Įspūdingos kainos bombinė „Xiaomi“ naujiena: „geriausias belaidis dulkių siurblys, kokį tik esu bandęs. Čia tas daiktas, kurį nusipirkus iš tikrųjų naudosite. Ir tą darysite su pasitenkinimu“ (Video, „Dreame P10“)  ()

Pasaulinė premjera!

Akcija iki 2021 10 01 d.

Kuponai

Dovanos + 2 metų garantija

Iš Lenkijos ir Prancūzijos

„Xiaomi“ ir „Deerma“ bendras kūrinys

Vos 1,63kg | net 350W | 100AW ir 20kPa | plaunama 0,5L talpa, filtras ir volelis | spalvotas LED ekranas

Keičiama baterija | 7*2000mAh | vos 2,5 val įkrovimas | dirba iki 50 min. | 3 režimai | Auto-Lock


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Dreame P10“ belaidis dulkių siurblys:

„Dreame P10“ vaizdo įrašą rasite čia.

Atkreipiame dėmesį ir į tai, kad pirmieji 300 pirkėjų dovanų gaus papildomą filtrą. Taip pat visiems pirkėjams pardavėjas suteikia 2 metų garantiją, kas taip pat yra puiku.

„Xiaomi“ ekosistemos kompanijos nuolat džiugina naujų produktų anonsais ir čia turime jau gerai žinomos „Deerma“ kompanijos produktą - naujausią belaidį dulkių siurblį „Dreame P10“. Ir jis gali pasigirti šauniomis savybėmis.

Itin gamintojo akcentuojama „Dreame P10“ savybė - ultra lengvumas. Ir išties, šis siurblys sveria vos 1,63 kg, kas yra itin mažai.

Belaidžiui, rankiniam siurbliui mažas svoris yra labai reikšmingas privalumas. Mažesnis svoris reiškia, kad su siurbliu bus galima dirbti ilgiau nejaučiant papildomo nuovargio.

Lengvumas ir kompaktiškumas nėra vieninteliai „Dreame P10“ privalumai.

Turimas bešepetėlinis SPACE Air 1.0 elektros variklis suteikia siurbliui 350W galią, 100AW siurbimo galią ir 20kPa siurbimo slėgį.

Kaip už tokią net labai galingi parametrai. Ir tokios galios pilnai užteks įprastai namų priežiūrai.

Kitas „Dreame P10“ privalumas yra išimama 7*2000mAh baterija. Toks dalykas visada yra privalumas: tiek įkrovimo aspektu, tiek norint turėti papildomą bateriją ir taip padidinti veikimo laiką, tiek ir netikėtai sugedus baterijai - teliks įsigyti bateriją ir siurblį galima bus naudoti toliau.

Tai yra kur kas paprasčiau ir ženkliai pigiau, nei tais atvejais, kai siurbliai turi integruotas baterijas ir joms sugedus, kone visais atvejais tenka pirkti naują siurblį.

Baterijos įkrovimo rezultatai įspūdingi - vos 2,5 val. Puikus rezultatas, palyginus su konkurentais, kurių baterijas dar neretai tenka krauti po 4-6 val.

Ir „Dreame P10“ dirba net iki 50 min. Čia turime 3 skirtingus siurbimo režimus ir beliks pasirinkti tą, kuris konkrečiu metu geriausiai patenkins poreikius.

Gamintojas teigia, kad kasdienei namų priežiūrai pilnai užteks Eco režimo, sudėtingesnėms situacijos, kilimams - Mid, o ekstremaliais atvejais pasinaudosime ir Turbo režimu.

„Dreame P10“ turi ir štai tokį simpatišką spalvotą LED ekranėlį, kuriame pateikiama pagrindinė informacija: siurbimo režimas, baterijos energijos likutis, ar viskas gerai su voleliu ir kt.

Su šiuo ekranėliu ir vyksta pilnas siurblio valdymas. Puiku ir tai, kad yra Auto-Lock funkcija ir dėka šio užrakto, nereikia nuolat laikyti nuspaudus veikimo mygtuko.

„Dreame P10“ turi lengvai nuimamą ir ištuštinamą 0,5l atliekų dėžutę. Ir ją galima pilnai plauti.

Ir plauti galima visus filtrus bei volelį. Labai geros savybės, kurios pratęs šių daiktų tarnavimo laiką ir nereikės išlaidauti perkant naujus.

Gamintojas tvirtina, kad „Dreame P10“ multi-ciklono sistema pilnai sulaiko visas atliekas ir nors nenurodoma, ar čia turime HEPA filtrą, tačiau garantuojama, kad sulaikomos net ir pačios smulkiausios dalelės. 99,89 proc. dalelių, esančių iki 0,3 mikrono dydžio. Tad efektyvumo rodikliai labai geri.

„Dreame P10“ pakuotėje turi keletą keičiamų antgalių, dėl ko bus patogu su šiuo siurbliu darbuotis įvairiomis aplinkybėmis tiek namuose, tiek ir automobilyje. Šaunus siurblys ir dabar už specialią premjeros kainą.

„Dreame P10“ pristatymo vaizdo įrašas:

„Dreame P10“ pirmoji apžvalga, kurios autorius iš anksto gavo šią naujieną ir jau spėjo išbandyti. Labai išsami ir su testų rezultatais:

  • „Dreame P10 - vienas geriausių kompanijos siurblių. Visgi ne, tai pats geriausias siurblys. Ypatingai didelis jo privalumas yra mažas svoris. Lyginant su kitais konkurentais, kuriuos išbandžiau, šis siurblys dvigubai lengvesnis. Ir nors labai lengvas, bet vis tiek itin galingas ir puikiai siurbia. Tas volelis itin kokybiškas. Surenka visas atliekas ir neapsivynioja plaukais. Kas naudojatės tokio tipo siurbliais suprantate, kaip tai yra svarbu. Siurblys dirba išties tyliai. Gretimame kambaryje gali miegoti žmogus ir net negirdės, kad gretimai siurbiate kambarį. Filtravimas puikus, išleidžiamas oras gaivus ir netgi vėsus. Iš minusų, tai sakyčiau, kad galėtų pakuotės turinys būti gausesnis. Nors čia jau gal kiek kabinėjuosi. Esminiai antgaliai čia yra ir man labai patinka siurblio laikymo-įkrovimo stotelė. Ne kokia gremėzdiška, kaip kituose modeliuose, bet kompaktiška ir daili. Apskritai visi antgaliai labai paprastai pritvirtinami, nuimami, valomi. Čia ir be jokios instrukcijos viskas aišku intuityviai. Jokio klibėjimo. Pagamintas siurblys ir jo priedai kokybiškai. Gamintojas čia tikrai netaupė. Tad iš esmės minusų čia nėra. Siurblys labai šaunus. Tai geriausias belaidis dulkių siurblys, kokį esu bandęs. Čia tas daiktas, kurį nusipirkus iš tikrųjų naudosite. Ir tą darysite su pasitenkinimu.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: