„Vernee“ ketina pristatyti antrąjį beveik berėmį išmanųjį telefoną, kuris vadinsis „Vernee X“?  ()

Kinijos kompanija “Vernee” jau kuris laikas anonsuoja naują išmanųjį telefoną, kuris pasižymės tuo, jog bus itin atsparus smūgiams, vandeniui ir pan. Tačiau internete pradėjo sklisti informacija ir apie dar vieną šios kompanijos įrenginį, kuris turėtų pasižymėti 18:9 ekranu. Pranešama, jog šis išmanusis telefonas turėtų vadintis „Vernee X“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, jog išmanusis telefonas turėtų pasižymėti 6,0 colių įstrižainės ekranu, kurio santykis su kraštinėmis turėtų būti 18:9. Jeigu informacija yra teisinga, tai šis įrenginys, bent jau kalbant apie jo ekraną, turėtų būti itin panašus į kiek anksčiau kompanijos pristatytą „Vernee Mix 2“. Iš kiek aukščiau pateikiamos nuotraukos galima matyti, jog naujasis „Vernee X“ turėtų būti pakankamai stilingas, o įdomu ir tai, jog priekinėje jo dalyje turėtų būti įmontuoti du vaizdo jutikliai.

Taip pat skelbiama ir tai, jog „Vernee X“ turėųt tapti pirmuoju išmaniuoju telefonu su naujai išleistu „Mediatek Helio P23“ procesoriumi. Tai yra naujausias taivaniečių kompanijos lustas, kuris iki šiol dar nebuvo panaudotas nei viename mobiliąjame telefone. Tiesa, ši informacija nėra patvirtinta.

Kaip skelbia „Mediatek“ – naujasis „Helio P23“ lustas palaikys naujausios kartos LPDDR4X operatyviosios atminties plokšteles bei ekranus su 2K raiška. Šis procesorius yra sukurtas naudojant 16 nm platformą, o taip pat jis pasižymi ir aštuoniais branduoliais – didžiausias taktinis dažnis 2,5GHz. Naudojant šį lustą su „Mali-G71-MP2“ vaizdo plokšte, šis procesorius pasižymi 10% geresniu veikimu bei net 15% mažesnėmis baterijos energijos sąnaudomis, lyginant su ankstesniu modeliu.

Vertėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Mediatek Helio P23“ yra specialiai optimizuotas darbui su dvigubomis kameromis. Šis procesorius palaiko dvigubas kameras su 13 MPx raiškos jutikliais, o taip pat ir su galimybe sulieti nuotraukų foną. Sprendžiant pagal tai, būtų logiška manyti, jog naujasis „Vernee X“ pasižymės dvigubomis kameromis ne tik priekinėje dalyje, tačiau ir nugarėlėje. „Mediatek Helio P23“ taip pat palaiko LTE Cat-7 tinklą bei dvigubą 4G VoLTE/ViLTE – tai užtikrins itin stabilų interneto greitį bei puikią pokalbių kokybę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: