„Vernee“ pristatė pirmąsias itin stilingo atsparaus telefono „Vernee Active“ nuotraukas  ()

Praėjusią savaitę jau rašėme apie tai, jog „Vernee“ ketina išleisti savo pirmąjį itin atsparų išmanųjį telefoną. Tuomet paaiškėjo ir dauguma specifikacijų, tačiau iki šiol nebuvo skelbiamos šio naujo telefono nuotraukos ar platesnė informacija apie dizaino sprendimas. Tačiau kompanijos atstovai pagaliau pateikė ir pirmąsias naujojo „Vernee Active“ įrenginio nuotraukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir buvo skelbiama anksčiau, naujasis „Vernee Active“ išsiskirs įprastiems telefonams būdingu dizainu, tačiau kartu bus pritaikyta ir nemažai atsparumo detalių. Gamintojo teigimu, telefono nugarėlė bus padengta karine medžiaga, kuri yra atspari ne tik vandeniui, tačiau ir įvairiems įbrėžimams. Verta paminėti, jog specialias apsaugas gaus ir įrenginio kameros bei pirštų antspaudų jutiklis, o taip pat apsaugotas bus ir USB lizdas. Šio išmaniojo telefono rėmas bus pagamintas iš sustiprinto termoplastinio poliuretano (TPU), o tai reiškia, jog „Vernee Active“ išties bus aprūpintas įvairiomis apsaugomis.          

Išmanusis telefonas veiks su naujausiu „Mediatek Helio P25“ procesoriumi. Gamintojo teigimu jis yra maždaug 30% galingesnis ir sunaudoja iki 25% mažiau energijos. Stabilų procesoriaus veikimą palaikys 6 GB operatyviosios bei 128 GB vidinės atminties. Dėl tokių specifikacijų šį itin atsparų išmanųjį telefoną būtų galima vadinti ir flagmanu ir be abejonės tai yra tikras flagmanas savo kategorijoje. „Vernee Active“ pasižymės 5,5 colių įstrižainės JDI tipo ekranu su Full HD raiška. Tokio tipo ekranai yra atsparesni smūgiams ar kritimams.

Kaip ir įprasta itin atspariems išmaniesiems telefonams, „Vernee Active“ pasižymės ir IP68 saugumo sertifikatu, kuris reiškia, jog šis įrenginys yra atsparus tiek vandeniui tiek ir dulkėms. Verta paminėti ir tai, jog „Vernee Active“ yra suderintas kone su visais mobiliojo ryšio tiekėjais, o dėl šios priežasties nekils jokių problemų naudojantis 4G mobiliuoju ryšiu ne tik vietinėje rinkoje, tačiau ir visoje Europoje, įskaitant ir Lietuvą. Naujasis išmanusis telefonas taip pat pasižymės C tipo USB jungtimi, 4200 mAh talpos baterija bei greito įkrovimo funkcija.

Nors išmanusis telefonas dar neišleistas, tačiau gamintojas jau dabar siūlo prisijungti prie specialios kampanijos, kurios metu galite laimėti šį išmanųjį telefoną. Norint tai padaryti Jums tereikia apsilankyti oficialiame „Vernee“ puslapyje, užsiprenumeruoti naujienlaiškį bei komentaruose paminėti dėl ko „Vernee Active“ įrenginys būtų naudingas Jūsų kasdieniam gyvenime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: