Fantastiškas pasiūlymas! Su tokiu daiktu bet koks dviratis virsta elektriniu monstru - Samsung baterija, 750W elektros variklis, 55 km/h greitis, vienu įkrovimu iki 130 km, galybė pirkimų ir įspūdingi apžvalgininkų bandymai („Bafang BBS02B 48V 750W“ elektrinio dviračio modulio atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  (5)

„Bafang BBS02B 48V 750W“ - pats perkamiausias elektrinio dviračio modulis. Su juo praktiškai bet kokį dviratį galima paversti elektriniu. Galybė teigiamų pirkėjų atsiliepimų ir įspūdingi apžvalgininkų vaizdo įrašai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Bafang BBS02B 48V 750W“ dviračio modulis (modelis MM G340.750):

  • Aliexpress - 648 €;
    • 20 % nuolaida;
    • iš Lenkijos ir Vokietijos sandėlių, tad jokios muito rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 7-12 d.d.

Tai yra pats populiariausias elektrinio dviračio modulis Aliexpress: daugiau kaip 2 300 užsakymų, arti 1 000 atsiliepimų ir aukščiausi įvertinimai.

O kas čia per daiktas? Trumpai tariant, elektros variklis + baterija = standartinis dviratis virsta elektriniu.

Tikrai ne kiekvienas mūsų galime sau leisti įsigyti galingą elektrinį dviratį, o ir konkretūs modeliai gali kuo neįtikti ir galiausiai, turimas dviratis labai patinka, bet norisi jį patobulinti. Štai čia ir pagelbės toks modulis.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš labai įvairių „Bafang BBS02B 48V 750W“ dviračio modulių variantų.

Galima įsigyti su skirtingos talpos baterija (12Ah/13Ah/14Ah/17.5Ah ir 48V/52V) arba be baterijos.

Jei jau turite bateriją, ar norite kažkokios kitos - galima įsigyti šį rinkinį ir be baterijos. Taip automatiškai jis gerokai atpigs.

Tuo pačiu galite rinktis ir skirtingus informacinius ekranus. Čia jau pagal skonį. Yra ir su Bluetooth palaikymu.

 

Taip pat būtinai atkreipkite dėmesį ir į kitus „Bafang BBS02B 48V 750W“ dviračio modulio parametrus. Ypač į pagrindinės dviračio grandinės žvaigždės dydį (Chainwheel: 44T/46T/48T/52T). Čia jau kokį turite dviratį, atitinkamai reikalingas ir toks modelis.

Bendrai variklis yra 48V 750W. Bešepetėlinis, tad tarnaus ilgai ir užtikrinai. Valdiklio srovė 25A.

Svarbu ir tai, kad variklis atitinka IP65 standartą, tad yra atsparus purvui bei vandeniui. Galima važinėtis nuo -20℃ iki +45℃ temperatūroje.

Su šiuo galingu varikliu dviratis galės įveikti iki 40 laipsnių įkalnes. Pasiekiamas iki 55km/h greitis ir palaikomi 4 važiavimo režimai: vien elektra, žmogaus jėga + elektra, vien žmogaus jėga ir Pushing režimas. Pastarasis itin pravartus važiuojant į kalnus ir panašiai.

Pats variklis sveria 4,24 kg bei atitinka gerai žinomus standartus: CE/EN 14764/ROHS.

Viso „Bafang BBS02B 48V 750W“ dviračio modulio pajungimo schema atrodo taip (žiūrėti nuotrauką žemiau).

Pirkėjai ir apžvalgininkai tvirtina, kad surinkimas yra ganėtinai paprastas ir tą padaryti sugebės kone kiekvienas.

Štai čia šauni apžvalga bei surinkimo instrukcija, kur viskas parodoma pažingsniui.

Ir atkreipkite dėmesį, kad apžvalga peržiūrėta jau daugiau kaip 400 000 kartų, tad tokia elektrinio dviračio modulio sistema sulaukia neregėto dėmesio:

 

Pirkėjai taip pat dalijasi savo nuotraukomis, kuriose matyti, kaip jie patobulino savo dviračius ir kaip jie atrodo su šiais „Bafang BBS02B 48V 750W“ dviračio moduliais.

Kalbant apie baterijas, tai čia turime Samsung kompanijos baterijas. Kaip ir minėjome, įvairias variacijas. Belieka išsirinkti pagal kainą ir asmeninius poreikius.

Tvirtinama, kad su vienu baterijų įkrovimu galima bus nuvažiuoti iki 100-130 km, kas yra fantastiška.

Pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų įvertinimą:

  • M***s: Top greitas pristatymas ir aptarnavimas. Puikus daiktas. Labai geras pardavėjas. Rekomenduoju!
  • E***s: Komplektas sumontuotas ant moteriško dviračio BATAVUS. Atsiuntimas iš Lenkijos užtruko 3 dienas! Sumontuotas ir išbandytas, viskas veikia nepriekaištingai. Dviračiu važinės garbaus amžiaus žmonės, tad, galbūt, teks programiškai truputį pašvelninti starto parametrus. Rekomenduoju įsigyti! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

 

Čia dar pora labai įdomių vaizdo įrašų, kuriuose apžvalgininkai važinėjasi dviračiais, kuriuose sumontavo „Bafang BBS02B 48V 750W“ elektrinio dviračio modulius.

Pirmasis apžvalgininkas tvirtina, kad „važiavau su savuoju Bafang BBS02B 48V 750W ir mane dviratininkas aplenkė. Pralėkė, kaip ant raketos. Nustebau, nes įprastai aš visus lenkiu. Pasižiūriu, važiuoju 25 km/h greičiu. Kelias toks ne itin lygus, tai Kruizo režimu važiavau. Pagalvojau, reikia išbandyti ar pagausiu tą taip greitai pedalus minantį dviratininką. Tad spustelėjau akceleratorių ir gaudynės vyko man lekiant virš 40 km/h greičiu. Trumpai tariant, greitai pasivijau tą dviratininką. Galite patys įsitikinti“:

Šioje apžvalgoje atliekami dviračio praktiniai testavimai. Apžvalgininkas be kalbų tiesiog važinėjasi įvairiais keliais ir galima matyti, koks pasiekiamas greitis:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai (5)