Išplatintas video siužetas, kas slepiasi 6200mAh bateriją turinčio „Vernee X“ pakuotėje ir oficialus pažadas atnaujinti iki „Android 8.0“ (Video)  ()

Praėjusių metų pabaiga buvo pažymėta skambiu anonsu iš Kinijos - 2017 m. gruodžio 18 dieną buvo oficialiai pristatytas išmanusis telefonas „Vernee X“. Tai pirmasis pasaulyje pilno ekrano išmanusis telefonas su naujuoju „Helio P23“ 8 branduolių procesoriumi. Šis procesorius yra naujausias MediaTek gaminys, skirtas išmaniesiems telefonams ir galima neabejoti, kad 2018 metais jis bus vienas dažniausiai naudojamų procesorių vidutinės klasės įrenginiuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vernee X“ taip pat pasižymi 6GB RAM ir 128 GB ROM atmintine. Kaip jau įprasta, po naujo telefono anonso aktyvesni gamintojai pateikia vis naujos įdomios informacijos apie jį. Dabar išplatintas video siužetas apie „Vernee X“ išpakavimą.

Iš video matosi ne tik telefono forma ir išvaizda, bet ir pilna pakuotės komplektacija. Be paties telefono ir jo pakrovėjo, pakuotėje taip pat surasite telefono dėklą, apsauginę ekrano plėvelę ir perėjimą iš USB C tipo jungties į 3.5 mm audio jungtį. Tai labai apgalvotas kompanijos žingsnis, nes  „Vernee X“ neturi tradicinės 3.5 mm audio jungties ir be šio perėjimo tektų ieškoti ausinių su USB C. O dabar galima naudotis bet kokiomis ausinėmis.

Priminsime, kad „Vernee X“ turi didelę 6200mAh talpos bateriją, 6,0“ įstrižainės  „FHD+“ raiškos ekraną su 18:9 kraštinių santykiu, keturias kameras, veido atpažinimo technologiją, 9V/2A greitą įkrovimą. Kaip veikia „Vernee X” veido atpažinimo technologija ir 4 telefono kameros yra užfiksuota vaizdo reportaže ir aprašyta šiame straipsnyje.

Be to, netolimoje ateityje „Vernee X“ bus atnaujintas iki „Android 8.0“ – tai oficialus gamintojo pažadas, šią savaitę išplatintas visiems kompanijos gerbėjams.

Pagal parametrus, tai tikrai įspūdingas telefonas – kas jau kas, bet „Vernee“ tokius gaminti moka. Tik deja, kaip telefonas iš Kinijos jis nėra pigus – šiuo metu „Vernee X“ kainuoja 242€, tačiau pagal parametrus nelabai ką ir rasite pigiau.

Daugiau informacijos rasite „Vernee“ oficialioje svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: