Iš Lenkijos sandėlio su nuolaidų kuponais išskirtinai gerai vertinami dronai - paskutiniai vienetai, puikios savybės, nuostabiai žema kaina ir pristatys dar iki Kalėdų („SNAPTAIN A15H“ ir „SNAPTAIN S5C“ dronų palyginimas, iš Lenkijos, Video)  ()

„SNAPTAIN S5C“ yra labai populiarus ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas dronas. Tai pradedantiesiems skirtas dronas su šauniomis savybėmis ir labai gera kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SNAPTAIN S5C“ dronas:

  • Aliexpress40,87 € (su nuolaidos kuponu - galioja iki 2020-12-12; 10:00 val.);
    • 62 % nuolaida + nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 2,67 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad šiuo metu dronus iš Europos sandėlių tiesiog šluoja. Štai prieš keletą dienų skelbėme tekstą, kuriame palyginome labai gerai vertinamus ir populiarius „SNAPTAIN A15H“ ir „HGIYI G11“ dronus - tekstą rasite čia.

Ir štai „HGIYI G11“ dronų Lenkijos sandėlyje jau neliko, dabar jau galima juos įsigyti tik iš Kinijos sandėlio nuo 39,57 €.

O „SNAPTAIN A15H“ taip perka, kad jau net nėra galimybės ne tik juos įsigyti iš Lenkijos, bet ir Kinijos sandėliai iššluoti. Žinoma, kai šaunių savybių dronas kainuoja 41,84 €, tai jo pasiūla itin greitai ištirpsta.

 

Ieškantiems aukščiausios klasės drono iš Lenkijos sandėlio ir pasiruošusiems sumokėti 159 €, tada rekomenduojame „ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dronus. Jų taip pat belikę vos keli vienetai. 

„ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dronų palyginimą ir pirkėjų atsiliepimus rasite čia.

O ką daryti norintiems kokybiško, pigaus drono ir dar jį gauti iki švenčių?

Tada rekomenduojame labai šaunią „SNAPTAIN A15H“ alternatyvą - „SNAPTAIN S5C“ droną.

Šis populiarus ir gerai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas dronas dabar parduodamas tik už 40,87 € ir jį iš Lenkijos sandėlio į Lietuvą pristatys dar iki didžiųjų metų švenčių.

Čia reikia taip pat pastebėti, kad 4,9/5 balais vertinamų „SNAPTAIN S5C“ dronų pasiūla yra ribota ir telikęs tik drono su 2 baterijomis variantas. 

 

Ir tai netgi dar geriau. Su viena baterija dronas gali skraidyti 10 minučių, o turint 2 baterijas, tas laikas padidės iki 20 min.

Įdomiausia, kad iš Kinijos sandėlio dronas su viena baterija kainuoja 53 eurus, o čia iš Lenkijos ir su 2 baterijomis 40,87 €.

Kuo panašūs ir kuo skiriasi „SNAPTAIN S5C“ bei „SNAPTAIN A15H“?

Kaina. Iš esmės čia yra tos pačios kainos kategorijos dronai ir jų skirtumas tėra centų ar kelių eurų ribose.

Filmavimo ir fotografavimo raiška. Čia yra tam tikras skirtumas, kadangi „SNAPTAIN A15H“ yra 720P arba 1080P raiškos. Tuo tarpu „SNAPTAIN S5C“ tėra 720P raiškos  dronas.

Iš kitos pusės, abu dronai turi 6 ašių gimbalus, kas užtikrina sklandesnį ir stabilesnį vaizdą. O ir pirkėjai bei apžvalgininkai teigia, jog „SNAPTAIN S5C“ kamera filmuoja tikrai gerai.

Svarbu ir tai, kad „SNAPTAIN S5C“ dronai palaiko iki 64GB atminties korteles, tad vaizdo įrašus bei nuotraukas galima išsaugoti ir įdėtoje atminties kortelėje.

Dronų išvaizda yra subjektyvus dalykas, bet „SNAPTAIN S5C“ yra kiek futuristiškesnės formos, taip pat sulankstomas, su daugiau įdiegtų lempučių. Pakuotėje yra įdėtos ir drono apsaugos, tad tai puikus variantas pradedantiesiems.

 

Dronų valdymas yra analogiškas: su valdymo pulteliais arba į išmaniuosius Android bei iOS telefonus įdiegtomis programėlėmis. Jose yra visos dronų valdymo galimybės bei galima iškart redaguoti ir pagražinti vaizdo įrašus, nuotraukas ir jais pasidalinti socialiniuose tinkluose.

Įdomu ir tai, kad abu dronus galima valdyti balsu bei duoti tokias komandas: “take off", "landing", "left", "right", "forward", "backward". Tikra retenybė tarp tokios kainos dronų.

Skraidymo nuotolis ir duomenų perdavimas į telefoną yra praktiškai vienodas: „SNAPTAIN A15H“ atveju 90 metrų, o „SNAPTAIN S5C“ 80 metrų.

„SNAPTAIN S5C“ siūlo tokius dalykus, kaip trijų skraidymo režimų galimybę; yra Headless režimas; 360 laipsnių apsivertimas; galima nustatyti, kad dronas skrietų konkrečiame aukštyje; vieno mygtuko paspaudimu pakyla ir nusileidžia; yra avarinio sustabdymo galimybė ir skrenda pagal telefone nubrėžtą trajektoriją.

Dar įdomu ir tai, kad „SNAPTAIN S5C“ dronai palaiko 3D žiūrėjimo režimą. Tereikia užsidėti VR akinius ir taip bus galima matyti ką filmuoja dronas. Nepakartojama patirtis garantuota.

Verta pažymėti ir tai, kad būtent „SNAPTAIN S5C“ dronai palaiko ir tokias naudingas funkcijas, kaip reagavimą į rankos mostą. Taip dronai automatiškai pradeda filmuoti arba padaro nuotrauką. Šaunios savybės.

 

Apibendrinus galima gana drąsiai tvirtinti, jog „SNAPTAIN S5C“ yra puiki jau išpirktų „SNAPTAIN A15H“ dronų alternatyva. O ir kainuoja dabar vos 40,87 €.

„SNAPTAIN S5C“ dronus pirkėjai yra įvertinę 4,9/5 balais ir džiaugiasi patikimu pardavėju, greitu dronų pristatymu, labai gera filmavimo kokybe, patogiu valdymu ir puikia dronų išvaizda bei kaina.

Kelios pirkėjų padarytos „SNAPTAIN S5C“ dronų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Išsami „SNAPTAIN S5C“ drono apžvalga, kurios autorius teigia, kad tai yra solidus dronas su dviem Li-Po baterijomis, o vaizdo įrašai yra įrašomi į atminties kortelę, kas yra didelis privalumas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()