„Aukščiausia klasė. Puikiai pagamintas, putos maloniai kvepia ir nedirgina, vaikams labai patinka - užsakysiu tokių dozatorių ir savo draugams“: iš Lenkijos naujausias ir tobulai lietuvių vertinamas „Xiaomi“ ekosistemos muilo putų dozatorius („Simpleway“ atsiliepimai, Video)  (1)

„Simpleway“ yra naujausias ir labai sparčiai populiarėjantis „Xiaomi“ ekosistemos muilo putų dozatorius. Puiki kaina, specifikacijos ir tobulas pirkėjų įvertinimas. Kas gi jiems patinka labiausiai?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Simpleway ZDXSJ02XW“ muilo putų dozatorius:

  • Aliexpress15,23 €;
    • 40 % nuolaida;
    • iš Lenkijos ir Ispanijos sandėlių;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 2-7 dienas.

„Simpleway“ yra naujas ir sparčiai populiarėjantis muilo putų dozatorius: virš 800 užsakymų, 350 atsiliepimų ir tobulas 5 balų įvertinimas. Išskirtinai teigiamai vertinamas produktas.

Atkreipiame dėmesį, kad drauge su putų dozatoriumi atkeliaus ir 300 ml skysto muilo. Taip pat jo galima užsisakyti ir papildomai.

„Simpleway“ yra 540 gramų svorio dailaus dizaino muilo putų dozatorius. Vienu kartu jame telpa iki 300 ml skysto muilo.

Taip pat čia yra bekontaktis dozatorius su IR jutikliu. Belieka kilstelėti rankas ir per 0,25 sek. yra išpurškiama muilo putų dozė. Viskas higieniška ir patogu.

„Simpleway“ yra maitinamas 3 AA tipo baterijomis, kurių užtenka 8 mėnesiams. Taip pat gamintojas tvirtina, kad čia galima naudoti praktiškai bet kokį skystą muilą.

 

Tik prieš tai jį reikia atskiesti su vandeniu ne mažesniu, kaip 3:1 santykiu. Kuo muilas tirštesnis, tuo santykis bus didesnis. Ir vieno 300 ml pripildymo užtenka 440 rankų plovimams.

Ką apie „Simpleway“ sako pirkėjai?

Pirkėjai jais yra labai patenkinti bei duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Pirkėjai iš Lietuvos teigia, kad muilo dozatorių pristatė vos per 3-7 dienas tiesiai į namus:

  • R***s: Labai puikus daiktas, vertas dėmesio. Toks pats kaip ir pavaizduota. Veikia labai gerai. Patogu naudoti, nes nereikia liesti. Skalsiai naudoja skystį, malonus kvapas. Odos nedirgina. Siunta atėjo per 3 dienas. 1 foto.
  • M***s: Pardavėjas iškart išsiuntė, puikiai supakuota, atkeliavo per 7 dienas. Dirba puikiai, vaikams labai patinka. Rekomenduoju.
  • T***h (pirkėjas iš Portugalijos): Tai jau nebe pirmas šio prekės ženklo dozatorius. Ir čia vėl turime aukščiausios pagaminimo kokybės ir stiliaus produktą. Darbuojasi tobulai! Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto.
  • AliExpress Shopper (pirkėjas iš Latvijos): Labai geras produktas. Viskas yra taip, kaip ir tvirtina pardavėjas. Dirba labai sklandžiai. Reikia 3 AA baterijų, kurių pakuotėje nėra. Jas įdėti visiškai patogu. Parodyta kur +, o kur -. Muilo putos purškiamos pakėlus ranką, jutiklis dirba itin tiksliai. Putų užtenka vienam plovimui, maloniai kvepia. Pardavėjas dozatorių atsiuntė greitai, net ir atsižvelgiant į tai, kad buvo šventinis laikotarpis. Aukščiausia klasė. Užsakysiu tokių dozatorių ir savo draugams. 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

 

Dar kelios pirkėjų padarytos „Simpleway“ dozatoriaus nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto (putų purškimo momentas), 6 foto, 7 foto.

„Simpleway“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai (1)