100 vnt. rinkinio kaina tokia, kad Lietuvoje net su žiburiu nerasite: „Puikios frezos. Tokios aštrios, kad net pjauna popierių. Pats geriausias rinkinys, kokį tik esu turėjęs“ („Allsome HT1192“ atsiliepimai)  ()

Ypatingai gera kaina!

Akcija galioja iki 2022-01-26

Iš Lenkijos

Net 100 vnt. frezų

Metalinis lagaminas

Puikūs pirkėjų vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į šį labai geros kainos rinkinį įeina 1/4 colio volframo karbido frezos - iš viso rinkinyje jų yra net 100 vnt!

Kai kurios kartojasi, yra tokių pačių modelių. Pirkėjai sako, kad realiai visiškai skirtingų yra 57.

Visos jos sudėtos į metalo rėmo lagaminą, tad tvarkingai, vienoje vietoje ir iškart paruoštos naudoti.

Kiek kainuoja alternatyvos ir ką apie „Allsome HT1192“ frezų rinkinį sako pirkėjai?

Su tokiais įrenginiais susipažinę skaitytojai greičiausiai stebisi tokia „Allsome HT1192“ frezų rinkinio kaina. Ir tikrai, viena profesionali freza kainuoja tiek, kiek visas šis 100 vnt. rinkinys su lagaminu.

Kodėl toks kainų skirtumas?

Galima gana pagrįstai įtarti, kad šių „Allsome HT1192“ frezų kokybė nusileis profesionalioms ir naudojant tiesiog greičiau atšips.

Tad ar reikia tokio rinkinio? Tikrai taip. Toks rinkinys yra labai naudingas tokiais atvejais:

  1. kai nežinai tiksliai, kokios kokybiškos frezos reikia, kad gautum būtent tokį pjūvį, kokio nori - iš tokio rinkinio galima išbandyti daug skirtingų variantų ir suradus tinkamiausią, jau pagal tą ašmenų pavyzdį užsakyti brangią kokybišką frezą.
  2. kai retkarčiais reikia nedidelių, bet specifinių pjūvių, tada toks rinkinys irgi pats tas. 

Plius, „Allsome HT1192“ frezų rinkinį įsigijusių pirkėjų vertinimai taip pat labai geri, tad daiktas savo kainos yra vertas.

„Allsome HT1192“ jau įsigijo daugiau kaip 250 pirkėjų ir turime ypatingai aukštą 4.9 balų įvertinimą. Pirkėjas iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Štai keletas išsamesnių atsiliepimų:

Puikios frezos. Tokios aštrios, kad net pjauna popierių. Pats geriausias rinkinys, kokį tik esu turėjęs - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Rinkinys geras. Frezos yra aštrios, tačiau kiek jos tokios išbus - nežinia. Eksploatacijos metu bus galima suprasti į ką atkreipti dėmesį kitą kartą perkant tam tikros rūšies frezas - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Geras rinkinukas. Kokybiškos frezos. Tvarkingas lagaminas, nors ir neatrodo, kad būtų metalinis. Nors nesuprasi, kaip čia yra. Bendrai, tvirtas toks ir tai svarbiausia. Man patiko - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Labai greitas išsiuntimas ir pristatymas. Produktas pilnai atitinka aprašymą. Ir viskas vizualiai atrodo taip, kaip nuotraukose - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()