15min.tv transliacijos – viso pasaulio lietuviams  (0)

Pirmąją tiesioginę renginio transliaciją per 15min.tv/gyvai galėjo stebėti ne tik Lietuvos gyventojai, bet ir gyvenantys už mūsų šalies teritorijos ribų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šeštadienio vakarą savaitę Vilniuje viešėję grupės „Himalayas“ nariai – Kenny Wollesen‘as, Jonathon‘as Haffner‘is ir Dalius Naujokaitis – surengė baigiamąjį „veiksmo“ koncertų ciklo pasirodymą. Koncertą, vykusį Vilniuje, „Fluxus ministerijoje“, per 15min.tv/gyvai, žiūrėjo daugiau nei 3 tūkst. žiūrovų.

„Tiesioginė renginio transliacija mūsų televizijos aplinkoje – unikali naujiena žiūrovams“, – sako bendrovės „15 minučių“ vadovas Tomas Balžekas. Jo teigimu, šia naujove turėtų džiaugtis ir kitų šalių gyventojai, kadangi tiesioginėms transliacijoms nėra taikomi jokie teritorijos apribojimai.

Muzikantai iš Niujorko visą savaitę rengė seminarus-repeticijas, kuriose jaunieji Vilniaus muzikantai, dainininkai ir muzikos studentai galėjo praktikuotis grodami spontaniškai dideliame orkestre, įvedant į veiksmą filmą, netradicinius instrumentus, sukurtus „Wollesonic Laboratories“, ir kitas meno formas, kaip happening ar performance. Baigiamajame koncerte „Fluxus ministerijoje“ greta profesionalų iš Niujorko dalyvavo ir daugybė mūsų šalies talentingų jaunų muzikantų, džiazo atlikėjų ir dainininkų. Niujorko džiazo meistrų koncertas gyvai – pirmoji iš daugelio tiesioginių transliacijų, kurias jau netrukus galės žiūrėti 15min.lt skaitytojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: