Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai: įspūdingai atrodanti, bet 6 kartus pigesnė „Amazfit GTS“ kopija, speciali akcija veido kaukėms - iš EU sandėlių, už labai padorią kainą ir itin sparčiai populiarėjanti naujos kartos LED lempa (Video)  ()

Geriausi Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- 6 kartus pigesnė „Amazfit GTS“ išmaniojo laikrodžio kopija - „COLMI P8 1.4 inch Smart Watch Men Fitness Tracker Blood Pressure Smart Clock“;

- Veido kaukės nuo virusų, už padorią kainą ir iš Europos sandėlių;

- Stipriai populiarėjanti ir pirmųjų pirkėjų puikiai vertinama LED lempa - „[DBF]No Flickering Deep Glare LED COB Recessed Downlight 5W 7W 12W 15W Round White LED Ceiling Spot Light Pic Background“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

6 kartus pigesnė „Amazfit GTS“ išmaniojo laikrodžio kopija - „COLMI P8“

  • Gearbest jis parduodamas už 20,80 €;
    • 42 % nuolaida;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Aliexpress analogiškas modelis su siuntimu kainuoja 21,95 €.
  • Palyginimui - „Amazfit GTS“ kainuoja 124€ su nemokamu siuntimu į Lietuvą

Pasižiūrėjus į „COLMI P8“ išmanųjį laikrodį galima pagalvoti, jog čia matome prieš kelis mėnesius pristatytą „Amazfit GTS“ modelį.

Tačiau taip nėra. Nors vizualiai ir daugeliu techninių aspektų „COLMI P8“ yra analogiškas „Amazfit GTS“ (Amazfit GTS apžvalgos ir aprašymai), tačiau pastarasis modelis kainuoja bent 6 kartus brangiau.

„COLMI P8“ yra ženkliai pigesnis, kompaktiškesnis ir turintys didžiąją dalį tų pačių funkcijų. Taip pat pasiūloje galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių, kas daugeliui tikrai patiks.

Taigi, „COLMI P8“ turi 1,4 colių dydžio spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį ekraną. Taip pat šone yra įtaisytas papildomas valdymo ratukas.

Silikoniniai dirželiai yra standartinio dydžio bei keičiami, tad čia kiekvienas galėsime pasirinkti ir naudoti tokį dirželį, koks asmeniškai yra pats mieliausias.

Didelis pliusas yra ir tai, kad „COLMI P8“ yra visiškai atsparus vandeniui ir atitinka IPX7 standartą. Tad su juo nebaisus ir netikėtai užklupęs lietus.

„COLMI P8“ nuolat seka širdies ritmą ir gali išmatuoti kraujo spaudimą bei deguonies kiekį kraujyje, taip pat seka miego kokybę, skaičiuoja nueitus žingsnius bei atstumą, palaiko 7 sporto režimus - tarp kurių yra bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis ir kt. - informuoja apie gautus pranešimus bei skambučius, praneša apie orų prognozę, gali nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir kt.

Šis šaunus išmanusis laikrodis suporuojamas su iOS ir Android įrenginiais Bluetooth 4.0 ryšiu ir palaiko DaFit išmaniąją programėlę. Jau vien šiame šauniame ekrane „COLMI P8“ pateikia daug išsamios ir vizualiai labai patrauklios bei gerai suprantamos informacijos, tačiau jos programėlėje yra dar daugiau. Palaikomos anglų, rusų, lenkų, ispanų ir kt. kalbos.

Išties šaunus ir labai išvaizdus išmanusis laikrodis, kurio įkraunamos baterijos energijos užteks savaitei laiko. Puikus pasirinkimas ieškantiems išvaizdaus, funkcionalaus ir pigaus išmanaus laikrodžio, tačiau situaciją reikia vertinti blaiviai - techninių ir programinių galimybių prasme tai nėra identiška „Amazfit GTS“ kopija. Panaši, bet tikrai ne analogiška. 

