokius arbatinukus ganėtinai daug pirkėjų atsiliepimų ir tokie pigus daiktai dažniausiai skleidžia plastiko kvapą ir net vandenyje jaučiamas nemalonus skonis.

Kamjove arbatinukas jau išimtas iš pakuotės neturėjo jokio specifinio kvapo ir nuplautas verdančiu vandeniu, nebuvo jokio nemalonaus kvapo, o tik skleidė karštį, tarsi šalia būtų ką tik šviežiai išlyginti drabužiai. Jokios chemijos kvapo.

Tad prieš pirkdami tokio tipo pigų arbatinuką gerai pagalvokite ar tie sutaupyti keli eurai yra verti arbatos su papildomais cheminiais priedais.

Kamjove arbatinuku esu labai patenkinta. Greitai paruošiama arbata ir ją išpilstyti į puodelius yra labai patogu. Tikrai rekomenduoju šį Kamjove arbatinuką.“

Dabartinė 13.35€ kaina yra mažiausia šio arbatinuko kainų istorijoje:

7. Iš Čekijos sandėlio kuprinė „Mark Ryden Man Backpack“

32.87€ | 61 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (1761 vertinimai)

„Mark Ryden“ yra vienas populiariausių brandų AliExpress parduotuvėje. Šis gamintojas gamina modernias, patogias ir kas svarbiausia, patvarias bei stilingas kuprines. Ne visos jos vienodai populiarios, bet ši kuprinė Aliexpress parduotuvėje yra labai populiari ir puikiai vertinama pirkėjų: turime virš 3 000 užsakymų, beveik 1 800 atsiliepimų ir net 4.9 balų įvertinimą.

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • Aliexpress - 32.87€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • 61 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Pirkėjai iškart įvardija, kad galima rinktis iš dviejų kuprinių modelių. Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti šių dviejų modelių dydžių skirtumus.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad šios kuprinės gali būti kompaktiško 23 l talpos dizaino arba atleidus šoninius segtukus, padidėti iki 39 l talpos.

Čia viskas priklauso nuo konkrečios situacijos. Jei kažkur toliau keliaujate ir reikia daugiau daiktų, tada į tokią talpią kuprinę tilps visi reikalingiausi daiktai.

O jei kelionė nebus labai tolima ar šalia savęs reikia tik keleto pačių svarbiausių daiktų, tada galima kuprinę susegti ir ji taps kompaktiškesnė.

Kalbant apie pačią kuprinę, tai ji pagaminta iš aukštos kokybės Oxfordo medžiagos bei poliesterio.

Kuprinė yra kieto tipo, su daugybe atskirų skyrių, metaliniais užtrauktukais, atskira USB jungtimi įkrauti įrenginiams, paminkštintais diržais, kvėpuojančia nugarine dalimi ir atspari vandeniui (nors IP reitingas ir nenurodytas).

Pirkėjai iš viso pasaulio ir Lietuvos yra labai patenkinti šiomis kuprinėmis ir tvirtina, kad į Lietuvą jos atkeliauja greičiau nei per savaitę laiko.

Taip pat kuprinės yra pagamintos labai kokybiškai, tvirtais užtrauktukais, talpios ir ​„savaitės laiko kelionei verslo reikalais, tai yra puikus pasirinkimas. Kai rankinio bagažo politika tampa vis griežtesnė, tokia kuprinė yra tikras išsigelbėjimas. Aš įsigysiu dar vieną tokią ​Mark Ryden kuprinę“, - tvirtina pirkėjas iš Lietuvos.

O čia keletas pirkėjų padarytų ​„Mark Ryden“ kuprinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

8. Labai gera kaina naujos kartos suktuvui „Bosch GO 2“

53€ | 37 % nuolaida„Bosch GO 2“ specifikacijos, atsiliepimai

„Bosch GO 2“ – tai atnaujinta universalaus „Bosch GO“ rankinio atsuktuvo versija su integruotu automatiniu elektroniniu stabdžiu. Be to, atnaujinta versija dar yra aprūpinta ir specialiu mygtuku, kurio pagalba šį rankinį atsuktuvą nuo šiol galima įjungti ne tik spaudžiant, bet ir pasinaudojus korpuse integruotu fiziniu mygtuku.

Labai greitas pristatymas, puikus įpakavimas, esu pilnai įsitikinęs, kad tai tikrai originali prekė. Kalbant apie patį atsuktuvą jam tikrai neturiu net menkiausių priekaištų. Jis puikiai atlieka savo darbą, todėl drąsiai jį galiu rekomenduoti ir kitiems. (Saadi)

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • „Gearbest“ - 53€
  • 37 % nuolaida
  • pristatymas į Lietuvą už 1.83€

„Bosch GO“ gana ilgą laiką buvo bene populiariausias universalus rankinis atsuktuvas – daugybė apžvalgų, daugybė pirkimų ir atsiliepimų. Tai nėra įprastas statybinis suktuvas medvaržčių sukimui - jis skirtas tais atvejais, kai dirbama su mažesniais varžtais prie baldų, elektros, sunkiai pasiekiamose vietose ir t.t.

Štai ką apie jį rašė vienas apžvalgininkas:

„Bosch Go yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia atlikti kažkokius nedidelius darbus: kažkur kažką įsukti/atsukti, surinkti baldus ir panašiai – namų darbams.

Jei dirbate daug ir su įprastais, stambiais, galingais suktuvais/atsuktuvais, tada Bosch Go jų tikrai nepakeis. Jis nėra pritaikytas didelės apimties darbams.

Aš naudojuosi galybe įvairių suktuvų/atsuktuvų ir juos pritaikau būtent tokiose situacijose, kuriose tuo metu man reikia konkretaus įrankio, tačiau Bosch Go visada guli mano drabužių kišenėje ir praverčia, kai reikia atlikti smulkų darbą.

Bendrai, po 4 mėnesių naudojimosi galiu pasakyti, kad Bosch Go yra tikrai geras, patogus, kokybiškas ir praktiškas įrankis.“

Vis dėlto šiuo metu jį įsigyti jau gana sudėtinga. Trumpai tariant, rinkoje pasirodžius atnaujintam „Bosch GO 2“ rankiniam universaliam atsuktuvui „Bosch GO“ tiesiog labai greitai prarado savo anksčiau turėtą patrauklumą.

Dizaino aspektu „Bosch GO 2“ mažai kuo tepasikeitė, tačiau nuo šiol jau priešingai nei „Bosch GO“ turi integruotą įjungimo fizinį mygtuką.

Priminsime, kad „Bosch GO“ buvo valdomas tik pagal automatiškai aptinkamą spaudimo jėgą, o toks sprendimas ne visais atvejais buvo maksimaliai patogus. Kai „Bosch Go“ prispaudžiamas prie varžto, jis pradeda sukti, o kai atleidžiamas, turėtų iš karto sustoti.

Tačiau taip nėra - kai jis atleidžiamas, jo antgalių suktuvas iš inercijos dar šiek tiek sukasi ir reikia įgusti jį visiškai atitraukti nuo varžto, kad negadintume pačio antgalio, griebtuvo ar varžto. Tai buvo dažniausiai kritikuojama šio puikaus atsauktuvo savybė.

Malonu, jog gamintojas šią pirkėjų kritiką išgirdo ir atnaujintame „Bosch GO 2“ universaliame rankiniame atsuktuve jau integravo abu valdymo metodus.

Ne ką mažiau svarbu, kad „Bosch GO 2“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes jau turi elektroninį stabdį. Tai reiškia, kad „Bosch GO 2“ pasiekus atitinkamą sukimo momentą automatiškai suveikia integruotas stabdis. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes leidžia išvengti ne tik varžtų galvučių bei daiktų sugadinimų, bet taip pat nuo galimų nenumatytų pažeidimų apsaugo ir patį „Bosch GO 2“.

Gamintojas šį kartą nedetalizuoja, tačiau „Bosch GO 2“ greičiausiai lygiai taip pat kaip ir „Bosch GO“ turi pakankamai talpią bateriją, kurios energijos paprastai pakanka net 8 valandų trukmės darbui. Džiugina ir tai, jog šią bateriją bet kada esant reikalui galima paprastai įkrauti tiesiog naudojant standartinį Micro USB laidą.

9. Iš EU sandėlio, nuolaidos kuponas robotui siurbliui „Xiaomi Mijia 1S“

300.95€ | 33 % nuolaida, iš ES sandėlio + nuolaidos kuponas MIJIA1S322 | „Xiaomi Mijia 1S“ specifikacijos

Kalbai trumpai, tai „Xiaomi Mijia 1S“ yra atnaujinta turbūt pačio populiariausio pasaulyje išmaniojo dulkių siurblio „Xiaomi Mi“ versija, kuri pasižymi dar tiksliau veikiančia navigacija ir siūlo mėgautis kur kas geresniais siurbimo rezultatais bei suteikia išskirtinę galimybę turint „Xiaomi AI“ kolonėlę siurblį valdyti tiesiog balsu.

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • Geekbuying300.95€
  • Iš Eu sandėlio, su nuolaidos kuponu MIJIA1S322
  • Gearbest292.41€
  • Iš Kinijos sandėlio
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Tai geriausios kainos, kokios tik yra rinkoje

„Xiaomi Mijia 1S“ dizaino aspektu išliko labai panašus, tačiau techniškai sulaukė svarbių atnaujinimų, kurių dėka pirkėjai nuo šiol galės džiaugtis dar geresniais siurbimo rezultatais.

Vienas iš svarbiausių „Xiaomi Mijia 1S“ atnaujinimų – tai naujos kartos lazerinis atstumo sensorius LDS bei atnaujintas SLAM algoritmo skaičiavimo modelis.

Atnaujintas LDS sensorius patalpas nuo šiol leidžia nuskenuoti žymiai greičiau, o dar didesnis skenavimo tikslumas, žinoma, padeda sukurti žymiai tikslesnius patalpų žemėlapius.

Gamintojas tvirtina, kad dėka šių sprendimų išmaniojo dulkių siurblio efektyvumą lyginant su „Xiaomi Mi“ šiuo atveju pavyko padidinti apie 13%.

Gamintojas dar prideda ir tai, kad vietoje anksčiau naudoto „Cortex - A7“ CPU, išmanusis dulkių siurblys dabar naudoja „Cortex – A35“ centrinį procesorių.

„Xiaomi“ skaičiavimais CPU atnaujinimas baterijos energijos naudojimą leido sumažinti 10 %, o atitinkamai paties „Xiaomi Mijia 1S“ išmaniojo dulkių siurblio našumą padėjo padidinti net 40 %.

Būtina pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ siurbimo galia siekia 2000 Pa, kai tuo tarpu senesnės kartos „Xiaomi Mi“ išmanusis dulkių siurblys gali pasiūlyti tik 1800 Pa siekiančią siurbimo galią.

Daugelis sutinka, kad 1800 Pa galios yra šiek tiek per mažai norint sperčiai ir kokybiškai siurbti kilimus. Tuo tarpu, išmanieji dulkių siurbliai su 2000 Pa siurbimo galia dažnai tampa tikru išsigelbėjimu tiems pirkėjams, kurie namuose laiko šunį ar katę.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ yra aprūpintas dirbtiniu intelektu, kuris šiam išmaniajam dulkių siurbliui skenuojant patalpas leidžia priimti būtinus sprendimus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ atmintyje nesaugo nuotraukų ar kitos su namais susijusios informacijos, kuri tam tikrais aspektais gali vesti prie privatumo pažeidimų.

Kitaip sakant, „Xiaomi Mijia 1S“ reikiamus sprendimus priima tiesiog realiu laiku, o visą privatumą galinčią pažeisti informaciją akimirksniu pašalina vos tik ji tampa nebereikalinga.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.82 balai iš 5 (16 vertinimai)
  • Galia: 58 W elektrinė galia; 2000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: nenurodoma, tačiau turi intelektualų siurbimo plano sudarymą.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; naudoja LDS lazerinį daviklį ir SLAM algoritmą.
  • Garsas: 68 dB.
  • Filtras: nėra informacijos.
  • Apsaugos: robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 420 ml.
  • Baterija: 5200 mAh.
  • Išskirtinės savybės: savaime grįžta pasikrauti į stotelę; lengvai įveikia kliūtis; itin greitas ir efektyvus siurbimas dėl sudaromo virtualaus žemėlapio ir atliekamo maršruto planavimo; galimybė valdyti balsu turint „Xiaomi AI“ kolonėlę; pakankama siurbimo galia kilimams siurbti.
  • Pakuotė: siurblys robotas,  maitinimo adapteris, įkrovimo stotelė, dulkių surinkimo talpa, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 9,6 cm; 3,8 kg.

10. Iš Čekijos sandėlio geriausia kaina dulkių siurbliui „Roborock S5 Max“

427.06€ | 25 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 5 balai iš 5 (119 vertinimai)

Labai geras, bet ribotas „Roborock S5 Max“ pasiūlymas iš ES sandėlių. Akcija galios iki kovo 8 d., bet sandėliuose tėra vos kelios dešimtys siurblių. Kol kas tendencijos tokios, kad Kinija yra juntamai sustojusi dėl koronoviruso, gamyba sulėtėjusi labai stipriai ir daugelis geresnių pasiūlymų iš EU sandėlių yra išpirkta, o kada bus papildymai - visiškai neaišku. Tad šia prasme šis pasiūlymas labai geras ir kada vėl toks pasikartos, irgi neaišku. 

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • Aliexpress - 427.06€
  • iš Čekijos sandėlio
  • nemokamas pristatymas
  • Lietuvoje apie 500€.

