Už puikią kainą ir net valdomi išmaniąja programėle: puikiai pirkėjų vertinami skaitmeniniai temperatūros valdikliai leidžia kontroliuoti nuo kambario iki terariumo temperatūros  ()

Šiuos temperatūros matuoklius pirkėjai vertina pačiais aukščiausiais balais ir vienas jų teigia, kad „nusipirkau jį specialiai savo terariume auginamai iguanai. Su šiuo valdikliu man dabar yra labai patogu stebėti, kokia terariume yra temperatūra ir nuolat ją palaikyti tokią, kad mano mielas gyvūnėlis jaustųsi kuo patogiau. Puikus daiktas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Pymeter PY-20TT temperatūros valdiklis:

 

Pymeter PY-W19TT temperatūros valdiklis (su programėlės palaikymu ir išmaniosiomis funkcijomis):

Tai yra du šaunūs prietaisai. Čia turime du puikiai pirkėjų vertinamus temperatūros valdiklius ir pagrindinis jų tarpusavio skirtumas tas, kad PY-W19TT modelis dar papildomai palaiko WiFi, tad jį galima valdyti ir su išmaniąja programėle.

O ką gi duoda šie prietaisai?

Su jais yra labai patogu valdyti daugybę įvairių prietaisų. Ir jie yra skirti tiems įrenginiams, kurie yra susiję su vėdinimu ir šildymu.

Šie valdikliai turi dvigubas rėles ir temperatūros daviklius, tad vienu metu galima stebėti akvariumo vandens temperatūrą ir tuo pačiu aktyvuoti radiatorių ar kontroliuoti šaldiklį ir t.t.

 

Toks daiktas labai pravers ir namų šildyme, kontroliuojant pečių, palaikant bendrą norimą patalpų temperatūrą.

Visas valdymas vyksta su ant įrenginio korpuso esančiais mygtukais ir čia iš anksto galima nurodyti ribines temperatūrų ribas (Celsijaus arba Farenheito laipsniais). 

Pymeter PY-20TT modelyje nuo -50 iki 99°C; o su programėle besidarbuojančiame PY-W19TT modelyje nuo -39°C iki 140°C. Paklaidos siekia vos ±1°C / ±1°F.

Abu modeliai jungiami į 220V tinklą, turi po du NTC 25 temperatūros daviklius. Jų ilgiai yra po 2 metrus, o pats įrenginys į tinklą jungiamas 1,35 metro ilgio laidu. Tad taip yra patogu naudotis šiais įrenginiais ir vienu metu prie jų prijungti po du skirtingus įrenginius. 

Palaikydami didelę išėjimo galią 2200W (220V), tokie prietaisai tinka pačioms įvairiausioms aplinkybėms.

Galima iš anksto nustatyti tam tikras ribines vertes ir įrenginiai iškart informuos, jei, pavyzdžiui, temperatūra nukris/pakils žemiau jūsų nustatytos ribos. 

Jei įsigysite Pymeter PY-W19TT temperatūros valdiklį, tai papildomai turėsite ir išmaniųjų funkcijų bei visą informaciją galima bus peržiūrėti tiesiog išmaniajame telefone. Kaip ir valdyti įrenginius nuotoliniu būdu.

 

 

Vienas pirkėjų tvirtina, kad yra labai patenkintas Pymeter PY-20TT temperatūros valdikliu: „nusipirkau jį specialiai savo terariume auginamai iguanai. Su šiuo valdikliu man dabar yra labai patogu stebėti, kokia terariume yra temperatūra ir nuolat ją palaikyti tokią, kad mano mielas gyvūnėlis jaustųsi kuo patogiau. Puikus daiktas - 1 foto, 2 foto.“

Štai kelios patenkintų pirkėjų padarytos valdiklių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()