Veido kaukės nuo virusų, už padorią kainą ir iš Europos sandėlių

  • Gearbest - 10,85 € (vienkartinės);
    • 10 vnt. pakuotė;
    • Kinijos sandėlys
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 15-28 dienas.
  • Gearbest - 15,38 € (galima naudoti savaitę laiko);
    • nuo 2 vnt. pakuotės;
    • UK sandėlys
    • 9,04 € už pristatymą į Lietuvą per 2-4 dienas.
  • Gearbest - 63,32 € (galima naudoti savaitę laiko);
    • 10 vnt. pakuotė;
    • UK sandėlys
    • 9,04 € už pristatymą į Lietuvą per 2-4 dienas.
  • Speciali akcija

Niekam ne paslaptis, kad dėl koronaviruso grėsmės vaistinėse praktiškai neliko apsauginių kaukių. Deficitinės prekės kaina staiga pašoko į neregėtas aukštumas ir interneto platybėse bei socialiniuose tinkluose galima rasti tokių skelbimų, kuriuose už dėžutę pačių paprasčiausių kaukių prašoma nuo 25 iki net 100 eurų.

Tačiau tikrai nereikia panikuoti ir pulti pirkti tų kaukių už tokią didelę kainą. Juolab, kad ir tose pačiose Kinijos internetinėse parduotuvėse jos parduodamos už kiek didesnes, bet šiam laikui dar visai padorias kainas. Štai garsi parduotuvė Gearbest skelbia specialią akciją veido kaukėms ir kitoms apsauginėms priemonėms, o dalis pasiūlymų tiesiai iš EU sandėlių. 

Tradicinių veido kaukių, skirtų apsisaugoti ne tik nuo įvairių virusų, bet ir oro taršos, dulkių, žiedadulkių ir kt. šiuo metu galima įsigyti už 10,85 €.

Ir vienoje pakuotėje gausime 10 kokybiškų, patogiai už ausų pritvirtinamų veido kaukių, kurios pravers bet kuriuo gyvenimo atveju.

O jei ieškote kaukės/respiratoriaus, tada galima rinktis iš Pietų Korėjoje pagamintų modelių. Pastarieji atitinka P. Korėjos, Kinijos, JAV ir Europos standartus ir tokia kaukė yra daugkartinė.

Tai yra, po vieno panaudojimo karto jos nereikės išmesti. Ją galima naudoti visą savaitę laiko.

Tad 10 kaukių komplekto užteks labai ilgam. O jei norite jaustis saugesni per šį gripo bei jau praktiškai atėjusį pavasarinį žiedadulkių sukeliamų alergijų sezoną, bet neišlaidauti - tada rinkitės 2-4 kaukių komplektą.

Stipriai populiarėjanti ir pirmųjų pirkėjų puikiai vertinama LED lempa

  • Dabar ji parduodama nuo 6,99 €;
  • 40 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Ši LED lempa Aliexpress parduotuvėje vis labiau populiarėja ir šį simpatišką produktą pirmieji pirkėjai vertina maksimaliu 5 balų įvertinimu.

Čia iškart norisi pažymėti, kad pasiūloje yra itin daug LED lempos variantų. Ji skiriasi tiek savo išmatavimais, tiek ir savo galia: nuo 5 iki 15 W.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad pasirinkus Natural White LED lempa užtikrins 4000-4500K švietimo temperatūrą, Warm White 3000-3500K, o Cold White 6000-6500K temperatūrą. Tad čia jau belieka rinktis asmeniškai tai, kas labiausiai patinka.

Bendrai, visos LED lempos gali darbuotis nuo -20 iki +50 laipsnių temperatūroje, pagamintos iš kokybiško aliuminio ir tvirto plastiko, gerai išsklaido šilumą, nemirksi, užtikrina 60 laipsnių švietimo kampą, 95-110 lm/W švietimo ryškumą ir didesnį nei 90 CRI rodiklį, kas reiškia, kad apšviesti objektai išlieka natūralių spalvų.

Labai šaunios, stilingos, kokybiškai pagamintos ir pigios LED lempos, kurios puikiai apšvies įvairias namų erdves.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()