Išparduodami išmanūs „Xiaomi“ jungikliai, temperatūros ir drėgmės matuokliai - namai dar niekada nebuvo tokie išmanūs - stebėtina kiek daug galimybių suteikia šie „Xiaomi“ davikliai  ()

Norėtumėte, kad vienu jungikliu būtų galima valdyti visus namų prietaisus? O elementarus drėgmės ir temperatūros matuoklis automatiškai aktyvuotų drėkintuvą, kondicionierių bei kitus prietaisus? Ne, tai ne svajonė. Tokios galimybės jau atėjo į mūsų namus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

Nuotolinis valdiklis „Xiaomi Aqara WXKG11LM Smart Wireless Mini Switch Zigbee Remote Control APP D4M1“ 

  • 9,54 €;
  • 23 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Vartai „Xiaomi Mijia Smart Multi-Mode Gateway Wifi Zigbee3.0 Bluetooth5.0 APP Voice Ctrl“

  • 27.16€
  • 30% nuolaida, nemokamas pristatymas į Lietuvą

Naktinis apšvietimas  „Xiaomi Mijia Smart Light Sensor Zigbee 3.0 w/ Mijia Smart Multimode Gateway“

  • 11.79€
  • 30% nuolaida, nemokamas pristatymas į Lietuvą

„Xiaomi Aqara Wireless Mini Switch“ jungiklis yra puikus prietaisas, siekiant savo namus padaryti dar išmanesniais.

Šis valdiklis sveria tik 20 gr., yra labai kompaktiškas - 4,5 * 4,5 * 1,2 cm - ir maitinamas sagos formos CR2032 baterija. Tad jį galima naudoti bet kurioje kambario vietoje.

O ką su juo galima daryti? Prijungiame šį valdiklį prie telefone esančios Mi Home programėlės, susiejame su išmaniųjų namų sistema ir tada šiuo valdikliu bus galima valdyti bet kurį namų prietaisą - įjungti/išjungti šviesas, oro drėkintuvą, šildytuvą ir kt. - ar net panaudoti, kaip durų skambutį.

Toks daiktas pravartus ir vyresnio amžiaus žmonėms. Jei pasidarytų silpna, sustreikuotų sveikata, tereikia spustelėti šio valdiklio mygtuką ir jis apie tai praneš jūsų artimiesiems.

Žinoma, čia yra labai svarbu paminėti, kad namuose yra būtina turėti vadinamuosius Gateway, kurie ir į vieną sistemą apjungs visus išmaniuosius prietaisus. Be šio daikto nebus galimybės išnaudoti visų šio valdiklio galimybių.

Kaina ir sąlygos

  • Temperatūros ir drėgmės matuokliai „Xiaomi Aqara Wireless ZigBee Smart Thermometer & Humidity Sensor WiFi Remote“ šiuo metu parduodami nuo 11,58 €;
  • 32 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • galima įsigyti nuo 1 iki 10 matuoklių.

„Aqara Temperaure & Humidity Sensor“ matuoklis gali realiu laiku išmatuoti temperatūrą, drėgmės lygį ir atmosferos slėgį.

Šis šaunus daikčiukas yra maitinamas sagos formos CR2032 baterija ir gali išmatuoti drėgnumą (rezultatus rodo procentais), nuo -20℃ iki +60℃ temperatūrą bei atmosferos slėgį (nuo 30HPa iki 110KPa).

Visi duomenys yra perduodami į išmaniajame telefone įdiegtą išmaniąją programėlę. Jie taip pat atvaizduojami grafiškai, tad galima matyti rezultatų kitimą.

„Aqara Temperaure & Humidity Sensor“ matuoklis taip pat yra vienas iš išmaniųjų namų įrenginių, tad jam reikia Gateway įrenginio.

Išmatuotus rezultatus galėsite matyti ir be Gateway įrenginio, tačiau pastarasis suteiks ženkliai daugiau galimybių. Taip į bendrą sistemą galėsite apjungti skirtingus įrenginius ir kurti scenarijus.

Pavyzdžiui, programėlėje nustatyti, kad kambaryje nukritus drėgmės lygiui iki tam tikro lygio, automatiškai įsijungtų drėkintuvas. Tokiu atveju „Aqara Temperaure & Humidity Sensor“ matuoklis nuolat fiksuos kambario drėgėms lygį ir jam nukritus žemiau jūsų nurodytos reikšmės, automatiškai nusiųs signalą į Gateway įrenginį, o pastarasis aktyvuos drėkintuvą.

Tą patį galima daryti ir su matuojama temperatūra: aktyvuoti šildytuvą ar oro kondicionierių. Panaudojimo galimybių yra labai daug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()