„Vernee“ ketina išleisti itin stilingą ir itin atsparų išmanųjį telefoną – „Vernee Active“  ()

Itin sparčiai populiarėjanti ir vos prieš kelis metus išmaniųjų telefonų rinkoje debiutavusi Kinijos kompanija „Vernee“ ruošia dar vieną staigmeną savo gerbėjams. Internete pasirodė informacija, kad gamintojas ketina išleisti pirmąjį savo itin atsparų (ang. „rugged“) išmanųjį telefoną, kuris turėtų vadintis „Vernee Active“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip galima pastebėti iš aukščiau esančios nuotraukos, „Vernee Active“ neatrodo kaip standartinis atsparus smūgiams ir vandeniui išmanusis – iš pirmo žvilgsnio nėra jokių didelių papildomų apsaugų, kurios paverčia telefoną itin sunkiu. „Active“ modelis atrodo itin stilingai, todėl net ir gerai išmanantiems tokio tipo telefonus sunku pasakyti, jog tai itin atsparus telefonas.

Pranešama, kad naujasis „Vernee Active“ pasižymės 5,5 colių įstrižainės ekranu, kuris taip pat turės itin gerą „screen-to-body“ reitingą. Telefono nuotraukose taip pat galima pastebėti ir tai, jog ekrano kraštai bus šiek tiek užlenkti dėl naudojamo 2.5D lenkto ekrano dizaino. Skelbiama, jog įrenginys veiks su naujuoju „Mediatek Helio P25“ procesoriumi, kuris yra žymiai našesnis nei ankstesnės kartos lustas „Helip P20“. Gamintojo teigimu jis yra maždaug 30% galingesnis ir sunaudoja iki 25% mažiau energijos.

Jeigu pasirodžiusi informacija pasitvirtins, tai „Vernee Active“ bus visiškai kitoks itin atsparus išmanusis telefonas nei dauguma kitų, kurie šiuo metu yra rinkoje. Įrenginio kraštams bus naudojami kiek patobulinti dizaino sprendimai, o daugiau apsaugų bus galima išvysti įrenginio apatinėje dalyje – bus uždengtos visos pagrindinės telefono jungtys. Tikimasi, jog šis išmanusis telefonas bus vienas ploniausių tarp kitų šios klasės įrenginių.

Kolkas nėra žinoma daugiau detalių apie naująjį „Vernee Active“, tačiau akivaizdu tai, jog šis išmanusis telefonas tikrai skirsis nuo daugumos kitų, kurie priskiriami itin atsparių išmaniųjų telefonų segmentui. Naujasis „Vernee“ įrenginys turėtų pasižymėti itin stilingu dizainu, pakankamai plonu korpusu bei aukštos klasės specifikacijomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: