„Tai pardavėjo apiplėšimas vidury baltos dienos - nerealiai gera kaina. Jis viršijo visus mano lūkesčius“: net 50€ pigiau pirkėjų ir apžvalgininkų 2020-ųjų geriausiu laikomas gimbalas - tinka telefonams, veiksmo kameroms bei fotoaparatams, galybė režimų ir programėlė („Hohem iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal“ atsiliepimai, Video)  ()

Tai yra „Hohem iSteady“ gimbalas - 3 viename prietaisas. Labai funkcionalus ir geros geros kainos įrenginys leis turėti aukščiausios kokybės vaizdo įrašus. Jis tinka telefonams, veiksmo kameroms bei fotoaparatams ir palaiko puikias funkcijas. Štai ką apie jį sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Hohem iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal“ trijų ašių gimbalas:

  • TikTech - 97 €;
    • nuolaidos kuponas HOHEMMUEU10;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Amazon - 147 €.

TikTech mums rekomenduoja atkreipti dėmesį į vieną populiariausių, pažangiausią ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamą „Hohem iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal“ trijų ašių gimbalą.

Apžvalgininkai šį gimbalą vadina geriausiu variantu tarp tokios kainos kategorijos atstovų. Itin funkcionalus įrenginys ir dabar parduodamas už puikią kainą.

„Hohem iSteady“ trijų ašių gimbalas yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, kompaktiško dydžio, lengvai sulankstomas, su trikojo prijungimu - net 2 skirtingose vietose.

Ir viskas jau yra pakuotėje: pats gimbalas, trikojis, įkrovimo laidas, kelioninis dėklas.

Gimbalo rankena yra ergonomiška, tad prietaisą patogu laikyti ir valdyti. Yra visi reikalingi valdymo mygtukai, kaip: vaizdo priartinimo ir atitolinimo, režimų pasirinkimo, vertikalaus/horizontalaus pasukimas, užrakinimas, sekimas ir t.t.

 

Šis gimbalas yra suderinamas su daugeliu išmaniųjų telefonų, veiksmo kamerų bei fotoaparatų.

Tad į šį gimbalą galima įstatyti praktiškai bet kokį išmanųjį, tokias veiksmo kameras kaip GoPro Hero8 bei kompaktiškus fotoaparatus kaip SONY RX100M7, Canon G7x, Panasonic DMC-LX10 ir panašiai.

Tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkai pabrėžia, kad šis gimbalas itin tinkamas SONY kameroms.

Pats gimbalas sveria 530 gramus ir jame galima įtvirtinti įrenginį, sveriantį nuo 80 iki 400 gramų.

„Hohem iSteady“ palaiko daug įvairių veikimo režimų ir pats įspūdingiausias yra 600° 3D Inception režimas. Jį aktyvavus galima sukurti išties išskirtinių vaizdo įrašų.

Čia taip pat rasime ir Sporto režimą, kas itin pravers filmuojant greitai besikeičiančius vaizdus. Taip pat ir palaikomas veido sekimas. Yra Motion-Time Lapse režimas ir taip gimbalas vienu įkrovimu gali fiksuoti 8 valandų trukmės vaizdus.

Kalbant apie bateriją, tai „Hohem iSteady“ trijų ašių gimbalas turi 3600 mAh talpos įkraunamą bateriją ir vienu įkrovimu iš viso gali darbuotis iki 8 valandų.

Įdomu ir tai, kad šį gimbalą galima panaudoti ir kaip išorinę bateriją. Tai yra, tuo metu, kai ką nors filmuosite ar fotografuosite, galėsite telefoną prie gimbalo prijungti laidu ir taip įkrauti telefono bateriją. Naudinga funkcija.

 

„Hohem iSteady“ palaiko ir išmaniąją programėlę, kurioje iškart galėsite keisti gimbalo nustatymus, atlikti kalibravimą, atnaujinti programinę įrangą, peržiūrėti nuotraukas bei vaizdo įrašus ir iškart juos pagražinti bei pasidalinti su draugais socialiniuose tinkluose.

„Hohem iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal“ trijų ašių gimbalas yra itin funkcionalus ir galima gana drąsiai sakyti, kad pažangiausias kompanijos produktas. Pirkėjai bei apžvalgininkai jį itin giria ir tvirtina, kad tikras vlogeris tiesiog privalo jį turėti.

