Verslo valdymo sistemoje – nemokamas įmonių mokumo vertinimas  (0)

Verslo valdymo sistemos „EuroSkaita“ vartotojai nuo šiol gali nemokamai peržiūrėti specialistų įvertinimą, ar patartina kredituoti juos dominančias įmones. „Skolų prevencijos“ funkciją įdiegusi sistemos kūrėja „Prototechnika“ teigia, kad ši skolų išieškojimo ir prevencijos paslaugų bendrovės „Gelvora“ pateikta informacija padės Lietuvos verslui tiksliau įvertinti sandorių riziką ir dar efektyviau valdyti finansus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Kęstučio Skukausko, „EuroSkaita“ ir kitas verslo valdymo sistemas kuriančios bendrovės direktoriaus plėtrai, „Prototechnikos“ ir „Gelvoros“ bendradarbiavimas padės sistema besinaudojantiems vartotojams greitai, patogiai ir be papildomų išlaidų peržvelgti pradinę informaciją apie savo klientus ar verslo partnerius.

„Skolų prevencijos“ funkciją naudojantys vartotojai gauna „Gelvora“ sistemos www.infodebt.lt pateiktą informaciją bei išvadą, ar juos dominanti įmonė yra rizikinga, gali palikti savo komentarą ar perskaityti kitų vartotojų atsiliepimus apie tą įmonę. Šia paslauga gali nemokamai naudotis visi naujesnes „EuroSkaita“ versijas turintys vartotojai, jų šiuo metu yra apie 1100“, – sako K. Skukauskas.

UAB „Gelvora“ Ekonominės informacijos valdymo skyriaus vadovės Rūtos Stanevičienės teigimu, pradinę informaciją peržvelgę klientai galės gauti ir daugiau duomenų apie pasirinktą įmonę – „EuroSkaita“ sistema automatiškai susieta su „Gelvoros“ sistema www.infodebt.lt.

„Daugiau duomenų apie dominančias bendroves pageidaujantys gauti „EuroSkaita“ klientai galės neišėję iš sistemos nusipirkti kreditų ir už juos įsigyti informacijos rinkinius „Skolų info“ bei „Skolų info plius“. Abonentinį mokestį už naudojimąsi išsamia informacine sistema mokantiems klientams tereikės sistemoje „EuroSkaita“ spustelėti „Skolų prevencijos“ mygtuką ir sistema pateiks daug vertingos informacijos – nuo bendrovės įsiskolinimų ar turimo turto iki teisminių procesų ar statistinių, finansinių duomenų“, – teigia R. Stanevičienė.

Abiejų bendradarbiaujančių bendrovių atstovai teigia, kad integruotos paslaugos padės Lietuvos verslininkams išvengti rizikingų sandorių, pavyzdžiui, „EuroSkaita“ besinaudojantys vadybininkai galės vos per kelias sekundes pamatyti, ar patartina prekes bei paslaugas parduoti be išankstinio apmokėjimo, o laiku atsiskaitymo nesulaukiančios bendrovės pasitikrinti, ar jų klientas nėra skolingas kitiems, kokia jo kredito istorija.

„Prototechnika“ yra lietuviško kapitalo įmonė, jau 20-ti metai kurianti specializuotus verslo valdymo ir apskaitos produktus smulkioms, vidutinėms bei didelėms įmonėms. Jos paslaugomis naudojasi daugiau nei 800 užsienio ir Lietuvos bendrovių. „Prototechnika“ kasmet investuoja į naujų sistemų kūrimą – neseniai buvo pasiūlyta verslo duomenų bei dokumentų apsikeitimo sistema „dPort“, jau startavo pirmoji Lietuvoje apskaitos internete sistema „NetSkaita account“.

Nuo 1999 m. veikianti „Gelvora“ teikia skolų išieškojimo ir prevencijos paslaugas, vertina klientų mokumą, administruoja didelės apimties skolų portfelius, vykdo finansinių atsiskaitymų kontrolę. Bendrovė administruoja informacinę sistemą, apimančią ir juridinius, ir fizinius asmenis. Vartotojai patogiai ir greitai randa išsamios informacijos apie įmonių bei asmenų mokumą, kredito istoriją, įsipareigojimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: