„Būsiu atviras - šis mini kompiuteris man buvo tarsi didelis stebuklas“. Išskirtinis korpuso dizainas, aliuminio rėmas, medžio apdaila, 8GB RAM, 128 SSD ir labai gera kaina su specialiu nuolaidų kuponu („Acute Angle AA-B4“ kaina, Specifikacijos, Video, Atsiliepimai)  (3)

„Acute Angle AA-B4“ – tai išskirtinį korpuso dizainą turintis mini kompiuteris, kuris yra aprūpintas santykinai našiu „Intel Apollo lake Celeron N3450“ centriniu procesoriumi bei „Intel HD Graphics 500“ vaizdo plokšte. Šis mažų gabaritų kompiuteris taip pat gali pasigirti 8 GB RAM atmintine bei net 192 GB bendra vidine atmintimi. Gerą „Acute Angle AA-B4“ mini kompiuterio aušinimą šiuo atveju užtikina korpuse integruotos specialios angos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Acute Angle AA-B4“ specifikacijos

  • Procesorius: keturių branduolių 2,2 GHz taktinio dažnio „Intel Apollo lake Celeron N3450“.
  • Vaizdo plokštė: „Intel HD Graphics 500“.
  • Atmintis: 8 GB RAM, 64 GB eMMC + 128 GB SSD.
  • Jungtys: 3x USB 3.0, ausinių jungtis, RJ-45, HDMI išvestis.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0, WiFi (2,4 GHz + 5,8 GHz), RJ-45 LAN jungtis.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio karkaso, turintis medžio apdailą bei specialias angas geresniam aušinimui užtikrinti.
  • Išskirtinės savybės: išskirtinis trikampio formos korpuso dizainas; 192 GB vidinė atmintis.
  • Komplektacija: maitinimo adapteris, HDMI kabelis.
  • Matmenys ir masė: 25,5 x 25,5 x 4 cm; 660 g.

„Acute Angle AA-B4“ kaina

  • Gearbest“ – 178,00 €.
  • Įvedus kupona GBCNAA-B4 kaina sumažėja iki 167€
  • Dabar parduodamas su 9% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Stacionarių kompiuterių alternatyva jau gana seniai tapo nešiojami kompiuteriai. Vis dėlto nešiojamas kompiuteris taip pat ne visada būna racionalus pasirinkimas, jeigu, pavyzdžiui, dažniausiai sėdite prie to paties darbo stalo. Esant tokiai situacijai pravartu pasidomėti mini kompiuteriais.

Pavyzdžiui, mini kompiuteris „Acute Angle AA-B4“ gali tapti ne tik puikiu pagalbininku darbams atlikti, bet taip pat ir nepakeičiama interjero detale. Šis mini kompiuteris yra trikampio formos, todėl esant reikalui ant stalo gali būti statomas tiek horizontaliai, tiek vertikaliai. Nepriekaištingą „Acute Angle AA-B4“ korpuso dizainą šiuo atveju pavyksta pasiekti dėka panaudoto aliuminio rėmelio bei solidumo suteikiančios medžio apdailos.

Tuo tarpu pakankamą mini kompiuterio „Acute Angle AA-B4“ našumą padeda užtikrinti 8 GB operatyvioji RAM atmintinė, integruotas keturių branduolių 2,2 GHz taktinio dažnio „Intel Apollo lake Celeron N3450“ centrinis procesorius bei „Intel HD Graphics 500“ vaizdo plokštė. Praktika rodo, kad tokio CPU ir GPU pilnai pakanka visoms svarbiausioms užduotims atlikti (naršymas internete, filmų peržiūra, muzikos klausymas, darbas su teksto redagavimo programomis ir t.t.).

„Acute Angle AA-B4“ mini kompiuteris maloniai stebina ir savo vidinės atminties galimybėmis. Negana to, kad šiame mini kompiuteryje yra integruota 64 GB eMMC tipo atmintis, jis taip pat dar turi net 128 GB talpos SSD tipo diską. Kitaip sakant, „Acute Angle AA-B4“ iš viso turi 192 GB dydžio vidinę atmintį, kurios tikrai pilnai pakaks tiek operacinei sistemai, tiek svarbiausioms dažniausiai naudojamoms rinkmenoms saugoti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Acute Angle AA-B4“ mini kompiuteris turi visas svarbiausias jungtis kokybiškam darbui užtikrinti. Šiuo atveju HDMI jungtis leis prijungti išorinį monitorių, o trijų USB 3.0 tipo jungčių tikrai pakaks tiek klaviatūrai ir pelei, tiek papildomoms išorinėms laikmenoms prijungti. Be to, „Acute Angle AA-B4“ taip pat turi RJ-45 tinklo jungtį, kas reiškia, jog šį mini kompiuterį prie kompiuterinio tinklo galėsite prijungti ne tik naudodami WiFi, bet ir standartinį kompiuterinį UTP kabelį.

„Acute Angle AA-B4“ atsiliepimai

Mini kompiuterį „Acute Angle AA-B4“ įsigiję pirkėjai kol kas dažniausiai lieka maksimaliai patenkinti. Šis išskirtinį dizainą turintis mini kompiuteris šiuo metu turi net 4,9 žvaigždutes siekiantį įvertinimą iš 5 galimų. Tai reiškia, kad bene dažniausiai „Acute Angle AA-B4“ pirkėjai skiria maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Polor. Tai tiesiog labai geras mini kompiuteris. Man itin patinka tai, kad jis yra išskirtinio dizaino, tačiau vis tiek išlieka pakankamai galingas. Be to, šis kompiuteris yra pakankamai mažas, todėl jį patogu pernešti iš vienos vietos į kitą. Tuo tarpu jungčių pasirinkimas yra daugiau nei pakankamas kiekvienam pagal asmeninius poreikius.
  • Nickerson. Būsiu atviras. Šis mini kompiuteris man buvo tarsi didelis stebuklas. Jis atrodo gražiai ir patikimai, o taip pat yra pakankamai našus kasdieninėms užduotims atlikti. Galiu patvirtinti, kad 8 GB šiam mini kompiuteriui pilnai pakanka. Ir tą patį galiu pasakyti net ir tada, jeigu dirbsite iš karto su keliomis programomis.
  • Estelle. Trikampio formos korpusas padeda taupyti vietą ant stalo, nes jį galima pasatyti vertikaliai. Tai ne tik puikus mini kompiuteris, bet taip pat ir nuostabi išskirtinė interjero detalė. Tuo tarpu pakankamą šio kompiuterio našumą užtikrina integruotas SSD tipo diskas.
  • Richard. Tiesiog noriu pasakyti, kad šis mini kompiuteris yra nuostabus produktas. Našumas labai geras, o dizainas toks ypatingas, kad nuolatos traukia aplinkinių dėmesį. Tai tiesiog puikus jūsų darbo stalą galintis papuošti atributas, kuris taip pat yra pakankamai galingas, kad būtų tinkamas kasdieniniam darbui.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(15)
(-10)

Komentarai (3)