Pirkėjų atsiliepimai

Štai keletas pačių išsamiausių ir informatyviausių pirkėjų atsiliepimų apie šį „Hohem iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal“ trijų ašių gimbalą:

  • Lashello (pirkėjas iš JAV): Aš be jokių dvejonių rekomenduoju šį gimbalą visiems, kurie ieško tokio prietaiso. Čia jis tinka ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams ir veiksmo kameroms. Viskas viename kompaktiškame korpuse. Ir gimbalas sveria vos 0,5 kg. Kokybiški ir galingi varikliukai. Puikiai dirba įvairiomis aplinkybėmis. Tvirti kamerų laikikliai. Intuityvus valdymas. Su tokiu prietaisu labai lengva būti kūrybingam ir padaryti šaunių vaizdo įrašų. Čia yra galybė įvairiausių filmavimo režimų: galima kaip tik nori pasukti kamerą, sekti paskui objektą, paskui veidą, užrakinti kamerą konkrečioje padėtyje, panoraminis režimas, priartinimas ir nutolinimas, ir taip toliau. O kur dar programėlė ir man ypač patinkantys inception bei sport režimai. Beprotiška, kad tokiame kompaktiškame daikte yra tiek daug visko. Taip pat gamintojas nuolat atsiunčia programinius atnaujinimus ir tiesiog Online režimu galima padaryti gimbalo kalibravimą. Taip pat programėlėje galima keisti įvairius gimbalo darbo nustatymus, kaip: pritvirtintos kameros pasisukimo kampą, varikliuko veikimo greitį, objekto sekimo greitį, valdymo rodyklių jautrumą ir t.t. Vienintelis šio gimbalo minusas, kad drauge su telefonais bei kameromis jis jau sveria bent apie 0,7 kg, tad nėra pats lengviausias rinkoje. Tačiau naudotis yra labai patogu, o ir svorio balansas geras. Bendrai, kaip už $169 (139 eurus), tai jis viršijo visus mano lūkesčius. Tai pardavėjo apiplėšimas vidury baltos dienos - nerealiai gera kaina. Beje, baterija gimbalo laiko bent 8 valandas, o ir visada galima tuo pačiu įkrauti išmanųjį telefoną. Itin patogus dalykas. Labai rekomenduoju.
  • Sampson (pirkėjas ir JAV): Šis kompaktiškas gimbalas yra išties kietas. Labai tvirtai pagamintas, lengvai valdomas. Man prireikė vos poros minučių, kol supratau, kaip juo naudotis. iPhone pritvirtinimas itin paprastas ir čia iš pat pirmo karto viską atliksite teisingai. O jei kils klausimų, tai yra išsami naudojimosi instrukcija. Baterija mane nustebino. Pilnai įkrautos man užtenka daugiau nei visai dienai. Ir čia kone nuolat vis kažką filmuojant. Gimbalo dėklas taip pat tvirtas, kokybiškas. Patogu jame gabentis šį gimbalą. Man labai patinka pats gimbalo valdymas ir Home mygtukas. Jis leidžia pasiekti praktiškai visas gimbalo funkcijas, bent jau dažniausiai naudojamas tai tikrai. Taip ypač patogu greitai keisti reikiamą režimą ir pereiti nuo fotografavimo prie filmavimo bei atvirkščiai. Minusai? Programėlė yra gera ir daugeliu atveju dirba puikiai, bet ją dar būtų galima patobulinti. Bendrai, esu maloniai nustebintas. Labai geras gimbalas. Tobulas daiktas kuriantiems turinį Youtube, vlogeriams, tiesiog mėgstantiems kurti filmus, fiksuoti sporto renginius, įamžinti žaidžiančius savo vaikus ir t.t.
  • DAYS Family (pirkėjas iš JAV): Man patinka, kad galiu lengvai subalansuoti telefoną ir fotoaparatą visų 3 ašių atžvilgiu. Slankikliai ir rankenėlės yra labai naudingi norint tinkamai juos subalansuoti. Kai kurios kameros yra šiek tiek per sunkios gimbalo varikliukams, tačiau išmanieji telefonai ir lengvos kameros veikia gerai. Ganėtinai lengvas gimbalo valdymas ir ypatingai stipriai išplečiančios filmavimo galimybės. Praktiškai įtvirtintas kameras bei telefonus galiu pakreipti kokiu tik noriu kampu. Daugybė puikių režimų, tad mano fiksuojami vaizdai dar niekada nebuvo tokie sklandūs, kūrybingi, gyvybiški. Suprojektuotas kamerų ir telefonų tvirtinimo laikiklis labai gerai ir tai suteikite man galimybę priderinti įvairias kameras su ekranu. Šaunu ir tai, kad yra standartinė 1/4 colio trikojo skylė. Galimybė jį pritvirtinti prie ilgio stiebo yra puikus būdas filmuoti aukštesnėje vietoje. Labai geras gimbalas.
  • Seat of my pants (pirkėjas iš JK): Naudoju šį gimbalą su iPhone XR telefonu ir GoPro veiksmo kameromis. Taip pat jis dirba ir su Sony įrenginiais. Kokybiškai pagamintas gimbalas. Aš net nustebau, kad jo trikojo kojos yra metalinės, o ne pagamintos iš plastiko. Programėlė dirba gerai ir ypač su iPhone. Deja, bet su Sony kameromis kai kurių funkcijų programėlėje pasigedau, bet čia matyt tai bus ištaisyta su atkeliaujančiais programiniais atnaujinimais. Bendrai, į gimbalą įdėjęs iPhone bei GoPro padariau labai šaunių kadrų. Darbuojasi šauniai. Rekomenduoju.

 

 

 

„Hohem iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()