Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress: paskutiniai likučiai tiesiog šluojamų 2 in 1 bekontakčių termometrų, labai gerai vertinamas mini inhaliatorius, idealiai tinkantis vaikams ir standartinio E27 cokolio antibakterinė UVC lempa (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Vienas perkamiausių ir labai gerai vertinamas termometras - „Cofoe Non-contact body thermometer Forehead Digital Infrared Thermometer Portable Non-contact Termometro Baby/Adult Temperature“;

- Mini inhaliatorius, su gerais vertinimais ir gera kaina - „Mini Handheld portable Inhale Nebulizer Mesh atomizer silent inalador usb autoclean nebulizador Adult Automizer inhaler for kids“;

- Antibakterinė lempa, sukama į standartinį lizdą - „E27 UVC Ultraviolet UV Light Tube Bulb Disinfection Lamp Ozone Sterilization Mites Lights Germicidal Lamp Bulb AC220V 15-36W“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas perkamiausių ir labai gerai vertinamas termometras - „Cofoe“

  • Dabar jis parduodamas už 64,34 €;
  • 50 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Bekontakčiai termometrai yra vieni tų prietaisų, kurie pastaraisiais mėnesiais  šluojami milžiniškais tempais visame pasaulyje ir jų kaina ne krito, o didėjo. Bet tai mažiausia problema - didžiausia, kad daugelis parduotuvių jų nebeturi iš vis, o ir AliExpress turimos atsargos dažnu atveju neperkopia kelių šimtų. 

„Cofoe“ yra vienas perkamiausių bekontakčių termometrų ir jų dar galima įsigyti. Turbūt neilgam, nes paklausa labai didelė. Jį Aliexpress parduotuvėje jau įsigijo virš 4 500 pirkėjų, kurie šiam įrenginiui negali gerų žodžių ir termometrą vertina 4,8 balais.

Pirkėjai iškart pažymi, kad toks bekontaktis termometras yra puikus pagalbininkas, kai reikia išmatuoti mažų vaikų temperatūrą.

Su tradiciniais termometrais tai padaryti yra sudėtinga ir ypač, kai vaikas serga. Su „Cofoe“ termometru išmatuoti temperatūrą užtrunka vos vieną sekundę ir nereikia jokio tiesioginio kontakto.

Belieka jį nukreipti į atvirą kūno vietą - geriausiai 1-3 cm atstumu nuo kaktos - ir iškart ryškiame LCD ekrane pamatysime išmatuotos temperatūros rezultatą.

Didelis privalumas ir tas, kad galima išjungti garsinį signalą, tad ir nakties metu, kai vaikas miegos, galėsime jo nepažadinę išmatuoti temperatūrą.

Be to, termometras rezultatus rodo Celsijaus arba Farenheito laipsniais ir atitinkamai nuo gauto rezultato - keičiasi ekrano spalva.

Šį termometrą įsigiję pirkėjai teigia, kad gamintojo pabrėžiamas integruotas vokiškas daviklis dirba tikrai gerai ir paklaida siekia iki +/- 0,2 laipsnių. Be to, galima „Cofoe“ termometrui atlikti kalibravimą.

Taip pat labai patogu sekti temperatūros kitimą, kadangi „Cofoe“ turi vidinę atmintį ir išsaugo iki 50 matavimų rezultatų.

Galiausiai, „Cofoe“ galima naudoti ne tik, kaip termometrą, skirtą išmatuoti žmogaus kūno temperatūrai, bet ir kaip pirometrą.

Su tokiu įrenginiu galima pamatuoti įvairių daiktų temperatūrą: vandens, pieno, maisto, automobilio variklio skyriaus ir taip toliau.

Tereikės „Cofoe“ korpuse esančiu mygtuku perjungti matavimo režimą ir viskas. Tad galima sakyti, jog čia turime du prietaisus viename.

Pirkėjai iš Lietuvos teigia, kad „Cofoe“ termometrą gavo per 7-11 dienas ir patikrinę jo matavimo rezultatus su tradiciniais termometrais gali patvirtinti, jog „Cofoe“ matuoja tiksliai.

Štai keletas lietuvių padarytų „Cofoe“ termometro nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Mini inhaliatorius, su gerais vertinimais ir gera kaina

  • Dabar jis parduodamas už 17,97 €;
  • 50 % nuolaida;
  • 2,1 € už pristatymą į Lietuvą.

Nuolat atakuojant įvairioms virusinėms ligoms, toks inhaliatorius yra labai naudinga profilaktinė bei gydomoji priemonė. 

Peršalimo ligoms gydyti inhaliacijos yra labai veiksminga ir populiari priemonė. Taip atliekamų inhaliacijų metu garuose esančios gydomosios medžiagos patenka į kvėpavimo takų gleivinę ir ją gydo.

Tačiau kai kurie specialistai mano, kad daug efektyvesnės aerozolinės inhaliacijos, atliekamos su specialiais inhaliatoriais. Ir toks kompaktiškas, lengvas ir patogus naudotis inhaliatorius labai pravers.

Jis sveria vos 99 gramus bei yra kompaktiško dydžio: 11,7 x 6,7 x 4,2 cm. Taip pat yra maitinamas baterijomis arba pakuotėje esančiu USB laidu.

Be to, šis inhaliatorius palaiko 3 skirtingus darbo režimus ir tai reiškia, kad jį galima naudoti esant skirtingoms aplinkybėms bei jis puikiai tinka vaikams. Pakuotėje yra ir specialūs antgaliai skirti tiek suaugusiems, tiek ir vaikams.

Čia dar verta pažymėti, kad šis inhaliatorius skleidžia iki 3,7 mikrometrų skersmens dydžio daleles. Tokio dydžio dalelės lengvai patenka tiesiai į kvėpavimo takus ir taip jie yra atpalaiduojami bei pradedamas gydymas.

Gydytojai taip pat rekomenduoja vieno seanso metu tokį inhaliatorių naudoti apie 20 minučių. Tada pasiekiamas maksimalus efektas.

Labai gera savybė yra ir ta, kad šis inhaliatorius po 20 minučių darbo automatiškai išsijungia. Todėl tikrai nereikės žiūrėti į laikrodį ir stebėti, kiek gi čia laiko jau vyksta procedūra. Viskas vyksta automatiškai.

O kaip daryti inhaliacijas? Štai ką pataria VšĮ Vilniaus miesto klinikinės ligoninės Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vedėja – fizinės medicinos reabilitacijos gydytoja Daina Barzdienė:

„Namuose, jei žmogų kamuoja lėtinė arba ūminė sloga, vadinamasis rinitas, sutrikęs kvėpavimas, galima rekomenduoti inhaliaciją su mineraliniu vandeniu. Kai nosies ir nosiaryklės gleivinė jau suvilgyta, galima pereiti prie aliejinės inhaliacijos. Dažniausiai patariame naudoti šaltalankių, persikų eterinius aliejus, kurie padės suminkštinti, sutepti gleivinę. Tolesniu gydymo periodu, kai siekiama paskatinti medžiagų apykaitą, patariama naudoti medžiagų apykaitą stimuliuojančius eterinius aliejus. Pavyzdžiui, alijošiaus. Taip pat galima naudoti ir medų.

Jei žmogų kamuoja kosulys, sausas, „lojantis“, peršti gerklę, namuose siūloma atlikti inhaliaciją su jūros arba paprasta rupia druska. Tai padeda suminkštinti gleivinę ir pasiruošti atsikosėjimui. Kai prasideda drėgnesnis kosulys, tuomet patariame inhaliacijoms naudoti šarminį mineralinį vandenį. Tik reikėtų, kad jis būtų be angliarūgštės. Arba taip pat tinka sodos tirpalas. Sveikimo periodu, siūlomos inhaliacijos su šaltalankių, kalnų pušų eteriniais aliejais. Plačiai naudojami ir puikiai tinka ramunėlių ir šalavijų žiedai.“

Antibakterinė lempa, sukama į standartinį lizdą

  • Dabar ji parduodama nuo 13,81 €;
  • 15 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra labai patogi naudoti antibakterinė lempa. Galima rinktis nuo 15W iki 36W ir visos jos tinka europietiškiems el. tinklams - 220V, E27 cokoliai.

Taip pat galima papildomai pasirinkti ir lempą su ozonu. Tai reiškia, kad UV-C sukurs patalpoje ozoną, kuris yra nuodingas. Todėl tokiu atveju yra BŪTINA palikti patalpas - kaip ir išsivesti naminius augintinius.

Tačiau tokios lempos yra dar efektyvesnės ir ozonas pasiekia tokias patalpų vietas, kurių tiesiog fiziškai negali apšviesti UV-C lempos, ir taip sunaikina patogenus, virusus, bakterijas ir kt.

Apie UV-C lempas, ozoną, antibakterinį veikimą ir kt. galite plačiau paskaityti mūsų straipsnyje čia. 

Ar ultravioletinė šviesa gali sunaikinti virusus? Tyrimai rodo, kad tikrai taip, o svarbiausia - trumpų bangų šviesa nekenkia žmogui.

Galima gana drąsiai sakyti, kad šiuo metu tai yra vienos pigiausių antibakterinių lempų Aliexpress parduotuvėje. Ir vienos populiariausių bei geriausiai vertinamų.

Jas jau įsigijo virš 1 000 pirkėjų ir įvertino net 4,9 balais. Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad lempos atkeliavo per 2-4 savaites. 

Vienam pirkėjui pakuotė buvo pažeista, tačiau lempos labai gerai supakuotos ir atkeliavo visiškai sveikos. Tuo tarpu kitam pirkėjui viena lempa buvo pažeista, tad jis kreipėsi į pardavėją ir jis už pažeistą lempą grąžino pinigus.

Taip pat pirkėjai pažymi, kad su šiomis lempomis reikia elgtis atsargiai. Jos savo užduotis atlieka gerai ir kaip sterilizavimo priemonė naikinti virusams, bakterijoms, pelėsiams ir t.t. tinka puikiai, tačiau tuo metu reikia apleisti kambarį ir vėliau jį gerai išvėdinti.

Štai keletas lempų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()