Kaip paprasčiausią benzopjūklą paversti į lentų pjovimo gaterį: Lietuvos pirkėjai sako - „viskas veikia puikiai“ (Video, „Samger Pole Chainsaws“)  (4)

Labai ribotas kiekis

Kuponai

Iš Vokietijos sandėlio

Puikiai vertinamas pirkėjų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 

Trumpai

  • Panaudojimas: asmeniniam naudojimui skirtas namų gateris - lentų pjovimo įrenginys; galima išpjauti nuo 1/2" iki 13" (nuo 1,27 iki 33cm) storio lentas
  • Tvirtinimas: prie benzininio pjūklo, tinka ir elektrinio.
  • Medžiaga: aliuminio korpusas, dengtas chromu - apsauga nuo rūdžių; plieninis vairas (rankena) su gumos paviršiumi
  • Savybės: skirtingo dydžio modeliai - 24/36/48" (ilgis); atitinkamai svoris - 7; 7,3 ir 8,6kg
  • Papildomos savybės: apsauginė organinio stiklo plokštė, apsauganti nuo sužalojimų; tvirtas segtukas išlaiko visų grandininių pjūklų svorį; tinka grandininiams pjūklams, kurių pjūklų juostos ilgis nuo 14 iki 48 colių

Trumpai tariant, čia turime labai geros kainos priedą prie grandininio pjūklo. Tai namų sąlygoms skirtas lentų pjovimo prietaisas. Vaizdo įraše galite puikiai matyti, kaip juo reikia naudotis.

Toks priedas yra puikus variantas tiems, kas turi savo sodybą ar kažkiek miško ir kartas nuo karto nori išsipjauti keletą lentų. Mobilus, lengvas, idealus naudoti kieme, miške, sodyboje ar vietose, kur neįmanoma privažiuoti, išvežti.

Galima pjauti nestandartinio dydžio, didesnius, kreivus, šakotus, labai didelės apimties ar tiesiog labai mažus medžius sau pagal poreikį (lentas, gegnes, murlatus, medį per pusę ir pan.) ir svarbiausia, kada nori ir kiek nori. Svarbu turėti benzopjūklą arba elektrinį grandininį pjūklą. 

Pvz., iš seno nulaužto ąžuolo lentas suolui ar stalui. Daug nereikia, mediena brangi, dėl kelių lentų paprasto gaterio nepasamdysi, o čia per pusdienį imi ir turi. 

Rėmas nedidelis, tilps į bet kurį automobilį, nereiks papildomai rūpintis dėl transportavimo. Rėmas aliumininis, sveria  nuo 7 kg., tinka naudoti su bet kokiu grandininiu benzininiu arba elektriniu pjūklu (Stihl, Husqvarna, Echo, Dolmar, Jonsered, Shindaiwa ir t.t).

Čia svarbu pažymėti, kad reikia turėti grandininį pjūklą ir, prieš pradedant pjauti lentas, pagaląsti grandinę išilginiam pjovimui. Tą galima padaryti ir pačiam, turint atitinkamą įrangą, arba nukeliavus į pjūklų servisą. Kodėl reikia kitokio galandimo? Nes skiriasi atakos kampas ir tinkamai pagalandus, lentų pjovimas vyksta kur kas geriau.

Ir absoliučiai visi pirkėjai „Samger Pole Chainsaws“ yra įvertinę maksimaliu 5.0 balų įvertinimu, o pirkėjas iš Lietuvos sako:

Įrenginį pristatė greitai. Visos detalės savo vietose. Atsiuntė pilną komplektą. Viskas veikia puikiai

Beje, iš atsiliepimuose pateiktų nuotraukų matyti, kad šį įrenginį pirkėjai naudoja ir su elektriniais pjūklais - 1 foto.

Žemiau pateikiame dar keletą „Samger Pole Chainsaws“ nuotraukų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (4)