Net 30-40 dienų laikanti baterija, ypatingas ekranas su JDI technologija, GPS ir visos svarbiausios fizinio aktyvumo funkcijos – anonsuotas naujos kartos išmanusis sporto laikrodis už labai gerą kainą („Alfawise K958“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Alfawise K958“ – tai naujos kartos išmanusis laikrodis, kuris yra aprūpintas JDI technologijos saulės šviesos visiškai neatspindinčiu 1,2 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu. Be to, šis išmanusis laikrodis turi integruotą GPS ryšio modulį ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas net iki 30 dienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise K958“ specifikacija

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: nėra informacijos.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas; orų prognozės; GPS; saulės šviesos neatspindintis ekranas.
  • Ekranas: 1,2 colių, lietimui jautrus, JDI technologijos, 240 x 240 raiškos.
  • Atsparumas: 5ATM.
  • Baterija: 250 mAh.
  • Medžiagos: iš ABS plastiko ir keramikos pagamintas korpusas, termoplastiko apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.
  • Matmenys ir masė: 25,5 x 4,7 x 1,2 cm; 60 g.

„Alfawise K958“ kaina

  • „Gearbest“ – 72,72 € su 1OWAYQ0EYY nuolaidos kuponu
  • Dabar parduodamas su 18% nuolaida, o pasinaudojus 1OWAYQ0EYY nuolaidos kodu suteikiama papildoma 6,39 € nuolaida.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu ieškote stilingo, originalaus ir dar nematyto naujos kartos išmaniojo laikrodžio, kuris taip pat turėtų ir svarbiausią fizinio aktyvumo asistento funkcionalumą, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Alfawise K958“ išmanųjį laikrodį.

Bene esminis akcentas, kuris leidžia „Alfawise K958“ išsiskirti iš kitų išmaniųjų laikrodžių – tai net iki 30 dienų be papildomos įkrovos tarnaujanti 250 mAh talpos baterija. Gamintojas šiuo atveju taip pat pabrėžia, jog „Alfawise K958“ naudojantis visiškai minimaliai, šis išmanusis laikrodis be papildomos įkrovos yra pajėgus tarnauti ir dar ilgiau, t. y. net apie 40 dienų.

Įdomu ir tai, jog „Alfawise K958“ išmanusis laikrodis turi iki šiol praktiškai dar niekur nenaudotą JDI technologijos 1,2 colių įstrižainės lietimui jautrų ekraną. Šis ekranas yra aprūpintas taip vadinamąją „Full Moon“ technologija, kurios dėka „Alfawise K958“ ekranas visiškai neatspindi saulės šviesos. Trumpai tariant, toks sprendimas leidžia garantuoti maksimalų „Alfawise K958“ išmaniojo laikrodžio ekrano ryškumą net ir saulės atokaitoje.

Būtina pridėti dar ir tai, jog „Alfawise K958“ išmanusis laikrodis yra aprūpintas „UNBLOX GNSS“ lustu, kuris leidžia užtikrinti komunikaciją ne tik su GPS, bet ir su Beidu, Galileo ir AGPS tipo palydovais. Toks platus globalių pozicionavimų sistemų palaikymas šiuo atveju garantuoja, jog šį išmanųjį laikrodį be jokių problemų bus galima panaudoti praktiškai bet kurioje pasaulio šalyje.

Reikšmingu „Alfawise K958“ išmaniojo laikrodžiu privalumu galima laikyti ir „Philips“ gamintojo pulsometrą. Jis pasižymi geru tikslumu ir taip pat ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes leidžia prie šio išmaniojo laikrodžio prijungti kitus trečiųjų šalių išorinius ant žmogaus kūno tvirtinamus pulsometrus.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Alfawise K958“ išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui (5ATM) ir taip pat gali priimti pranešimus iš daugelio populiariausių į išmanųjį telefoną diegiamų taikomųjų programų.

„Alfawise K958“ atsiliepimai

Išmanusis laikrodis „Alfawise K958“ jau nuo pirmųjų dienų yra itin palankiai vertinamas pirkėjų tarpe. Šiuo metu „Alfawise K958“ turi 5 žvaižgdučių įvertinimą iš tiek pat galimų, o tai reiškia, jog visi šį išmanųjį laikrodį įsigiję pirkėjai kol kas visuomet lieka maksimaliai patenkinti.

  • Allen. Jau gana ilgas laikas ieškau išmaniojo laikrodžio su fizinio aktyvumo asistento funkcionalumu, kuris dar rodytų ir laiką bei pranešimus iš išmaniojo telefono. Prieš tai turėjau šiek tiek pigesnį išmanųjį laikrodį, tačiau jo tikslumas manęs netenkino. Neslėpsiu, jog įsigydamas „Alfawise K958“ nesitikėjau ko nors geriau, tačiau galutiniu rezultatu esu tikrai patenkintas. Be to, „Alfawise K958“ buvo labai lengva paruošti darbui ir susieti su „iPhone“.
  • Harry. Manau, jog mano pasirinkimas įsigyti būtent „Alfawise K958“ išmanųjį laikrodį buvo tikrai teisingas. Šis išmanusis laikrodis turi visą man reikalingą funkcionalumą, atrodo puikiai, o kainuoja tikrai ženkliai mažiau nei kiti panašaus funkcionalumo išmanieji laikrodžiai.
  • Giles. Ieškojau laikrodžio savo šešiolikamečiui sūnui, tačiau pradėjęs lyginti kainas supratau, jog paprastas laikrodis šiuo metu kainuoja praktiškai tiek pat kaip ir išmanusis laikrodis. Įvertinus funkcionalumą ir kainą galiausiai pasirinkau „Alfawise K958“ išmanųjį laikrodį. Šiuo sprendimu esu patenkintas ne tik aš, bet ir mano sūnus.
  • Miriam. Galiu patvirtinti, jog šis išmanusis laikrodis veikia tiesiog puikiai su „iPhone“ išmaniuoju telefonu. Be to, naudodamas „Alfawise K958“ dabar galiu valdyti ir „iPhone“ muzikos grotuvą. Trumpai tariant, jeigu norite sutaupyti, tačiau ieškote maksimalaus funkcionalumo, tuomet „Alfawise K958“ yra būtent tai ko jums reikia.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(7)
(-7)

Komentarai ()