„Geriausias pirkinys šiais metais. Mano senukė JVC kolonėlė dabar taip dreba, kad baiminuosi, jog kaimynai iškvies policiją“: iš Vokietijos perkamiausias bei geriausiai pirkėjų vertinamas 100W galios garso stiprintuvas ir masiškai perkamas Bluetooth 5.0 imtuvas bet kokią laidinę audio sistemą paverčiantis į belaidę (pirkėjų atsiliepimai, Video, Papildymas 2021-02-03)  (8)

„Nobsound NS-01G Pro“ - išskirtinai pigus, iš Vokietijos sandėlio ir puikiai vertinamas pirkėjų iš Lietuvos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Nobsound NS-01G Pro“ garso stiprintuvas:

  • Aliexpress - nuo 17,78 € (iš Vokietijos nuo 24,90 €);
    • 30 % nuolaida;
    • iš Vokietijos/Kinijos sandėlių;
    • iš Vokietijos liko vos keletas vienetų.

„Nobsound NS-01G Pro“ garso stiprintuvas yra ypatingai populiarus ir puikiai vertinamas: beveik 1 500 užsakymų, 600 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas. 

Garso stiprintuvai Aliexpress parduotuvėje paprastai nevertinami aukščiau 4,7-4,8 balų, o ir pirkimai paprastai siekia vos kelis šimtus. Tad čia yra išskirtinis atvejis.

Ir pirkėjai iškart pažymi, kad pasiūloje galima rinktis garso stiprintuvą su maitinimo adapteriu arba be jo. Čia jau kaip kam reikia. O kitais aspektais garso stiprintuvai vienas nuo kito nesiskiria.

Taigi, pakuotėje gausime mini dydžio garso stiprintuvą, kuris sveria vos 154 gramus ir yra labai kompaktiškas.

Beje, jei norite kokios nors kitos stiprintuvo spalvos modelio (raudonos, mėlynos, geltonos ar kt.) tai užsakymo pabaigoje apie tai informuokite pardavėją. Kitu atveju jis atsiųs tokios spalvos stiprintuvą, kokį matote šiame straipsnyje pateiktose nuotraukose.

Didelis privalumas yra tas, kad „Nobsound NS-01G Pro“ stiprintuvas turi visas reikiamas jungtis (nuotrauka aukščiau ir žemiau) ir garso įrenginiai prie jo gali būti prijungti trimis būdais: per USB ir AUX jungtis bei Bleutooth 5.0 ryšiu.

 

Tad prie „Nobsound NS-01G Pro“ galima prijungti įvairias garso kolonėles, kompiuterius, telefonus ir t.t.

Ir šis 100W (50W+50W) galios „Nobsound NS-01G Pro“ garso stiprintuvas iškart sustiprina garsą, tvirtina pirkėjai.

Visi pirkėjai iš Lietuvos „Nobsound NS-01G Pro“ stiprintuvui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Kitų šalių pirkėjai šiais garso stiprintuvais taip pat yra labai patenkinti ir vos keletas neigiamų atsiliepimų, kurie susiję su tuo, kad užsakyti stiprintuvai neatkeliavo. Visgi, pardavėjas grąžino sumokėtus pinigus.

  • M***m: Labai gerai supakuotas, graži dėžutė. O ir atkeliavo greitai. Stiprintuvas išties nedidukas ir labai simpatiško dizaino. Pagaminimo kokybė aukščiausio lygio, o garsas - nuostabus. Mano kolonėlės dar niekad neturėjo tiek galios. Nuostabus garsas. Labai rekomenduoju.
  • A***a: Mano senukė JVC 4 omų, 21W galios kolonėlė dabar taip dreba, kad baiminuosi, jog kaimynai iškvies policiją. Puikus stiprintuvas. Manau, kad po 50W kiekvienam kanalui yra užtektinai. Bluetooth ryšiu taip pat veikia puikiai. Dar papildomai kompiuteryje galiu žaisti su garso vienodintuvu (ekvalaizeriu) ir taip padaryti garsą tokį, kokio noriu. Geriausias pirkinys šiais metais. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

 

Kelios pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

„Nobsound NS-01G Pro“ garso stiprintuvas:

„Baseus BA01“ Bluetooth imtuvas:

  • Aliexpress - 8,04 €;
    • 24 % nuolaida;
    • juodos arba raudonos spalvos;
    • perkant didesnį kiekį yra kuponų - spauskite Get coupons.

 

Dar vienas šaunus ir populiarus daikčiukas, susijęs su garso įranga. Šį Bluetooth 5.0 imtuvą jau įsigijo virš 3 100 pirkėjų, turime 1 500 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimą.

Ir kam reikia tokio daikčiuko? Iš esmės jis bet kokį laidinį garso prietaisą paverčia belaidžiu. Tarkime, prijungiame „Baseus BA01“ prie laidinės kolonėlės ir taip ji įgauna Bluetooth galimybę. Taip galima iš telefono ar kito įrenginio leisti muziką Bluetooth ryšiu per tą laidinę kolonėlę, ko iki tol buvo neįmanoma padaryti.

„Baseus BA01“ turi 3,5mm audio ir USB jungtis, tad jį galima prijungti prie praktiškai bet kokio įrenginio. Labai patogu naudoti ir automobilyje bei senesnes garso sistemas „upgrade'inti“. Taip tiesiog iš telefono galėsite klausytis muzikos per automobilio garso sistemą ir duomenys bus perduodami Bluetooth ryšiu.

Beje, šiame Bluetooth imtuve yra integruotas mikrofonas, tad ir palaikoma laisvų rankų įranga. Dar vienas privalumas.

„Baseus BA01“ Bluetooth imtuvo vaizdo įrašas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(9)
(7)

Komentarai (8)