Nuolaidų kuponai iš Lenkijos sandėlio geriausiems elektriniams dantų šepetėliams vaikams – tinka nuo 3 iki 12 metų, atsparūs vandeniui, LED šviesos, DuPont šereliai ir aukščiausias lietuvių įvertinimas: „Mano 4-metė dukra jį iškart pamilo. Dabar net nebereikia raginti valytis dantis“ („SEAGO“ elektriniai dantų šepetėliai vaikams, iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

„SEAGO“ elektriniai dantų šepetėliai vaikams yra labai populiarūs ir puikiai vertinami pirkėjų. Su tokiais dantų šepetėliais mažiausieji tikrai norės valytis dantukus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SEAGO“ elektriniai dantų šepetėliai vaikams:

„SEAGO“ elektrinių dantų šepetėlių vaizdo įrašas.

Šie gerai žinomos „SEAGO“ kompanijos elektriniai dantų šepetėliai yra skirti vaikams. Ir pasiūloje galima rinktis iš skirtingų variantų.

Čia yra šepetėlių 3-5 metų vaikams bei 6-12 metų. Taip bus atitinkamai pritaikytas šepetėlio ir jo galvutės dydis.

P.S. Lietuvos odontologų rūmai itin rekomenduoja vaikų dantimis pradėti rūpintis nuo 6-erių metų, kai vietoj pieninių dantų pradeda dygti nuolatiniai. Taip pat neužleisti ir pieninių dantų, kadangi jie irgi genda, sukelia įvairias sveikatos problemas.

Tuo pačiu galima rinktis žalios arba rausvos spalvos dantų šepetėlį ir iškart papildomai įsigyti keičiamų šepetėlio galvučių.

„SEAGO“ šepetėliai yra labai dailaus dizaino, su šviečiančiomis LED švieselėmis, įprastu valdymo mygtuku ir aukščiausios klasės, minkštais DuPont šereliais.

„SEAGO“ užtikrina 16 000 vibracijų per minutę. Ar tai daug, ar mažai? Palyginimui, suaugusiems skirti tokio tipo ultragarsiniai dantų šepetėliai užtikrina 36 000 - 46 000 vibracijų, tad skirtumas yra ženklus.

„SEAGO“ vaikams skirti dantų šepetėliai užtikrins kokybišką ir saugų dantų valymą.

Beje, čia turime ir labai gerą techninį sprendimą. Viena dantų valymo sesiją trunka 2 minutes ir kas 30 sekundžių dantų šepetėlis padarys trumpą pauzę ir informuos apie būtinybę keisti dantų valymo pusę. Labai naudingas dalykas užtikrinsiantis, jog visi dantukai gaus pakankamai dėmesio.

Kas dar svarbu? „SEAGO“ šepetėliai turi ne tik dėl grožio LED švieseles, bet ir baltai šviečiančią LED lempelę, kurį tuo pačiu vaikui valantis dantis leis matyti kur tiksliai burnoje nukreipti dantų valymo galvutę.

Taip pat „SEAGO“ šepetėliai atitinka IPX7 standartą, kas reiškia, jog jie yra pilnai atsparūs vandeniui. Akivaizdus privalumas.

„SEAGO“ šepetėliai yra maitinami viena keičiama AAA tipo baterija, kurią beliks įsigyti bet kurioje Lietuvoje esančioje parduotuvėje. Ir tokios baterijos energijos gali užtekti net iki 120 dienų.

„SEAGO“ elektriniai dantų šepetėliai yra puikios kokybės, išvaizdos ir kainos prietaisai. Jie atitinka CE standartą, tad yra absoliučiai saugūs naudoti.

Šiuos „SEAGO“ elektrinius dantų šepetėlius vaikams jau įsigijo daugiau kaip 1 720 pirkėjų, turime 830 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Turime labai daug pirkimų iš Lietuvos ir mūsų tautiečiai džiaugiasi greitu pristatymu, aukšta pagaminimo kokybe ir tai, kad vaikams šie šepetėliai labai patinka, o dantų valymasis tampa pramoga - „mano 4-etė dukra jį iškart pamilo. Dabar net nebereikia raginti valytis dantų“.

  • J***e (pirko iš Kinijos): Aš užsisakiau šepetėlį rugsėjo 11 d., o spalio 22 dieną iš pašto atėjo pranešimas, kad galiu atsiimti siuntinį. Pakuotė buvo papildomai supakuota į burbulinį maišelį. Dėžutės su šepetėliu ir antgaliais šiek tiek palamdytos, tačiau viskas viduje yra vietose ir nesugadinta. Šepetėlis veikia gerai, kokybiškai valo ir šviečia. Mano vaikas yra labai laimingas. Šią popietę paėmė šepetėlį ir prieš eidama miegoti dukra net 4 kartus valė dantis :) Iš pradžių atrodė, kad 3 metų vaikui antgaliai yra kiek per maži, bet dukrytei jie patinka, lengvai telpa į burną, patogūs valyti dantis ir dabar dukra nenori kito šepetėlio. 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Dar kelios „SEAGO“ elektrinių dantų šepetėlių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()