Naujasis „Vernee“ itin atsparus telefonas žada būti flagmanu – IP68 standartas ir itin galingas vidutinėje klasėje (Video)  (1)

Kiek anksčiau jau rašėme, apie tai, jog „Vernee“ ketina pristatyti pirmąjį savo itin atsparų išmanųjį telefoną „Vernee Active“. Ir nors pastaruoju metu itin smarkiai populiarėjantis gamintojas dar nėra pristatęs nei vieno panašaus tipo telefono, tačiau kodėl apie tai jau dabar kalbama tiek daug?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis ankstesnėmis naujienomis „Vernee Active“ neatrodys kaip standartinis atsparus smūgiams ir vandeniui išmanusis – iš pirmo žvilgsnio nėra jokių didelių papildomų apsaugų, kurios paverčia telefoną itin sunkiu. „Active“ modelis atrodo itin stilingai, todėl net ir gerai išmanantiems tokio tipo telefonus sunku pasakyti, jog tai itin atsparus telefonas.

Pranešama, kad naujasis „Vernee Active“ pasižymės 5,5 colių įstrižainės ekranu, kuris taip pat turės itin gerą „screen-to-body“ reitingą. Telefono nuotraukose taip pat galima pastebėti ir tai, jog ekrano kraštai bus šiek tiek užlenkti dėl naudojamo 2.5D lenkto ekrano dizaino. Be tikrai įspūdingai atrodančio dizaino naujasis „Vernee“ kūrinys pasižymės ir tikrai ne prastomis specifikacijomis.

Išmanusis telefonas veiks su naujausiu „Mediatek Helio P25“ procesoriumi. Gamintojo teigimu jis yra maždaug 30% galingesnis ir sunaudoja iki 25% mažiau energijos. Stabilų procesoriaus veikimą palaikys 6 GB operatyviosios bei 128 GB vidinės atminties. Dėl tokių specifikacijų šį itin atsparų išmanųjį telefoną būtų galima vadinti ir flagmanu ir be abejonės tai yra tikras flagmanas savo kategorijoje. Kaip jau minėjome, „Vernee Active“ pasižymės 5,5 colių įstrižainės JDI tipo ekranu su Full HD raiška. Tokio tipo ekranai yra atsparesni smūgiams ar kritimams.

Kaip ir įprasta itin atspariems išmaniesiems telefonams, „Vernee Active“ pasižymės ir IP68 saugumo sertifikatu, kuris reiškia, jog šis įrenginys yra atsparus tiek vandeniui tiek ir dulkėms. Įrenginio kraštams bus naudojami kiek patobulinti dizaino sprendimai, o daugiau apsaugų bus galima išvysti įrenginio apatinėje dalyje – bus uždengtos visos pagrindinės telefono jungtys. Tikimasi, jog šis išmanusis telefonas bus vienas ploniausių tarp kitų šios klasės įrenginių.

Verta paminėti ir tai, jog „Vernee Active“ yra suderintas kone su visais mobiliojo ryšio tiekėjais, o dėl šios priežasties nekils jokių problemų naudojantis 4G mobiliuoju ryšiu ne tik vietinėje rinkoje, tačiau ir visoje Europoje, įskaitant ir Lietuvą. Naujasis išmanusis telefonas taip pat pasižymės C tipo USB jungtimi, 4200 mAh talpos baterija bei greito įkrovimo funkcija.

Nors išmanusis telefonas dar neišleistas, tačiau gamintojas jau dabar siūlo prisijungti prie specialios kampanijos, kurios metu galite laimėti šį išmanųjį telefoną.

Norint tai padaryti Jums tereikia apsilankyti oficialiame „Vernee“ puslapyje, užsiprenumeruoti naujienlaiškį bei komentaruose paminėti dėl ko „Vernee Active“ įrenginys būtų naudingas Jūsų kasdieniam gyvenime.

Verta pastebėti, jog šiais metais „Vernee“ jau nustebino su vienu savo flagmanu, šį rudenį pristačiusi išmanųjį telefoną su „tri-bezel-less“ tipo ir 6,0 colių FHD+ raiškos ekranu – „Vernee Mix 2“.

Įspūdingos išvaizdos „Vernee Mix 2“ pasižymi 4200 mAh talpos baterija ir tapo pirmuoju tokio tipo telefonu su tokio dydžio baterija. Tuoj po anonso „Vernee Mix 2“ buvo šluojamas - Lietuvoje tai buvo perkamiausias spalio mėnesio išmanusis telefonas iš Kinijos.

Priminsime, jog šį savaitgalį jam taikomos puikios kainos „Vernee Mix 2“ su 4GB kainuoja 141€, o „Vernee Mix 2“ su 6GB - 170€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(4)
(2)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: