Iš Vokietijos profesionalus grafinis planšetinis kompiuteris: didžiulis 15,6 ekranas, maksimalus programų palaikymas, paprastas naudojimasis ir labai gera kaina („BOSTO BT-16HD“ grafinis planšetinis kompiuteris, iš Vokietijos, Video)  ()

„BOSTO BT-16HD“ - profesionalus grafinis planšetinis kompiuteris. Puikus daiktas grafikos, dizaino, inžinerijos ir kitų sričių specialistams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„BOSTO BT-16HD“ grafinis planšetinis kompiuteris:

  • TomTop - 178,49 €;
    • 54 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

„BOSTO BT-16HD“ šiuo metu parduodamas už labai gerą ir iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos, o ir į Lietuvą pristatys per keletą dienų.

Įrenginys puikus ir tuo, kad tai yra kompaktiškas, bet ir tuo pačiu su ganėtinai didele, aktyvia ir piešimui bei rašymui skirta sritimi.

Čia turime 15,6 colių dydžio ir 1920 x 1080 raiškos ekraną, su 230 cd/m2 ryškumo rodikliu, 178° matymo kampu, 16,7 mln. spalvų bei 72% Adobe RGB užtikrinimu ir kas taip pat svarbu - 14ms reakcijos laiku.

 

Pakuotėje rasime ir šiam planšetiniam kompiuteriui skirtą specialų rašiklį bei 20 vnt. keičiamų antgalių.

Svarbu ir tai, kad rašikliui nereikia jokių baterijų ar įkraunamų akumuliatorių. Taip ir patogiau, ir paprasčiau.

Šis piešimui, rašymui ir kitiems darbams skirtas kompiuteris dėmesio vertas ir dėl savo gero tikslumo, kurį šiuo atveju pavyksta pasiekti kokybiško rašiklio pagalba. Jis ypatingas tuo, nes yra suderinamas net su 8192 skirtingais slėgio lygiais bei pasižymi 5080 LPI siekiančia skiriamąja geba.

Reikšmingu privalumu taip pat tampa dar tai, kad šis rašiklis bei pats kompiuteris yra pilnai pritaikyti tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams. Yra ir patogus stovas.

 

Toks sprendimas „BOSTO BT-16HD“ suteikia maksimalų lankstumą, todėl esant reikalui šis grafinis planšetinis kompiuteris pilnumoje gali būti naudojamas tiek švietimo įstaigose, tiek biuruose.

„BOSTO BT-16HD“ yra 40,5 x 25 x 1,8 cm dydžio bei sveria 1,5 kg. Didelio ekrano ir tuo pačiu gana patogus įrenginys pasiimti su savimi.

Belieka tik prijungti prie kompiuterio (Windows, Mac) USB laidu (yra ir HD jungtis) ir jau galima pilnai naudotis. Ir dirbti su tokiomis programomis, kaip: Photoshop, SAI, Painter, Illustrator, Clip Studio, ir kt. Šaunus įrenginys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: