Rudeninių akcijų vėjas įsuko „Vernee M5“: stilingiausias mažos įstrižainės išmanusis dabar siūlomas tik už 102 € (Video)  ()

Kinijos kompanija „Vernee“ prieš kurį laiką išpildė savo gerbėjų prašymus ir sukūrė itin kompaktišką ir stilingą išmanųjį telefoną „Vernee M5“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dera pripažinti, jog šis telefonas yra kitoks nei absoliuti dauguma šio rudens anonsų. Jei vyraujanti mada yra didelių ekranų berėmiai telefonai, tai „Vernee M5“ yra visai kitoks - palyginus su dičkiais, yra kompaktiškas, tačiau tuo pačiu, šiek tiek didesnis už 5.0" įstrižainės telefonus. Iš išvaizdos labai panašus į klasikinius „iPhone 7“ - pasižymi ne tik dailiu dizainu, tačiau ir itin kompaktišku korpusu. 

Tai nėra tušti žodžiai - „Vernee M5“ netgi yra šiek tiek plonesnis ir šio modelio korpuso storis siekia vos 6,9 mm. Palyginimui, populiariojo „iPhone 7“ korpuso storis yra 7,1 mm. Tad nekeista, kad gamintojas „Vernee M5“ vadina stilingiausiu mažų matmenų išmaniuoju telefonu. 

Įdomu tai, kad gamintojo teigimu šis telefonas tampa itin populiarus tarp jaunųjų pirkėjų, kurie ieško modernių klasikinio dizaino modelių - juos patraukia stilinga išvaizda, labai lengvas korpusas, patogūs matmenys ir kaip tokiai kainai puikios specifikacijos. Nors kompanija nepatikslino pranešime spaudai, bet reikia manyti, kad daugiausia dėmesio telefonas gali sulaukti iš moteriškos auditorijos dėl labai simpatiškų matmenų ir mažo svorio. 

Kad ir kaip ten būtų, pajutusi, kad yra paklausa, „Vernee“ nenori prarasti pirkėjų susidomėjimo ir siūlo šį išmanųjį dabar vos už 119,99 JAV dolerių, kas pavertus į eurus, būtų 102€.

Priminsime, jog naujasis „Vernee M5“ kurti pradėtas po gamintojo atliktos apklausos, kuri parodė, jog vartotojai norėtų matyti daugiau telefonų su mažesniais nei 5,5 colių įstrižainės ekranais. Šiuo atveju etalonas yra ne kas kitas, o garsusis „iPhone 7“ - niekam ne paslaptis, jog „iPhone 7“ pasižymi itin nedideliu, 4,7 colių įstrižainės ekranu, ir yra puikiai tinkamas tiems, kurie mėgsta telefonu naudotis viena ranka. 

Bet ir toks dydis nėra idealus - kaip įsitikinę „Vernee“ atstovai, žmonės dažnai skundžiasi, jog „Apple“ įrenginiai yra kiek per maži. Taigi, reikia kažko, kas būtų mažiau nei 5,5 colių, bet daugiau nei 4,7 colių.

Būtent dėl šios priežastis „Vernee“ ir sukūrė „M5“ su 5,2 colių įstrižainės ekranu – toks išmanusis vis dar yra puikiai laikomas ir viena ranka. Verta paminėti ir tai, jog tam nemažai įtakos turi ir pačio įrenginio korpusas, kuris yra pagamintas iš metalo, o bendras jo storis siekia vos 6,9 mm.

„Vernee M5“ veikia su MTK6750 8 branduolių 64 bitų procesorių, 4 GB RAM bei 2 skirtingas versijas pagal duomenų atmintį - 32 GB ir 64 GB. Gera žinia ta, kad palaiko 128 GB išorinė duomenų kortelę. Įrenginio nugarėlėje įmontuota 13 MPx kamera, o priekyje – 8 Mpx. Energiją tiekia 3300 mAh baterija, telefone įdiegta VOS sistema, sukurta pagal „Android“ 7.0.

Kaip jau minėjome, šį išmanųjį telefoną dabar galite įsigyti vos už 119,99 JAV dolerių, o tai padaryti galite „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje arba Gearbest - kainos yra vienodos, tik perkant „Aliexpress“ galima gauti papildomą 3,00 JAV dolerių nuolaidą. Tam reikia pasinaudoti specialiu parduotuvėje nurodytu nuolaidos kodu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: