Iš Lenkijos sandėlio ir beveik 6 kartus pigiau nei Lietuvoje išskirtinis lazerinis atstumo matuoklis su integruotu kampo matavimu, daugybe papildomų funkcijų ir labai geros kainos kampų matuoklis su lazeriais: „Tikslus. Puiki konstrukcijos kokybė. Daug geriau nei „Deko“ produktai“ (kuponai, pirkėjų atsiliepimai, Video)  (1)

Aliexpress pasiūlymai:

- Iki 120 metrų matuojantis ir su daugybe naudingų funkcijų „LOMVUM LV66U“ lazerinis atstumo matuoklis;

- Labai gerai pirkėjų vertinamas, simpatiško dizaino ir geros kainos „LOMVUM LGR20“ kampų matuoklis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki 120 metrų matuojantis, su integruotu kampo matavimu ir papildoma daugybe naudingų funkcijų „LOMVUM LV66U“ lazerinis atstumo matuoklis

Atkreipiame dėmesį, kad galima rinktis iš keleto skirtingų lazerinių atstumo matuoklių versijų. Esminis skirtumas tarp jų yra tas, kad skiriasi maksimalus matuojamas atstumas.

Tad galima rinktis nuo 40 metrų iki net 120 metrų atstumu matuojančio prietaiso. Kuo prietaisas geba išmatuoti toliau, tuo jo kaina didėja. Tad belieka tik patiems nuspręsti koks modelis geriausiai patenkins asmeninius poreikius.

Šiuo metu Lenkijos ir Čekijos sandėliuose liko iki 100 arba iki 120 metrų atstumu matuojantys lazeriniai atstumo matuokliai ir čia svarbu yra tai, kad Lietuvoje analogiškų specifikacijų, tik per pusę trumpesniu atstumu matuojantys lazeriniai atstumo matuokliai kainuoja arti 200 eurų, tad kainų skirtumas milžiniškas.

 

Kitais aspektais šie lazeriniai atstumo matuokliai nesiskiria ir visų jų pakuotėse rasime naudojimosi instrukcijas, specialų dėkliuką, raištelį - taip patogiau ir saugiau rankoje laikyti matuoklį.

Visi šie matuokliai yra maitinami 2 AAA tipo baterijomis. Jas teks įsigyti atskirai ir tą galima padaryti praktiškai bet kurioje parduotuvėje.

„LOMVUM LV66U“ yra atnaujinta lazerinio atstumo matuoklio versija ir pirkėjams ji labai patinka: turime virš 1 080 užsakymų, beveik 660 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjams labai patinka prietaisų kompaktiškas dydis, vos 135 gramus siekiantis svoris, gerai į komandas reaguojantys mygtukai, ryškus ekranas, galimybė išsaugoti iki 20 paskutinių matavimų ir tokia šauni savybė, kaip automatinis išsijungimas.

Žinoma, daugiausiai dėmesio ir pagyrų sulaukia pagrindinės ir svarbiausios šių prietaisų savybės, tai gebėjimas išmatuoti atstumą, ilgį, aukštį, apskaičiuoti plotą, tūrį ir net kampą bei kitus parametrus.

Būtent papildomomis matavimų galimybėmis pirkėjai ir yra patenkinti. Plius, atnaujinta versija ne tik turi 2 colių ekraną su papildomu apšvietimu, bet dabar jau ir yra atsparus smūgiams bei atitinka IP65 standartą, kas reiškia, jog šis modelis yra atsparus dulkėms ir vandeniui. Rimti patobulinimai, lyginant su ankstesniu modeliu.

 

Pirkėjai yra itin patenkinti „LOMVUM LV66U“ lazeriniais atstumo matuokliais ir teigia, kad jie matuoja itin tiksliai, paklaida siekia vos 1 mm. O atlikti matavimui tereikia vos 0,5 sek.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos „LOMVUM LV66U“ duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad tai puikūs prietaisai. Lietuvių pasidalintos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra itin patenkinti šiais lazeriniais atstumo matuokliais ir tvirtina, kad jie yra puikus pagalbininkas besidarbuojant namie.

  • S***o: Išbandžiau prietaisą ir galiu pasakyti, kad jis veikia gerai. Dabar kaip tik namuose darau remontą, tai man šio daikto reikia kasdien. Labai patogu matuojant sienas ir lubas. Matuoja tiksliai, visas deklaruojamas funkcijas užtikrina. Taip pat matavimus atlieka greitai. Korpusas yra plastikinis, šiek tiek slidus, mygtukai dengti guma, kokybiški. Skaitmeninis ekranas labai geras, informacija matoma puikiai. Pardavėjas sukalbamas ir greitai atsako į klausimus. Už tokią kainą visada rizikuoji įsigyti kokią nesąmonę, bet tik ne šįkart. Žinoma, čia ne koks Bosch, bet savo funkcijas atlieka puikiai. Tikrai gerai dirba. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto.
  • G***n: Įspūdžiai labai teigiami! Aš jau ilgai norėjau tokio prietaiso ir aš nusprendžiau įsigyti būtent šį modelį iš šio pardavėjo. Užsakytas matuoklis iki manęs atkeliavo labai greitai ir iškart pradėjau tikrinti jo funkcionalumą, ar viskas veikia gerai. Trumpai tariant, viskas pilnai veikia. Labai greitai matuoja ir tiksliai. Puikus daiktas darant remontą. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Dar kelios pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Labai gerai pirkėjų vertinamas, simpatiško dizaino ir geros kainos „LOMVUM LGR20“ kampų matuoklis

„LOMVUM LGR20“ yra labai populiarus kampų matuoklis: virš 1 390 užsakymų, 700 atsiliepimų ir 4,9/5 balų įvertinimas.

Šaunus prietaisas besidarbuojantiems: kompaktiško dydžio, lengvas, su IP54 standartu, automatiniu išsijungimu, ryškiu 1,44 colių ekranu, įkraunama 300 mAh talpos baterija ir įvairiais kampų matavimo variantais. 

Pagrindines „LOMVUM LGR20“ savybes ir jo funkcijas galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

 

Pirkėjai iš Lietuvos „LOMVUM LGR20“ duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia: „Super. Prekę gavau sveiką ir veikiančią. Pardavėją rekomenduoju“ - 1 foto, 2 foto.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti šiais prietaisais ir jų atliekamomis funkcijomis.

  • F***v: Puikus kampų matuoklis. Tikslus. Puiki konstrukcijos kokybė. Daug geriau nei „Deko“ produktai. Yra lazeriniai žymekliai, bet jie efektyvūs iki 2 metrų, toliau spindulys nepadoriai stambėja. Bendrai, esu patenkintas. Geras daiktas. Tik 3,7V įkroviklis nepridedamas. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • S***v: Man patiko. Įkraunama baterija (yra įkrovimo jungtis ir atskirai įsigytas baterijas galima įkrauti aut. past.), ekrano apšvietimas, greitas (momentalus) padėties nustatymas, magnetinė bazė - tinkamo stiprumo magnetas, du nepriklausomi lazeriai (kartais tai naudinga, spindulys yra storas išėjime apie 2–3 mm, 7 metrų atstumu jis jau yra 7–8 mm, tačiau jis bus tinkamas statybai), Nulio nustatymas iš bet kurio pasvirimo kampo, duomenis rodo laipsniais ir procentais, nors techniškai ekrane gali būti rodoma mm, tačiau programinė įranga to neduoda, korpusas yra gumuotas, svoris minimalus, yra trikojui pajungimas. Instrukcija pateikiama kinų kalba, tačiau paskutinėje nuotraukoje pridėjau trumpą instrukciją anglų kalba. Tiesą sakant, tai... net labai patogus daiktas. Esu labai patenkintas pirkiniu ir pardavėju. Produktą galiu rekomenduoti įsigyti. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto (instrukcija anglų kalba).

 

„LOMVUM LGR20“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (1)