Rytoj bus paskelbti nauji „Verslo Šlovės galerijos“ apdovanojimų laureatai  (0)

Rytoj, balandžio 6 d., 15 val. Vilniaus rotušėje bus paskelbti nauji „Verslo Šlovės galerijos“ apdovanojimų laureatai. Renginio laureatus sveikins Premjeras Andrius Kubilius. Laureatai renkami jaunimo ekonominio švietimo organizacijos „Lietuvos Junior Achievement“ iniciatyva.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Verslo Šlovės galerijos“ apdovanojimai skirti pagerbti žmones, reikšmingai prisidėjusius prie laisvosios rinkos sistemos plėtotės ir visos mūsų visuomenės gerovės kūrimo. Tai ne metų apdovanojimas, o ilgalaikių rezultatų įvertinimas. „Verslo Šlovės galerijos“ laureatu galima tapti tik vieną kartą.

Kandidatai apdovanojimams teikiami ir laureatai renkami atsižvelgiant į asmeninius verslo, verslo šakos arba vadybos lyderio nuopelnus versle bei jo veiklos sėkmę. Atsižvelgiama, ar kandidatas versle vadovaujasi  pripažintomis etikos bei moralės nuostatomis, o jo nuopelnai, elgesys ir reputacija būtų pavyzdys kitiems verslininkams ir jaunimui. Siūlomas kandidatas turėtų prisidėti prie visuomenės pažangos ir savo sėkme dalytis su visuomene, jį turi gerbti Lietuvos verslo bendruomenė. Vertinama, ar kandidatas yra pasiekęs ilgalaikių rezultatų – ekonominės ir socialinės gerovės, kuri sukurta privačiame versle diegiant naujoves, gerinant paslaugų ar prekių kokybę.

 „Verslo Šlovės galerijos“ laureatai „Junior Achievement“ tinklo organizacijų renkami daugiau kaip dešimtyje pasaulio valstybių, tačiau Europoje tokį renginį nuo 1999 m. organizuoja tik Lietuva ir nuo 2010 metų Rumunija. Lietuvoje „Verslo Šlovės galerijos“ laureatais jau yra tapę V. Milaknis, J. Niedvaras, A. Trumpa, A. Bartusevičius, dr. J. Kazickas, V. Šleinota, N. Dumbliauskienė, G. Dusevičius, E. Žvybas, A. Avulis, T. Kučinskas, G. Rimšelis, A.Graičiūnas, T. Juška, A. Zabulis, O. Balžekienė, J.Kvaraciejus, R. Barysas, A. Šikšta, V. Butkus, R. Dargis, V. Kantauskas, K. Šerpytis, E. Vaicekauskienė, A. Žiugžda, V. Bumelis, A. Saladžienė, R. Valiūnas.

Apie „Lietuvos Junior Achievement“

„Lietuvos Junior Achievement“ – 1993 metais įkurta nevyriausybinė verslo ir ekonominio švietimo organizacija Lietuvoje. Organizacija siekia ugdyti Lietuvos jaunimą laisvosios rinkos dvasia, mokyti suprasti verslą ir ekonomiką, puoselėti iniciatyvą, verslumą ir lyderio savybes. 2010–2011 mokslo metais pagal „Lietuvos Junior Achievement“ programas mokosi apie 20 tūkst. mokinių iš daugiau kaip 280 Lietuvos mokyklų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)