Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje siurblys, apie kurį pirkėjai sako - „superinis. Tiek virtuvėje, tiek automobilyje. Galingas, itin kompaktiškas, greitai įkraunamas ir su laikymo stotele“ (Video, „ILIFE M50“ atsiliepimai)  (1)

2 kartus pigiau nei Lietuvoje

Specialus 60,60€ kuponas!

Iš Lenkijos sandėlio

Puikiai vertinamas pirkėjų ir apžvalgininkų

Super kompaktiškas ir lengvas

Daug antgalių, su LED pašvietimu

Labai patogi laikymo stotelė

110W, 14,5kPa siurbimo slėgis

2 siurbimo režimai - maksimaliai vienu įkrovimu iki 32 min.

Belaidis, 2 būdais įkraunama baterija

0,15l atliekų dėžutė

Dėžutė ir filtrai plaunami


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„ILIFE M50“

227,70€ -163,07€ 227,70€

64,63€

Imu!

iš Lenkijos

Kuponas: 827M50

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Aliexpress

 

Šiuo metu šį itin kompaktišką, mobilų ir funkcionalų rankinį dulkių siurblį galima įsigyti už itin gerą kainą. 

„ILIFE M50“ parduodamas iš Lenkijos sandėlio ir net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje. Puikus pasiūlymas.

Kuo pasižymi „ILIFE M50“?

Pirmiausia, kompaktiškumu ir menku svoriu. „ILIFE M50“ be priedų tėra 45 cm ilgio ir sveria vos 650 gr. Labai kompaktiškas ir lengvas belaidis dulkių siurblys.

Tuo pačiu pakuotėje yra daug keičiamų antgalių, tad su šiuo siurbliu patogu susiurbti dulkes ir atliekas nuo įvairių paviršių.

Šis kompaktiškas siurblys itin pravers ir susiurbiant atliekas nuo automobilio sėdynių.

„ILIFE M50“ yra 110W galios ir užtikrina 14,5kPa siurbimo slėgį. Kaip tokiam kompaktiškam siurbliui parametrai yra geri.

Verta pažymėti, kad „ILIFE M50“ palaiko du siurbimo režimus. Taip pat turi LED pašvietimą, kas pravers dirbant tamsesnėse vietose.

„ILIFE M50“ turi 0,15 l talpos atliekų dėžutę ir atliekos iš jos yra išpilamos itin patogiai. Beje, atliekų dėžutė yra nuimama.

Itin didelis „ILIFE M50“ privalumas yra šio siurblio ir priedų laikymo stotelė. Viskas vienoje vietoje ir po ranka.

Pavyzdžiui, gaminant patiekalą ką nors išpylėte, pasiėmėte „ILIFE M50“, susiurbėte, įstatėte siurblį į stotelę ir toliau galite dirbti. Labai patogu.

Pliusas ir tas, kad „ILIFE M50“ atliekų dėžutę bei visi filtrai yra išimami bei plaunami. Tai prailgina siurblio naudojimo laiką ir sutaupo pinigų naujų filtrų pirkimui. 

Beje, gamintojas nurodo, kad naudoja HEPA filtrą.

Kadangi „ILIFE M50“ palaiko du siurbimo režimus, tai esant maksimalios galios siurbimui dirba 16 min., o ECO režimu (8kPa) dirba 32 min.

„ILIFE M50“ turi dviem būdais įkraunamą 2500mAh bateriją. Jei jungiama prie 220V tinklo - per 2 valandas. Jei per C-tipo jungtį, tada įkraunama per maždaug 4 val.

„ILIFE M50“ yra įsigiję ir keletas pirkėjų iš Lietuvos, kurie duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad iš Lenkijos į Lietuvą juos pristatė vos per kelias dienas:

Superinis siurblys. Saugiai pristatytas. Ir greitai. Ganėtinai galingas. Susiurbti smulkioms atliekoms virtuvėje ar automobilyje yra pats tas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Labai geras. Puikiai pagamintas. Itin kompaktiškas ir galingas. Labai patinka, kad yra patogi laikymo stotelė, kur viskas vienoje vietoje. Šaunus siurblys, vertas savo kainos - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Puikus. Pirkau būtent automobiliui, tai labai geras. Galios man užtenka. Du siurbimo režimai. Patogus baterijos įkrovimas. Dar pardavėjas įdėjo ir papildomą HEPA filtrą. Šaunus, rekomenduoju - 1 foto.

„ILIFE M50“ apžvalga, anglų kalba, išbando virtuvėje:

„ILIFE M50“ apžvalga, anglų kalba, išbando automobilyje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)