„Xiaomi“ IP kamera už mažiausią kainą per paskutinius 7 mėn! „Tokioje kainų kategorijoje, tai yra geriausia namų stebėjimo kamera. Rekomenduoju visiems“ (Video, „IMILAB EC2 1080P“)  ()

Mažiausia kaina per paskutinius 7 mėn.!

Atnaujintas kuponas!

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

1080P | H.265 | IP66 | 5100mAh | vienu įkrovimu iki 4 mėnesių | -20℃ iki +50℃

Dirbtinis intelektas | Naktinis režimas | Judesio aptikimas | mikrofonas + garsiakalbis

APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atkreipiame dėmesį, kad šiai kamerai reikia ir gateway modulio - vadinamiesiems Vartams, kurie kameros veikimui yra būtini! 

Populiari ir labai gerai pirkėjų vertinama kamera: 1080P raiška, H.265 vaizdo glaudinimo formatas (taupoma kortelėje vieta ir išsaugoma puiki vaizdo kokybė), naktinis matymas, judesio aptikimas, visiškas atsparumas vandeniui ir dulkėms (IP66 standartas) ir jokių laidų.

„IMILAB EC2“ tereikia pritvirtinti norimoje namo išorės vietoje, o visą užfiksuotą informaciją bus WiFi ryšiu perduodama į namuose esantį Vartų įrenginį, o iš jo į išmanųjį telefoną, kompiuterį ar kitą prietaisą.

Šią kamerą maitina integruota, įkraunama 5100mAh talpos baterija. Vienu įkrovimu ji darbuosis iki 4 mėnesių. Nuostabus rezultatas.

Beje, prie tų Vartų galima prijungti iki 4 kamerų, kas yra labai patogu. Taip galima susikurti visą vaizdo stebėjimo sistemą.

Kameros matymo kampas siekia įspūdingus 270 laipsnių, tad ji sugeba pamatyti praktiškai viską.

Kaip jau ir minėjome, joje įdiegti judesio davikliai, tad vos tik kas prisiartins prie jūsų objekto, kamera automatiškai pradės įrašyti vaizdą ir Jums išsiųs pranešimą.

Šaunu ir tai, kad kameroje yra integruoti mikrofonas bei garsiakalbis, tad per kamerą galima kalbėtis su šalia jos esančiais žmonėmis.

Ši kamera turi ir dirbtinį intelektą, kuris įvertina, kas gi iš tikrųjų juda po jūsų teritoriją. Tad kamera sugeba pati nustatyti ar tai yra žmogus, ar koks kaimyno šuo, ir taip išvengiama bereikalingo informavimo apie kažkokį judėjimą.

Kameros valdymas vyksta su Mi Home programėle ir joje galėsite keisti nustatymus, peržiūrėti užfiksuotus vaizdus, stebėti tiesioginę transliaciją ir kt.

Beje, gamintojas leidžia naudotis ir debesijos paslaugomis ir 7 dienas nemokamai saugo vaizdo įrašus. 

Šauni kamera. Ir tinkama naudoti -20℃ iki +50℃ temperatūroje. Labai geras variantas.

Banggood parduotuvėje yra daugybė pozityvių pirkėjų atsiliepimų apie šias kameras ir štai vienas pirkėjo iš Lietuvos atsiliepimas, puikiai apibendrinantis pirkėjų nuotaikas:

  • BiG19: „Tokioje kainų kategorijoje (~80€), tai yra geriausia namų stebėjimo kamera. Puikiai supakuota, greitas pristatymas. Kamera dirba gerai. Rekomenduoju visiems👍👍👍👍👍“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()