„Ginkluotė Ukrainai jau yra prie Ukrainos sienos.“ Kas vyksta  ()

Ginkluotė jau laukia transportavimo pradžios Lenkijoje.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=778973754415705&set=pcb.778973794415701

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didelė dalis ginklų, kuriuos amerikiečiai perduos Ukrainai, su Rusijos agresija kovojančiai valstybei, jau yra Lenkijoje – rodo „Financial Times“ atskleista informacija.

Remiantis „Financial Times“ išvadomis, JAV administracija nelaukė Kapitolijaus politikų sprendimo pasiruošti pristatymams.

Vienas Vakarų pareigūnas sakė, jog didelė dalis ginklų buvo saugoma Žešuve, Lenkijoje, netoli Ukrainos sienos, o tai rodo, kad jie gali būti greitai nugabenti į Kyjivą“, – rašo „Financial Times“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Galingi PC, el. dviračiai, 4K vaizdo projektoriai, baterijos, pjūklai ir kt. Labai riboto laiko (Video)
4345 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Ninkear N15 Pro“ - nešiojamas PC, 32GB RAM, 1TB SSD, WIN 11

2) „Hcalory HC-A01“ - 5kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas, su APP

3) „WELKIN WKES001“ - storų ratų 500W el. dviratis, sulankstomas

4) „Fengmi Formovie X5“ - kino teatro lygmens 4K lazerinis vaizdo projektorius

5) Baterijos „Makita“ 18V įrenginiams

6) „Wolike 388VF“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

Išsamiau

Tai patvirtina „Washington Post“ cituojamą informaciją, kad pirmosios ginklų partijos, kaip dalis naujojo amerikiečių pagalbos, skirtos kovai su Ukraina, paketo, mūsų kaimynę gali pasiekti greičiau nei per savaitę nuo galutinio sprendimo patvirtinti projekto finansavimą.

Anot „Washington Post“, už pristatymus bus atsakingas „trijų žvaigždučių generolas“. Pirmiausia šaudmenys bus atgabenti į Ukrainą, tačiau ginklų sistemų pristatymas gali užtrukti šiek tiek ilgiau, interviu amerikiečių dienraščiui teigia ekspertai.

 

JAV Atstovų rūmai po kelis mėnesius trukusios politinės aklavietės šeštadienį, balandžio 20 d., patvirtino 60,8 mlrd. JAV dolerių vertės karinės pagalbos paketo Ukrainai finansavimą.

Dabar dokumentas turi būti priimtas Senate, kur jo dauguma pritaria. Paskutinis taškas bus prezidento Joe Bideno, kuris jau paskelbė, kad tai padarys iškart po to, kai įstatymo projektas pasieks jo stalą, pasirašymas. Tai gali įvykti jau antradienį – tai pirmoji nurodyta data, kada gali pradėti balsuoti JAV Senatas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(5)
(93)

Komentarai ()