„Roborock S5 Max“ yra naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys ir lyginant su „Roborock S50“ ir „Roborock S6“ daugiausiai privalumų turi dviejose srityse - grindų plovime ir programinėje dalyje. Grindis jis plauna neabejotinai geriau ir  turi aibę papildomų valdymo funkcijų, kurios namų priežiūrą padaro dar patogesne. 

Tad jei reikia dažno plovimo, reikia rinktis „Roborock S5 Max“. Jei užtenka siurbimo ir norite geriausio santykio pagal kainą ir kokybę - „Roborock S50“.

„Roborock S5 Max“ palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą.

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius. Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt.

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

11. Mažiausia kaina išmaniajai LED lempai „Aqara MX480“

80.67€ | 46 % nuolaida

„Aqara MX480“ yra „Xiaomi“ šeimos produktas ir dėl to galime tikėtis, jog tai yra aukščiausios kokybės LED lempa.

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • „Gearbest“80.67€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 46 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 8.63€

Naujoji LED lempa yra 48 x 48 x 8,50 cm dydžio, sveria apie 2 kilogramus ir puikiai tinka bet kuriame namų kambaryje.

Be puikaus dizaino, „Aqara MX480“ gali pasigirti ir labai geromis techninėmis savybėmis.

Ši LED lempa turi 96 LED'us, yra 39W galios, ir palaiko iki 3500lm švietimo ryškumą, 2700-5700K spalvų temperatūrą. Verta pažymėti, kad švietimo ryškumą bei spalvų temperatūrą galima reguliuoti.

Kitas svarbus rodiklis, jog „Aqara MX480“ LED lempa užtikrina Ra80 rodiklį - tai ne rekordas, bet kaip ir standartas buitiniams šviestuvams, kas reiškia, jog apšviečiami objektai išlaiko savo natūralias spalvas. 

Pakuotėje jau yra ir specialus jungiklis, su kuriuo galima reguliuoti šią LED lempą ir esant skirtingoms situacijoms - skaitant knygą, žiūrint filmą, ar užsiimant kita veikla - pasirinkti norimą švietimo režimą.

„Aqara MX480“ taip pat palaiko ir pritemdymo režimą bei gali ryte suveikti, kaip žadintuvas ir nustatytu laiku įsijungti.

Šią LED lempą taip galima valdyti ir su išmaniajame telefone esančia programėle ir susiejus su kitais išmaniųjų namų davikliais kurti scenarijus. Pavyzdžiui, atidarius duris - automatiškai įsijungs „Aqara MX480“. Šauni ir naudinga LED lempa.

Dabartinė 80.67€ kaina yra mažiausia šios lempos kainų istorijoje:

12. Mažiausia kaina plaukų kirpimo mašinėlei „Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“

11.10€ | 34 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (37 vertinimai)

Siekiant palaikyti gražią šukuoseną tam reikia ir laiko, ir pinigų. Tačiau su „Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“ plaukų kirpimo mašinėle galima greitai, patogiai ir labai pigiai apsikirpti.

Kaina

Tikrinta 2020 03 06

  • Aliexpress - 11.10€
  • Tai mažiausia kaina
  • 34 % nuolaida
  • pristatymas į Lietuvą už 6.93€

„Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“ yra labai šauniai ir stilingai atrodanti plaukų kirpimo mašinėlė.

Ji yra 43 x 164 mm išmatavimų, sveria 142 gramus, valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir įkraunama su pakuotėje esančiu C-tipo USB laidu.

„Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“ turi 600 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtrunka iki 2 valandų. Geras dalykas ir tas, kad ant kirpimo mašinėlės korpuso yra baterijos indikatorius, tad visada žinosite kiek dar likę energijos.

Ne ką mažiau patogu ir tai, kad mašinėlė yra valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir palaiko du plaukų kirpimo greičius: Standartinį ir Turbo.

Pati nano-keraminė kirpimo galva skleidžia vos 55 dB triukšmą, yra nuimama bei plaunama. O taip pat lengvai keičiama jos padėtis, tad plaukų kirpimo diapazonas siekia 0,7 - 21 mm ir su šia kirpimo mašinėle galima susitvarkyti ir su gana ilgais plaukais.

Plaukų kirpimo mašinėlė palaiko išmaniąją ESM sistemą, kuri apima greitą mašinėlės varikliuko veikimą, apsaugą nuo įstrigusių plaukų, baterijos įkrovimo apsaugą ir efektyvų veikimą.

„Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“ šauniai atrodanti, funkcionali ir dabar dar už puikią kainą parduodama plaukų kirpimo mašinėlė, kuri leis sutaupyti nemažai pinigų.

Dabartinė 11.10€ kaina yra mažiausia šios plaukų kirpimo mašinėlės kainų istorijoje:

 




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: