Langų valymo robotas, kokio jau seniai laukėme: pirmasis iš EU sandėlio su automatiniu vandens išpurškimu, net 2,5 karto pigiau nei analogai Lietuvoje ir su pirkėjų pagyromis - „veikia idealiai! Daugiau niekada rankomis nebeplausių langų!“ („Panadiod HCR-9“ pirkėjų atsiliepimai, iš Prancūzijos, paskutiniai vienetai, Video)  ()

Iki šiol AliEpress buvo galima rasti įprastų langų valymo robotų, tačiau „Panadiod HCR-9“ yra kitoks. Ir dabar šį pirkėjų giriamą robotą galima įsigyti iš Prancūzijos sandėlio už stebėtinai žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Panadiod HCR-9“ langų valymo robotas:

  • Aliexpress - € 107,88 (su PVM € 130,53);
    • 50 % nuolaida + kuponai: spauskite Get coupons;
    • iš Prancūzijos sandėlio;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

Primename, kad šiuo metu AliExpress automatiškai priskaičiuoja PVM mokestį, kurį ir matysite užsakymo pabaigoje.

Jį sumokėję būsite užtikrinti, kad visi reikiami mokesčiai jau yra sumokėti ir nieko papildomai, prekei atvykus į Lietuvą, mokėti nebereikės. Tuo pasirūpina AliExpress.

Plačiau apie naująją pirkimo AliExpress tvarką galite paskaityti mūsų straipsnyje čia.

 

„Panadiod HCR-9“ langų valymo roboto vaizdo įrašą rasite čia.

Kainos momentas čia yra net labai svarbus.

Jei „Panadiod HCR-9“ kainuoja su PVM € 130,53, tai labai panašių savybių ir mūsų anksčiau aprašytas „Hobot 388“ modelis Lietuvoje kainuoja 350 €. Skirtumas didžiulis - net 2,5 karto.

Ir kuo gi išskirtinis „Panadiod HCR-9“?

Pirkėjams labai patinka, kad drauge su „Panadiod HCR-9“ robotu iškart atkeliauja visi reikalingi priedai: saugos lynas, patogus roboto vandeniu pripildymo buteliukas, net 10 vienetų šluosčių ir kt.

 

Beje, šluostės yra plaunamos ir jas galima naudoti pakartotinai. Tuo pačiu iškart jų galite įsigyti ir daugiau, jei tik manote, kad tų 10 vienetų neužteks.

Pirkėjai pažymi ir tai, kad „Panadiod HCR-9“ yra ganėtinai kompaktiškas robotas ir pagamintas kokybiškai. Žemiau galite matyti jo išmatavimus, jungtis ir kt.

Į roboto storį atkreipkite dėmesį. Jis yra 9,5 cm storio, tad čia jau kiekvienas asmeniškai apsižiūrėkite namus, ar robotas visur pateks, kur norėsite, kad išvalytų.

Jei prie valomų paviršių nėra kažkokių papildomai pritvirtintų konstrukcijų (ant langų uždėtų apsauginių metalinių tvorų), tai „Panadiod HCR-9“ juos nuvalys kuo lengviausiai.

Apskritai „Panadiod HCR-9“ galima naudoti ant labai įvairių stiklinių, keraminių ir kitokių paviršių, tad su juo galima nuvalyti ne tik langus, bet ir vonios plyteles, dušo kabiną ir t.t.

Svarbiausia prieš pradedant naudotis „Panadiod HCR-9“ robotu, kaip, beje, ir kitais langų valymo robotais, jį pritvirtinti pakuotėje esančiu saugos lynu, prijungti maitinimą ir pritvirtinus prie lango jau galima paleisti darbuotis.

 

Net jei nutrūks energijos tiekimas, dėka UPS techninio sprendimo - „Panadiod HCR-9“ toliau laikysis ant valomo paviršiaus ir skleis garsinį signalą, taip informuodamas, kad nutrūko energijos tiekimas.

Tas apsaugos lynas yra papildoma apsaugos priemonė jei netyčia robotas atkibtų nuo valomo paviršiaus, bet vargiai tai nutiks, kai užtikrinamas 6000Pa prisisiurbimo slėgis.

Ant korpuso esantys indikatoriai taip pat padės orientuotis, kokioje būsenoje yra „Panadiod HCR-9“ robotas.

Ir įdomiausia bei pirkėjų daugiausiai akcentuojama „Panadiod HCR-9“ roboto savybė yra ta, kad jis palaiko automatinį vandens purškimą.

Šis robotas turi įrengtą vandens talpą, tad prieš darbą į ją galima įpilti vandens ir taip robotas priešais savo judėjimo trajektoriją purkš vandenį, taip sudrėkins valomą paviršių ir jį sėkmingai nuvalys.

Labai šauni technologinė naujovė, kurios iki šiol AliExpress parduodami langų valymo robotai neturėjo.

Kodėl šis dalykas svarbus?

Vieną vertus, tai palengvina žmogaus darbą. Nebereikia patiems ant lango purkšti vandens ir bandyti nutaikyti, kiek gi tiksliai jo čia reikia. Jei per daug - lieka tokie nesurinkto vandens dryžiai, jei per mažai - paviršiai pilnai nenuvalomi.

 

Antras pliusas ir ateina iš to, kad „Panadiod HCR-9“ automatiškai purškia priešais save tokį vandens kiekį, kurio užtenka nuvalyti nešvarumams, o ir po savęs palieka blizgančiai švarų paviršių. Šaunus techninis sprendimas.

„Panadiod HCR-9“ yra naujiena, bet šį langų valymo robotą jau spėjo įsigyti 160 pirkėjų ir pirmieji vertinimai yra labai teigiami:

  • F***h: Tai yra kažkas tokio!!!! Esu sužavėta! O, žmogau, koks tai geras daiktas! Labai greitas pristatymas, puikios išvaizdos ir pagaminimo robotas, kuris veikia idealiai! Daugiau niekada rankomis nebeplausių langų! 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • M***a: Greitas pristatymas. Kurjeris atgabeno tiesiai į namus. Komplektas atkeliavo visiškai pilnas ir tvarkingai supakuotas. Viduje instrukcija anglų kalba. Specifikacijos atitinka realybę. Išbandžiau robotą ant namų langų, balkono durų. Viskas veikia puikiai! Beje, kokybiškai nuvalyti paviršiui reikia visai mažai vandens. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • K***h: Geras robotas. Paprastas valdymas su pakuotėje esančiu nuotoliniu valdymo pultelius. Sakyčiau robotas dirba kiek triukšmingai, bet pakenčiamai. Visgi geriau jau robotas tegu valo langus, nei tą daryti pačiam. Aišku, čia nesitikėkite stebuklų, bet bendrai valymo kokybė yra gera. Aš ir pats rankomis ne visada langus nuvalau švariau, nei tą padaro šis robotas. Nupirkau tokį patį savo mamai, tai labai patenkinta. Žodžiu, vertas dėmesio.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()