„Stebėtinas tvirtumas - šis dronas trenkėsi neįsivaizduojamą kiekį kartų ir nieko. Labai geras variantas pradedantiesiems“: 1080P raiška, net valdymas balsu ir juokingai žema kaina (Išskirtinai populiarių „SNAPTAIN A15H“ ir „HGIYI G11“ dronų palyginimas, iš Lenkijos, Video)  ()

„SNAPTAIN A15H“ - labai greitai populiarėjantis dronas. Itin geros specifikacijos, puiki kaina ir tobulas pirkėjų įvertinimas. Nejau jis dar geresnis už masiškai perkamą „HGIYI G11“ droną? Išsiaiškinkime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SNAPTAIN A15H“ dronas:

  • Aliexpress - 41,24 € (su papildomu nuolaidos kuponu);
    • 54 % nuolaida + nuolaidos kuponas - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 0,91 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

 

„HGIYI G11“ dronas:

  • Aliexpress - nuo 42,96 € (iš Lenkijos 70,26 € - liko tik 5 vnt.);
    • 50 % nuolaida;
    • Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-7 dienas.

„HGIYI G11“ yra ypatingai populiarus dronas 2020 metų rudenį ir jį jau įsigijo virš 1 500 pirkėjų bei turime labai aukštą 4,9 balų įvertinimą. Pirkėjai šiuos dronus vertina labai gerai.

Plačiau apie „HGIYI G11“ droną, jo galimybes ir ką sako pirkėjai galite paskaityti šiame straipsnyje.

 

Per Black Friday išpardavimą šio drono pasiūla Lenkijos sandėlyje praktiškai ištirpo ir dabar beliko tik vienas jo variantas: 1080P raišką užtikrinantis su 3 baterijomis ir kelioniniu krepšiu.

Norint 4K filmuojančio drono ir kito kiekio baterijų - teks pirkti iš Kinijos sandėlio arba laukti, kol vėl bus papildytas Lenkijos sandėlis.

Tačiau laukti nebūtina, kai yra labai gera alternatyva - puikiai pirmųjų pirkėjų vertinamas „SNAPTAIN A15H“ dronas.

Kuo panašūs ir kuo skiriasi „HGIYI G11“ ir „SNAPTAIN A15H“ dronai?

Kainos klausimu, tai viskas priklauso nuo to, kokio lygio akcija yra taikoma konkrečiu metu ir kiek pažangų droną rinksimės. Labiausiai viskas atsiremia į filmavimo raišką ir baterijų skaičių. Kuo parametrai geresni ir baterijų daugiau - tuo kaina didesnė. Tačiau taip ir turi būti.

Filmavimo ir fotografavimo raiška čia svarbus momentas. „HGIYI G11“ palaiko 1080P arba 4K. Pastarasis modelis dar turi ir papildomą 720P kamerą. Deja, bet tokių modelių Lenkijos sandėlyje jau nėra. Tačiau dar yra 1080P raiška filmuojančių. Taip pat šių modelių kameros pasukamos 90 laipsnių kampu, vaizdas priartinimas iki x50 kartų ir turi 6 ašių gimbalus, kas užtikrina dar sklandesnį vaizdą.

„SNAPTAIN A15H“ dronai palaiko 720P arba 1080P filmavimo/fotografavimo raišką. Ir smagu tai, kad jų kainos yra vienodos, tad akivaizdu, jog geriau rinktis 1080P raišką siūlantį droną su 120 laipsnių matymo kampu. Čia taip pat turime 6 ašių gimbalus, tik nėra vaizdo priartinimo. Tam tikras minusas, bet ir dronas yra pigesnis.

 

Svarbu: visi „SNAPTAIN A15H“ dronai atkeliauja iškart su 2 baterijomis. Didelis pliusas, kai už tą pačią kainą gauname dar ir papildomą bateriją.

Dronų išvaizda yra ganėtinai subjektyvus dalykas ir čia kiekvienam belieka nuspręsti, kuris modelis yra gražesnis.

Svarbu yra tai, kad abu modeliai yra sulankstomi, patogūs gabentis su savimi. Tereikia pasiūloje pasirinkti droną, kad drauge atkeliautų ir jam skirtas krepšys.

Dronų valdymas yra analogiškas: su valdymo pulteliais arba į išmaniuosius Android bei iOS telefonus įdiegtomis programėlėmis.

Tiesa, gamintojas nurodo, kad „SNAPTAIN A15H“ droną dar galima valdyti ir balsu bei duoti tokias komandas: “take off", "landing", "left", "right", "forward", "backward". Tikra retenybė tarp tokios kainos dronų.

Grįžtant prie tradicinių valdymo būdų, tai čia esminiu parametru visgi „SNAPTAIN A15H“ dronas nusileidžia savo konkurentui. Kalbame apie skraidymo nuotolį. Štai „SNAPTAIN A15H“ dronas nuo pultelio ir telefono gali skraidyti iki 90 metrų atstumu ir pakilti iki 30 metrų aukštį. Iki tokio atstumo dronas dar perduos filmuojamą medžiagą ir nuotraukas tiesiai į telefoną.

Tuo tarpu „HGIYI G11“ 4K drono versija nuo mobiliojo telefono gali skraidyti iki 300 metrų (visiškai atviroje vietoje ir iki 500 metrų) ir iškart į telefoną perduoti filmuojamą bei fotografuojamą vaizdą. 1080P versijos atveju tas nuotolis siekia 100 metrų.

 

Trumpai tariant, „HGIYI G11“ 4K drono versija gerokai lenkia „SNAPTAIN A15H“, tačiau kalbant apie 1080P versijas - skirtumo praktiškai nėra.

GPS palaiko tik „HGIYI G11“ dronai - tiek 4K, tiek ir 1080P versija. „SNAPTAIN A15H“ šio dalyko neturi.

GPS suteikia tam tikrų privalumų, kaip automatinį grįžimą namo, sekimą paskui objektą, yra ir elektroninės sienos - dronai skraido apibrėžtoje teritorijoje, taip pat ir 360 laipsnių skraidymas aplink objektą. Rimti privalumai.

Tačiau ir „SNAPTAIN A15H“ siūlo tokius dalykus, kaip trijų skraidymo režimų galimybę; yra Headless režimas; 360 laipsnių apsivertimas; galima nustatyti, kad dronas skrietų konkrečiame aukštyje; vieno mygtuko paspaudimu pakyla ir nusileidžia; yra avarinio sustabdymo galimybė ir skrenda pagal telefone nubrėžtą trajektoriją.

Tad štai kokie yra šių dronų panašumai bei skirtumai. Žinoma, „HGIYI G11“ 4K drono versija duoda daugiau. Ir vaizdo kokybė bus dar geresnė ir skraidymo nuotolis didesnis. Bet kalbant apie 1080P dronų versijas - tokių ženklių skirtumų nematyti. Yra keletas detalių, kurios vieniems gali būti svarbios, o kitiems svarbiau kainos ir iš kur bei kaip greitai bus pristatytas dronas.

Primename, kad „HGIYI G11“ iš Lenkijos beliko tik 5 vnt. 1080P versijos dronų su 3 baterijomis ir kelioniniais krepšiais už 70,26 €.

„SNAPTAIN A15H“ dronai iš Lenkijos su 720P/1080P raiška ir 2 baterijomis už 41,24 € (nuolaidos kuponas - prieš užsakymą spauskite Get coupons).

 

Pirkėjai yra labai patenkinti „SNAPTAIN A15H“ dronais, jų veikimu ir greitu pristatymu. Absoliučiai visi pirkėjai šiems dronams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„SNAPTAIN A15H“ drono apžvalga, kurios autorius teigia, kad tai puikus dronas pradedantiesiems. Ir jis yra labai tvirtas - „šis dronas trenkėsi neįsivaizduojamą kiekį kartų ir nieko. Belieka paspausti iš naujo Start mygtuką ir dronas toliau skraido. Stebėtinas tvirtumas“:

„HGIYI G11“ dronas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()