Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - iš Čekijos sandėlio ir bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje pats populiariausias skaitmeninis osciloskopas: milžiniškas ir lietimui jautrus ekranas, 100MHz, 2 kanalų, 1GSa/s ir puikiai vertinamas pirkėjų (speciali akcija, pirkėjų atsiliepimai, Video)  (2)

„FNIRSI ADS1013D“ - gausus naudingų funkcijų, dviejų kanalų, praktiškas, su įspūdingo dydžio ir į prisilietimus reaguojančiu spalvotu ekranu skaitmeninis osciloskopas. Ir dabar jo kaina yra ypatingai žema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„FNIRSI ADS1013D“:

  • Aliexpress118,37 €;
    • 50 % nuolaida;
    • Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 1,05 € į Lietuvą pristatys per 3-10 dienų.

Tokio tipo skaitmeninis osciloskopas (dar vadinamas oscilografu) šiuo metu yra parduodamas už ypatingai žemą kainą. Tas ypač pasimato paieškojus panašių prietaisų Lietuvos parduotuvės.

Lietuvoje net ir kuklesnių parametrų skaitmeniniai osciloskopai kainuoja bent 10 kartų brangiau, o apie pažangesnius prietaisus, turbūt, net neverta kalbėti. Kainos siekia 5000 eurų.

„FNIRSI ADS1013D“ yra 100MHz, 2 kanalų, 1GSa/s, (1X=5MHz, 10X=100MHz), nešiojamasis osciloskopas su spalviniu ir lietimui jautriu ekranu.

Čia turime 800 x 800 raiškos LCD ekraną ir kaip galima įsitikinti žemiau pateiktoje osciloskopo apžvalgoje, jame yra itin patogu peržiūrėti labai konkrečias matavimų vietas. Atskirai keičiamas ekrano ir grafikų ryškumas.

 

Taip pat didelis matavimo įtampos diapazonas: daliklis 1X gali išmatuoti 0 ~ 40V, 10X gali išmatuoti 0 ~ 400V, 100X gali išmatuoti 0 ~ 4000V.

Iki 12 parametrų matavimas: VPP, VP, Vmax, Vmin, Vavg. Vrms, Dažnis, Laikas+, Laikas-, Periodas ir kt. 

Visas esmines „FNIRSI ADS1013D“ osciloskopo specifikacijas galite matyti šioje lentelėje.

Pirkėjai ir apžvalgininkas taip pat pažymi labai greitą įrenginio užsikrovimą. Tai užtrunka vos 5 sek.

Taip pat galima daryti ekrano nuotraukas. Įmontuotoje 1 GB atmintyje galima laikyti iki 1000 ekrano kopijų ir 1000 bangos formos duomenų rinkinių.

Galingas bangos formos paveikslėlių tvarkytuvas palaiko miniatiūrų naršymą, išsamią peržiūrą, puslapių vartymą, ištrynimą ir bangos formos artinimą, tolinimą, judėjimą ir kt.

Įrengta USB sąsaja, dėl ko įrenginį galima prijungti prie kompiuterio ir ekrano kopijas bendrinti su kompiuteriu, o tai patogu atlikti antrinę analizę.

Verta atkreipti dėmesį ir į 6000mAh įkraunamą ličio bateriją. Visiškai įkrautos jos užtenka 4 valandoms nepertraukiamam darbui. Net naudojant didžiausią ekrano ryškumą.

Pakuotėje yra USB laidas, o įrenginys yra įkraunamas esant standartiniam įkrovimui - 5V/2A.

 

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos „FNIRSI ADS1013D“ skaitmeniniam osciloskopui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad iš Čekijos sandėlio į Lietuvą jis atkeliavo per 20 dienų, kurjeris jį atnešė į namus, pardavėjas labai supratingas ir greitai atsako į iškilusius klausimus.

Kelios lietuvaičių padarytos skaitmeninio osciloskopo nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti šiuo įrenginiu ir teigia, kad jis iki jų atkeliauja greitai ir dirba sklandžiai.

Yra keletas neigiamų atsiliepimų, bet jie daugiausiai susiję su logistikos problemomis. Ir panašu, kad siunčiant iš Kinijos, kai kuriems pirkėjams užsakyti įrenginiai kelionės metu prapuola. Visgi, pardavėjas tokiais atvejais pasirengęs grąžinti pinigus.

Pirkėjų atsiliepimai

  • A***y: FNIRSI ADS1013D man paliko gerą įspūdį. Surinktas kokybiškai, komplektuojamas su 2 zondais 1x / 10x (su jungikliu), yra 1 kHz bandymo išvestis, sąsaja yra intuityvi. Kietas, kompaktiškas osciloskopas.
  • L***r: Aš sužavėtas. Jis buvo pristatytas gana greitai, nes buvo išsiųstas iš Čekijos (į Nyderlandus). Ir (!) be papildomo muito mokesčio, nes abi šalys yra ES. Pats prietaisas palieka gerą įspūdį. Ekranas kokybiškas. Jį valdyti labai patogu - reaguoja į duodamas komandas momentaliai. Visos funkcijos veikia taip, kaip ir nurodo gamintojas. Puikus prietaisas.
  • K***A: Greitas pristatymas, 4 dienos. Aprašymas atitinka realybę. Prietaisas atrodo gražiai, patogus dirbti. Bateriją įkroviau prijungęs prietaisą prie planšetinio kompiuterio. Įkrovimo prijungimas „Micro USB“ (kabelis ilgas, 2 metrai, yra pakuotėje). Įkrovimo srovė 1560 Ma (tikrinta USB testeriu). Įkrovimas trunka beveik 5 valandas, o tai netiesiogiai rodo gerą ACB talpą. Daugumai „radijo mėgėjų“ ir auto diagnostikai yra daugiau nei pakankamai. Ekranas didelis, ryškus. Vaizdas puikus. Ergonomiškas prietaisas, valdymas intuityvus ir paprastas. Esu patenkintas pirkiniu. Už tokius pinigus ir su tokiu funkcionalumo lygiu, mano manymu, daugiau nieko panašaus nėra. Rekomenduoju tiek osciloskopą, tiek ir pardavėją.
  • B***n: Puikus produktas. Labai gerai pagamintas, tvirto korpuso, kokybiškas ekranas, puikus kontrastas, apšvietimas ir lytėjimo reakcija. Išsiuntė tą pačią dieną, kai tik už jį sumokėjau. Atvyko juokingai greitai - vos per 7 darbo dienas ir jokių papildomų mokesčių. Puikus pardavėjas. Tiems, kurie ieško tokio įrenginio, labai rekomenduoju. Už tokią kainą vietinėse parduotuvėse nemačiau nieko panašaus.

 

 

Čia keletas kitų šalių pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

„FNIRSI ADS1013D“ skaitmeninio osciloskopo apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (2)