Tikra 2021 m. technologijų bomba iš „Xiaomi“ ir „Deerma“: įspūdingos galios, itin lengvas ir super pigus naujausias rankinis siurblys su LED ekranu ir keičiama baterija („Trouver Power 12“, Video, Atnaujinta 2021 09 21)  (4)

Tik 8 vnt!

2021 m. naujiena, iš Vokietijos sandėlio

„Xiaomi“ ir „Deerma“ bendras kūrinys.

Įspūdingiausias siurblys technologijų prasme už tokią kainą

Vos 1,45kg | net 450W | 150AW ir 23kPa | HEPA | 0,4L plaunama talpa | LED ekranas

Keičiama baterija | 2500mAh | vos 3,5 val įkrovimas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Trouver Power 12“ belaidžio dulkių siurblio vaizdo įrašas.

„Trouver Power 12“ - naujausias „Xiaomi“ ir „Deerma“ kompanijų bendras kūrinys.  

Ir tvirtinama, kad „Trouver Power 12“ yra pažangiausių technologijų ir žemiausios kainos siurblys, kokį tik galima rasti.

Kuo gi pasižymi „Trouver Power 12“?

Puikus dalykas yra tas, kad pakuotė yra labai gausi įvairiais ir lengvai keičiamais priedais. Šia puikia savybe pasižymi kone visi šių kompanijų belaidžiai dulkių siurbliai ir „Trouver Power 12“ išlaiko šią puikią savybę.

Tai reiškia, kad su „Trouver Power 12“ galėsime išvalyti įvairias namų ir automobilio salono vietas.

Pliusas ir tas, kad pagrindinė bei baldams ir patalinei skirtos siurbimo galvos yra motorizuotos, o tai reiškia, kad turėsime dar daugiau siurbimo galios ir „Trouver Power 12“ valymą atliks dar kokybiškiau ir pasieks gilesnius sluoksnius.

Kalbant apie pagaminimo kokybę, tai kompanijos tvirtina, kad „Trouver Power 12“ yra aukščiausios klasės belaidis dulkių siurblys.

Ypatingai lengvas ir sveria vos 1,45kg. Itin menkas svoris irgi didelis pliusas. Bus kur kas lengviau darbuotis su tokiu lengvu siurbliu.

„Trouver Power 12“ aprūpintas ir naujausios kartos AERO 5.0 bešepetėliniu varikliu, kurio galia siekia 450W, o pati siurbimo galia 150AW ir 23kPa siurbimo slėgis.

Trumpai tariant, labai galingo siurbimo įrenginys. „Trouver Power 12“ lengvai išvalys įvairius paviršius, ir tuos pačius storus kilimus.

Kitas privalumas - keičiama 2500mAh talpos baterija.

Toks dalykas yra išties gerai dėl dviejų priežasčių:

  • 1) galima įsigyti papildomą bateriją ir taip prailginti veikimo laiką;
  • 2) sugedus baterijai, teliks įsigyti naują - nereikės pirkti viso siurblio, o tai gerokai sutaupys išlaidų.

Kalbant apie bateriją, tai ji įkraunama per 3,5 val. Puikus rezultatas. Įprastai tokios talpos baterijos vis dar yra įkraunamos bent per 5-6 val., tad čia ženklus progresas.

Ir šaunu yra tai, kad tos „Trouver Power 12“ baterijos energijos užteks darbuotis iki 60 minučių.

Čia turime 3 siurbimo režimus ir energijos suvartojimo rodikliai priklauso nuo pasirinktos siurbimo galios.

Kompanijos akcentuoja ir patentuotą 5 lygių filtravimo sistemą, į kurią įeina ir HEPA filtras, tad sulaikomos net ir smulkiausios dalelės. Efektyvumas siekia 99,88 proc.

Taip pat „Trouver Power 12“ turi korio tipo cikloną, kuris prisideda prie efektyvaus oro srauto judėjimo, kuris tuo pačiu aušina siurblio variklį bei bateriją, ir apsaugo filtrus nuo užsikimšimo.

„Trouver Power 12“ turi vieno mygtuko paspaudimu ištuštinamą 0,4l talpos atliekų talpą. Ji, kaip ir visi filtrai, yra plaunama. Irgi akivaizdūs privalumai.

Kaip ir tai, kad „Trouver Power 12“ turi daug keičiamų antgalių, leisiančių išvalyti ir itin sunkiai pasiekiamas vietas.

„Trouver Power 12“ turi ir LED ekranėlį. Itin tarp belaidžių dulkių siurblių išpopuliarėjęs dalykas. Ir reikia pripažinti, kad ne tik simpatiškas, bet ir naudingas dalykas.

Tokiame ekranėlyje patogu matyti baterijos energijos lygį, pasirinkti režimą, iškart matyti įspėjimą jei kas nors vyksta ne taip. Beje, yra ir užrakto funkciją, dėl ko siurbti dar patogiau.

„Trouver Power 12“ puikiomis techninėmis savybėmis aprūpintas belaidis dulkių siurblys. Galingas, lengvas, su daugybe antgalių, motorizuotomis galvomis, keičiama bei greitai įkraunama baterija, kompaktiška laikymo stotele ir dabar už puikią kainą iš Vokietijos sandėlio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai (4)